Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ce faci de Sarbatori!

De în Monden 22 dec 2009
Berbecii sunt plini de energie si se hotarasc repede unde merg de Sarbatori- acolo unde exista si premisele pentru aventura si adrenalina. Fecioarele stiu ce vor face de Sarbatori de foarte mult timp- organizate si cu o adevarata fobie de tot ceea ce reprezinta neprevazut, acestea vor ca totul sa fie ca la carte! Gemenii vor o petrecere pe cinste in mijlocul prietenilor, iar Pestii sunt pe cale sa faca orice nebunie care sa le satisfaca setea de evadare! Pornind de la caracteristicile generale ale fiecarei zodii, Feminis.ro iti spune cum petreci de Sarbatori.

Berbec

Dinamica si plina de energie, nativele din zodia Berbecului, sunt persoane dornice de aventura. Pentru acest semn zodiacal alegea locului in care sa-si petreaca Sarbatorile este floare la ureche. Important este sa-i starneasca simturile si sa-i ridice nivelui adrenalinei. Dornica de schimbare si provocare, nativa zodiei Berbec nu are probleme sa petreaca Sarbatorile in mijlocul unor oameni necunoscuti pentru ca atunci cand este vorba de actiune destinatia nu conteaza ci ceea ce o sa se intample acolo. Cu Mercur retrograd, in prima jumatate a lunii ianuarie 2010 este bine insa sa aiba mai multa grija de sanatate, sa evite suprasolicitarea si sa se fereasca de stres.

Taur

Taurul nu va face decat ceea ce-i place. Asa ca fie ca vor prefera sa ramana in mijlocul familiei in jurul unei mese savuroase, fie ca vor pleca cu prietenii sau cu partenerii nativele acestei zodii nu vor regreta niciun moment alegerea facuta. Firi foarte realiste, si practice femeile nascute in zodia Taur se caracterizeaza printr-o afinitate deosebita pentru lucrurile frumoase, placerea lucrurilor marunte si rasfatul de sine. Craciunul si Anul Nou au fost planificate minutios, cu mult timp inainte. Cand au facut aceste planuri, nativele din Taur s-au gandit in special la relaxarea care sa le satisfaca comoditatea.Cu toate astea stresul si problemele casei si ale familiei le-ar putea submina buna dispozitie, consumandu-le energia. Asa ca, mare atentie!

Gemeni

Gemenilor le place foarte mult sa fie in mijlocul prietenilor. Asa ca Sarbatorile vor prinde nativele acestui semn zodiacal in mijlocul grupului de prieteni. Se plictisesc repede, asa ca petrecerea pe care o aleg pentru Sarbatori trebuie sa le satisfaca toate exigentele. Desi in aceasta perioada nu se pot lauda cu o vitalitate debordanta, se pot baza pe pe o rezistenta fizica multumitoare. Dans, voie buna zi zeci de prieteni, cam asa arata Sarbatorile ideale pentru ele.

Rac

Nativele din Rac sunt persoane foarte atasate de casa. Le place sa-si petreaca cat mai mult timp in mijlocul familiei si a celor dragi. Adora sa povesteasca, sa-si aduca aminte momente din trecut, sa-si faca planuri de viitor. Nu au o sustinere planetara grozava in aceasta parte din ianuarie, asa incat ar fi de preferat sa-si dozeze fortele fizice si sa se protejeze cat pot impotriva tensiunii nervoase.

Leu


Aceasta zodie uraste banalitatea, are nevoie de lux si confort si ii place sa fie in centrul atentiei. Chiar daca se afla intr-un loc in care nu cunoaste foarte multa lume, magnetismul lor irezistibil le va ajuta pe cele nascute in zodia Leului sa se inconjoare de prieteni, unii facuti intr-un timp foarte scurt. Cu toate acestea Marte retrograd in Leu se poate manifesta fie prin actiuni prost coordonate, agitatie sau irascibilitate, fie prin inactivitate, inertie, incapacitate de mobilizare.

Fecioara

Fecioarei ii place sa isi planifice din timp orice actiune si nu suporta neprevazutul. Desi pentru alte native aceste caracteristici pot parea plictisitoare, fecioarele iubesc rutina si precizia. Sunt foarte atente la detalii si se entuziasmeaza de decoratiuni, aranjamentele florale, felul in care este aranjata masa sau in care sunt aduse bucatele. Ii place s imbine utilul cu placutul si au un tonus de invidiat, atat fizic, cat si psihic. Energia si buna dispozitie le insotesc pe tot parcursul lunii ianuarie 2010. Anuntandu-se un inceput de an foarte bun pentru aceasta zodie.

Balanta


Stimulata de aspectele energizante pe care le face Marte - mai intai cu Jupiter, apoi cu Soarele si cu Venus care traverseaza casa erosului -, dragostea are un cuvant greu de spus in ianuarie 2010, mai ales sub aspectul ei pasional, sexual. Asa ca Balantele vor acorda o mare importanta sarbatorilor in cuplu. Nu este foarte interesata de locul in care isi va petrece Sarbatorile atat vreme cat este insotita de persoana iubita. Isi doreste insa sa mearga intr-un loc unde sa se destinda, unde sa se simta confortabil.

Scorpion


Ianuarie 2010 este o luna dinamica, punctata de multe demersuri, deplasari, discutii si intalniri pentru nativele din Scorpion. Soaptele de amor, plimbarile prin zapada pufoasa, telefoanele si mesajele de dragoste,  toate au o implicare directa in viata nativelor acestei zodii in primele doua decade din ianuarie. Ii place riscul si aventura. Sunt deosebit de atrase de zonele pline de mister. Le-ar placea sa-si petreaca Sarbatorile intr-un cadru cu totul nou, undeva unde nu au mai fost niciodata. Se simt ca la ele acasa orinde in lume, adaptandu-se foarte usor.

Sagetator

Reprezentantele Sagetatorului sunt atrase de tot ceea ce este nou. Intotdeauna, indiferent de locul unde se va afla, isi vor dori sa participe activ la sarbatorile traditionale locale si sa deguste specialitatile zonei unde alege sa-si petreaca Sarbatorile. In calitate de stapan al casei erotismului, Marte retrograd poate sa fie foarte schimbator. Reprezentantele Sagetatorului se pot astepta la o luna putin mai ciudata care sa influenteze si modul in care acestea o sa-si petreaca Sarbatorile. Au o curiozitate innascuta si s-ar putea sa afle lucruri noi despre partener sau prieteni.  

Capricorn


Cu Venus in Capricorn, in primele doua decade din ianuarie 2010 nativele din Capricon au in aceasta perioada o foarte mare trecere la sexul opus, o disponibilitate afectiva amplificata si mai mult noroc in dragoste. S-ar putea sa-si intalneasca adevarata dragoste, sau sa se intample ceva care sa dea mai multa vigoare relatiei in care reprezentantele acestui semn zodiacal sunt implicate. Pentru Sarbatori nu se zgarceste la nimic si alege cele mai bune conditii din toate punctele de vedere. Prefera locurile unde pot sa aiba parte de miscare, de sport, de aventura.

Varsator

Varsatorul e gata oricand sa porneasca la drum, in cele mai neasteptate circumstante si in cea mai neasteptata companie. Asa ca sa nu ne miram daca si anul acesta reprezentantele acestei zodii sa stie ce fac cu exactitate de Craciun sau de Revelion cu cateva zile, sau ore inainte. Sunt atrase de tot ceea ce este nou si le place sa experimenteze si sa-si multiplice experientele. Si ca tot vine vorba de experiente noi, Marte, aflat in sectorul cuplului,  poate sa le faca unele probleme in dragoste, mai ales ca in prima jumatate a lunii care vine il ajuta si Mercur, care se comporta ciudat in materie de dorinta si sexualitate.

Pesti


Aventura pluteste in aer. Aventura care te va lua pe sus si te va purta in vartejul pasiunii totale. Pentru ca fantezia se gaseste din plin la acest semn al zodiacului si fiecare dintre ei isi doreste sa poata evada din real, sa caute misterul. Aleg sa-si petreaca sarbatorile in locuri cu povesti care sa-i emotioneze, pline de romantism.
Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar