Tehnica Revolutiei Solare

De în Monden 15 dec 2012
Revolutia Solara este o harta ridicata pentru momentul exact cand Soarele revine la pozitia sa natala (diferenta poate fi de 2 zile inainte sau dupa ziua de nastere). Aceasta harta poate fi citita mai mult ca o diagrama natala, cu exceptia faptului ca trebuie sa se tina seama de faptul ca aceasta este in vigoare numai pentru anul in curs, aproximativ de la ziua de nastere.

O Revolutie Solara (RS) trebuie citita cat mai delataliat posibil, dupa cum urmeaza:

Ascendentul temei RS va colora abordarea individuala pentru anul respectiv. De exemplu, in cazul in care Berbecul este la Ascendent in tema RS, persoana se confrunta cu implusivitate, cu o energie debordanta si cu dorinta de actiune.

Sa spunem, de exemplu, ca Ascendentul RS este la 22 grade Fecioara si pozitia natal al lui Venus este de 24 de grade Fecioara. Venus Natal este, prin urmare, conjunct cu Ascendentul RS si se poate presupune ca problemele legate Venus vor fi evidentiate (efectiv vin in prim-plan), in anul de RS. Aceasta consideratie ne arata ce conditii din tema natala sau probleme inerente de personalitate sunt evidentiate in anul RS. Daca, de exemplu, aveti un Soare natal in patrat cu Marte natal, iar Soarele este in RS cojunct cu Ascendentul, probabil Marte va fi pe Mijlocul Cerului, putem presupune ca provocarile vor avea loc atat la nivel personal (Ascendentul) si cat si la nivelul pozitiei sociale (Mijlocul Cerului). In mod similar se va proceda si cu celelate planete.

Paralela si contraparalela

Casa in care se va afla Soarele in graficul SR arata in care domenii ale vietii va excela sau va dori sa straluceasca nativul.  

Un alt domeniu de interes din anul RS este casa in care se afla Ascendentul temei. De exemplu, Ascendentul RS este la 14 de grade Rac, iar acest grad se gaseste in tema natala in Casa a 5-a. In anul RS, Casa a 5-a va fi in Casa 1, adica a Ascendentului si implicit o alta zona de interes.

Apoi urmarim pozitia Lunei, casa si semnul in care se afla in tema RS,  sau locul unde se afla sufletul nativului in anul respectiv, ca sa spun asa. Daca Luna in RS este in Balanta, in Casa a 5-a, in anul RS nativul va fi afectat emotional si concentrat pe dragoste si relatii. O nevoie puternica de auto-exprimare va fi o caracteristica a anului si urcusurile si coborasurile emotionale vor fi mai mult decat probabil in acest domeniu al vietii.

Daca pesoana este interesata de un domeniu specific, cum ar fi finantele, se va studia casa a 2-a a RS si pozitia lui Venus. De exemplu, in cazul in care Venus din RS este vis-a-vis de Neptun din tema RS, mai ales daca Venus guverneaza casa a 2-a si in RS, s-ar putea presupune fie ca in anul care vine accentul nu va fi pe aspectul material ci pe iubire, fie veniturile nativului ar putea fi fluctuante si oarecum instabile.

De asemenea, in tema RS este de studiat accentul emisferelor, daca planetele sunt sau nu risipite. 

Se observa care sunt casele accentuate in anul RS, angulare, succedente sau cadente si care este calitatea semnelor dominante ale anului (cardinal, fix sau mutabil).

Deosebit de semnificative sunt gradele critice, in special interpretarea gradului 29. 

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
17 oct