chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Preludiul: pregateste startul perfect pentru o noapte incendiara

De în Explicit 9 iul 2010

Masajul erotic este o experienta care trebuie pregatita indelung si savurata pe indelete, fara graba si fara alti factori perturbatori. Scopul masajului erotic este de a prelungi preludiul, de a creste tensiunea sexuala si de a stabili un grad mare de apropiere intre cei doi parteneri, asa ca intersul tau este de a prelungi cat mai mult momentul, fara insa a-l lasa pe celalalt sa se plictiseasca sau chiar sa....adoarma!

Ambianta romantica

Locatia: Masajul erotic presupune timp si daruire din partea ambilor parteneri, prin urmare nu poate fi relizat pe fuga sau intr-un loc neadecvat. Pentru mai mult confort psihic trebuie sa fiti siguri ca nimeni nu va va intrerupe in urmatoarele ore si ca mediul este unul familiar sau cel putin placut. Aeriseste camera, aseaza lucrurile in ordine, pregateste obiectele de care ai nevoie si in felul acesta te vei simti mult mai relaxata.

Lumina: Indeparteaza orice sursa puternica de lumina. Chiar daca partenerii sunt apropiati, ideea de nuditate poate genera anumite resentimente. Foloseste lumanarele parfumate, candelabre, leduri cu lumina difuza. Pentru un plus de mister poti acoperi sursele de lumina cu tesaturi transparente, in culori senzuale.

Jucariile sexuale: In functie de imaginatia si de gusturile fiecaruia puteti folosi o gama larga de jucarii sexuale "soft" : catuse imblanite, pamatufuri pentru aplicat pudra, materiale de diferite texturi si culori, insa nu exista nicio interdictie - exceptandu-le desigur pe cele impuse de voi - in a introduce in jocurile voastre erotice orice alt obiect familiar.

Dusul: Inainte de a trece la masajul propriu zis puteti face un dus impreuna: pe langa senzatia de maxima intimitate creata, veti avea ocazia sa descifrati impreuna limbajul trupului, trecand peste momentele oarecum stanjenitoare care preced ritualul erotic. Aveti insa grija sa va opriti la timp: sexul ar trebui sa fie momentul de maxima intensitate care va rasplati asteptarea din timpul preludiului. Dupa ce ati facut dus infasurati-va repede intr-un prosop pentru a pastra senzatia de caldura si de confort.

Culorile
: In functie de atmosfera pe care vrei s-o creezi poti folosi rosul aprins pentru a starni pasiunea sau asternuturi in culorile violet si negru pentru a genera o aura de mister si sexualitate. Nu uita de pernutele - fantezie, confectionate din materiale fine la atingere, care pot juca un rol important in preludiu.

Muzica: Trebuie sa fie una ambientala si in surdina pentru a nu va distrage atentia. Este important sa alegeti un gen de muzica preferat de amandoi pentru a nu exista discutii in contradictoriu. Ar fi destul de neplacut ca unul dintre voi sa inceapa sa fredoneze melodia preferata in timp ce partenerul pregateste uleiul pentru masaj!

Parfumul: Stim cu totii ca mirosurile pot evoca amintiri sau pot genera sentimente si noi asocieri. Inainte de a introduce un miros nou in jocul vostru erotic, asigura-te ca partenerul nu are nicio repulsie fata de acesta. Cel mai indicat ar fi sa-ti asiguri o colectie mica de uleiuri si betisoare aromate si sa-l lasi pe celalat sa aleaga aroma care-i place. Ca un pont in plus, trebuie sa stii ca anumite uleiuri aromate au rolul de a te calma si de a relaxa corpul in timp ce altele pot fi folosite ca stimulant sexual. Uleiurile de cedru, santal, trandafir, iasomie si ylang ylang pot fi folosite pe post de afrodisiac in timp ce uleiurile de patchouli, floare de portocal sau de salvie au rolul de a te destinde. Betisoarele parfumate cu miros de cedru si santal sunt cele mai indicate pentru preludiu, fiind preferate deopotriva atat de femei cat si de barbati. Mai poti folosi betisoare parfumate cu miros floral (trandafir sau muscata) cu note intense de piper, scortisoara, nucsoara sau ghimbir.

Cum sa-ti pregatesti partenerul pentru masaj

Inainte de a incepe este bina sa renunti la toate bijuteriile care ar putea sa-l zgarie sau sa-l raneasca pe celalalt. In plus, daca vei alege sa-ti pastrezi hainele pe tine cat timp ii faci masaj partenerului, este posibil sa-i transmiti o stare de anxietate care va diminua cu mult placerea momentului. Daca totusi esti genul de persoana care intampina o anumita dificultate in a-si da hainele jos "din prima" in fata partenerului, poti opta pentru ceva usor si confortabil, cum ar fi o lenjerie sexy sau tricoul lui: unii barbati se simt foarte excitati sa-si surprinda partenera imbracata cu hainele lor, mai ales in timpul preludiului.

Poti folosi prosoape pentru a acoperi zonele care au fost masate sau pentru a indeparta surplusul de ulei. Asigura-te ca toate obiectele de care ai nevoie sunt in imediata apropiere: poti prelungi suspansul insa nu-l poti face pe celalalt sa astepte in timp ce tu cauti uleiul de masaj sau betisoarele parfumate.

In timpul masajului, ambii parteneri trebuie sa stea in pozitii cat mai confortabile. Daca preludiul include si jocuri eotice, atunci asigura-te ca ai suficiente pernute la indemana incat sa nu existe pericolul sa va raniti. Pentru mai mult confort poti plasa o pernuta sub capul partenerului sau sub bazinul acestuia.

Preludiul

Din aceast punct lasa-ti instinctele sa te conduca: improvizatiile de moment fac preludiul mult mai incitant, insa conditia esentiala este sa-i ceri parerea partenerului inainte de a introduce un element nou. Multi parteneri prefera sa fie legati la ochi in timpul preludiului. Departe de a fi un fetis, acest element are rolul de a valorifica la maxim simturile tactil si olfactiv si de a crea o legatura fizica si emotioanala puternica intre cei doi parteneri bazata pe incredere si explorare reciproca.

Incepe asadar prin a-l lega la ochi dupa care, cu ajutorul unei pene sau a unui pamatuf pentru aplicat pudra, gadila-i usor pielea. Insista pe tample, pe varfurile degetelor, pe coapse si pe fese, evitand insa zonele genitale. Poti face acelasi lucru cu o manusa dintr-un material fin, insistand pe interiorul picioarelor, pe coapse si pe gambe.

Poti sa-ti provoci iubitul la un joc cu miza sexuala: cu ochii inchisi, pune-l sa ghiceasca de care obiect din "recuzita" te-ai folosit pentru a-l masa. Zona cea mai indicata pentru acest joc este spinarea : atinge-l usor, maseaza-l sau traseaza usor cercuri largi pe spinare folosindu-te de fiecare obiect in parte. Daca ghiceste il poti recompensa sau puteti schimba locurile.

Dupa acest preludiu poti incepe masajul insa interesul tau este de a prelungi momentul: evita sa incepi direct cu zonele genitale, ba chiar poti face in asa fel incat masajul erotic propriu-zis sa fie precedat de un masaj de relaxare pentru intregul corp. Adu-ti aminte ca nu este un masaj menit sa tonifice corpul ci unul senzual si reconfortant, asadar miscarile trebuie sa fie cat se poate de moi si de fine, fara a insista mai mult decat este cazul pe zonele vizate. Daca stii ca este amator de "senzatii tari" te poti ajuta de propriul corp pentru a-la aduce pe culmile placere: atingerea buzelor, a sanilor sau a parului partenerei sunt foarte exitante pentru barbati.

Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Explicit
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar