smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»

Intra in Cercul Fetelor Destepte si rasfata-te cu premii speciale!

De în Dragoste & Sex 26 sep 2011
Feminis.ro si Fetele Destepte iti premiaza simtul umorului. Povesteste-ne cea mai trasnita patanie cu un contraceptiv si fa-ti de cap in cel mai cool magazin de lenjerie intima. Trimite povestea pe adresa [email protected] impreuna cu numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de mail, in perioada 26 septembrie - 17 octombrie. Cele mai trasnite 4 intamplari vor fi premiate cu cate un voucher in valoare de 200 lei pentru cumparaturi la ID SARRIERI.

Participa si tu!

Ioan Maria Madalina
 
Cea mai trasnita patanie cu un contraceptiv- inca mai radem in de cate ori de aducem aminte de intamplarea haioasa care ni s-a intaplat in urma cu un an.

Anul trecut de ziua noastra,implineam 2 ani, am hotarat cu sotul meu sa mergem la film la Mall Vitan. Am ajuns la Mall eram foarte fericiti si multumiti ca am reusit sa iesim,mai ales la film unde nu mai iesisem de mult,ne-am achizitionat biletele si am intrat sa ne luam popcorn,sucuri si nachos cu sos de branza. Am intrat in sala ,deja incepusera reclamele,era intuneric. Ne-am cerut scuze ca deranjam ca sa putem ajunge la locuri,ne-am asezat si a inceput imediat filmul. Dupa cateva minute a inceput sa sune alarma la telefon, era ora cand trebuia sa imi iau pastila contraceptiva, mi-am dat seama ca nu oprisem telefonul, alarma suna, cei din jur se uitau la mine,am oprit repede telefonul si am scos portofelul sa iau pastila.Avem in brate si sucul pentru ca nu apucasem sa il pun pe suportul de pahare,geaca sotului meu,iar sotul meu era cu popcorn-ul si nachos-ul. Cand sa scot pastila,mi-a scapat din mana,sotul meu era cu telefonul sa imi faca lumina sa caut pastila,mi-a scapat din greseala sucul iar geaca a cazut in cutiuta cu nachos,lumea se uita la noi...

In cele din urma dupa lungi cautari am gasit si pastila,nu am mai avut nici suc sa mai iau pastila, nachos-ul era compromis, ne-am simtit ca in "filmele cu prosti'' iar la final am izbucnit amandoi in ras, a fost foarte haios totul, inca ne aducem aminte cat am mai patimit pentru pastiluta aceea mica, anticonceptionale.

Pasere Rodica Mihaela

Eram la inceputul relatiei cu prietenul meu si la un moment dat ne-am hotarat dupa lungi tatonari(din partea lui:) sa facem pasul cel mare si sa gustam din cireasa de pe tort. Dar urma sa descoperim ca sexul e o treaba care necesita mai multa pregatire cel putin in cazul nostru.

Trebuie sa mentionez ca era iarna( e important si o sa vedeti de ce:). Ne-am dezbracat, eu fara prea multa tragere de inima ca era frig in camera si l-am intrebat daca a cumparat prezervative iar el foarte mandru a spus da...sa dus la dulap, mi la adus, i-am scos ambalajul si cand sa-l pun ce sa vezi (jucaria prietenului meu disparuse intr-un sac urias care nu se mai termina:)). Iar frigul din camera nu ajuta nimic sa creasca ...l-am intrebat ce marime a cumparat si el mi-a raspuns ca nu stia ca sunt pe marimi. Bineinteles ca partida de sex sa amanat si nu am putut amadoi decat sa radem de intimplare chiar daca am ramas ne...!

Acum dupa 2 ani nu mai avem astfel de probleme pentru ca...am schimbat metoda de contraceptie:).

Pavaloi Raluca

Ma numesc Raluca, am 22 de ani si pentru ca sunt intr-o relatie stabila de mai multi ani, acum ceva timp am hotarat sa iau anticonceptionale. Si ca sa nu uit de ele, le tin tot timpul cu mine in portofel. Astfel, intr-o dimineata am mers la un interviu pentru un job la o firma importanta, in Bucuresti. Aveam emotii foarte mari. Am intrat in biroul de Resurse Umane, unde ma asteptau Managerul de HR si asistenta lui. La inceput totul a fost bine, doar ca la un moment dat le-am vorbit despre actiunile mele de voluntariat, si pentru ca vroiau sa se convinga, mi-au cerut certificatele pe care le aveam in portofel. Plina de emotii trageam de cartonasele acelea si ele erau intepenite in portofel. Cand am tras mai tare au zburat, cu tot cu anticonceptionalele mele, pe birou, in fata celor doi. Bineinteles ca m-am inrosit toata si nu stiam cum sa le ascund mai repede. Ca sa depasesc mai repede momentul stanjenitor, le-am zis:"Sunt intr-o relatie stabila, deci nu pierd noptile!O sa vin odihnita in fiecare dimineata la munca!:D" Se pare ca cei de la firma nu au fost deranjati de intamplarea mea, ci chiar amuzati, pentru ca, spre bucuia mea, la o saptamana dupa m-au anuntat ca sunt angajata.:)

Lupoiu Andreea

A fost odata o fata, adica eu...si un baiat...adica un fost iubit de-al meu...si totul se intampla intr-o seara de vara, intr-un tren rapid care ne ducea de la ploiesti la bacau,la parintii lui...fiind singuri in compartiment, afara intuneric, dragoste mare, am inceput sa ne sarutam...si tot asa...pana am ajuns aproape dezbracati in tren...Am incercat sa utilizam un prezervativ, ca de obicei, un prezervativ, pentru ca nu vroiam sa avem surprize, si cand ne era lumea mai draga, ce credeti? Cineva impinge de usa, incercand sa intre in compartiment...Speriati, ne imbracam rapid cu cate ceva...si el se duce sa tina usa ca sa nu dea voie persoanei sa intre...Dupa ce ne-am asigurat ca a plecat, am legat usa cu manerul unei genti de voiaj si am inceput sa ne cautam hainele, ca sa nu mai avem surprize...DAr ce sa vezi...ne amintim de prezervativ, sa il scoata...si ia-l de unde nu-i...Il cautam peste tot, dar nimic...De pus il pusesem impreuna, deci ...trebuia sa fie...De fapt, atunci cand era sa fim prinsi in actiune, iubitul meu scosese prezervativul si il aruncase peste bagaje cu gandul sa nu avem dovezi compromitatoare, in caz ca era controlorul...si cand am legat usa, prezervativul se lipise de manerul gentii, asa ca legasem usa si cu o parte din prezervativ...Am descoperit cand am iesit afara din compartiment ca sa vedem daca mai este persoana care ne spionase... Apucasem sa vedem ca era un domn cu ochelari, care a apucat sa vada ceva, ceva, pentru ca avea ochii bulbucati...:))) Ah, sa mentionez ca prezervativul era inca intact, de-abia incercam sa il punem...Oricum, a fost cea mai frumoasa experienta de dragoste,chiar daca am avut parte si de suspans, si cred ca , desi nu mai suntem impreuna, o sa ne-o amintim mereu! Cat despre restul actiunii, am decis sa o continuam cand ajungem acasa.

Dumitrescu Oana Maria Rodica

Povestea mea e cu o metoda contraceptiva pentru barbati adica cu un prezervativ ....Aveam si eu intalnire cu un baiat si ce auzisem eu ca ei oricum nu prea ii intereseaza asta , asa ca cel mai bine e ca tu sa fi pregatita... Imi era rusine sa ma duc sa cumpar de la magazin si gandindu-ma ce sa fac mi-am adus aminte ca am vazut intr-un sertar la ai mei unul...m-am dus l-am luat pe furis ...si l-am bagat in buzunar ..am fost la el acasa dar erau si ai lui asa ca am fost cuminti ..am petrecut o seara frumoasa ..iar el sa oferit sa ma conduca acasa ( parintii il cunosteau deja) ..dar la mine erau in vizita cateva rude fiind ziua tatei ..si cand am intrat in sufrageri nu stiu ce ghinion am putut sa am ca m-am impiedicat ...si ghici ce a cazut din buzunarul meu in mijlocul sufrageriei unde era toata lumea ...??? binenteles prezervativul...pritenul meu in secunda 2 sa facut rosu ca racu ...eu am dat-o in balbaieli si nu stiam cum sa-l iau mai repede de acolo ..tata sa facut ca cica nu a recunoscut ce era pe jos ..a fost o situatie super aiurea..si acum ma rusinez cand imi aduc aminte...un unchi al meu ..ca sa nu apuce mama sa ma certe .. a mai si zis in gura mare..lasa Marie ca e bine ca fata ta se protejeaza :)) si eu muream de rusine..off ...

Bucur Alina
 
Cea mai tare intamplare cu un contraceptiv a fost in adolescenta cand faceam curatenie generala de Pasti cu bunica mea. Toate bune si frumoase, pana cand mi-a sunat alarma la telefon, caci era timpul sa iau pastila cu pricina. Profit de un moment in care mamae stergea geamurile cu spetele la mine si incerc sa scot direct din portofel pastila, ca sa nu mai scot folia cu totul sa vada mamae si sa intrebe ca deh...trezesc suspiciuni. Si cand sa iasa, pastila sare si zbarr mai rau ca pupaza lui Nica dupa care cade (zic ok, o iau de pe jos, n-ar fi fost prima oara :))) dar cade intre 2 placute de parchet. Pfiuu, zic. Ce sa mai fac acum, ma intrebam rosie la fata. Mamaia, intoarsa cu spatele, ma intreba daca am terminat de sters oglinda, pe mine numai de oglinda ei nu ma durea (fiindca eram  la tara si nu aveam farmacie in sat). M-am uitat si ras uitat intre cele 2 bucati de lemn, pastiluta nu se vedea, dar eu stiam ca acolo a cazut. Am luat alta si am zis ca o sa o scot dupa ce iese mamae din camera. In seara aceea am incercat s-o scot cu rigla, cu foarfeca, cu mina de la creion,cu fehonul, cu aspiratotul, cu martura, etc, etc. Nu am reusit. Astept sa vad daca schimbam parchetul in cativa ani, daca o mai fi acolo.

Iftimie Cristina

Cea mai traznita intamplare legata de un contraceptiv a fost cand racisem intr-o iarna si din greseala in loc sa iau pastila de raceala am luat contraceptivul mamei mele. Pe atunci aveam doar 12 ani si nu stiam ce este acela un contraceptiv. Nu m-a afectat in nici un mod aceasta intamplare doar ca asa am aflat si eu ce este acela un contraceptiv. :))

Stanescu Adriana Elena


Nu cred ca patania mea este una foarte amuzanta dar cu siguranta este una pe care o voi tine minte toata viata!!! Foloseam contraceptive  si eram in permanenta foarte atenta sa nu cumva sa le uit sau sa le iau la o alta ora decat le luam de obicei. Asta pana intr-o zi cand am plecat din Bucuresti si am uitat cutiuta in sertarul de langa noptiera... Degeaba mi-am propus sa stau "cuminte" in weekendul acela ca nu prea am reusit... Am zis sa imi iau totusi niste masuri de precautie, chiar daca faimosul calendar imi arata ca nimic nu se putea intampla in acea perioada. Asa ca, dis de dimineata m-am postat in fata farmaciei ca sa imi iau pastiluta de a doua zi....
Nici nu mi-am dat seama apoi cand a zburat timpul, cert e ca la un moment dat mi-am amintit ca mie nu imi mai venise menstruatia de ceva timp (in conditiile in care reuseam sa imi potrivesc ceasul dupa ea!)... Bineinteles ca primul lucru pe care l-am facut a fost sa imi iau un test de sarcina care, spre surprinderea mea maxima a iesit POZITIV!!! 
A fost ultima data cand am apelat la contraceptivul de a doua zi.... iar acum incercam sa mai facem un bebe!!!
 
Adriana Cristea

Bunicul a mancat ovulele contraceptive pe care le tineam in frigider. Ne-a intrebat de ce am ascuns bombonelele si nu i-am dat si lui? (Noroc ca nu mai erau multe!). Nu a patit nimic, dar parca se uita asa mai gales din cand in cand la bunica!
 
Jacota Mariana

Eram chiar in primul an de casnicie eu 20 de ani sotul meu 22, tinerei...Nu stiam prea multe despre contraceptie dar am auzit eu de niste "foite"care se introduceau in vagin si se topeau dupa cca 2sau 3 min, bineinteles noi nu am asteptat acest timp si "foita"mea nu s-a topit.Am gasit-o prin pat (dupa) si ....surprizaaaaaaaa am ramas insarcinata, acum m-i se pare hazliu dar atunci am avut un moment de panica ,aveam 3 luni de la casatorie,stateam cu socri si nu aveam un capat de ata...dar toate astea au trecut ,acum fiul meu are 9 ani si sunt foarte mandra de el.Multumesc ca ati dat atentie povestii mele!

Paun Catalina Cezarina

Povestea incepe asa. Acum 2 ani, eram in clasa a XII-a si aveam dereglari hormonale asa ca m-am dus la medicul ginecolog care mi-a prescris o reteta cu contraceptive. Am dus reteta la farmacie si acolo mi-am amintit ca aveam si reteta strabunicii mele care are 82 de ani, in buzunar. Ea avea prescrise un tip de vitamine pentru pofta de mancare, si ma rugase sa i le achizitionez. De aici a inceput problema, farmacista mi-a dat un blister cu 10 pastile de anticonceptionale si un blister cu 10 pastile cu vitamine, fara cutie, fara prospect. Pe spatele contraceptivelor scria ceva dar denumirea chimica iar pe spatele vitaminelor nu scria nimic. Ea mi-a spus ca trebuie cate una pe zi , enunt valabil pentru amandoua medicamentatiile. In momentul acela am primit un telefon important de la profa de franceza, si lipsita de atentie am dat din cap in semn de aprobare cand biata farmacista mi-a spus care sunt anticonceptionalele si care vitaminele pentru ca eu le luasem grabita sa ies din farmacie, si nu am lasat-o sa mi le mai puna in pliculete.Am mototolit retetele si le-am aruncat in primul cos de gunoi care mi-a iesit in cale. Era o perioada grea, aveam de pregatit atestatul la limba franceza si recapitulare pentru bacalaureat asa ca eram foarte stresata. Ajungand acasa m-am uitat pe spatele blisterelor si incercam sa imi amintesc ce spunea farmacista dar imi uitasem. Timpul ma presa asa ca la farmacie nu m-am intors, si atat de stresata eram incat nici pe net nu mi-a trecut prin cap sa dau un search si sa vad in functie de acea denumire stiintifica de pe spatele blisterului ce tip de medicament era. Asa ca i-am dat anticonceptionalele strabunicii si eu am pastrat blisterul pe care nu scria nimic cu vitaminele pentru pofta de mancare.

Dupa 5 zile in care am fost ocupata cu atestatul si celelelate evaluari, m-am dus la strabunica la tara sa vad daca au efect vitaminele, si ea biata de ea mi-a raspuns sincer ca nu simte pofta de mancare. Analizand situatia mi-am dat seama ca eu aveam o pofta de mancare de nestapanit, si am realizat ca saraca bunica lua anticonceptionale la 82 de ani  si eu luam vitamine pentru pofta de mancare . Din fericire le-am schimbat la timp, am verificat pe net si intr-adevar asa era, dar stresul, neatentia si lipsa timpului m-au condus la toata aceasta incurcatura. Biata mea bunica lua anticonceptionale la 82 de ani!

Nicoleta Maria Lupsa

Buna, cea mai traznita patanie pe care am avut-o referitor la contraceptive mi-a daruit un baietel, acum in varsta de 5 ani, care imi bucura sufletul in fiecare zi.
Eram impreuna cu sotul si fetita la nunta verisoarei mele. Fetita era " mireasa mica". Sotul meu se simtea rau, il durea stomacul si l-am sfatuit sa ia o tableta de no-spa, pa care le aveam mereu in poseta. Din graba si neatentie, in loc sa ia pastila pe care i-am recomandat-o a luat una din pilulele  mele contraceptive.  Fiind foarte agitata in acele zile nu am mai tinut minte daca am luat sau nu pilula dar vazand ca lipseste am considerat ca am luat-o.
Abia cand au inceput greturile matinale am realizat ce s-a intamplat.

Diana Ionescu

Cea mai trasnita patanie a mea cu un prezervativ a fost momentul in care eram cu prietenul meu, ambii foarte obositi dar ne-am hotarat sa ne facem de cap, doar ca nu aveam prezervativ. Atunci el s-a imbracat si a plecat sa cumpere, s-a intors destul de repede si imi spune entuziasmat: "In seara asta incercam ceva nou, am cumparat prezervative care prelungeste placerea". Era vorba de acele prezervative care au un fel de anestezic de contact, iar datorita oboselii si grabei el l-a pus invers, cu anestezicul pe dinafara. In momentul in care buzele mele au atins prezervativul cel nou pus invers, am ramas anesteziata, vreo jumatate de ora nu mi-am mai simtit nici buzele, nici limba, nici chiar dintii.
Evident ca m-am infuriat, i-am reprosat cat de incompetent este, m-am tot straduit sa ma spal sa scap de acea senzatie neplacuta de anestezie dar a durat ceva pana sa-mi revin si intre timp m-am culcat de suparare.

Totusi a ramas ca fiind o patanie destul de haioasa desi la momentul respectiv m-am cam suparat.

Tatiana Padureanu

Ce s-a intamplat a fost pentru mine ceva comic dar si umilitor. O vecina m-a rugat sa am grija de fetita ei de 6 ani pentru cateva ore, am si eu un baietel de aceeasi varsta si se inteleg foarte bine amandoi. I-am lasat singuri in camera de joaca si am mers la bucatarie sa pregatesc ceva dulce si binenteles ca ei au controlat orice coltisor posibil, binenteles ca au gasit ce nu trebuia intr-un sertar din baie care era suspendat foarte sus dar cu abilitatile lor au gasit un scaun pentru a putea gasi oja mamei pe carte n-o gasise.

La un moment dat pustiul meu ma striga si ma intreaba daca poate sa umfle niste baloane sa se joace cu ele, eu i-am raspuns afirmativ stiind ca la jucarii se afla si cateva baloane, dar cand termin treaba ma duc sa-i verific ,ce sa vad in fata ochiilor decat 4 prezervative pe post de baloane fluturand de colo in colo, am ramas intepenita si nu stiam cum sa ajung mai repede sa le strang, ei s-au speriat cand au vazut ca tip la ei ca n-au voie cu ele si intrebau de ce, iar eu am inventat repede o poveste cum ca erau vechi si pline de praf.

Te pune in incurcatura o asemenea situatie si de atunci sunt mult mai atenta cu aceste baloane.

Adam Madalina

Cea mai hazlie patanie a mea.... sunt farmacista si ca atare am tot felul de cereri traznite... dar de una am sa-mi amintesc toata viata... era farmacia plina de oameni... si vine o doamna in floarea vietii si imi cere "diu-rex" cu un accent tare ciudat... incercand sa o menajez de o scena stanjenitoare in fata atator oameni ii dau o cutie de prezervative fara prea multe intrebari! Femeia sta.. se uita la cutie, se uita la mine si ma intreaba ce i-am dat... ii raspund ce mi-ati cerut!!! Spune cu o voce timida ca voia pastile!!! Sunt niste pastile care se numesc Di-u-rex!!!!!!

Berzantu Alina

Patania mea cred ca este unica, nu  cred ca a mai patit nimeni asa ceva.Intr-o dimineata dupa ce mi-am pregatit fetita pentru gradi,am imbracat-o ,aranjat-o m-am dus si eu la baie sa ma pregatesc  lasand-o pe draguta de ea in fata televizorul sa se uite la desene.

Toate bune si frumoase pana cand am ajuns la gradi. Acolo draguta de ea scoate din buzunarul pantalonilor un mic "cadou" pentru d-na educatoare,ca asa si-a zis ea ca este frumos si anume un prezervativ, pe care mandruta l-a imprumutat din geanta mea cat am fost la baie.Nu pot sa va explic cum m-am simtit in acele momente pana si acum desi au trecut 6 luni de la incident ma face sa rosesc.

Normal ca la momentul respectiv m-am inrosit toata,eu avand si un ten deschis va inchipuiti cum m-am facut(ca un rac si nu alta  ) ,am asteptat sa mi-l dea d-na educatoare si am incercat sa indrug eu cateva cuvinte dar noroc ca d-na educatoare s-a "prins" de rusinea mea, a felicitat-o pe fetita pentru cadoul frumos si au plecat amandoua in clasa de parca nimic nu s-ar fi intamplat.Sper din suflet sa nu i se intample nimanui asa ceva.

Andreea Mares

M-am hotarat din senin sa-mi schimb metoda contraceptiva. Prezervativul nu-l mai foloseam de ceva vreme, trecusem cam de 2 ani pe anticonceptionale. Dar cu o zi inainte imi cumparasem o noua cutie de pastile. M-am gandit ce m-am gandit si am zis ca m-am saturat sa uit mereu sa o iau, sa fiu plina de celulita si sa incerc altceva. Ioana, prietena mea care incearca tot ce e nou in materie de contraceptie, foloseste inelul vaginal. Dupa ce m-am certat cu ea pentru ca eu nu intelegeam cum sta ala acolo, am zis "Ce-o fi o fi!". M-am dus la farmacie, l-am cumparat si am lasat cutia de pastile aruncata pe masa. A doua zi, cand trebuia sa incep o noua folie de antibebe, am introdus inelul.

Dupa o saptamana mi-am facut curaj sa ma culc cu logodnicul meu. Dupa o noapte intreaga de pasiune, eram foarte incantata de noul meu inelus. Lui nu i-am spus nimic, am zis sa treaca prima luna.
A doua zi de dimineata, iubi ma trezeste disperat, rosu la fata cu folia de pastile in mana: "Iubita mea, tu nu mai iei pastile?????" Ii tremura vocea si abia tinea pastilele in mana. Incep sa rad si ii spun ca noua mea pastiluta se afla inauntru. Am dus munca de lamurire cu el pana a inteles, dar a fost incantat in final.
De atunci, a devenit inelul pe care nu-l dau jos decat o saptamana pe luna.

Popa Camelia

Imi vine in minte o intamplare cu al meu iubit. Treceam printr-o perioada mai dificila, ca orice cuplu, el dadea vina pe pastilele contraceptive. Cum ca a citit undeva ca scot din femei ,,mici monstri,, conform nu stiu carui studiu englez, american..etc. In momentul ala ma enerva, dar intamplator am dat zilele trecute de un articol care spunea cam asa: Anticoncep?ionalele orale au efecte secundare emotionale care ne pot afecta relatiile. Hormonii din medicamentele contraceptive transforma femeile in „mici monstri“, le fac posesive si suspicioase cu partenerii de viata, arat un studiu scotian.

Cercetatorii le avertizeaza pe femeile care iau anticonceptionalele cu cea mai mare doza de estrogen ca este foarte posibil sa-si puna in pericol relatiile amoroase din cauza modificarilor de comportament, scrie „The Daily Mail". Mai sa fie! M a amuzat, el chiar vorbea serios. Deci, sa fie de vine micile pastilute sau el era chiar vinovat ???

Ramona Curalea

Sa va povestesc si eu o intamplare amuzanta. acum 3 ani ne intorceam de la o nunta din petrosani, noi stam in Tg Jiu. pe defileul jiului, i-am zis sotului ca eu vreau sa-mi scot sutienul ca nu-l mai suport. Zis si facut. Numai ca ma pomenesc cu el ca opreste masina in prima parcare. Eu mai mult dezbracata, l-am intrebat mirata ce se intampla. raspunsul lui..." hai sa facem dragoste". asa ca am continuat dezbracatul, bineinteles in doi.

Aveam in torpedou o cutie de prezervative asa ca era totul in regula. Am intins scaunele, afara intuneric, aer curat, o atmosfera minunata. Am facut dragoste si dupa aceea sotul meu, scoate mana pe geam si arunca prezervativul. Eu i-am zis ca nu-i frumos, si sa-l caute. bineinteles ca a promis ca nu va mai face asa, dar nici nu-l cauta pe ala. Am ramas in noaptea aia inca doua ore in masina acolo, si am ascultat Jiul cum curge. Era o noapte minunata de august. Am ajuns acasa dimineata pe la 6. Am bagat masina in curte si direct la somn. Ne-am trezit apoi pe la ora 12 si am iesit in curte la cafea. Stateam noi linistiti si vorbeam despre noaptea minunata pe care o petrecusem, cand la un moment dat, un vecin, prieten cu noi, intra in curte si incepe sa rada. un ras molipsitor. Il intrebam ce are, iar el zice "Bai, ati aruncat prezervativul pe anena de la masina". Am crezut ca intru in pamant. Afurisitul de prezervativ se prinsese de antena, cand sotul meu l-a aruncat. A urmat apoi o ora de ras in hohote. Fiind un prieten apropiat, i-am povestit "mica" noastra aventura. Va dati seama ca noi am mers vreo 50 km cu prezervativul pe antena. Se infasurase bine.

De atunci avem grija sa nu mai lasam urme. Intr-o zi plimbandu-ne pe malul raului care trece in apropiere de casa noastra, am vazut pe jos un prezervativ. sotul meu, imi zice : " vezi, iubi, eu am fost mai civilizat, l-am purtat pe antena, nu l-am lasat pe jos." ne-a bufnit iarasi un ras greu de oprit.

Dimitriu Catalina Laura

Cea mai funny patanie a mea a fost acum 3 ani, cand eram clasa a 12-a, la ora de limba romana. se facea ca eram in timpul orei iar doamna profesoara acuza o durere acuta de cap. cum eram eleva ei preferata, am simtit nevoia sa ii sar imediat in ajutor si sa ii duc o pastila. m-am dus la catedra cu geanta si am bagat grabita mana in buzunarul cu medicamente unde de obicei am pastile pentru orice fel de durere dar inclusiv pastilele contraceptive de care uitasem in acel moment. am scos flaconul, i-am dat pastila in mana, totul bine si frumos, numai ca dupa 30 de minute inca nu ii trecuse capul iar cand mi-am dat seama ce facusem, era prea tarziu...oricum, am incercat sa ma conving ca nu e in mare masura vina mea pt ca ambele pastile, si cele de cap si cele contraceptive, aratau aproape la fel, amandoua micute si albe...eh, asta e, se mai intampla si accidente.

Nita Alexandra Cristina

Cand a inceput acest concurs chiar ma gandeam ce as putea scrie. La vreo saptamana s-a petrecut "minunea". s-a petrecut intr o seara inca calduroasa pentru aceasta perioada. Dupa ce am culcat copiii m-am retras cu sotul in camera noastra sa vedem un film si apoi sa ne mai ocupam si de noi. Si ne puseram pe treaba.... si pentru ca nu mai vrem sa mai avem si alti mostenitori ne ajung 2 cati avem ne am hotarat sa folosim prezervativul. L-am desfacut noi la momentul apropiat dar fiind incinsi foarte tare ne-am hotarat sa mergem pna la capat si fara ca de ne riscam sa vedem ce iese. Rad eu acum dar nu era rasul meu. Dupa ce s a consumat actul tandru si ne-am dusat ne preagateam sa intram in pat.

Deodata se aude vocea celui mic incepuse sa planga. Amandoi la el, l-am luat in brate, l-am culcat la loc si ne-am bagat si noi in pat uitand definitiv de prezervativ. A doua zi a venit o doamna care ma ajuta la curatenie si a dat patul la o parte cand ... dupa pat prezervativul desfacut iesit putin din "hainuta lui". Eu cand l-am vazut sar repede in fata ei pun mana pe el si-l pun in buzunarul de la pantaloni. Cu o fata spasita plec in balcon sa intind niste rufe. Cum m-am aplecat eu pe acolo nu stiu si nici acum nu-mi aduc aminte ideea este ca mi-a cazut din buzunar. Eu nu l am observat  insa mai tarziu copiii mei erau foarte tacuti. Erau in balcon cu o papusa si niste cuburi ziceau ca se joaca. Dupa o perioada cand doamna de la curatenie pleca si ei veneau sa si ia  "la revedere" ii vad ca umbla prin casa, fata cu papusa in carucior si geanta pe umar,iar baiatul cu prezervativul plin de cuburi(gen lego ca sa va faceti o idee). Au zis ca i-au facut si la papusa o geanta sa si puna cuburile sa nu le piarda. Va imaginati ca n-am putut sa mai ridic ochii la persoana care tocmai pleca din casa... am simtit ca se crapa pamantul sub mine. Bineinteles ca toata lumea a spus ca numai noua ni se putea intampla.
Nu stiu daca este amuzant sau penibil dar am ras cu o pofta cu sotul pe seara si am zis ca prezervativele nu sunt cea mai buna solutie pentru noi.

Buricea Ana
 
Prin clasa a 7a am fost intr-o excursie la munte si un coleg a gasit sub pat un preservativ nefolosit. L-a aratat la toata lumea, si  eu fiind foarte impresionata de acest obiect... l-a desfacut si a inceput sa-l intinda... am fost si mai impresionata de aceasta jucarie...si nu s-a oprit la atata a bagat pumnul in el si a inceput si el sa se minuneze cat poate duce acest balonas. Toate fetele din camera erau foarte impresionate. Si ne uitam toate ca maimutele la acel cauciuc.



Tag-uri: , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr