Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Literatura erotica in cuplu - Zodia va ajuta sa cunoasteti placerea

De în Monden 12 iul 2012
Literatura erotica poate fi factorul care sa va stimuleze sa explorati noi cai misterioase care sa va ofere o placere dincolo de limite. Iti dezvaluim care este lectura obligatorie pentru zodia ta care te va duce pe culmile inalte ale extazului. Sunt lecturi clasice care au dainuit in timp si care au schimbat modul oamenilor de a percepe sexul.

Berbec

Nativa din Berbec tinde sa fie impulsiva si sa se lase dusa de moment, in special in pat. Ii place sa cucereasca si de cele mai multe ori preia initiativa fara nicio problema. Nu este insa o femeie greu de multumit in pat si poate fi satisfacuta foarte repede, insa la scurt timp va fi dispusa sa reia partida, asa ca partenerul ei trebuie sa ii faca fata.

Lectura potrivita pentru Berbec este "Venus in Furs", de Leopold von Sacher-Masoch. Este o lucrare despre fetisism care prezinta in paginile ei amanunte despre dominatie, supunere si masochism. Povestea prezinta un tanar care are o slabiciune pentru practica masochista si sunt prezentate metodele prin care acesta isi arata iubirea fata de amanta sa.

Taur

Taurului ii place sa se bucure din plin de fiecare moment, de aceea aceasta nativa se starneste mai greu, este mai greu de excitat si greu de satisfacut. Nu ii place sa grabeasca lucrurile si nu este deloc genul care sa seduca, ci ii place sa fie curtata si cucerita. Ii face o oarecare placere sa se joace cu rabdarea partenerului. O partida de amor cu nativa din Taur este de lunga durata si placerea este dincolo de imaginatie.

Taurului ii este recomandat cartea "Justine", scrisa de Marchizul de Sade. Este vorba despre un roman care prezinta o tanara pe nume Justine care traieste o serie de intalniri sexuale, care variaza de la scene explicite la altele extreme. La un moment da, aceasta va ajunge sa fie o sclava sexuala. Preferinta autorului pentru acest subiect este usor de inteles daca ne gandim ca Marchizul de Sade este cel care a inventat termenul "sadism" si a fost cunoscut pentru abuzul asupra femeilor in scopul satisfacerii sexuale.

Gemeni

Femeia nascuta sub acest semn zodiacal priveste sexul cu o mare relaxare, asa cum face in general cam cu toate lucurile. Totul pare sa fie o joaca pentru ea si sexul pentru Gemeni trebuie sa fie amuzant. Partida potrivita pentru ea trebuie sa puna mare pret pe preludiu si de cele mai multe ori aceasta parte necesita si cel mai mult timp, in schimb, actul sexual in sine este unul destul de rapid.

Cartea care o va aduce pe nativa din Gemeni pe culmile placerii este "Memoirs of a Woman of Pleasure", scrisa de John Cleland. Este una dintre cartile interzise din istorie si a fost considerata sinonim cu termenul "obscenitate". Romanul prezinta o serie de scrisori din partea unei tinere pe nume Frances "Fanny" Hill catre o femeie careia ii explica alegerile pe care a fost nevoita sa le faca de-a lungul timpului.

Rac

Racul este cel mai sensibil dintre semnele zodiacale, de aceea aceasta nativa nu se va putea implica niciodata sexual intr-o relatie cu o persoana pentru care nu are sentimente profunde. Tinde sa isi puna partenerul pe primul plan, mai presus chiar decat ea si este foarte iubitoare.

Lectura recomandata acestei nativa este "Tropic of Cancer", de Henry Miller. Este un roman celebru tocmai pentru modul sincer de a prezenta sexualitatea si este considerata un factor important care a dus la libertatea discursului literar din prezent. Cartea este o meditatie asupra conditiei umane si il are ca personal principal chiar pe Miller care trece prin diferite stadii ale disperarii dupa ce s-a despartit de sotia lui.

Leu 

Pentru a atinge placerea, Leul trebuie sa fie cel care seduce, sa preia initiativa, lucru care nu se intampla tot timpul, din variate motive. O partida de sex reusita pentru nativele din zodia Leului trebuie musai sa se incheie cu ovatii si aplauze la adresa "reprezentatiei".
O lectura recomandata pentru ca nativele din zodia Leului sa cunoasca placerea este "Fear of Flying", de Erica Jong. Povestea Isadorei Wang ramane o poveste erotica ce ofera mintii ocazia de a zburda, de a se elibera de inhibitii intr-o calatorie destinata explorarii sexuale, calatorie ce are efecte puternice asupra vietii femeii in general si asupra relatiei cu sexul opus. Din aceasta lectura, nativa din zodia Leului va invata ca o femeie este datoare sa isi cunoasca propriul trup si sa isi exploreze sexualitatea pentru ca relatia cu partenerul sa infloreasca.  

