Poveste adevărată: Ce face compasiunea din om

De în Lifestyle 9 aug 2018

Data viitoare când ieși la plimbare cu bicicleta uită-te un pic în jur, deoarece nu se știe ce poți descoperi.

Cicliștii Chris Dixon și Jarrett Little făceau parte dintr-un grup aflat în expediție în Columbus, Georgia, Statele Unite ale Americii, când au observat pe marginea drumului un pui de cățel rănit. Acesta avea în jur de cinci luni, făcea parte din rasa Marelui Danez și prezenta urme clare ale loviturii unei mașini, dar era și malnutrit, așa că nu s-a pus nici o clipă problema să-l lase acolo. După câteva încercări nereușite de a stabiliza câinele în spatele unuia dintre ei, acesta s-a prins cu labele din față de gâtul unui biciclist și pe cele din spate și le-a băgat în buzunarul de pe spatele tricoului, în timp ce omul îl ținea cu una dintre mâini să nu cadă. Soluția aceasta a funcționat pentru marea majoritate a drumului, până când puiul a alunecat, însă nu puteau să-l abandoneze, deoarece se aflau pe teritoriul aligatorilor și fiind deja rănit ar fi devenit prada lor așa că cei doi salvatori au făcut cu schimbul și și-au continuat drumul.

Cățelul a avut noroc, deoarece la intrarea în oraș, ei s-au întâlnit cu Andrea Shaw, un om de afaceri din Maine, venit în oraș cu treabă, dar care s-a îndrăgostit instantaneu de sufletul rănit. Puiul s-a cuibărit imediat în brațele ei și a început s-o lingă, murdărindu-i astfel tricoul cel nou, dar între ei s-a creat astfel o legătură specială. Femeia l-a botezat Columb și i-a făcut un cont de Facebook cu numele de „Aventurile lui Columb”, în care a prezentat tot procesul său de refacere. Marele Danez a trecut printr-o operație care a dus la redarea mobilităţii părții din spate a trupului, punerea în gips a piciorului din față dreapta și repararea dinte spart, dar acum este refăcut complet și a devenit o vedetă locală.

Columb are acum o casă nouă și suficient loc să alerge liber, în voie. El trăiește la o fermă unde cel mai bun prieten al său este un cal.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Lifestyle
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
17 iul