Neptun in conjunctie cu Luminariile

De în Monden 24 dec 2012
Acest material face referire la Neptun in conjunctie cu Luminariile.

Neptun in conjunctie cu Luna natala

Memoria subconstienta si intuitia sunt stimulate in timpul acestui tranzit. Daca aceste amintiri sunt dureroase, pot cauza probleme psihologice si in cazuri extreme, un comportament necontrolat. Uneori acestea iau forma halucinatiilor si tulburarilor psihice, dar de cele mai multe ori sunt simple eforturi de a invinge necazurile vietii si retragerea de la contactului cu altii. Trebuiesc evitate momentele de nostalgie si emotiile inutile. In aceasta perioada, ca parte pozitiva, pot apare constientizari ale stari sufletesti si sentimentelor altora, ghidarea intuitiva si stimularea imaginatiei creatoare. Va puteti reaminti cu usurinta vietile anterioare.

In casa pot avea loc activitati mistice si religioase sau va puteti retrage acasa pentru meditatii si reflexii. Apare acum nevoia unui echilibru emotional si a corectitudinii ideilor si conceptiilor. Puteti cauta ashramuri, locuri de retragere si izolare. Aveti adesea o sensibilitate crescuta pentru frumos si va puteti manifesta talentul artistic in decorarea casei.

In functie de necesitatile familiale, pot apare interactiuni cu spitale, aziluri, biserici si organizatii culturale. Membrii familiei pot intra in contact cu oameni din locuri indepartate sau din tari straine. Tranzitul este benefic pentru integrarea in viata familiei a valorilor educationale, religioase si culturale.

Neptun in conjunctie cu planetele personale

Neptun in tranzit in conjunctie cu Luna Natala are aceeasi semnificatie ca si Luna in tranzit in conjunctie cu Neptun Natal si poate dura un an sau mai mult, indicand o perioada importanta de crestere spirituala si emotionala. Daca in aceasta perioada apar caderi nervoase, puteti fi internat(a).

Neptun in conjunctie cu Soare natal

Imaginatia intuitiva, creativa este cea care caracterizeaza acest tranzit. Perioada este excelenta pentru artisti, muzicieni, fotografi si scenaristi. Iubiri idealiste se pot infiripa. Oricum, daca Soarele sau Neptun sunt dizarmonios aspectate in harta natala, tranzitul va poate aduce aventuri amoroase secrete, contacte amoroase nepotrivite sau aberatii psihologice. Dizarmonia aspectarii Soarelui, fie natal fie prin tranzitarea altor planete aduce, de asemenea, periculoase deceptii personale, in special in dragoste.

Facultatile intuitive si abilitatile potentiale de clarviziune va sunt stimulate. Acestea pot lua forma telepatiei, precognitiei, rememorarea vietilor anterioare sau alte intamplari psihice neobisnuite. Multe fiinte experimenteaza vise constiente, care reveleaza mesaje importante din subconstient. Activitatile religioase sau artistice se pot desfasura acasa. Este un bun tranzit pentru meditatii si pentru dezvoltarea facultatilor intuitive. Tranzitul aduce, in special, o intelegere psihologica intuitiva a copiilor. Puteti deveni mai constient(a) de propria existenta spirituala.

Puteti fi angrenat(a) in activitati in institutii culturale, spitale, aziluri si retrageri spirituale, adesea intr-un rol conducator. Oricum un sens de marire a importantei vietii spirituale, adesea implicand un anumit cult sau conducator spiritual(guru), va pot face sa simtiti ca aveti o misiune spirituala venita de la Dumnezeu.

Daca Soarele sau Neptun sunt dizarmonios aspectate, aceasta poate conduce la speculatii neintelepte sau actiuni riscante. Graviditati neasteptate pot de asemenea apare in timpul acestui tranzit daca Soarele sau Neptun sunt dizarmonios aspectate. Dorinte necontrolate de placere, abuz de bauturi sau droguri pot fi rabufniri psihologice.

Fiintele predispuse la dezechilibre psihologice, pot cauta sa scape de responsabilitatile practice in timpul acestei perioade. Ele pot sa divagheze, sa viseze cu ochii deschisi sau sa evadeze din calea responsabilitatilor, in general. Este necesara patrunderea intuitiva pe o cale realista, practica. In perioada acestui tranzit trebuie evitata folosirea distructiva a imaginatiei.

Neptun in tranzit in conjunctie cu Soarele Natal se repeta o data la 164 de ani deci este posibil ca acest tranzit sa nu apara in viata fiecarei fiinte. Cand el intervine, apar schimbari subtile importante in psihologia fiintei, ea devine mai constienta si patrunde cu inteligenta tainele spirituale. Multe conditionari karmice sunt etalate si se poate produce o importanta transformare psihologica in fiinta.

Neptun in tranzit in conjunctie cu Soarele Natal are la baza aceeasi semnificatie ca si Soarele in tranzit in conjunctie cu Neptun Natal; oricum el dureaza aproximativ 2 ani datorita miscarii retrograde.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 ian