Hugh Jackman a știut întotdeauna că soția lui este Aleasa

De în Monden 28 noi 2018

Hugh Jackman a știut întotdeauna că soția lui, Deborra-Lee Furness, este cea potrivită pentru el, chiar și atunci când aceasta a încercat să se despartă de el.

Actorul de 50 ani este căsătorit încă din 1996 cu soția lui, cu care are doi copii adoptivi, Oscar (18 ani) și Ava (13). Acesta a declarat în repetate rânduri că a știut după numai câteva săptămâni că ea este cea cu care vrea să-și împartă restul vieții.

Am știut foarte devreme, dinainte să știe ea, știam că ea este Aleasa chiar și când a încercat să se despartă de mine. De fapt chiar s-a despărțit un pic de mine, după numai trei săptămâni de relație, dar din fericire, am reușit să o conving să ne împăcăm. Eu sunt un om care se hotărește foarte greu și Deb știa acest lucru despre mine, dar pot număra pe degetele de la o mână de câte ori lucrurile au fost atât de clare pentru mine ca ceea ce simt pentru ea și când se întâmplă așa ceva este o mare ușurare pentru mine. Eram 100% convins de alegere.

Cei doi s-au cunoscut prima oară în 1995, la filmările pentru serialul australian „Correlli” și chiar dacă totul se întâmpla înainte de a avea o relație, Hugh a considerat că să lucreze cu actrița de 62 ani a fost cea mai bună experiență a sa. El a adăugat că între ei a existat încă de la început o chimie incredibilă și de fiecare dată când aveau de filmat o scenă împreună totul era minunat. Cei doi actori s-au căsătorit la numai 11 luni de când s-au cunoscut și viața lor putea fi foarte diferită, pentru că Deborra aproape l-a convins să nu accepte rolul care l-a consacrat, cel de Wolverine, din „X-Men”. Într-un interviu acordat pentru podcastul „Aussies in Hollywood with Jenny Cooney”, actrița a declarat următoarele: „M-am înșelat o singură dată în viața mea și mă bucur că am făcut-o, pentru că acum copiii noștri pot merge liniștiți la facultate și au un viitor asigurat.

Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 mai