smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»

Horoscopul Dragostei 2011

De în Dragoste & Sex 13 dec 2010
Esti curioasa sa afli daca te vei indragosti anul viitor? Daca relatia ta de cuplu va fi fericita sau plina de scantei? Descopera ce iti pregatesc astrele in dragoste pentru 2011!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Berbec

Saturn in zona relatiilor amoroase va evidentia lectii importante si teste care vor schimba felul in care privesti relatiile amoroase si iti va creste capacitatea de a darui in dragoste. Relatiile existente ti se pot parea distante, dar daca acorzi importanta cuvenita partenerului vei descoperi ca va simtiti mai apropiati ca niciodata. Daca un partener iti va afecta respectul pentru propria persoana vei alege sa il parasesti, convins ca acesta este cel mai bun pas pe care il poti face. Persoanele singure s-ar putea bucura de situatia lor actuala. Iti poti cauta un partener intre lunile August si Octombrie, luni care vor fi pasionale, dar agitate. Cele mai bune optiuni pentru tine sunt reprezentate de nativii din Sagetator, Gemeni si Varsator.
Taur

Stabilitatea in dragoste va fi foarte importanta in acest an, cu conditia sa arati si partenerului rolul important pe care il are in viata ta. De ce ai vrea sa periclitezi o relatie foarte frumoasa fiind egoista? Vei avea nevoie de flexibilitate in relatiile amoroase. Persoanele singure vor descoperi ca din august si pana in noiembrie viata e plina de romantism si pasiune si ca persoanele cunoscute acum vor fi importante pentru voi. Bucura-te de inceputul unei noi povesti de dragoste, dar nu te grabi sa iei o decizie, pentru ca un angajament ar fi cel mai bine sa faci spre finalul anului 2011. O calatorie in luna iunie ti-ar putea aduce o intalnire cu o persoana din trecut si in iulie o mica drama domestica ti-ar putea consuma energia.
Gemeni

Saturn ar putea avea un efect negativ asupra felului in care privesti distractiile si iesirile; ar trebui sa incerci sa nu petreci prea mult singura sau sa iei prea in serios viata, pentru ca risti sa iti pui viata sentimentala pe un loc ultim in topul prioritatilor. Mai si iunie pun accentul pe o intalnire romantica care te-ar putea ameti cu totul; ia-o incet, pentru ca nu stii ce se va intampla cu aceasta relatie. O relatie serioasa s-ar putea forma intre septembrie si noiembrie. Fii deschisa la perspectiva unei prietenii care se poate transforma intr-o relatie de dragoste, pentru ca ai toate sansele sa-ti reuseasca. Familia si casa joaca un rol important in august si persoane din trecut pot aparea in viata ta; ai nevoie de luciditate si sa nu lasi emotiile sa te conduca.
Rac

Relatia suporta modificari subtile in timp ce descoperiti aspecte ascunse ale fiecaruia dintre voi, modificari care va vor ajuta sa va apropiati. Nu te teme sa descoperi mai mult din personalitatea partenerului tau, chiar si la nivel sexual. Pentru cele singure, ianuarie-februarie si octombrie-decembrie se vor dovedi a fi cele mai romantice luni, cand te vei bucura si de multa atentie din partea sexului opus. Bucura-te de petreceri de vara unde vei putea intalni pe cineva special! Cauta semnele zodiacale de pamant si apa. Problemele de familie iti pot consuma energia, mai ales cand responsabilitatile pica pe umerii  tai. Incearca sa nu musti mai mult decat poti mesteca.
Leu

Cum relatia ta va parea putin neclara, in aprilie-august  vei vedea lucrurile asa cum sunt, cu bune sau cu rele. In 2011 va trebui sa te impaci cu trecutul si sa o iei de la zero, cu un nou simt al angajamentului. Cele singure sunt sfatuite sa iti mentina romantismul, deoarece exista o tendinta de a se interioriza. Focuseaza-te pe semne de pamant, cunoscute pentru caracterul lor practic. Bucura-te de sezonul sarbatorilor, cand vei descoperi si un admirator secret. Ascunzand sub covor anumite lucruri care nu-ti dau pace nu te vei reusi sa le depasesti.  Incearca sa le faci fata!
Fecioara

Pe 13 aprilie Uranus va iesi din zodia ta si atunci nevoia ta de a fi libera si independenta se va disipa treptat, pavand drumul spre o relatie serioasa. Asteapta-te la mult romantism in februarie, aprilie si septembrie, fiind atrasa de persoane intelectuale, care or sa te stimuleze. Cei care se afla deja intr-o relatie fie vor dori sa iasa dintr-o relatie care se dezintegreaza, fie isi vor reinnoi sentimentele de dragoste fata de partener. O schimbare a imaginii ce va avea loc in jurul anivarsarii tale iti va da multa incredere in tine. Responsabilitatile casnice se aduna in timpul sezonului festiv, cand vei invata sa delegi si alte persoane care sa te ajute.

Balanta

Cupidon o sa va zambeasca binevoitor, iar scena sociala pe unde va invartiti este plina de admiratori. Perioada martie-iunie se arata a fi prolifica in ceea ce priveste viata sentimentala si nu este exclus sa dati peste cineva special. Daca esti implicata deja intr-o relatie s-ar putea ca ea sa se concretizeze cu o casatorie sau oricum cu o logodna.

Din aprilie, Uranus aduce cu sine o puternica nevoie de independenta. S-ar putea sa fie un moment dificil pentru o relatie si doar daca aceasta iti ofera libertatea de care ai nevoie o sa reziste. Relatiile de familie sunt intense, sentimentele vechi ies la  iveala si nu sunt excluse nici unele tensiuni.
Scorpion

Daca esti implicata intr-o relatie s-ar putea sa fii ceruta in casatorie, daca esti deja casatorita atunci nu este exclus sa te decizi sa ai un copil. Oricum ar fi, din punct de vedere relational, pentru fiecare Scorpion, anul 2011 va insemna un mare pas inainte.

Luna aprilie va fi una deosebit de favorabila pentru nativii din zodia Scorpion in ceea ce priveste chestiunile sentimentale.  Daca nu esti implicata sentimental incepand cu luna iunie si pana la sfarsitul anului, ai sanse foarte mari sa iti gaseasti partenerul de viata potrivit. Vei avea parte de o surpriza extrem de placuta din partea destinului, chiar daca ai fost dezamagita si resemnata.
Sagetator

Un an intens din punct de vedere relational.  Nu este exclus sa ai parte de o iubire furtunoasa si foarte pasionala. Decat sa astepti ca celalalt sa faca o miscare mai bine fii increzatoare in fortele proprii si urmeaza-ti inima. Urmeaza-ti dorintele. Aceasta este calea catre succes. Oportunitatea de a-ti intalni sufletul pereche este foarte mare, iar acesta intalnire o sa fie pur si simplu intamplatoare…

In decembrie se anunta o revelatie. Este posibil sa fii impresionata peste masura de un anumit aspect care tine de viata ta sentimentala. Daca esti implicata intr-o relatie concentreaza-te pe comunicarea deschisa cu partenerul. Este esential sa fii sincera si sa-ti oferi suportul atunci cand cel de langa tine are nevoie de ajutorul tau.
Capricorn

O dramatica poveste de iubire este prevazuta, astfel ca emotii puternice si tandre gesturi de iubire iti vor acapara scena vietii sentimentale. Nivelele pasiunii vor fi in crescendo in perioada iunie - septembrie, cand situatile romantice vor fi cand fierbinti, cand lipsite de emotie. In anumite momente poate face viata foarte interesanta, dar o pot si complet secatui de vlaga daca nu esti atenta. Trebuie sa analizezi cu atentie daca acest nou partener ajunge sa fie cel potrivit tie. Pot aparea admiratori la serviciu, abordeaza-i cu grija, daca tu cauti dragostea, ar putea functiona, pe cand aventurile se pot transforma in barfe si scandal. Viata acasa poate fi imprevizibila din iulie si pana catre finalul anului, cand dorinta de libertate si aventura creste.

Varsator

In primul sfert al lui 2011 este o perioada stabila pentru viata ta sentimentala, cu mult sprijin si angajamente din partea persoanei iubite. Din aprilie in continuare, tempo-ul se schimba, deoarece exista o dorinta crescuta de independenta. Succesul in iubire va fi daca vei reusi sa ajungi la un echilibru intre responsabilitatile romantice si libertatea personala. Se pot incheia anumite relatii daca nu te descotorosesti de vechile obiceiuri. Lunile iulie - noiembrie vor fi luni in care vei avea parte de pasiune, si de romantism in viata sentimentala. Locuri precum parcurile de distractii, targurile, festivalurile si activitatile sportive vor fi culmea atractiei pentru a-ti face noi relatii si a relationa cu ceilalti. Incepand din iunie relatiile de familie se imbunatatesc vizibil si te vei bucura de fiecare moment petrecut acasa.

Pesti

Eliberarea de emotiile si sentimentele unei relatii trecute te poate ajuta pentru a-ti redefini relatia sentimentala la inceputul anului 2011. Din martie te poti astepta la mai multi admiratori deodata, lucru ce te va incanta si bulversa deopotriva. Bucura-te de aceasta perioada si ia lucrurile usor, pentru ca ai de unde alege. Emotiile si angajamentele e bine sa fie lasate pana in noiembrie. Pestii aflati intr-o relatie vor trece printr-o perioada de dubii; aveti grija sa va cunoasteti bine toate argumentele inainte de a trage concluzii pripite si spuneti exact care sunt sentimentele si gandurile voastre. Membrii familiei se dovedesc a fi un sprijin, rugati-i sa va dea sfaturi cand aveti nevoie si faceti acelasi lucru cand ajutorul va este cerut.
Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 13

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Diana Sirghi (10.02.2011, 19:58)
Uite cum am impartit eu Dragostea in 2011, sa ajunga la tot Horoscopul:
Se iau douasprezece luni, se curata bine de amaraciune, stres, mandrie, invidie, egoism, formalism si frica. Se imparte fiecare luna in 28-31 de zile, pentru ca provizia sa ajunga exact un an. Se cantareste munca si linistea, adaugandu-se chibzuinta si harul. Se cerne cu abilitate, iubire si vointa, intelepciune, ingaduinta, frecandu-se cu sinceritate, tandrete, gratie si alint. Se uneste rabdarea cu bunavointa, muzica cu buna dispozitie. Se impatureste cu intelegere si speranta, se pudreaza cu sacrificii, se presara vraja, daruire si receptivitate. Se acopera cu amabilitate, gingasie si mult bun simt. Se indulceste cu multa toleranta, optimism, veselie si umor. Se aromeaza cu blandete, bunate, concesii si acuratete sufleteasca.
Si in anu' care vine o s-o facem si mai bine!
Răspunde-i
Georgiana Papari (23.12.2010, 12:35)
@ Buburuza: Ne pare bine ca te intereseaza articolele noastre si ca le citesti, dar n-ai deloc dreptate atunci cand afirmi ca este neprofesionist sa folosim pozele pe care le folosim. Pe ce te bazezi cand spui asta? Ne intereseaza parerea voastra, dar ne rezervam dreptul de a lua decizii si de a actiona in consecinta.

Sarbatori Frumoase!
Răspunde-i
Daiana Svetlana Afolayan (22.12.2010, 17:43)
Ce fel de site este asta? Voi chiar nu alegeti imaginile in functie de articol? Chiar m-am saturat sa tot vad imagini cu femei in orice articol, nu ca as avea ceva impotriva femeilor. Am ceva impotriva imaginilor ce nu au nicio legatura cu articolul, daca ii vad picioarele si zambetul ma trimite cu gandul la horoscopul dragostei? E cumva site pentru barbati? Iar articolul cu Horoscopul carierei, de ce ati pus o imagine cu o femeie ce se uita seducator la tine? Care e legatura???? As putea da multe exemple de astfel de articole de pe acest site. Nu este profesional deloc.
Răspunde-i
Rusu Alina (20.12.2010, 21:31)
dragostea...ahh dragostea
Răspunde-i
carmen pop (16.12.2010, 10:12)
Pentru berbec mie mi se pare ca e ok si chiar va fi o schimbare in bine pentru anul care vine.Voi vedea cum va fi iar eu voi incerca sa il influentez pozitiv.Daca se poate in bine eu sunt de acord.
Răspunde-i
Diana Sirghi (15.12.2010, 22:06)
''Cea mai buna metoda de a prezice viitorul este sa-l determini sa se intample asa cum vrei tu.'' Winston Churchill
Răspunde-i
anca marotineanu (15.12.2010, 11:03)
sunt in zodia pesti, sunt curioasa daca va fi asa
Răspunde-i
Irina Ionescu (15.12.2010, 09:17)
In sfarsit ceva vesti bune de la horoscop!
Răspunde-i
Corina Ionel (14.12.2010, 23:54)
hi hi sunt rac..n-am sa musc mai mult decat pot mesteca...sper sa ma tin de cuvant
Răspunde-i
oana buturoaga (14.12.2010, 23:06)
cred ca am deja o relatie serioasa si as pune distractia pe un alt plan doar ca bugetul actual nu o mai permite,dar descoperim noi fatete ale distractiei si relatiei.
Răspunde-i
raluca pascu (14.12.2010, 16:11)
sunt varsator si dificil cu nevoie asta de independenta...celelate zodii greu o inteleg
Răspunde-i
alina brusture (14.12.2010, 08:27)
interesant...
Răspunde-i
alina brusture (14.12.2010, 08:25)
mutumim pentru previziuni
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr