chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

O vara de neuitat cu cele mai "cool" distractii, inspirate de zodia ta!

De în Monden 14 iul 2009
Se apropie concediul si ai o mie de idei despre cum sa te bucuri la maxim de saptamanile de libertate, departe de stresul job-ului si de aglomeratia marilor orase. Transforma sezonul estival din acest an intr-o amintire de neuitat, optand pentru cele mai cool distractii inspirate de zodia ta!
Berbec

Incapatanata si intreprinzatoare, femeia Berbec este autentica,  vioaie, intreprinzatoare si plina de entuziasm pentru tot ce e nou. Cutezatoare, deseori naiva, e plina de idei, are initiativa si trece imediat la actiune, pentru ca vrea totul cat mai repede. Vara asta, pentru ceva adrenalina in plus, ar trebui sa incerci niste cursuri de bungee-jumping. La noi in tara exista doar doua locuri stabile pentru acest sport extrem, administrate de Outdoor Expert: cea de la Cheile Rasnoavei - 137 metri si la barajul Vidraru, pe Transfagarasan - 166 de metri.

Taur

O nativa Taur autentica gandeste si actioneaza conform realitatii. Isi cunoaste limitele, iubeste ordinea, este obiectiva, nu amesteca obligatiile cu distractia, este rabdatoare, rezistenta, practica, iubeste muzica si arta si mai ales placerea. Asa ca, draga tauroaica, profita de faptul ca iubitul tau si-a luat o "seara libera" cu baietii in oras si mergi la unul dintre show-urile "baietilor cool" care se dezbraca spre deliciul doamnelor. In caz ca nu mai ai rabdare pana la anul cand baietii de la Chippendales au promis ca vor reveni in Romania, am gasit noi un club de striptease masculin pe strada Str. Stirbei Voda, Nr. 29A. E doar cu rezervare!

Gemeni

Nativa Gemeni este sensibila, energica, comunicativa, iubeste schimbarile, este sociabila,  si foarte curioasa din fire, gata sa incerce lucruri noi. Ti-ai imaginat vreodata cum ti-ar sta in postura de pilot de Formula 1 sau macar de copilot? Ai putea sa iei niste cursuri de pilotaj, just for fun. In functie de nivelul de performanta pe care vrei sa-l atingi, Scoala de Pilotaj "Stefan Vasile" iti sta la dispozitie cu cursuri de Copilot Raliu, Pilot Raliu sau pentru hobby si training personal.

Rac

Femeia Rac este precauta, inclinata spre meditatie, dotata cu multa imaginatie. Are nevoie de siguranta, este interiorizata. Caminul este important. Nativa din zodia Rac este tandra, binevoitoare, sensibila, plina de fantezie, dornica de liniste. Si unde poti regasi toate acestea la un loc decat in arta fengshui? Ai la dispozitie o vara intreaga sa inveti cum sa te relaxezi, cum sa te incarci cu energie pozitiva si cum sa dai o aura noua locuintei tale, urmand cateva cursuri simple de initiere in arta Feng Shui.Leu

Femeia din zodia Leu este increzatoare in propriile forte, mandra si stie sa isi reprezinte interesele. Ii place sa atraga atentia, este constienta de propria valoare si este mereu preocupata ca meritele sa-i fie recunoscute in mod corespunzator si sa iasa in evidenta. Asadar, Leoaico, daca nu ai facut-o pana acum, macar vara aceasta ia-ti sustinatorii si mergi intr-un club karaoke. Simte-te libera si stralucitoare si elibereaza-te de tensiunea din timpul lunilor de serviciu interpretand in fata unui public real melodia ta preferata. Pentru incalzire, poti sa dai o fuga in seara asta la El Grande Comandante unde, incepand cu ora 21:00, se va desfasura Karaoke Night. Asa ca... rock on!

Fecioara

Este o fire conservatoare, analitica si critica, iar detaiile joaca un rol extrem de important in viata sa. Inclinata spre sine, Fecioarele iubesc frumosul si arta. Asadar de ce sa nu imbini vara aceasta utilul cu placutul urmand cateva cursuri de dans modern? Vei vedea ca si miscarea este o arta, iar caracterul tau perfectionist te va ajuta sa treci de la curiozitate, la deprindere si apoi la performanta. Plus ca este cel mai antrenant mod de a te mentine in forma. Iata cateva sugestii: cursuri de dans modern, R'n'B si Hip-Hop la Clubul Center Stage sau la Clubul  Magic Dance Club unde poti invata in plus Popping, Locking, Dancehall, C-walk, Krumping.

Balanta

Nativul Balanta este sarmant, sociabil si are nevoie de ceilalti pentru a se desfasura. Caracterul lui iubitor si armonios este controlat de ratiune.Este adaptabil, are bun gust si talent artistic. Iubeste culorile, tablourile, muzica si dansul si iese in evidenta datorita infatisarii placute. Vara aceasta poate ar trebui sa incerci ceva putin mai extravagant, chiar daca principiile tale sunt guvernate de echilibru. Ce ai spune de un tatuaj? Fie ca este permanent sau temporar, un tatuaj discret arata foarte cool la mare sau in cluburi. Noi iti dam doua sugestii de saloane unde poti sa-ti faci tatuaj sau unde poti invata cate ceva despre acesata arta: Tattoo Sfinx Piercing sau Roxy Tattoo Design Studio. Tu alegi!

Scorpion

Femeia Scorpion este rafinata si misterioasa. Curiozitatea ei nu are limite si este fascinata de locuri care au o istorie aparte sau cel putin o poveste interesanta de spus. Este preocupata de istorie, arheologie, literatura veche si probleme existentiale precum moartea, invierea, reincarnarea, asa cum sunt ele vazute de marile culturi ale omenirii. Si pentru ca esti interesata de locuri misterioase, unde povestile vechi se imbina cu bunul gust, ar trebui sa-ti rezervi o seara pentru a aveda in spatiul mistic si aromat al Cafenelei Ramayana sau pentru a servi un ceai energizant, preparat dupa vechi retete, la Ceainaria de la Cotroceni.

Sagetator

Femeia din zodia Sagetator este prietenoasa, pasionata, toleranta, ii place libertatea si aventura. Venim cu o sugestie cool si antrenanta pentru vara asta: un circuit montan de o saptamana insa... pe jos. Si ca sa fie mai palpitant, incearca sa nu apelezi la minunile tehnologiei decat daca este neaparat nevoie. Ti-ai repetat de atatea ori in minte ca te-ai saturat de birou si de calculator, asa ca acum vei avea ocazia sa te detasezi de toti si de toate. Ai nevoie de un cort si de incaltari bune. Nu pleca totusi singura in aceasta aventura, oricat de cool ti s-ar parea. De preferabil ar fi sa mergi cu persoana iubita pentru ca daca vei avea curajul sa te aventurezi pe cele mai inalte culmi ale Carpatilor cum ar fi Varful Omu, vei avea ocazia sa vezi marea, daca cerul este suficient de senin. Poveste sau nu, ramane de vazut!

Capricorn

Femeia Capricorn este disciplinata, loiala, serioasa si practica. Are un puternic simt al realitatii si  capata cu greu incredere in ceilalti. Iti propunem ceva cool si totodata extravagant pentru vara aceasta, ca sa scapi de inhibitiile impuse de firea ta conservatoare: ce ar fi sa pozezi pentru un pictor? Sau cel putin sa participi la o sedinta foto? Nu te gandi neaparat la nud, dar esti o femeie frumoasa iar cu anii acestia n-o sa te mai intalnesti, asa ca de ce sa nu ai o amintire placuta (si palpabila) a unei veri de neuitat?

Varsator

Femeia Varsator este imprevizibila, imaginativa, dornica sa isi dezvolte ideile. Este prin definitie o progresista. Pentru ea, viitorul a inceput deja. Apreciaza modul modern de viata si progresul inseamna totul pentru ea. Si pentru ca obisnuiesti sa-ti petreci mare parte din timp in fata calculatorului socializand cu cei din jur, de ce nu-ti faci un cont Twitter? Poti afla in timp real ce au mai facut prietenii tai sau poti accesa imediat informatiile care te intereseaza. Iar daca nu ai cu cine discuta, noi suntem mereu aici! In plus, poti citi ultimele insemnari ale celor sase Girls on The City si poti impartasi cu ele experientele tale!

Pesti

Complexa, intelegatoare, prietenoasa, nativa din zodia Pesti este o visatoare. Are mult umor iar fantezia bogata a nativului il face visator. Cu toate acestea este foarte curajos si ii intelege bine pe ceilalti. Si pentru ca pestii nu pot sa stea departe de apa, marea iti ofera tot felul de distractii estivale super cool, cum ar fi schiul nautic sau mersul cu "banana". Daca esti cu prietenii, merita incercat!

Primeste prin e-mail horoscopul zilnic, creat de astrologi!

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar