Secretul acestora sta in resveratrol, o substanta cu puternic rol antioxidant, existenta in fructul si in coaja strugurilor rosii.
Resveratrolul este un antioxidant continut cu precadere de strugurii rosii -dar si in vinul rosu, in afine si in mure, ce are un efect mult mai puternic chiar decat unele vitamine sau decat beta-carotenul, atunci cand vine vorba despre intarirea organismului si lupta impotriva bolilor. Alte produse bogate in acest antioxidant sunt alunele.
		
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
				
			            
					Serban Huidu se intoarce vineri acasa
				
					Mersul pe jos si gimnastica imbunatatesc memoria
				
			














					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					





