Roșii cherry umplute cu creveți

In Reţete de 3 mai 2018

Un preparat mediteranean gustos și arătos.

Timp: 35 minute
Dificultate: ușoară
Porţii: 10
Ingrediente:

20 roșii cherry, 20 creveți, 200 g cremă de brânză, sare

Mod de preparare:

1. Se spală roșiile și se usucă cu un prosop de hârtie, apoi se taie capace și se scobesc de pulpă.

2. Se sărează roșiile pe dinăuntru, apoi se întorc cu susul în jos și se lasă zeama să se scurgă.

3. Se fierb creveții decorticați în apă cu sare, se îndepărtează capul și eventualele rămășite de carcasă, dar se pot lăsa cozile, pentru un aspect mai spectaculos.

4. Se umplu roșiile cu crema de brânză cu ajutorul unei pungi cu un colț tăiat sau folosind o ustensilă specială pentru frișcă, apoi se pune câte un crevete în fiecare roșie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 iul