Interpretarea viselor: stele

Dacă în visul tău ai văzut foarte clar forma unei stele, acesta este legat de faptul că în realitate simți că faci deja tot ce poți pentru a fi în top, dar parcă este în continuare insuficient.

Dacă lucrezi din greu la locul de muncă, îi oferi partenerului tău dragostea ta necondiționată, încerci să fii mama perfectă sau te dedici întru totul unui hobby, ar trebui să fii mândră de aceste lucruri, dar întreabă-te dacă nu cumva exagerezi cu ceva în comportamentul tău.

Dacă te uitai la un cer plin de stele și te concentrai pe una anume, acest lucru reflectă că îți dorești cu ardoare ceva și dacă ai putea, ți-ai pune o dorință pe o stea căzătoare. Gândește-te la ceea ce-ți dorești cel mai mult, adică fix ce reprezintă steaua asupra căreia te concentrai în vis, iar după ce realizezi ce anume este, trebuie să ieși în căutarea lucrului respectiv sau să începi să lupți pentru visul respectiv.

Dacă nu erai preocupată de doar o stea, ci admirai tot cerul, înseamnă că ceva din prezent te-a surprins și poate trebuie să înveți câteva lecții de la o persoană specială din viața ta sau un eveniment recent te face să vrei să fii o cea mai bună variantă a ta.

Pe de altă parte, faptul că te uiți la cerul înstelat reflectă și faptul că nu-ți mai găsești locul și te simți neputincioasă, așa că trebuie să ieși din zona ta de confort și să încerci ceva nou sau să-ți setezi țeluri mai realiste, fiind totodată ambițioasă în privința a ceea ce-ți dorești tu, nu a ceea ce-ți impun alții.

Dacă erai în căutarea unei stele anume de pe cer, înseamnă că te simți pierdută și trebuie să te gândești la cum să te reîntregești, pentru a-ți putea continua fericită viața, iar dacă una dintre stele strălucea mai tare, poate că aceea este cheia succesului tău și nu trebuie să ignori ceva pe cât de mic pe atât de important în viața ta.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
05 dec