chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

La soare te poti uita, dar la ea, ba!

De în Casa & Gradina 14 apr 2009
Strambam din nas, reducem din iesiri, nu mai avem timp liber! Nu putem renunta la curatenia inainte de sarbatori pentru nimic in lume si nici nu ne putem baza pe o zana a curateniei care sa aiba grija de toate in timp ce noi facem ultimele pregatiri!
Curatenia de primavara nu este ceva peste care putem trece. Mai scapam, cateodata, sa nu dam cu aspiratorul intr-un weekend atunci cand stim ca nu asteptam musafiri si ca nu vor exista "plangeri" si "reclamatii" din partea familiei. Dar nu putem scapa de curatenia de sarbatori si, chiar daca nu ne place sa recunoastem…adevarul este ca ne simtim bine atunci cand toate stralucesc de curatenie si uitam cati nervi ne-au facut geamurile, covoarele si restul casei.

Pentru maini si unghii puternice si dupa ore petrecute in bucatarie


Dupa fiecare "runda" de spalat vase simtim nevoia sa ne dam cu multa crema, intr-o incercare de a ne proteja pielea de efectele nocive ale detergentului de vase. Iar daca ai ghinionul sa ai unghii fragile, subtiri si care se despica imediat…ajunge sa speli cateva farfurii si cateva pahare, si ti-ai stricat manichiura!

Pentru ca femeile isi doresc produse de curatat care sa nu usuce pielea si care sa nu determine exfolierea unghiilor a fost inventat primul detergent de vase care contine calciu! Da, ai citit bine…calciul (calcium panthotenat) este prezent in Pur Hands & Nails.

Datorita acestui ingredient special, folosit mai mult in industria cosmeticelor, Pur Hands & Nails are grija atat de maini, cat si de unghii. Si nu trebuie sa te ingrijorezi ca muntele de vase ramas dupa plecarea musafirilor nu se va spala bine, pentru ca producatorii garanteaza aceeasi putere de degresare a vaselor ca si restul produselor din aceasta gama.

Iar pielea ta sansibila va fi protejata si pentru ca acest Pur Hands & Nails are un PH neutru pentru piele, fiind testat dermatologic. Noua varianta completeaza portofoliul sub-gamei Balsam, ne mai anunta producatorii, din care mai fac parte Pur Balsam Aloe Vera si Pur Balsam Blue.

Pur Hands & Nails este disponibil in toate magazinele, in gramaje de 500 ml, 1L si 1,5 L, cu preturi cuprinse intre 4,56 lei si 11,86 lei.

Accesoriu sau aparat de curatat?

Prima oara cand l-am vazut, acum nu demult, m-a incantat designul extrem de suplu si de gratios pentru un aspirator. L-am comparat in gand cu cel de acasa, usor bondoc, zgomotos si pentru firul caruia trebuie sa ma razboiesc cu motanul, care il considera o jucarie. A castigat detasat Ergorapido, cu aerul sau fin, pe care daca l-as avea l-as scoate chiar si in prezenta familiei si a musafirilor, pentru ca poate fi folosit foarte usor.

Nu are fir, se poate folosi oricand si, creat special pentru noi, vine in culori variate precum magenta, portocaliu, alb sau negru!

Curatenie si parfum proaspat in baie!

Pentru a putea sta linistita, fara sa te temi ca musafirii tai de sarbatori vor fi intampinati de un miros neplacut in baie, ai nevoie de un aliat! Bref este alaturi de tine in aceasta primavara, si vine cu un pachet trei rezerve Bref, fiecare din ele avand un alt parfum. Editia Limitata Bref Duo-Aktiv Refill Mix este disponibila in doua variante: Fresh Mix (cu 3 rezerve: Ocean, Lemon, Pine) si Natural Mix (cu 3 rezerve: Lotus& Lavender, Lime& Mint, Mountain Fresh). Noile produse Bref sunt disponibile la un pret de 8.99 lei.
Oglinda gospodinei - geamurile!

Sunt greu de spalat, intotdeauna exista colturi in care e greu de ajuns si daca stai la bloc si suferi de ameteala, mai bine sa nu te apuci deloc! Dar tot ele sunt cele care, imediat dupa ce le spalam, schimba imediat aspectul casei!

Orice ne poate usura aceasta sarcina ne devine prieten! Clin a lansat, in aceasta perioada, o promotie: un pachet Clin pistol plus rezerva, la un pret de numai 7,99 lei. Asa te vei asigura ca toate geamurile casei tale stralucesc de curatenie! Poti gasi urmatoarele variante de Clin la promotie: Windows Citrus, Universal si Apple.

Curatenie la patrat


Electrolux ne prezinta unul din "cele mai inteligente aspiratoare care te ajuta sa-ti termini curatenia de doua ori mai repede." Twin Clean este un aspirator fara sac care isi curata singur filtrele! Orice aparat se curata singur, fara a avea nevoie de ajutorul sau asistenta mea este un aparat destept! In plus, acest aspirator are o perie care nu numai curata covoarele in profunzime dar va lustrui podele lasandu-le ca noi. Astfel, daca il vei cumpara, vei putea uita de existenta mopului.

Un alt atu, spun producatorii, este lipsa sacului. Aspiratorul separa particulele de praf din aer dupa care le colecteaza intr-un recipient separat. Odata ce ai terminat curatenia tot ce trebuie sa faci este sa golesti containerul de praf si sa-l clatesti. Cer prea mult, dar n-ar fi fost si mai bine ca Geamanul sa mearga singur la baie sa isi clateasca containerul?

Haine rasfatate de uscatorul de rufe

Tot de la Electrolux vine si uscatorul ce ne poate face zilele mai usoare! Usuca articole din lana, material sintetic si incaltari sport, datorita programului pentru rufe delicate!

Stiti cat este de neplacut -chiar si pentru un fumator- ca hainele sa miroasa a fum de tigara? Ei bine, putem respira usurati, pentru ca programul de "refresh" poate indeparta mirosul de fum fara sa fie nevoie sa mai spalati hainele purtate o singura data, puteti reduce cutele de pe tricouri, jachete din lana sau tesaturi delicate. Miscarea bi-directionala a tamburului, spun producatorii previne amestecarea rufelor, ceea ce duce la o performanta de uscare mai buna si un grad de sifonare redus.

Si acest uscator este inteligent, pentru ca are un senzor electronic de umiditate, care te anunta cand se usuca hainele. Il poti gasi in magazinele de electrocasnice la preturi cuprinse intre 1749 de lei si 3799 de lei.

Pentru hainele tale, mirosul tau preferat!


Producatorii Lenor ne anunta ca noua tehnologie utlizata de ei face ca prospetimea si mirosul placut sa se elibereze numai cand porti aceste haine, si nu atunci cand stau in dulap. Asta deoarece, micro-capsulele cu parfum nu se dizolva la clatire, ci patrund in tesatura si se sparg treptat la fiecare atingere, eliberand parfum pe parcursul purtarii hainelor. Suna bine, nu?

Exista trei variante de pentru tine: daca iti plac mirosurile fresh, jucause atunci alege varianta Spring, daca cele florale si calde iti sunt mai aproape, pentru tine exista Summer. Iar pentru cei in cautarea exotismului exista Tropical fresh. Pretul la care poti gasi acest produs in magazine este de 15.99 lei.
 
Povesteste-mi daca ai descoperit o casa care se curata singura! Sau progresele tale la curatenia de Paste! 
Tag-uri: , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar