Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»

Leu - Horoscop 2010

De în Monden 13 noi 2009
Nu mai este niciun dubiu: Leul isi merita pe drept cuvant statutul de Rege al Animalelor!

Nu te recunosti? Prezenta impunatoare, mers aristocratic, finete, stralucire si, mai presus de toate, nevoia instinctiva de a fi deasupra celorlalti si de a-i domina. In orice caz, ai o multime de calitati care te fac sa iesi usor in evidenta : creativa, indrazneata si plina de sarm, este greu sa ramai neobservata la evenimente mondene sau atunci cand te afli intr-un grup mai larg de persoane. Prezenta ta actioneaza ca un magnet asupra celor din jur: oriunde mergi iti faci prieteni si admiratori. Cu toate acestea, Leul da dovada de foarte multa sensibilitate si devotement atunci cand vine vorba de familie sau de partenerul de viata.

Ca si in cazul celorlalte zodii, anul 2010 te va intampina cu cateva dificultati pe plan profesional, cauzate in primul rand de instabilitatea pietei locurilor de munca. Te vor salva insa doua dintre calitatile tale de luptator: curajul si perseverenta, prin urmare stai fara grija: nimeni nu-ti va pune la indoiala calitatile profesionale iar pe parcursul anului urmator veniturile tale se vor majora simtitor. Pe de alta parte va trebui sa fii mai atenta ca nu cumva axandu-te mai mult pe cariera sa ajungi sa-ti neglijezi familia. Iar daca vrei sa faci o schimbare in ceea ce priveste caminul tau, ar fi mai bine sa o faci in primele luni ale anului.

Bani si cariera

Asa cum spuneam, lunile ianuarie - aprilie iti vor fi extrem de favorabile in ceea ce priveste veniturile, prin urmare vei ajunge sa investesti mai multi bani decat de obicei in casa si haine. Chiar daca nesiguranta prilejuita de criza financiara se va resimiti si in a doua jumatate a anului, in primele luni de vara vei fi efectiv asaltata de o multime de oportunitati la locul de munca, prin urmare fii cu ochii in patru sa nu le ratezi!Tot in cea de-a doua jumatate a anului vei fi antrenata in cateva afaceri profitabile, iar castigurile nu vor intarzia sa apara.

Per ansamblu, din punct de vedere financiar, anul va fi extrem de favorabil. Daca in schimb iti doresti sa-ti schimbi slujba, ar fi mai indicat sa astepti pana in lunile octombrie-decembrie. O stare de usoara oboseala si indispozitie, instalata spre sfarsitul lunii octombrie, te va face sa dai un randament mai mic la lucru si chiar sa intarzii cu finalizarea unor proiecte. Relatiile cu colegii si cu seful se vor imbunatati progesiv pe parcursul anului. Daca lucrezi in domeniul vanzarilor sau in cadrul unei agentii de recrutate, anul 2010 se anunta unul extrem de favorabil din punct de vedere al realizarilor profesionale.

Familie si viata sociala

Anumite tensiuni aparute in familie risca sa te indeparteze de copii, prin urmare ai grija ca discutiile in contradictoriu sa nu fie purtate de fata cu acestia. Daca nu-ti tii sub control impulsivitatea, finalul de an risca sa te gaseasca pe baricade, angajata intr-o lupta tensionata cu partenerul de viata. Norii par sa se risipeasca abia in luna decembrie, cand tu si sotul tau veti gasi o cale de a comunica iar pacea si intelegerea se vor restabili in familie, incurajate de apropierea sarbatorilor de iarna. Vei invata astfel o lectie importanta de viata: desi firea ta vulcanica si dominatoare te impinge la lupta, diplomatia si comunicarea sunt principalele parghii de dezamorsare a unui conflict.

Educatie si hobby-uri

Daca esti studenta, in prima jumatate a anului vei munci mult pentru a tine pasul cu noile provocari academice care vor aparea pe parcurs. Mult-asteptata bursa de studiu sau promovarea in domeniul cercetarii s-ar putea sa nu se materializeze in prima parte a anului. In opozitie, ultimele luni ale anului se anunta promitatoare pentru viitorul tau. In schimb, vei calatori mai putin in strainatate si mai mult prin tara, in interese de serviciu sau pur si simplu pentru a te relaxa.

Sanatate

Mai mult decat in anii precedenti, in 2010 vei da dovada de o sensibilitate exacerbata in ceea ce priveste alimentele pe care le consumi. Te vei confrunta cu cateva probleme minore de sanatate, legate in primul rand de aparatul digestiv si de sistemul nervos. Durerile de spate vor incepe sa te supere din ce in ce mai des. In cea de-a doua jumatate a anului vei putea face fata cu greu oboselii si stresului acumulate la locul de munca, prin urmare cea mai buna solutie ar fi sa incepi sa te gandesti la vacanta.

Dragoste si sex


Despre Leu se spune ca ar fi cel mai romantic si mai ...nebunatic semn din tot horoscopul. Asa sa fie oare? In orice caz, inceputul anului te va gasi cu un tonus ceva mai scazut din punct de vedere sexual, prin urmare nu te astepta la artificii mai devreme de martie-aprilie. Din acest punct insa, lucrurile vor merge ca pe roate tot restul anului.

Nu ai gasit inca barbatul perfect? Nicio grija! 2010 te va incuraja sa experimentezi lucruri noi din punct de vedere sexual, astfel incat atunci cand il vei intalni pe EL sa fii pregatita pentru a-i oferi clipe inedite de placere. Din mai pana in august exista mari sanse sa pleci in mai multe calatorii in interes de serviciu prin tara, prin urmare in aceasta perioada vei avea ocazia sa intalnesti o multime de barbaie fascinanti insa nu suficient de hotarati sa se implice intr-o relatie de durata si mai ales la distanta!

Daca esti deja implicata intr-o relatie stabila, atunci trebuie sa fii pregatita pentru cele mai inedite experinente sexuale insa, asa cum spuneam, nu mai devreme de luna martie. In ansamblu, din punct de vedere sexual vei fi intr-o forma de invidiat, cu mici exceptii in lunile iunie, respectiv septembrie. Nu incape nicio indoiala ca te numeri printre cele mai active semne ale zodiacului din punct de vedere sexual, iar 2010 iti va oferi sansa de a-ti depasi limitele sexualitatii, moment in care dorintele si asteptarile partenerului tau ti se vor transmite aproape telepatic.

Predictii karmice

Poti rasufla usurata: infuentele karmei negative, care s-au facut simtite pe parcursul acestui an, vor disparea ca prin minune inca din primele luni ale anului care abia incepe. Din punct de vedere profesional lucrurile vor merge din bine in mai bine, de parca intregul univers ar vrea sa-ti sara in ajutor. Chiar daca vor fi destule momente in care vei da semne de oboseala, incearca sa-ti duci la bun sfarsit proiectele si sarcinile de lucru inainte de a fi tentata sa le pasezi altcuiva.

Daca vrei sa achizitionezi bunuri pentru serviciu, nu ezita sa o faci. Vei descoperi ca norocul iti surade iar afacerile pe care le vei incheia vor fi profitabile. In schimb trebuie sa fii foarte atenta cu sanatatea ta, cu atat mai mult cu cat exista mari riscuri sa incepi sa iei in greutate, mai ales in primele luni ale primaverii. Un regim alimentar adecvat, un program regulat de exercitii fizice, un stil de viata sanatos te vor ajuta sa previi eventuale probleme de sanatate.

Nici relatia cu institutiile publice nu se anunta a fi una buna, din contra incearca sa eviti pe cat posibil discutiile in contradictoriu cu functionarii publici sau cu reprezentantii organizatiilor politice cu care intri in contact. Nu-ti pierde vremea cu intalniri si sedinte inutile decat atunci cand acestea sunt impetuos necesare. Daca lucrezi in administratie sau banci, nu incerca sa schimbi lumea intr-un singur an! De multe ori, sarcinile minore indeplinite cu responsabilitate iti pot aduce mai multe satisfactii profesionale decat proiectele ample, care necesita mult timp si multa energie.

In lunile septembrie si octombrie nu te lasa atrasa in confruntari directe cu miza sexuala sau etica, pentru ca risti sa ramai singura pe baricade, intr-o lupta care nu te priveste decat indirect. Pana in mai incearca sa te impotrivesti tentatiei de a te retarge intr-un coltisor si de a lasa o vreme lucrurile sa treaca pe langa tine. Cel mai bine ar fi sa ramai ferma pe pozitie, iar daca vrei sa obtii rezultate de la oamenii din jurul tau evita sa-i provoci direct, ci mai degraba atrage-i de partea ta aratandu-le ca-ti pasa si ca esti dispusa sa te implici.

foto:josephinewall.co.uk

Tag-uri: , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
27 apr