Caviar texan

In Reţete de 12 apr 2019

Servește acest preparat pe post de salată de însoțire ori garnitură pentru fripturi sau ca să înmoi chipsurile de tortilla în el și vei avea parte de un deliciu gastronomic sănătos și plin de arome.

Timp: 4 ore și 30 minute
Dificultate: Redusă
Porţii: 5
Ingrediente:

oțet de mere, ulei de măsline, zahăr, sare, piper, 1 conservă boabe de fasole multicolore, 1 conservă porumb dulce, 1 ardei gras verde, 1 ardei gras roșu, 1 ceapă, 1 legătură pătrujel, zeama de la 1 lămâie

Mod de preparare:

1. Se pun oțetul, ulei, zahărul, sarea și piperul într-un ibric și se amestecă ocazional pe foc mediu.

2. Se îndepărtează ibricul de pe foc și se lasă cel puțin 30 de minute să se răcească complet.

3. Se toacă mărunt ardeii și ceapa, apoi se amestecă cu restul ingredientelor (fără pătrunjel și zeama de lămâie) într-un bol mare și se adaugă dressingul preparat anterior.

4. Se acoperă castronul cu folie alimentară și se dă la frigider timp de 4 ore (sau peste noapte), pentru ca toate ingredientele să marineze, apoi chiar înainte de a fi servit se scurge excesul de lichid lăsat și se finisează cu frunze de pătrunjel și un pic de zeamă de lămâie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
13 oct