Fecioara

Fecioara este rezervata si acorda atentie fiecarui detaliu, chiar si in dormitor. Fecioara face dragoste ca la carte si are nevoie sa simtca ca are situatia sub control, dorindu-si sa cunoasca exact ce isi doreste partenerul si dandu-i acestuia indicatii cu privire la tehnicile care ii fac placere. Pentru Fecioara, sexul este mai degraba mecanic si trebuie sa se incadreze intr-un tipar bine stabilit.
Pentru a descoperi placerea, Fecioarelor le este recomandat sa citeasca "The Story of O", de Pauline Reage. Vor descoperi astfel povestea unei frumoase femei pe care o chema "O" si experientele sexuale pe care le traieste supunandu-se partenerului ei. Astfel, "O" indura pedepse intense si se lasa maltratata in pat, de bunavoie, pentru placerea partenerului. Este o lectura care o va invata pe Fecioara ca nu exista dictatura in dormitor si ca partenerii trebuie sa isi exprime nestingheriti dorintele si fanteziile sexuale, fara a fi constransi sa se incadreze in tipar.

Balanta

Balanta este indecisa si ezita indelung inainte de a prelua initiativa, dar are o energie sexuala care o ajuta sa depaseasca astfel de momente. Vrand ca actul sexual sa fie perfect pentru amandoi, Balanta tinde sa alerge dupa doi iepuri in acelasi timp, iar asta poate deveni frustrant la un moment dat. Pentru nativele din zodia Balantei, sexul este mai mult decat o simpla impreunare a trupului. Actul in sine este o adevarata contopire a spiritelor, partenerii devenind un tot unitar ce se pierde in valuri de placere. 
Lectura indicata pentru nativele din zodia Balantei este "The Claiming of Sleeping Beauty", de Anne Rice, o reinterpretare a clasicei povesti "Frumoasa din padurea adormita", cu accente erotice si un strop de suspans, centrata pe initierea sexuala.

Scorpion

Scorpionul este fascinat de dimensiunea emotionala a sexului si activitatilor erotice. Atractia, dorinta si pasiunea ce fierb in nativa din zodia Scorpionului fac din actul sexual o experienta extraordinara. 
Lectura recomandata pentru nativele din zodia Scorpionului este "Vox", de Nicholson Baker, o poveste a doi iubiti care s-au cunoscut prin intermediul unul anunt dintr-o revista pentru adulti. Misterul si schimbul de replici plin de detalii erotice fac din aceasta poveste o lectura obligatorie pentru nativele din zodia Scorpionului, intrucat vor invata sa comunice cu partenerul pentru o mai buna sincronizare in dormitor. 

Sagetator

Femeia acestei zodii este evaziva si nu pune pret pe aventurile de-o noapte, mai degraba alege relatiile serioase. In materie de sex, desi nu este intotdeauna cea mai infocata partenera, sunt momente cand totul poate fi mai intens ca niciodata.

In cartea "Candy" de Terry Southern, potrivita celor din zodia Sagetator, este descrisa experienta unei fete care cauta un sens vietii, din punct de vedere sexual, emotional, fizic. Autorul a construit cartea intr-o maniera atat de erotica, incat a fost interzisa la un moment dat.

Capricorn

Femeia din aceasta zodie prefera sa planuiasca intalnirile si viseaza la preludiu si actul sexual. Seductia este precum o conlucrare dintre cei doi parteneri, preludiul precum o incalzire, iar sexul precum munca. Profita de orice moment pentru a face dragoste.

Cartea zodiei Capricorn este "Lady Chatterley's Lover" (Amantul doamnei Chatterley) de faimosul D.H. Lawrence. Este o poveste clasica, o doamna din inalta societate se indragosteste de un muncitor ce lucreaza pentru ea. Povestea a provocat controverse si a scandalizat publicul la vremea respectiva din cauza termenilor folositi, dar secole mai tarziu, cartea inca emana o putere senzuala si intriga in aceeasi masura.

Varsator

Femeia nascuta sub acest semn zodiacal prefera sa complice, sa ofere adrenalina si fiecare data sa fie diferita. Fie ca este sedusa sau ea seduce, femeia Varsator este atenta cu dorintele si placerile partenerului, vrea mai mult decat propria satisfactie.

"Emmanuelle" de Emmanuelle Arsan este o carte vie si intensa, ce iti ofera vibratii si stari intense de... placere. In carte este descrisa experienta unei tinere, proaspat casatorita, care se supune unor aventuri erotice si perverse, ce includ totul de la hedonism pana la masturbare reciproca. Cartea a fost cumparata si transformata in film in 1974.

Pesti

Nativele din Pesti sunt foarte atente si grijulii cu nevoile si dorintele partenerilor, chiar si pana la a uita de propriile placeri. Adesea se indoiesc de faptul ca nu sunt suficient de bune pentru partenerii lor, cu toate ca au un foc interior puternic si sunt extrem de pasionale si intense.

"Little Birds" de Anais Nin este o colectie de viniete erotice. Scurtele povestiri sunt culese din toata lumea si exploreaza diferitele feluri in care este privita dragostea, sexul si romantismul. Cartile autoarei sunt niste clasice senzuale, dar aceasta colectie, in special, este perfecta pentru persoanele care nu au prea mult timp la dispozitie, dar tanjesc dupa o pecetluire erotica rapida.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar