chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Saturn in semne de Aer

De în Monden 31 dec 2012
Saturn in semne de Aer: diferente, caracteristici, cum se comporta nativii in dragoste, relatii.

Saturn in Gemeni

Cu Saturn in Gemeni, nativii se pot adapta cu usurinta la situatii diferite, folosind o abordare sistematica si logica a lucrurilor. Ei sunt reci si rationali si sunt motivati incat sa fie straluciti in matematica si stiinte. La inceput pot avea dificultati de invatare, dar odata lectia invatata, nu mai uita nimic. Dizabilitatile legate de invatare pot sa apara in copilarie cand se pot confrunta cu dificultati de comunicare. Astfel ca vorbitul in public va fi o provocare pentru ei. Nu trebuie decat sa invete cum sa comunice clar pentru a reusi. Cu toate acestea, Saturn in Gemeni indica o minte stralucita pentru afaceri. De asemenea, au talentul sa faca lucruri mari din fapte concrete mici si sa obtina rezultate uriase cu mijloace minime.

In schimb, desi tot timpul prin minte le flendura idei noi, le este teama sa le puna in practica, de fapt le este teama sa incerce ceva nou. Sunt foarte organizati si pot fi foarte cusurgii in ce priveste detaliile legate de proiecte. Multi dintre ei sunt pasionati de istorie, fie ca hobby sau o cariera in arheologia. Desi sunt stabili, pot avea indoieli cu privire la propriile talente si de aceea pot tinde sa se simta izolati. Unii au talent ca scriitori excelenti, altora le place sa invete toata viata.

Saturn in semne de Apa

Nativii cu Saturn in Gemeni trebuie sa invete sa pastreze o atitudine pozitiva in fata vietii si sa aiba incredere in ei insisi. Tulburarile nervoase pot fi o problema in cazul in care nu invata sa canalizeze tensiunile. Nu le place sa stea pe chat si cu atat mai putin agreaza superficialitatea.

Fizic, Saturn in Gemeni are punctul slab in tulburarile respiratorii si plamani. Gatul poate fi, de asemenea, afectat ca centru al vorbirii. Este nevoie sa invete ca provocarile inseamna oportunitati. Provocarile cu care se confrunta trebuie sa fie depasite si nu evitate. Gandirea negativa este o provocare cu care se confrunta cei mai multi nativi cu Saturn in Gemeni. Pot avea, de asemenea, dificultati cu privire la familie, atat mental cat si fizic si de aceea legatura cu ceilalti este un aspect important pentru a face fata problemelor.

Saturn in Balanta

Cu Saturn in Balanta, nativii sunt drepti si cinstiti, rafinati si intelectuali sunt diplomati innascuti si au un mare simt al tactului. Ei coopereaza mai degraba decat sa concureze, ceea ce face mai usor pentru ei sa lucreze cu altii.

In schimb, cu Saturn in Balanta nu pot intra in relatii cu usurinta. Casatoria poate lua o multime de timp si au nevoie de eforturi serioase pentru a avea succes. Tind sa aiba un complex de inferioritate atunci cand vine vorba despre relatii. De aceea pot alege gresit sau le ia foarte mult timp pana se vor deschide catre persoana care doreste sa ii faca sa se simta iubiti. Se tem de respingere, si pot incerca sa ii tina pe ceilalti la distanta. Pe de alta parte insa, Saturn poate stabiliza caracteristicile Balantei, ceea ce le face mult mai decise si neclintite.

Cu Saturn in Balanta, nativii tanjesc dupa o relatie solida si chiar pot trece peste regulile de ei stabilite, dar numai cand au probleme cu partenerii lor, isi pot, de exemplu, impune limite din teama de a nu-si pierde partenerul, pe de alta parte, ei nu au probleme cu relatia cu un partener ci pur si simplu cu aparitia acestuia. Pentru a avea succes, ei trebuie sa invete cum sa se raporteze catre alte persoane atat la un nivel personal cat si la unul social. Au nevoie sa-si asume responsabilitatea pentru actiunile lor in a demara o relatie. Aceasta se afla in intregime in mainile lor, asa ca de ei depinde daca o relatie va fi sursa de crestere sau de suferinta pentru ei. Daca sunt receptivi, de incredere, plini de tact si organizati, ar putea ajunge la statutul marital.

Fizic, Saturn in Balanta poate da probleme cu rinichii, intestinul gros si cu partea de jos a spatelui. Nefiind prea implicati emotional, atunci cand trebuie sa ia o decizie trebuie sa cantareasca argumentele pro si contra cu atentie. Trebuie sa gaseasca echilibrul intre dragoste si disciplina ca sa fie ei insisi, flexibilitatea, rabdarea si rezistenta vor fi talentele care ii vor ajuta sa tina pasul. Cand totul este aliniat, Saturn in Balanta este placut, ii pasa de altii si este neobosit in a-i ajuta pe ceilalti. Firi artistice, pot ajuta in cizelarea celor care au nevoie de lectii in acest sens. Ei cauta tovarasie pentru ca le poate aduce alinare si securitate.

Saturn in semne de Pamant

Saturn in Varsator

Pozitia aduce o mare capacitate de concentrare a nativilor care au o minte stiintifica, sunt inventivi si originali, cu o unda de conservatorism in tot ce fac. Vad viitorul sumbru si de aceea lucreaza de multe ori pentru imbunatatirea societatii, mai ales ca sunt si buni organizatori.

Saturn in Varsator este un prieten bun, responsabil, loial si impartial. Totusi, acestor nativi le este dificil sa-si faca prieteni. Desi nativul este un singuratic social, isi doreste cu adevarat sa faca parte dintr-un grup. Este dificil sa fie acceptat, deoarece nimeni nu se poate apropia de el din cauza unui complex de superioritate care transpare din atitudinea lui. Pentru a creste trebuie sa recunoasca fata de sine cum se simte sau ca este nefericit. De asemenea, poate ramane doar in fundal, deoarece este prea frustrant sa se faca vazut altfel. Vazand lucrurile intr-un fel unic, este extraordinar si ar trebui sa inteleaga ca poate aduce contributii bune la grup.

Nativii cu Saturn in Varsator au nevoie de ordine in viata lor, chiar daca sunt neconventionali. Ei au nevoie de un loc unde sa-si impartaseasca ideile chiar si atunci cand acestea sunt nepractice sau fanteziste. Provocarea lor este de a se maturiza fiind in acelasi timp deschisi si corecti cu toata lumea. Sunt puternici, impersonali si stiintifici sau reci, lipsiti de fiorul dragostei si incapatanati. Pentru a avea succes in viata, trebuie sa invete sa aiba o atitudine toleranta si impartiala in public, ceea ce ar trebui sa le dezvolte intuitia si originalitatea gandirii. Folosindi-se de aceste talente practic vor contribui la fericirea lor.

Fizic, este important pentru cei cu Saturn in Varsator sa dea atentie circulatiei periferice si sa invete sa dreneze tensiunea nervoasa constructiv pentru a-si pastra integritatea sistemului nervos altfel exista riscul de a-si imbolnavi si inima. Problemele circulatorii pot duce la situatii grave care le pun viata in pericol, iar tesniunile nervoase refulate duc la amorteala si la pierderea sensibilitatii.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar