Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Horoscop saptamana 12-18 ianuarie 2014

În Astrologie & Numerologie 12 ian 2015
Iata ce ti-au pregatit astrele pentru aceasta saptamana!

Berbec

Saptamana aceasta iti va fi testata taria interioara. Poate ca tu te simti pregatita sa o iei pe un anume drum, insa anumiti oameni, persuasivi din fire, inclusiv membrii ai familiei, vor incerca sa te determine sa te abati de la calea aleasa. Pentru a ramane pe drumul cel bun, vei avea nevoie sa iti mentii calmul in fata furtunii de sentimente care s-ar putea transforma rapid intr-un uragan. Insa nu te razbuna pe altii, fiindca este batalia ta. Concentreaza-te asupra telurilor pe care ti le-ai propus pe termen lung si mentine-ti privirea inainte. Daca te lasi atrasa de o parte sau de alta nu vei face decat sa ajungi nervoasa si frustrata. In plus, nimeni nu va avea de castigat din asta.

Horoscop chinezesc: MESAJUL astrelor pentru zodia ta in 2015


Taur

Poate nu te consideri prea rasarita, insa bunul simt, combinat cu o fire creativa, ar putea da nastere unor solutii care sa te transforme in eroul zilei. Insa nu va fi vorba numai despre tehnologie. Pune mana pe foarfeca si lipici, iar daca reusesti sa te mentii echilibrata in ceea ce priveste comunicarea si sa nu te lasi prinsa in drama celorlalti, vei reusi sa gandesti la rece, sa fii cu picioarele pe pamant si capabila sa ii ajuti pe ceilalti sa gaseasca o cale de iesire din mocirla. Cel mai bun lucru pe care il poti face saptamana aceasta este sa asculti obiectiv, sa adresezi intrebari si sa tii minte ca nu este tocmai datoria ta sa le rezolvi toate problemele.

Horoscop ianuarie 2015 - Noroc pe toate planurile pentru Fecioara, Varsator si...

Gemeni 

Daca un prieten la nevoie se cunoaste, atunci tu esti cel mai cel! Si asta pentru ca stii, la randul tau, ca poti conta pe gasca ta cand lucrurile se inrautatesc, iar saptamana aceasta vei avea nevoie de cat mai multi prieteni pentru a scapa cu fata curata. Insa inainte de a da telefoane pentru a aduna trupa, gandeste-te la raportul dintre ajutorul pe care il ceri si ajutorul pe care l-ai acordat pana acum. Ceri mai mult decat ai dat? Poate ca nu ti se pare mare lucru, iar cei apropiati nu te lasa la greu si nu lasa sa se inteleaga ca sunt deranjati de faptul ca profiti de bunatatea lor, insa ultimul lucru de care ai nevoie este sa risti sa strici relatia cu un prieten bun doar pentru ca sari calul. Inainte de a cere, gandeste-te cum ii poti ajuta tu pe ei. Poate ca ii poti rasplati intr-un fel sau altul pentru gestul lor. Sau poate ca e un semn ca ar trebui sa iti largesti cercul de cunostinte?

Horoscop 2015 - Surprize majore pentru Varsatori, Pesti si...

Rac 

Nu te da batuta inainte ca miracolul sa se produca! Esti pe o cale ascendenta, iar telul tau se intrevede la orizont. Asa ca ia vezi cum renunti la ideea ca vrei sa-ti iei jucariile si sa te intorci acasa. Ajungi sa fii propriul inamic, dar tine minte ca frica te poate ajuta, cu conditia sa nu te lasi descurajata. Aminteste-ti ca esti mai mult decat capabila sa duci totul la bun sfarsit. Poate ca vocea aceea care iti spune sa renunti pare sa aiba dreptate, insa ai face bine sa o reduci la tacere. Cand simti ca nu mai are rost sa insisti, mai fa un pas si inca unul, pana cand ajungi la linia de sosire. Poti chiar sa apelezi la un specialist in dezvoltare personala pentru a-ti inlatura indoielile.

Leu

Toate parca sunt in ceata saptamana aceasta, asa ca abtine-te de la a trage concluzii. Nu numai ca parca ai purta ochelari cu tenta roz, dar o faci si in timpul unei furtuni in toata regula. Ceea ce percepi tu nu este neaparat ceea ce se intampla de fapt. Ai grija sa nu crezi tot ce vezi si nici sa faci acuzatii gratuite. Pe cat posibil, incearca sa obtii povestea originala. Consulta mai multe surse, fiindca povestea adevarata este esenta a ceea ce auzi de la toti cei implicati. Ai multe de invatat prin simplul gest de a asculta, asa ca adreseaza cat mai multe intrebari. Doar nu vrei sa pierzi timp si bani din cauza unui proiect ratat inca din fasa. Si nu ii lasa pe ceilalti sa profite de firea ta generoasa.

Fecioara

Lucrurile nu sunt ceea ce par saptamana aceasta. Ai putea descoperi ca ai in echipa un lup deghizat in oaie. Muncesti mult, asa ca iti e greu sa accepti ca cineva poate fi atat de duplicitar, insa dovezile confirma acest lucru. Incearca sa nu o iei personal (de parca ai putea!): aceasta persoana are niscaiva probleme cu increderea in sine si simte ca de fiecare data cand este provocat, este o chestiune de viata si de moarte. Ori il/o confrunti, ori faci un pas inapoi si iti vezi de treaba. Orice ai decide, este un semnal de alarma si o lectie in ceea ce priveste modul in care iti alegi prietenii si partenerii de afaceri pe viitor. Succesul este cea mai buna modalitate de a te razbuna, asa ca dubleaza efortul depus si iti vei recapata avantajul in scurt timp.

Balanta

Pe masura ce faci mutarile potrivite pentru a obtine reusita, incearca sa mergi si nu sa alergi. Nu ai facut nimic gresit, asa ca nu-ti convine sa pui frana. Insa daca incetinesti vei observa ca cineva din echipa e pe cale sa dezerteze. Probabil ca motivele persoanei nu mai sunt aceleasi cu ale tale. Desi e in firea ta sa incerci sa fii cat mai corecta cu putinta, cooperarea nu prea mai intra in discutie in acest caz. Protejeaza-ti bunurile si respinge-l inainte sa te injunghie pe la spate, macar pentru o vreme. Si unul dintre partenerii cu care colaborezi de multa vreme ar putea sa faca mutari indoielnice, impiedicandu-ti ambitia si punandu-ti visurile in pericol. In loc sa pierzi vremea incercand sa schimbi persoana, mai bine accepti realitatea: mai sunt si alti pesti in ocean, iar aceasta este ocazia potrivita pentru a cauta pe cineva mai potrivit pentru tine. Ai evoluat mult de la inceputul anului, insa altii s-ar putea sa nu fi crescut in aceeasi directie. 

Scorpion 

Realitatea ar putea fi mai ciudata decat fictiunea saptamana aceasta, insa numai adevarul te poate elibera. Ai fost protejat de armura pe care ai refuzat sa o dai jos in ultima vreme, insa e cazul sa lasi detasarea deoparte si sa pui niscaiva intrebari. Oricum trebuia sa te ocupi de asta la un moment dat, asa ca mai bine profiti de sprijinul astrelor si lamuresti lucrurile. Ai obiceiul de a deveni defensiva, insa asta nu te prea ajuta acum. Lasa-i pe ceilalti sa isi termine discursul inainte de a trage concluzii si de a-i intrerupe. Nu vei uita ceea ce ai de spus, iar permitandu-le celorlalti sa-si spuna parerea fara a face presiuni vei reusi sa destinzi atmosfera. Chiar daca nu primesti raspunsurile pe care le doreai, exista sansa sa gasiti un compromis si o solutie creativa pentru problema aparuta.

Sagetator

Sinceritatea este preferata ta, insa asta nu inseamna ca trebuie sa versi tot de fiecare data cand deschizi gura. Uneori cea mai buna modalitate de a livra informatiile este in doze mici. Nu toata lumea apreciaza abordarea ta radicala si de regula oamenii se simt coplesiti. Si este de doua ori mai periculos atunci cand incerci sa vinzi cuiva idei marete. Momeste-i cu morcovi mici, dandu-le sansa sa se acomodeze cu ideea si in scurt timp iti vor manca din palma. Pe plan sentimental, un strop de absenta va va aduce mai aproape. Asa ca nu te grabi sa te dai peste cap daca nu simti asta si nu mai fi tot timpul la cheremul partenerului. Chiar daca locuiti impreuna, intr-o relatie conteaza misterul.

Capricorn

Relatiile sunt complicate saptamana aceasta, asa ca paseste cu atentie. Iti va fi greu sa iti dai seama exact ce simt ceilalti si nu e vorba numai despre probleme pe plan amoros. Unul dintre prieteni s-ar putea transforma brusc intr-un macho man si nu stii de unde sa-l iei si unde sa-l incadrezi, insa nu e cazul sa analizezi mai mult decat trebuie. E treaba lui, nu a ta, asa ca nu pierde energie devenind defensiva sau incercand sa ii raspunzi cu aceeasi moneda, fiindca veti avea amandoi de pierdut. Pur si simplu accepta ca sunteti diferiti si nu il ignora, fiindca tendinta de a te indeparta nu va face decat sa amplifice conflictul. Fa-ti treaba si mergi mai departe. Isi va baga mintile in cap mai repede decat crezi.

Varsator

Stii ca se spune ca nevoia este mama inventiilor, asa ca saptamana aceasta, daca simti ca te afunzi tot mai mult in lista de indatoriri care pare sa nu se mai termine, trage adanc aer in piept si indreapta-ti atentia de la probleme catre solutii creative. Poate ca te simti coplesita, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te lasi prada anxietatii. Preia controlul facand un pas inapoi si constatand exact ce iti trebuie pentru a depasi momentul. Scoate un carnetel sau aplicatia preferata pentru a nota fiecare pas, indatorire si resursa necesara pentru a reusi. Apoi fii ferma si decide la ce poti sa renunti si unde mai poti strange cureaua. Oare nu cumva faci din tantar armasar? Oamenii vor fi mai incantati sa vada o atitudine relaxata, minimalista, decat o abordare complicata. Ai parteneri? Asigura-te ca duc si ei la fel de multe greutati. Daca nu, mai da-le cate o sarcina. Nu te-ai inhamat sa faci munca tuturor. Daca este necesar, imparte din nou indatoririle si discuta clar consecintele in cazul in care nu se conformeaza. La capitolul sanatate, daca nu te simti in regula, mergi la doctor in loc sa cauti raspunsuri pe Google. Apeleaza la specialistul care imbina remediile naturale cu medicina conventionala.

Pesti

Oamenii au impresia ca esti blanda si buna, insa nu te-au vazut inca iesita din carapace. Saptamana aceasta esti cu garda sus si te scoate din sarite ca tot mai multa lume incearca sa profite de pe urma ta. Daca ai de negociat ceva, pune piciorul in prag! Vei fi tentata sa accepti o oferta satisfacatoare, dar nu extraordinara, insa nu te vinde pe doi lei. E o chestiune de valoare personala. Nu te poti astepta ca altcineva sa iti recunoasca valoarea daca tu insati nu o faci. In plus, daca te multumesti cu putin, vei ajunge sa iti displaca in timp si sa nu mai dai tot ce ai mai bun. Acelasi lucru se aplica si in dragoste!

Tag-uri: , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 apr