chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Horoscopul risipitorilor: Partenerul care te aduce la sapă de lemn, în funcţie de zodie

Profilul financiar al nativilor din fiecare zodie este influenţat de partenerul de cuplu, existând uneori o incompatibilitate în ceea ce priveşte modul de percepţie şi gestionare a banilor. De aici şi până la a ajunge la sapă de lemn nu mai rămâne decât un pas - alegerea partenerului care scoate din tine un comportament îndoielnic când vine vorba de buget.

zodii_la_sapa

Berbec

Firea ta impusivă te face să intri în probleme de ordin financiar. Pentru tine nu există “Vreau să-mi cumpăr”, ci “mi-am cumpărat”. Știi exact ceea ce vrei și nimic nu te poate opri să obții. Trebuie să stai departe de nativii născuți în zodia Săgetător pentru că natura rebelă a acestuia îl va determina să te încurajeze să nu te abții de la nimic.

Taur

Nu ai problem atunci când trebuie să îți drămuiești banii. Știi exact cum să faci asta și nu ești genul care să facă shopping compulsiv. Adori luxul și îți plac numai lucrurile scumpe, dar ști exact cum să faci rost de banii necesari pentru a îți satisfice capriciile. Nativii din zodiac Scorpion te pot face să te abați puțin de la drumul tău întrucât te provoacă să faci față stilului lui de viață care nu este deloc ieftin.

Gemeni

Banii vin ușor la tine, însă pleacă la fel. Trebuie să te stăpânești atunci când este vorba despre cheltuieli, însă rareori o faci tocmai pentru că știi că exact atunci când rămâi fără bani, apar câștiguri neașteptate. Vărsătorii au o influență negative asupra ta atunci când vine vorba despre chestiuni financiare și asta pentru că vă asemănați foarte tare. Împreună, sunteți în stare să vă cumpărați ceva cu ultimii bani și să rămâneți faliți.

Rac

Ai nevoie de singuranță pe plan financiar așa că rareori rămâi fără bani. Ești genul care pune banii la ciorap și e mereu pregătit pentru situațiile neprevăzute. Totuși, dacă ți se scurg ochii după un nativ născut în zodiac Pești, riști să rămâi fără economii. Acesta te va convinge că banii sunt făcuți pentru a fi cheltuiți.

Leu

Mândria şi încrederea ta te pot face adeseori să vezi banii ca pe o sursă de putere şi forţă, aşa că este important ca tu să ai mereu suficienţi bani pentru a-i cheltui. Atunci când pui în ecuaţie lucrurile fine cu statutul şi puterea, va trebui să fii atentă la tentaţia de a cumpăra mai multe obiecte de lux decât îţi poţi permite în realitate.

O influenţă oarecum proastă asupra nativilor din Leu o au Balanţele. În vreme ce tu ai putea beneficia de sfaturile unei persoane care are mult bun gust şi rafinament, cum ar fi o Balanţă, va trebui să îţi aminteşti că standardele înalte de frumuseţe ale acestui om stilat nu vor lua întotdeauna în considerare bugetul tău. Foloseşte-ţi abilităţile de conducere pentru a impune limite şi pentru a trage linia. Mai mult, asigură-te că nativul din zodia Balanţă ştie ce trebuie făcut pentru ca voi doi să vă descurcaţi cu banii şi cheltuielile, astfel încât să nu te aducă la sapă de lemn.

Fecioară

Puterea ta de discernământ te poate determina să faci alegeri excelente atunci când mergi să cumperi ceva, dar în aceeaşi măsură te ia valul atunci când faci cumpărături. Eşti atât de prinsă în distracţia de a face alegeri, încât ajungi să cumperi mai multe lucruri decât ai nevoie în realitate. Ultimul lucru de care ai avea nevoie este o persoană care îţi arată direct magazinele în care poţi intra pentru a alege un obiect care îţi place.

Tocmai de aceea, o influenţă proastă asupra Fecioarelor sunt Berbecii şi, prin urmare, eşti sfătuită să eviţi să mergi la mall cu aceşti nativi. Dacă ai un astfel de individ (care se manifestă ca o forţă de nestăpânit) în viaţa ta, rezistă tentaţiei de a urma comportamentul compulsiv al Berbecului, deoarece te va ruina financiar, practic te va aduce la sapă de lemn.

Balanţă

Chiar şi atunci când îţi propui să cumperi obiecte frumoase pe care le alegi în funcţie de bunul tău gust atunci când alegi să cheltui banii pe ceva, tu eşti genul de persoană care are nevoie de mai mult timp decât ar avea nevoie ceilalţi oameni pentru a lua o decizie. Această atitudine te ajută uneori ca să nu ai remuşcări după ce cumperi ceva. Însă sunt şi momente în care pur şi simplu scoţi banii din portofel şi îţi asumi riscurile, cumpărând ceea ce îţi place.

Taurii ar crea şi mai multe probleme pentru tine în această zonă financiară, deoarece aceşti nativi demodaţi sunt zgârciţi, le place să ţină cu dinţii de bani până când este absolut necesar să îi cheltuie. Taurii, cu mintea limpede, te vor presa să eviţi cu totul să cheltui vreun bănuţ – cu excepţia cazului în care le cumperi lor un cadou frumos.

Scorpion

Să alergi după calitate – acesta este un obicei adânc înrădăcinat în mintea ta, aşa că atunci când este vorba de a-ţi alege mărfurile preferate, tu îţi restrângi de obicei aria de cumpărături la unele alegeri de top, scumpe. Este adevărat că dacă un obiect este de calitate superioară, el este o investiţie mai bună decât câteva obiecte mediocre, dar fii atentă. Eşti genul de persoană care poate ajunge (dacă le laşi dusă de val) să conducă o maşină luxoasă sau să deţină o locuinţă de lux pe care nu ţi le permiţi să le întreţii.

O influenţă proastă pentru Scorpioni sunt Leii. Dacă vrei să rămâi cu picioarele pe pământ atunci când cumperi obiecte scumpe, evită să vorbeşti cu un Leu despre acest lucru. Fiind perfect convinsă că el sau ea merită ceea ce este mai bun la toate capitolele, această persoană din zodia Leu te va determina să cedezi în faţa celor mai grandioase slăbiciuni financiare ale tale.

Săgetător

Pe nativii din zodia Săgetătorului îi atrag noutăţile, indiferent de preţul acestora. Eşti genul de persoană care şi-ar rezerva bilete pentru o călătorie în Africa fără a verifica dacă bugetul permite o asemenea deplasare. Practic, eşti genul care strânge cureaua în viaţa de zi cu zi pentru a-şi permite tot soiul de excentricităţi.

O influenţă nefastă asupra nativilor din Săgetător o au Racii, care în ciuda nevoii de a siguranţa financiară, îşi vor încuraja partenerul să cheltuie oricât, doar pentru a fi fericit. Astfel, din dragoste pentru nativul Săgetător, Racul îl va aduce la sapă de lemn lăsându-i mană liberă în ceea ce priveşte cheltuielile absurde.

Capricorn

Ai, de regulă, suficienţi bani pentru a te întreţine pe tine şi pe cei dragi. Câtă vreme ai în preajmă oameni care îţi respectă generozitatea, nu te deranjează să fii cel care câştigă cel mai mult. Atenţie, însă, la cei care nu fac econimii şi nici nu se arată recunoscători pentru eforturile pe care le depui pentru ca lor să le fie bine. Gemenii sunt pentru tine o pacoste când vine vorba de bani. Atitudinea lor de tipul ”cheluie azi și fă-ți griji mâine”, te va aduce la sapă de lemn în cel mai scurt timp.

Vărsător

Deși îți place să știi că îți poți permite tot ce îți dorești, nu ești tocmai atașată de lumea materială. Dacă economia întreagă s-ar prăbuși într-o zi, tu te-ai descurca foarte bine dacă ai avea alături câțiva prieteni care să te ajute să reconstruiești totul de la zero. Așadar, nu prea există șanse ca tu să ajungi la sapă de lemn prea curând. Cei născuţi sub acelaşi semn zodiacal cu tine sunt o sabie cu două tăişuri. Pot, în egală măsură, să te aducă în pragul falimentului şi să te ajute să îţi recapeţi siguranţa financiară.

Nu îți plac oamenii care te bat la cap și te obligă să observi detaliile practice și să ții evidența fiecărui bănuț cheltuit. Acesta este motivul pentru care percepi nativii din zodia Fecioarei ca pe un bâzâit enervant care te face atentă de fiecare dată când exagerezi cu cheltuielile.

Peşti

Detaşarea ta cu privire la lumea materială este absurdă din perspectiva celor din jur, însă credinţa că totul va fi bine te ajută de fiecare dată. Ai o stea norocoasă deasupra ta mereu şi dacă nu exagerezi prea tare cu cheltuielile, reuşeşti tot timpul să păstrezi un echilibru.

La sapă de lemn, însă, te poate aduce nativul din zodia Săgetătorului, ale cărui ţeluri fascinante te vor convinge să scoţi din buzunar mai mult decât îţi poţi permite. Comporamentul imprevizibil şi pasiunea Săgetătorului pot reuşi să creeze un dezechilibru în viaţa ta şi, implicit, în buzunarul tău.

Tag-uri: , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar