armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

La atac inainte! Ghid de cucerire cu sanse sigure

De în Explicit 11 feb 2010

Seductia este un fenomen despre care am fi capabile sa discutam la nesfarsit, iar asta pentru ca nu am descoperit formula matematica care, odata aplicata, ne poate face sa cucerim orice barbat. Citeste si descopera ce poti face pentru a-l cuceri cand el nu te stie dar tu il cunosi si il placi, atunci cand este vorba despre un proaspat flirt, dar si atunci cand e vorba de o relatie de lunga durata si de un partener pe care iti doresti sa il re-cuceresti!

Daca ar exista o formula care sa ne ajute sa ii cucerim pe barbati cu certitudine, atunci acest articol nu si-ar avea rostul. Tot asa, nu si-ar mai avea rostul acele momente -pentru unii cele mai frumoase- ale inceputului relatiei, momente pline de speranta, placere, incertitudini....

Se pare, totusi, ca suntem pe drumul cel bun, pentru ca savantii au calculat (!) matematic varsta la care fiecare persoana se poate casatori si au inventat si o formula care sa ne ajute sa ne calculam, fiecare, varsta cea mai potrivita pentru a ne casatori. Probabil ca formula care ne va ajuta sa cucerim barbatii este inca in lucru (glumesc, nu am nicio informatie in acest sens).

Se spune ca barbatii sunt sedusi, de cele mai multe ori, de lucruri subtile sau care nu ne par noua atat de evidente precum le par lor. Si, atunci cand incerci sa iti dai seama la care dintre tehnicile tale de seductie ar reactiona el cel mai bine, ar fi bine sa te gandesti ca cei mai multi barbati sunt stimulati cel mai puternic din punct de vedere vizual. Dar cum ai putea face pentru a-i aparea intr-o lenjerie seducatoare, atunci cand tu si el nici macar nu va cunoasteti oficial?

Ne-am decis sa cerem ajutorul curajoaselor fete care scriu pentru Girls on the City si sa le rugam sa ne impartaseasca din experienta lor in ale seductiei.

Cand el nu te stie, dar tu il placi

Asta este etapa in care seductia si competitia se cam intrepatrund. E important ca, de vreme ce tu l-ai observat pe el, sa il faci si pe el sa te observe si pe tine. Iata prin ce a trecut Marta, una dintre fetele "Girls on the City", atunci cand a mers la o prima intalnire cu un necunoscut.

"Era acolo cand am ajuns; ma astepta. Ma simteam ca de pe alta lume. Parca nu stiam ce sa fac si ce sa spun. Nu gaseam nimic interesant de spus, un subiect oarecare, de la care sa putem porni o conversatie. Asa ca am lasat totul in seama lui. Se vede treaba ca e obisnuit sa faca asta sau, oricum, e un om de lume. Nu ca mine. Cu femeile nu am nici o problema, gasesc oricand ceva de vorbit. Dar in preajma barbatilor pur si simplu ma blochez", povesteste Marta.

E clar ca timiditatea excesiva nu isi prea are locul atunci cand incerci sa il faci pe un barbat sa te observe. In afara cazului in care e vorba de o timiditate usor studiata. S-a terminat intalnirea Martei cu un sarut? A avut succes tactica sa timida de seductie? Cititi!

Puteti descoperi tactica de flirt a prietenei Roxanei si ce a invatatea de la aceasta: " Am studiat-o sa vad ce face, cum procedeaza. Intai a scrutat zona, a trecut-o in revista si, s-a oprit cu cateva priviri mai mult asupra celor care aratau pe masura asteptarilor ei. S-a mai uitat de vreo doua ori, odata insistent, a doua oara doar in trecere, dupa care a uitat complet de existenta loc. Sau cel putin asa da impresia. Ma rog, "undita" fusese deja aruncata. Acum astepta doar ca "pestele" sa sara din apa si sa vina singur la ea.

Culmea e ca functineaza. Cred ca barbatilor atata le trebuie: o privire consistenta, adica putina atentie, sa li se atraga atentia, dupa care vin ei si incep sa se gudure. E drept ca, de data asta, nu s-au aratat chiar imediat. Ma intrebam daca in cele din urma tactica ei va da roade."

Cand e un proaspat flirt

Daca vorbim despre un flirt si despre tehnici de seductie, atunci acestea reprezinta o continuare a episoadelor de seductie din capitolul anterior, cel al atragerii. Adela ne-a impartasit felul in care a incercat ea sa isi seduca un coleg de serviciu:

"La prima sedinta, m-am surprins privindu-l cu coada ochiului. Parca incercam sa ii caut in continuare un cusur, ceva care sa ma respinga, care sa ma elibereze de aceasta atractie permanenta, magnetica. Da de unde! Aceeasi eleganta si rafinament, aceeasi stapanire de sine. M-am gandit ca daca tot nu pot sa ma desprind cu usurinta, atunci macar sa profit de situatie si sa il fac si pe el sa asude nitel. Sa ma simt si eu bine, nu numai el!Asa ca am trecut la actiune. Cum statea in stanga mea, ba m-am intins sa inmanez niste hartii, peste masa, celor cu care discutam si, "din greseala", i-am atins usor umarul cu sanul. Mai apoi, pe parcursul discutiei, cum stateam aplecati peste planuri, respiratia mea ii atingea usor urechea stanga. Desi reuseam sa ma concentrez asupra discutiilor, eram pe faza la toate gesturile lui, asa ca ii atingeam ba mana, ba cotul, ba ma apropiasem prea mult, asa incat genunchii noastri scoteau "scantei". La inceput a intrat in joc, dar dupa un timp am vazut ca, desi in sala de sedinte functiona aerul conditionat, parea sa asude si, spre marea mea uimire, sa nu isi mai gaseasca cuvintele cu aceeasi usurinta.

L-am mai slabit cateva minute, l-am lasat sa isi revina nitel, dupa care am luat-o de la capat. Lasa sa vada si el cum e sa nu iti fie nimic la indemana, sa nu te simti la largul tau!

Iar cand a fost sa iesim totusi la cina, mi-am pus o rochie lejera, un machiaj mai mult inexistent si un parfum care stiu ca nu da gres niciodata. Si am flirtat toata seara, m-am jucat cu cuvintele si...cu dumnealui."

Cum vi se par tacticile abordate de ea? Respecta toata regulile seductiei...ar putea oare sa nu aiba succe? Puteti citi mai multe despre cum s-a terminat seara celor doi aici.

Cand e o relatie veche

Tot Adela, una dintre fetele care scriu pentru Girls on the City ne-a povestit si ce inseamna pentru ea personal ritualul seductiei si care e importanta sa in relatia dintre ea si sotul sau.

"Cred ca asta e unul din motivele pentru care mi-a placut atat de mult de el, de la bun inceput; unul din motivele pentru care am spus DA. De cate ori facem dragoste, se poarta ca si cum ar fi pentru prima oara, ca si cum acum m-ar descoperi si s-ar indragosti de mine iar si iar. Si stie si cum sa se poarte si ce sa spuna. Ma face sa ma simt in permanenta frumoasa si iubita. Chiar daca abia am terminat si e epuizat, continua sa ma mangaie, sa ma sarute; imi spune cat de frumoasa sunt, in nenumarate diferite feluri. Oare ce altceva isi mai poate dori o femeie de la sotul ei?

Si mai e si chestia asta, ca reusim sa terminam amandoi in acelasi timp; nu ramane nici unul pe dinafara, cu ochii in soare, ca si cum nu i-ar pasa de celalalt. Asta creeaza un echilibru, ne apropie, ne uneste in permanenta. Si ne readuce unul la celalalt cu aceeasi pasiune, cu aceleasi dorinte nestapanite", spune Adela, aici.

 Cum vi se par tehnicile de seductie ale fetelor? Care sunt secretele tale: ce faci atunci cand iti place un barbat pe care nu il cunosti, un barbat cu care flirtezi sau cand it-ai propus sa iti seduci partenerul de lunga durata?

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 2

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

alina brusture (06.12.2010, 23:20)
mi se par ok ,tehnicile fetelor de seductie.este la fel de important sa arati sexy, sa mergi sexy, sa zambesti frumos, sa razi senzual, sa fii pur si simplu irezistibila
Personal ,cred ca interesul pentru o anume persoana il castigi atunci cand faci un joc al seductiei...cuvinte,priviri,gesturi...insa adevarata seductie se naste din chimia intre cele doua persoane. Am intalnit barbati foarte frumosi..care nu m-au "miscat" cu nimic
Răspunde-i
Mariana Eugenia Jianu (01.12.2010, 16:03)
Tehnicile fetelor mi se par potrivite, ele fac ceea ce simt si asta e bine. Eu insa ma potrivesc cel ma bine in povestea Adelei, deoarece am de 7 ani aceeasi relatie si sunt tare fericita si acum dupa atata timp. Ma simt in continuare iubita si in acelasi timp simt aceeasi atractie. Simt ca timpul a facut sa creasca dragostea noastra.
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Explicit
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr