Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

Previziuni astrologice pentru intervalul septembrie - noiembrie 2011

În Monden 2 sep 2011
Desi, in aceasta toamna, nu vor avea loc evenimente astrologice majore merita sa aruncam o privire asupra aspectelor care se vor forma. Astfel vom intelege mai bine care va fi starea noastra de spirit, ce predispozitii vom avea si ce putem face pentru a depasi eventuale blocaje acolo unde apar.

Intervalul de timp luat in considerare in cadrul analizei noastre este cel cuprins intre lunile septembrie – noiembrie. Inainte, totusi, de a realiza o analiza previzionala pentru fiecare zodie in parte, indicat ar fi sa aruncam o privire de ansamblu asupra evenimentelor care vor avea loc in cele trei luni.

Prin urmare:

Luna septembrie pare a fi cea mai solicitanta si, totodata, bogata in evenimente astrologice care ne scot putin din ritmul obisnuit si ne pun la munca abilitatile de socializare, relationare, comunicare si interactionare cu ceilalti. Pe data de 8 septembrie Mercur va forma un aspect dinamic cu Neptun, fiind astfel o zi in care indicat este sa se evite negocierile, discutiile importante, prezentarea unor lucrari sau rezolvarea unor probleme ce privesc o deplasare ori un examen. Daca nu se pot evita cele mentionate mai sus este bine sa se tina cont de faptul ca predispozitia noastra generala (indiferent de zodie) va fi aceea de a fi mult prea ambigui in comunicare, in expunerea ideilor personale iar de aici se pot naste tot felul de neintelegeri. Prin urmare este o zi in care important ar fi sa fim cat mai precisi in ceea ce spunem sau facem, fara a lasa lucrurile neterminate sau nelamurite. In caz contrar, mai apoi, pot aparea mici probleme ce vor necesita o rezolvare rapida si care, pur si simplu, ne vor consuma timp.

Pe 17 si 18 septembrie pot aparea schimbari neasteptate de macaz in cadrul unei relatii din viata noastra, indiferent ca ea vizeaza relatia de cuplu sau o colaborare profesionale. Putem resimti anumite presiuni asupra noastra. Important este sa nu luam hotarari pripite, in graba, intr-un mod superficial sau subiectiv.

In intervalul 25 – 28 septembrie o usoara tendinta spre secretomanie, nevoia de a controla viata noastra precum si viata celor din jur ne vor duce exact spre acele lucruri de care ne temem cel mai mult. Este un moment in care ne putem confrunta cu propriile temeri si cu intamplari care ne ajuta sa constientizam anumite aspecte ale personalitatii noastre sau chiar ale vietii noastre. Altfel spus, poate fi un moment revelator din multe puncte de vedere. Important este sa fim prezenti la ceea ce se intampla si sa nu incercam sa evitam ceva printr-un control obsesiv sau chiar printr-o manipulare mascata.

In luna octombrie invatam lectia perseverentei si a staruintei. Altfel spus, invatam ce inseamna sa perseveram, sa avem rabdare, sa nu promitem mai mult decat putem oferi sau sa ne aventuram in activitati pe care nu stim sigur daca le putem onora in totalitate. Pe data de 3 octombrie se formeaza un aspect dinamic intre planetele Marte si Jupiter, aspect care, in principiu, ne va face sa promitem mai multe decat putem face. Nu este exclus sa fim luati de val si sa incepem ceva care mai apoi va fi greu de finalizat, unul din motive fiind nerabdarea si dificultatea in a persevera. Putem vorbi de un rationament precipitat si de un sentiment de neindreptatire. De fapt, la mijloc este lipsa noastra de a avea rabdare si supraestimarea propriilor actiuni. Acelasi lucru este valabil si pe data de 17 octombrie cand, de asemenea, pot aparea mici probleme de ordin juridic sau legilativ ce merita rezolvate si nu amanate. Tot pe aceasta data de 17 octombrie daca avem de semnat un contract sau de solutionat o problema ce priveste un document este recomandat sa fim mult mai atenti in raport cu alte dati.

Pe 14 octombrie Soarele va forma un aspect de conjunctie cu Saturn. Este o configuratie care ne poate influenta in felul urmator. Aceia dintre noi care, de fel, se subestimeaza si sunt foarte critici pot percepe ziua ca fiind una extrem de apasatoare, iar neincrederea ii poate paraliza (intr-o mai mica sau mai mare masura). Sfatul meu este sa nu dam “ascultare” unui posibil blocaj care apare in aceasta zi, unei temeri sau neincrederi cum ca nu putem face ceva anume ori unei idee care vine si care ne spune sa renuntam la ceva pentru ca nu suntem suficient de bine pregatiti. Este o zi in care invatam ce inseamna cu adevarat sa ne apreciem calitatile, sa le punem in valoare si, in ciuda sentimentului de insecuritate sau neputinta, trebuie sa perseveram. Pe de alta parte aceia dintre noi care, din contra, se supraestimeaza sau sunt mult prea superficiali, inteleg acum ce inseamna si cat de importanta este autodisciplina, abordarea matura si responsabila a unor lucruri din viata noastra, functionarea conform unor reguli care nu ne limiteaza sau constrang ci din contra ne ajuta sa ne ordonam viata.

Intervalul 26 – 29 octombrie poate fi unul usor tensionat. Se pot crea tot felul de discutii lipsite de diplomatie si tact care ne invata exact acest lucru, sa fim diplomati si atenti cu privire la lucrurile pe care le spunem sau pe care le facem. Altfel, exista riscul de a pierde ceva anume.
La sfarsitul lunii octombrie si inceput de noiembrie (31 oct. – 1 nov.) este recomandata evitarea inceperii unei colaborari profesionale sau a unei relatii sentimentale, semnarea de contracte sau rezolvarea unor probleme banesti.
 
Pentru luna noiembrie zilele de 7,8 noiembrie si, in special, intervalul 18 – 23 noiembrie pot fi marcate de o stare generala de confuzie. De aceea sunt zile in care este bine sa nu luam hotarari majore care privesc drumul nostru in viata, o relatie (sub orice forma este ea, indiferent ca este sentimentala, amicala sau profesionala) sau jobul pe care il avem. Pentru astfel de lucruri, recomandate sunt zilele de 2,3,4, 16 si 17 noiembrie cand aspectele sunt mult mai bune.

In acelasi interval mentionat mai sus ( 7, 8, 18 – 23 noiembrie) aceia dintre noi care au probleme cu o dependenta pot trece prin diverse evenimente care ii ajuta sa inteleaga importanta unui ajutor in directia renuntarii la dependenta cu pricina.

Mai departe ne vom indrepta atentia asupra unei analize indeaproape a fiecarei zodii in parte.

Berbec:

Toamna aceasta este importanta pentru tine atat din punct de vedere social cat si sentimental. Saturn este prezent, in continuare, in zona relatiilor iar prin tranzitul sau astrologic el te motiveaza sa vii cu schimbari in cadrul acestui sector al vietii tale, mai exact sa faci putina “curatentie” in ceea ce priveste oamenii din viata ta. Alegi sa-i pastrezi aproape numai pe aceia care au cu adevarat importanta pentru tine si care ti-au demonstrat de-a lungul timpului ca poti avea incredere in ei. Totodata in intervalul 15 septembrie – 9 octombrie poti cunoaste oameni noi; este un moment bun pentru a incepe o noua colaborare, pentru a te dedica mai mult celorlalti, pentru a rezolva eventuale neintelegeri intre tine si o anumita persoana, pentru a solutiona o problema ce tine de impartirea unor bunuri sau chiar pentru a incepe ( sau oficializa) o relatie de dragoste. Financiar vorbind un moment relativ bun ar fi cel cuprins intre 9 octombrie – 2 noiembrie.

Taur:

Jupiter se afla, in prezent, in tranzit prin semnul tau zodiacal aducand un plus de optimism si incredere in modul tau de gandire si de abordare al vietii. Este o perioada in care poti avea parte de anumite oportunitati; este ca si cum lucrurile se aseaza pentru tine, important este sa stii sa profiti de ceea ce primesti. Atentie totusi asupra exceselor de orice fel (in special asupra celor de ordin culinar). Exista o predispozitie spre a lua in greutate si spre a te confrunta cu anumite probleme de ordin medical din cauza neatentiei in ceea ce priveste stilul de viata. Lucrul acesta este valabil, in special pentru persoanele nascute in primul decan al zodiei. Pentru ceilalti nativi, cele tocmai mentionate vor fi valabile in prima jumatate a anului 2012. Tot in toamna acestui an Marte isi va incepe tranzitul prin casa a 4- astrologica, dinamizand atmosfera din cadrul mediului tau familial. Este posibil ca anumite lucruri mai putin placute sa iasa la suprafata dar numai pentru a-si gasi o solutionare si pentru a pune punct unor capitole care ramaneau neterminate. Sentimental vorbind te bucuri de o perioada buna in intervalul 1 septembrie – 15 septembrie, respectiv 9 octombrie – 2 noiembrie.

Gemeni:

O toamna a maturizarii si sedimentarii acelor lucruri care au valoare pentru tine. Sentimental vorbind, daca nu esti implicat/a intr-o relatie acum poti gasi pe cineva care doreste si apreciaza relatiile stabile, nu cele pasagere. Pe de alta parte daca deja cunosti pe cineva, aceasta toamna poate fi una cu aspect decisiv. Fie treceti la urmatorul nivel al relatiei, fie alegeti sa porniti mai departe pe cai diferite. In cazul in care esti parinte copilul tau poate experimenta acum diverse lucruri care te fac pe tine sa intelegi ce inseamna sa-i fii cu adevarat aproape, sa te implici in cresterea si buna lui dezvoltare. Prin urmare fii aproape de el si nu da curs unor posibile rupturi sau indepartari intre voi care acum risca sa apara. Profesional vorbind in perioada 15 septembrie – 9 octombrie daca accepti sa-ti pui in practica ideile pe care le ai, dat fiind ca esti inspirat/a si creativ/a te poti bucura mai apoi de mici reusite profesionale. Incepand cu data de 19 septembrie te poti simti motivat/a, intr-un fel sau altul, sa incepi tot felul de cursuri sau sa te concentrezi mai mult asupra aspectului intelectual al vietii tale. Incerca totusi sa fii cat mai atent/a daca pleci la drum, intr-o deplasare sau pur si simplu daca te afli in trafic, ori daca lucrezi cu obiecte care te pot rani. Exista riscul unor incidente mai putin placute, perioadele vizate fiind: 19-20 septembrie, 23 septembrie, 3 octombrie, 28 octombrie.

Rac:

Aspectul tensionat pe care Saturn din Balanta il face cu Soarele tau din semnul Racului iti creeaza inca de acum ceva timp o dispozitie interioara usor neplacuta, de incordare, precum si stari de pesimism sau tendinta de subestimare a propriilor calitati. Daca resimti la modul puternic aceste stari pe care tocmai le-am precizat, insemana ca este timpul pentru o schimbare in viata ta, iar aceasta schimbare vizeaza fie personalitatea ta, fie capacitatea ta de detasare de trecut sau modul in care te intelegi cu familia. Daca exista tensiuni sau discutii neterminate intre tine si un membru al familiei ori daca te confrunti cu anumite probleme de ordin locativ, intervalul 15 septembrie – 9 octombrie poate fi unul decisiv. In sensul ca reprezinta un moment in care pur si simplu dai cartile pe fata, joci la camp deschis si esti motivat intr-un fel sau altul sa gasesti o solutionare a unei eventuale probleme. Sentimental sau creativ vorbind, un moment bun este cel cuprins intre intervalul 9 octombrie – 2 noiembrie.

Leu:

In aceasta toamna ai parte de un trazit al planetei Marte chiar prin semnul tau zodiacal, tranzit astrologic care vine sa te scoata din ritmul tau obisnuit si sa-ti dea un plus de dinamism. Daca te incadrezi in randul acelor Lei care sunt, de fel, impulsivi si precipitati in anumite lucruri, acum situatia iti poate scapa putin de sub control iar o reactie impulsiva sau necalculata te poate pune in postura de a crea tot felul de dispute sau neintelegeri. Prin urmare ce ai de invatat acum este lectia diplomatiei si a tactului. Daca, in schimb, esti un Leu “domol” (exista si astfel de Lei), Marte iti va da un plus de dinamis, capacitatea de a lua initiativa si de a te implica in lucruri la care pana acum te-ai gandit doar. Atentie insa asupra faptului ca poti avea tendinta, in zilele de 3 octombrie si respective 17 octombrie, de a te implica in lucruri sau de a promite ceva pe care nu esti sigur ca poti onora, iar de aici pot aparea diverse polemici. Totodata sunt doua zile in care este recomandat sa se evita orice problema care iti poate cauza neplaceri de ordin juridic sau legislativ. Tot in aceasta toamna poti incepe un curs de imbunatatire a cunostintelor profesionale.

Fecioara:

Pana pe data de 15 septembrie Venus se va afla in semnul tau zodiacal (unde se afla inca de la sfarsitul lunii trecute) iar prin prezenta sa aici ea te ajuta atat in plan relational/sentimental, social cat si financiar. In ceea ce priveste castigurile financiare nu vorbim de sume foarte mari de bani ci doar de mici “plusuri” care iti pot infrumuseta o zi sau un moment anume. Merita, totodata, sa profiti de eventuale noi relatii (de prietenie, sociale etc.) care apar in viata ta si de colaborari pe partea profesionala. Pe intreg parcursul acestei toamne Saturn se va afla prezent, in cazul tau, in zona banilor, iar pentru ca in astrologie este considerat ca fiind un “invatator” intelept dar aspru el te va invata, practic, cat de important este sa-ti administrezi cu o mai mare atentie veniturile sau bunurile personale. Daca pana in prezent aveai tendinta sa cheltui destul de usor banii pe diverse lucruri, de o mai mica sau mai mare importanta, acum intelegi ce inseamna, cu adevarat, sa-i getionezi intr-un mod inteligent fara a-i mai lasa sa-ti alunece printre degete.  Cateva momente mai putin placute ale acestei toamne, cand cel mai bine este sa fii detasat/a de tot ceea ce se intampla in jurul tau si sa eviti luarea unor hotarari importante sunt: 8 septembrie, 24-29 septembrie, 17 octombrie, 27 – 28 octombrie.

Balanta:

In prezent ai parte de un tranzit astrologic de o importanta majora. Este vorba de tranzitul planetei Saturn care se afla in semnul tau zodiacal inca din vara lui 2010 si unde va poposi pana in octombrie 2012. Este o planeta extrem de importanta, in astrologie, tocmai pentru ca ea aduce in viata noastra (in functie de sectorul de viata pe care il activeaza) fie o criza personala, fie o nevoie foarte mare de maturizare, fie schimbari necesare care survin din simplul motiv ca drumul pe care il urmam nu este unul tocmai corect. Probabil ca dispozitia ta nu este una dintre cele mai bune, poti simti o lipsa a vitalitatii sau a impulsului de a face ceva anume cu viata ta, insa toate au un rost si un rol acum. Odata ce vei scapa de acest tranzit in 2012 vei fi o alta persoana din multe puncte de vedere, sau pur si simplu vei reusi sa abordezi viata dintr-o alta perspectiva, una mult mai matura, pragmatica si responsabila. Practic ce vei face atat in aceasta toamna cat si anul viitor este o curatenie generala in viata ta. Si cu siguranta te vei simti mult mai bine dupa acest lucru. Intre 15 septembrie si 2 noiembrie planeta Venus se va afla si ea in trecere prin semnul Balantei iar la randul ei te va ajuta sa pui in ordine diverse lucruri ce tin de viata ta: sentimentala, sociala dar si de aspectul tau fizic sau de chestiuni pur financiare. Mai putin recomandat in a te concentra asupra rezolvarii unor probleme sentimentale, financiare sau juridice este pe: 17-18 septembrie, 26-27 septembrie, 15 octombrie, 31 octombrie, 26-27 noiembrie.

Scorpion:

Pentru tine toamna aceasta poate fi una in care un accent destul de mare se pune pe partea de relationare. Este o perioada buna pentru a-ti extinde granitele personale, pentru a cunoaste oameni noi, pentru a aduce si tine aproape diverse persoane care te pot sprijini intr-un proiect sau, pur si simplu, pentru a te bucura o mai buna intelegere cu ceilalti, iar ea este cuprinsa intre 1 – 15 septembrie, respectiv 9 octombrie – 2 noiembrie. As dori totusi sa atentionez asupra unui aspect important, acela ca incepand cu data de 19 septembrie (si pana pe 11 noiembrie) poti da dovada de o atitudine usor impulsiva, precipitata si mult prea directa fata de ceilalti. In acest interval de timp exista riscul de a crea tot felul de inteintelegeri, de a da nastere unor polemici, de a spune sau face lucruri care te pot trage inapoi, in special in ceea ce priveste relatia cu persoana iubita (dar este valabil si in plan profesional). Pe de alta parte este o perioada foarte buna pentru a lua initiativa, pentru a face lucruri noi la care pana acum te-ai gandit doar. Incearca, totusi, sa nu te lasi purtat de entiziasmul momentului, sa promiti lucruri iar apoi sa-ti fie foarte greu in a le onora. Exista riscul acesta. 

Sagetator:

Indiferent daca te gandesti sau nu sa faci un curs de specializare profesionala sau care, pur si simplu, sa aduca un plus cunostintelor tale, in toamna aceasta lucrurile se vor aseza in asa fel incat sa fii pus in postura de a te dezvolta din punct de vedere intelectual. Te simti mai motivat ca alte dati sa citesti, sa te documentezi, sa-ti imbogatesti cunostintele sau chiar sa calatoresti cu scopul de a asimila noi informatii. De altfel, reusesti mult mai usor sa dai forma unor idei pe care le ai, unui proiect la care care te gandesti sau unui vis mai vechi. Pana pe data de 15 septembrie este o perioada buna activitatilor profesionale sau implicarii in chestiuni care iti permit sa-ti imbunatatesti atat imaginea cat si statutul socio-profesional. In perioada 15 septembrie – 9 octombrie ai ocazia sa creezi noi legaturi profesionale, simti nevoia sa iesi mai mult si sa socializezi, lucru care te va ajuta, practic, sa-ti extinzi cercul de prieteni. In acelasi timp poti simti nevoia de a tria relatiile pe care le ai si de a tine aproape numai acei oameni care iti inspira incredere sau de la care ai ceva nou de invatat. Momente mai putin favorabile pentru schimbari majore sau pentru decizii importante sunt: 3 octombrie, 15 octombrie, 17 octombrie, 28-29 octombrie. De asemenea pe 2, 3, 4 si 17 octombrie incearca sa fii ceva mai atent in privinta unor probleme juridice sau legislative care pot aparea.

Capricorn:

O toamna solicitanta din multe puncte de vedere pentru tine. Cu schimbari importante si necesare, a caror nevoie este posibil sa o fi resimtit inca de acum un an de zile. Schimbarile vor viza, in primul rand, drumul tau in viata, profesia, imaginea pe care o ai in societate dar si personalitatea ta si modul tau de a fi ori de a vedea viata. Desi, in general, avem tendinta sa opunem rezistenta schimbarilor, in cazul tau si de aceasta data merita sa imbratisezi cu intelepciune si rabdare orice eveniment pe care il poti experimenta acum ( chiar daca este unul ce, in prima faza, pare neplacut) si care poate aduce aceasta schimbare mentionata. Intreaga luna septembrie este una excelenta pentru a invata si pentru a te concentra asupra aspectului intelectual al vietii tale. Spre exemplu poti incepe un curs, te poti inscrie la o facultate, poti depasi un anumit examen sau, pur si simplu, te poti dedica cu o mai mare atentie intelectului tau si asimilarii de informatie. Financiar vorbind este recomandat sa eviti imprumuturile, orice activitate prin care poti risca o suma de bani, un bun personal sau al altei persoana in zilele de: 2, 3, 4, 16, 17, 18 octombrie. Solutionarea unor chestiuni ce tin de taxe, impozite sau chiar mosteniri merita evitate in aceste zile.

Varsator:

In aceasta toamna atentia iti este indreptata, in mare parte, asupra celorlalti, asuprea modului in care stii si ai capacitatea sa relationezi cu ei. Marte se va afla in perioada 19 septembrie – 11 noiembrie in zona relatiilor si va dinamiza acest sector al vietii tale, prin prezenta lui aici. Daca, in general, esti o persoana usor impulsiva si foarte directa este recomandat acum sa inveti lectia diplomatiei. Predispozitia pe care o vei avea este aceea de a manifesta la maxim caracteristicile tocmai mentionate. Exista riscul de a pierde sau intrerupe o relatie din cauza unei reactii care poate displacea celorlalti. Prin urmare, incearca sa fii ceva mai atent/atenta in privinta acestui aspect. Pe de alta parte, daca ai o fire pasiva, acum vei simti nevoia sa fii mai activ ca oricand. Te vei implica in diverse activitati, profitabile sau favorabile planului social, care te vor ajuta sa aduci un plus vietii tale. Practic vei invata ce inseamna cu adevarat sa traiesti momentul. Ca si in cazul nativilor nascuti in semnul Leului sau in cel al Scorpionului incearca sa nu promiti sau sa te implici in mai multe lucruri decat stii ca poti duce. Exista riscul, acum, de a promite ceva anume, fara a fi sigur daca poti duce totul la bun sfarsit si astfel poti lasa o impresie nu tocmai placuta celorlalti. Daca te confrunti cu anumite probleme financiare sau daca, pur si simplu, doresti sa faci o investitie sau sa te implici intr-un proiect care iti poate aduce un venit in plus, sfatul meu este sa te concentrezi asupra acestui aspect pana pe, cel tarziu, data de 15 septembrie.

Pesti:

Atentia iti este indreptata in aceasta toamna asupra a doua sectoare: studii si sanatate. In ceea ce priveste studiile, nu este vorba neaparat de inscrierea la o facultate sau la master, de lucruri “grele” cum sunt acestea ci de studii care se pot realiza pe o durata mai scurta de timp, de genul unor cursuri. Simti o nevoie mai mare ca oricand sa te documentezi, sa-ti imbogatesti cunostintele, sa lucrezi cu tine pe partea de comunicare si de asimilare a informatiilor. Lucru foarte bun si util, de altfel, pentru ca te va ajuta, cu siguranta, in plan profesional sau in comunicarea cu oamenii. In ceea ce priveste sanatatea este posibil sa te confrunti cu mici probleme de acest gen care te vor invata cat de important este sa traiesti intr-un mod sanatos si corect. Nu este vorba despre ceva grav insa sunt lucruri marunte care iti pot da cateva batai de cap si care pot fi depasite tocmai prin adoptarea unei nutritii potrivite, prin urmarea unui stil de viata adecvat sau prin practicarea unui spor ori a unei activitati fizice care iti permite sa fii in forma. Daca doresti sa faci un imprumut sau sa te concentrezi asupra rezolvarii unor probleme financiare incearca sa eviti zilele de: 8 septembrie, 17-18 septembrie, 28 septembrie, 15 octombrie, 26 – 31 octombrie, 1 noiembrie, 26 - 27 noiembrie.

Tag-uri:
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cristina Dragomir (11.09.2011, 00:42)
Multumim Alina, in nici un caz nu ma bazez pe un horoscop zilnic, dar aceste previziuni de cele mai multe ori s-au dovedit corecte asa ca tin cont de ele
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr