chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Horoscopul banilor - Castigi sau pierzi? Zodia ta decide!

De în Cariera 20 feb 2012
Afla daca zodia ta iti aduce noroc pe plan financiar.

Modul in care te raportezi la bani depinde in functie de zodie. Astfel, daca ar castiga la loterie, in primele zile, Gemenii ar risipi bani pe haine si incaltaminte, in timp ce Taurul s-ar putea sa isi completeze colectia de vinuri vechi si scumpe. Citeste in continuare ce spune zodia ta despre relatia ta cu banii.

Berbec

Pentru nativii acestei zodii, absolut orice lucru care le trece prin maini este privit drept jucarie. Iar banii sunt o jucarie extrem de interesanta si distractiva. Ii permit Berbecului sa aiba tot ce isi doreste, atunci cand isi doreste, iar senzatia este de nepretuit. Berbecii sunt impulsivi, iar asta se vede si pe plan financiar. Vor cheltui oricat, pentru a-si satisface o placere. Avantajul Berbecului in acest sens este ca acest semn zodiacal este unul norocos. Asta inseamna cu cat cheltuie mai mult si nu se uita la bani, cu atat va primi mai mult, ca un fel de bumerang financiar.

Taur

Calitate sau cantitate? Taurul nu va putea niciodata sa aleaga numai una dintre cele doua variante. Ca un magnet financiar, Taurul stie cum sa faca pentru a-si atinge scopul, asa ca de ce sa se multumeasca cu putin? Nativii din zodia Taurului isi doresc siguranta financiara mai mult decat orice, deoarece aceasta le asigura o viata lipsita de griji. Aceasta nevoie de siguranta se transforma adesea in obsesie la nativii din zodia Taurului. Pe cat posibil, acestia vor avea grija sa aiba un cont de economii, sa investeasca in zona imobiliaza sau in orice alt sector care garanteaza siguranta. Cu toate acestea, la ce bun sa ai bani daca ii tii la ciorap? Ideal ar fi sa inveti sa te si bucuri de ei.

Gemeni

Gemenii nu se pot multumi cu putin. Daca le place un anumit lucru, isi vor dori acel lucru in mai multe variante posibile. Varietatea este cuvantul de baza pentru stilul de viata al Gemenilor, iar varietatea se cumpara cu bani. Atentie insa la portofel! Este extraordinar sa ai o colectie impresionanta de pantofi sau de carti in biblioteca, insa n-ar fi prea placut sa trebuiasca sa le amanetezi pentru a-ti cumpara o paine, nu-i asa?

Noroc cu natura duala a acestui semn zodiacal. Cel mai probabil, Gemenii isi vor cheltui tot salariul dintr-o data, iar luna urmatoare vor fi cei mai chibzuiti de pe planeta, pentru ca apoi sa o ia de la capat. In plus, Gemenii au un talent extraordinar de negociator, fapt ce ar putea lucra in favoarea lor, daca stiu sa se tocmeasca cu vanzatorii.

Leu

Leul trebuie musai sa traiasca regeste. Atentie insa, pentru a cheltui trebuie sa si ai de unde. Altfel, te transformi subit din print in cersetor. Leul are o inima mare, motiv pentru care va cheltui enorm pentru a le arata celor dragi ca ii iubeste. O cale extraordinara de a le arata acest lucru si de a ramane echilibrat din punct de vedere financiar este un cont de economii la care sa apelezi atunci cand este nevoie. In loc sa cheltui pe tot felul de nimicuri, investeste in lucruri cu adevarat importante.

Rac

Camin, sotie si copii - acestea sunt cuvintele cheie asociate zodiei Racului. Atunci cand simte ca nu a acordat destula atentie celor dragi, isi va cheltui economiile pe cadouri si surprize sau pe lucruri care vor face caminul sa para si mai primitor decat este deja.

Racul este in general o zodie norocoasa pe plan financiar. Nativii din aceasta zodie stiu cum sa conduca o afacere profitabila, motiv pentru care nu vor suferi prea des de pe urma lipsei banilor.

Fecioara

Daca te-ai nascut in zodia Fecioarei, ai probabil ascuns prin casa un borcan cu monede de 50 de bani, o pusculita cu monede de 10 bani, un teanc de bancnote bine ascunse sub saltea si eventual un cont de economii la banca. Chibzuinta caracteristica zodiei tale te va feri cu siguranta de probleme financiare.

Nu conteaza unde tii banii, esential este ca stii exact cat ai economisit, pana la ultimul banut. Iar daca decizi sa ii cheltui, atunci trebuie sa existe un motiv solid pentru a o face sau macar un val tentant de reduceri la magazinul preferat de imbracaminte.

Balanta

Cheltiueli? Balanta va cheltui probabil cel mai mult pe lucruri pentru partenerul de viata si pentru cei dragi. Acestia vor beneficia de iubirea ta neconditionata, sub forma unor investitii banesti. Balanta va trebui sa aplice echilibrul specific zodiei si pe plan financiar, pentru ca altfel va ajunge la sapa de lemn cheltuindu-si economiile pentru bunastarea altora, in detrimentul propriei sigurante.

Desi sunt constant in cautarea echilibrului, banii sunt destul de greu de manevrat pentru nativii din zodia Balantei, mai ales pentru ca le place sa cheltuie pentru a-i face pe ceilalti fericiti.

Scorpion

Este o zodie cu o personalitate puternica, ceea ce se rasfrange asupra fiecarui gest al nativului din semnul Scorpionului. Fie ca merge la cumparaturi, fie ca vrea sa investeasca, Scorpionul stie exact ce face si cat vrea sa cheltuiasca. Secretosi si circumspecti, Scorpionii isi vor pazi cu atentie economiile. Nu vei sti niciodata cat castiga si cat economiseste, pentru ca Scorpionul considera ca banii sunt o chestiune personala. Acest lucru este adesea benefic pentru ei si pentru familia pe care o intemeiaza. Daca nu isi divulga castigurile, poate economisi linistit, ferit de "lacomia" partenerului si copiilor.

Sagetator

Pe plan financiar, Sagetatorul este la fel de navalnic si imprevizibil ca si in alte aspecte ale vietii. Daca vede ceva si ii place, va cheltui oricat pentru a avea acel ceva acum. Mai tarziu nu mai are farmec. Din fericire, planetele sunt de partea Sagetatorului destul de des, ceea ce il avantajeaza din punct de vedere financiar.

Odata cu inaintarea in varsta, Sagetatorul invata sa gestioneze banii asa cum trebuie. Acest lucru se intampla in jurul varstei de 30 de ani, cand Sagetatorii invata ca libertatea din punct de vedere financiar nu inseamna sa te bazezi pe noroc ci pe o planificare atenta.

Capricorn

Este destul de greu sa il faci pe Capricorn sa se destinda atunci cand vine vorba de bani. Cheltuielile inseamna pentru Capricorn mai mult decat bani aruncati pe fereastra sau pe cine stie ce fleacuri. Pentru a fi sigur ca este o investitie care merita, Capricornul va petrece zile intregi facand calcule, scheme si comparatii intre producatorii care ofera cele mai bune raporturi pret-calitate. Capricornul se numara printre cele mai intelepte zodii atunci cand vine vorba de cumparaturi, asa ca nu este cazul sa aplece urechea la critici si indemnuri de a o lasa mai moale. In cele din urma, va obtine ceea ce-si doreste fara sa cheltuiasca mai mult decat si-a propus initial.

Desi multi ar putea sa-l catalogheze drept avar, Capricornul este doar precaut, iar precautia nu inseamna calicie, ci doar o manevrare atenta a veniturilor. Datorita precautiei innascute, Capricornii nu vor avea de suferit din pricina banilor. In plus, se pricep de minune la a estima pretul corect al unui lucru si nu vor plati niciodata mai mult decat face.

Varsator

Cumparator impulsiv, Varsatorul va amaneta absolut tot ce are la indemana, exceptand poate bijuteriile mostenite de la bunica, pentru a cumpara acel obiect unic pe care a pus ochii. Varsatorul nu pune mare pret pe bani, motiv pentru care de cum intra in posesia lor ii si cheltuie fara regrete.

Este admirabil ca nu se ghideaza dupa repere banesti, insa s-ar putea ca din cauza faptului ca nu stiu sa aprecieze banul la adevarata lui valoare sa se trezeasca in situatia de a cheltui mai mult decat le permite bugetul. Un plan de cheltuieli este ideal pentru impulsivul Varsator, pentru a putea tine evidenta economiilor si a lucrurile pe care doreste sa le achizitioneze in timp.

Pesti

Chiar si in ceea ce priveste cheltuielile, nativul din zodia Pestilor este manat de emotii, ceea ce face din el un cumparator impulsiv. Atunci cand un lucru sau un serviciu ii declanseaza amintiri placute, este ca si cumparat.

Protejeaza-te, asadar, de vanzatorii vicleni, dispusi sa te manipuleze in fel si chip pentru a-si atinge scopul. Pentru a te feri de influenta "rechinilor", ia cu tine o prietena care sa te supravegheze si spune-i sa te atentioneze atunci cand esti pe cale sa investesti mai mult decat ti-ai propus.

Avantajul Pestilor este ca zodia i-a inzestrat cu o abilitate de a atrage banii ca un magnet, ceea ce le permite sa economiseasca si sa investeasca dupa bunul plac.

Tag-uri: , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Cariera
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar