prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»
alla

Alla Pugaciova, 'regina muzicii pop sovietice', ar putea...

Citeste mai mult»
Alessandro Michele

Designerul Alessandro Michele, ex-Gucci, va crea...

Citeste mai mult»
nolan

Regizorul Christopher Nolan va fi făcut cavaler de regele...

Citeste mai mult»

Horoscop: Pozitia lui preferata iti spune unde petreceti cel mai fierbinte 1 mai

De în Monden 26 apr 2012
Ti-ai facut planuri pentru ziua de 1 mai? Zodia partenerului iti spune care este locatia perfecta pentru a va pune in practica fanteziile cu ocazia acestei minivacante.

Berbec

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal sunt firi puternice, care obisnuiesc sa obtina mereu ceea ce isi propun. Aceasta latura este valabila si in viata amoroasa. Acestor nativi le place sa isi domine partenera si latura usor egocentrista ii face sa se creada centrul universului. Au o latura romantica pe care le place sa si-o arate sub asternuturi si stiu cum sa duca o femeie pe culmile cele mai inalte ale extazului.

Pozitia preferata a Berbecului este una in care detine controlul si ii permite sa isi admire partenera in acelasi timp. O varianta a pozitiei misionarului in care el va sta in genunchi, in fata ta si tinandu-te de picioare pentru a putea controla ritmul este perfecta. Aceasta pozitie o puteti pune in practica in aceasta minivacanta de 1 mai chiar pe plaja, dupa apusul soarelui, bineinteles.
 
Taur

Acest nativ are o latura senzuala si, spre deosebire de Berbec, el tinde sa se lase supus de partenera lui. Acorda mare atentie preludiului si masajul este slabiciunea lor. Ii place sa se lase dezmierdat, catalogand acest gest ca o binemeritata rasplata dupa cucerire.

Pozitia preferata a Taurului trebuie neaparat sa ii lase umerii liberi pentru ca partenera sa ii poata mangaia, masa si chiar musca usor. Pozitia din picioare este perfecta pentru o partida fierbinte pe care sa o puneti in aplicare de 1 mai la un picnic, spre exemplu. Va puteti indeparta subtil de grupul de prieteni si ii poti pune in practica fantezia.

Gemeni

Latura jucausa a acestui nativ este mult mai vizibila in dormitor. Le place sa experimenteze si sa incerce mereu noi pozitii. Asa ca putem spune ca Gemenii nu au doar o pozitie preferata. Incep partida intr-un fel si o termina cu siguranta intr-o alta pozitie. Le place sa exploreze corpul iubitei si aceste schimburi de pozitii ii faciliteaza cel mai bine acest lucru.

Pentru a-l face fericit de 1 mai este suficient sa iesiti din camera. Sexul in dormitor poate fi suficient pentru unii, dar pentru acest nativ o partida trebuie sa fie cat mai aventuroasa. O partida intr-un loc public va stimula adrenalina si dorinta de senzatii tari a Gemenilor.

Rac

Racul poate ca este usor timid, dar nu si cand vine vorba de o partida de sex pasionala. Ii place sa ii impartaseasca partenerei toate fanteziile lui si traieste fiecare clipa alaturi de aceasta la intensitate maxima. Este foarte important ca partenera lui sa stie cum sa il dezmiarda pentru ca el sa prinda curaj si sa iasa de sub carapace.

Pozitia preferata a Racului este cea lotus pentru ca ii permite sa isi priveasca partenera si va da un plus de intimitate. Tine cont ca acest semn zodiacal are o slabiciune evidenta fata de apa, asa ca o excursie la mare de 1 mai este perfecta pentru voi. Puneti in aplicare aceasta pozitie chiar in apa marii.

Leu

Leii sunt personalitati puternice carora le place sa fie deasupra si la propriu si la figurat. Vor cauta sa domine, atat in viata de zi cu zi, cat si in dormitor. 

Pozitia preferata a acestei zodii este, evident, una care sa ii permita sa se desfasoare in voie si sa controleze intensitatea si ritmul penetrarii. Asadar, fie ca este vorba despre pozitia misionarului sau o alta varianta, Leul va fi incantat sa stea deasupra si sa preia fraiele actului sexual.

Cel mai incitant loc in care va puteti desfasura de 1 mai este fie intr-o cabana, in fata unui semineu, a carui caldura si lumina sa va intensifice senzatiile, fie in padure, intr-un luminis, unde fiara din el se poate dezlantui sub razele blande ale soarelui.

Fecioara

Amant rafinat, barbatul din zodia Fecioarei va prefera sa controleze actul sexual pana la cele mai mici detalii. Fecioarele adora sa se joace in dormitor, iar provocarea lor preferata este aceea de a se opune si de a ceda tentatiei, alternativ, pana cand ating un orgasm exploziv. 

Indiferent de pozitia adoptata, Fecioara adora sa tachineze si sa fie tachinate la randul lor de partener, acest schimb de "replici" fiind extrem de excitant pentru nativii acestei zodii. Pozitia preferata a nativilor din zodia Fecioarei este fie in picioare, fie pozitia lotusului, care ofera partenerilor oportunitatea de a-si explora reciproc trupurile in timpul penetrarii.

Locul ideal pentru a face dragoste al nativilor din zodia Fecioarei este fie biroul, pentru ca simbolizeaza sfidarea regulilor, fie pe podea, lasand la o parte pentru o clipa prejudecatile si principiile dupa care isi ghideaza existenta. Asadar, daca vrei sa-i faci o surpriza de 1 mai, indrazneste sa ii faci avansuri tocmai la receptia hotelului si pregateste o patura moale care sa va serveasca drept asternut pe podea, in camera de hotel, apoi ofera-i clipe de neuitat.

Balanta

De 1 mai, Balanta va dori probabil sa se relaxeze, asa ca uita de pozitii noi si complicate sau de abordari indraznete. Au nevoie de tandrete si cea mai potrivita surpriza pentru ei ar fi un masaj facut ca la carte.

Ca urmare a unui preludiu efectuat ca la carte, firesc ar fi sa va faceti de cap intr-o pozitie care sa ii permita sa iti simta trupul, lasand impresia ca sunteti unul si acelasi, uniti intr-un dans senzual. 
Perfecte pentru o astfel de experienta sunt pozitia linguritei si variante ale acesteia.

Asadar, de 1 mai, ce spuneti de o plimbare pe malul marii, urmata de o cina romantica in doi, culminand cu momente de tandrete intr-o casuta parasita, departe de ochii lumii si de grijile cotidiene? 

Scorpion

Fire pasionala, Scorpionul poate fi unul dintre cele mai lacome semne zodiacale in ceea ce priveste sexualitatea. Daca ii cedezi, te va epuiza cu energia lui infinita si focul care arde in el neincetat. Adora sa te auda suspinand de placere si adora pozitiile in care are acces la fiecare punct sensibil pentru a-ti oferi o stimulare intensa.

Pozitia lui preferata este aceea care te va aduce la orgasm cat ai clipi, asa ca te va lasa sa stai deasupra pentru a putea atinge orgasmul impreuna. O alta idee ar fi sa il lasi sa iti ofere placere, dandu-i unda verde pentru absolut orice miscare. Lasa-l sa te lege la ochi si sa te stimuleze asa cum stie.

Desi este indraznet si pasional, Scorpionul este totusi retras, motiv pentru care nu-si va dori sa faceti sex in locuri publice spre exemplu. Asadar, de 1 mai puteti parasi orasul imbacsit pentru a petrece momente fierbinti intr-o camera de hotel de cinci stele, dupa un picnic in doi si o plimbare romantica in natura.

Sagetator

Sagetatorul este un amorez infocat, apreciaza diversitatea si adora sa incerce cat mai multe, cat mai des. Nu are retineri, se bucura de orice traire ce ii poate da un plus de adrenalina si placere. Cateodata cu un Sagetator nu ajungi nici macar pana in dormitor, ajungeti doar pana pe scari sau hol sau chiar cand faci de mancare in bucatarie. Si da, trebuie sa stii ca probabil pozitia lui preferata este DoggyStyle. Il atrage, il intriga si o adora. Intotdeauna incearca poztii noi in orice loc. Asa ca, oriunde v-ati duce, pe langa faptul ca va veti distra de minune, veti avea parte si de experiente sexuale pasionale si intense, aprinse.

Capricorn

Este meticulos cand vine vorba de un joc erotic. Capricornul este, de obicei, mandru de potentialul sau sexual si o arata si vorbeste adesea de acest lucru fara pudoare, asa ca nu are retineri in ceea ce priveste experientele sexuale, de aceea nici tu nu are trebui sa eziti a trai o experienta sexuala cu el. Dar pentru a intra in atmosfera, are nevoie de confort, de acee o pozitie buna si preferata de el este cea cand sunteti fata in fata. Stati ambii in picioare, iar el te va face sa ajngi pe culmile extazului, mai ales ca orice partida de sex cu el este o aventura intensa. Un loc ideal ar fi sa aveti o asemenea experienta lipiti de o soba, nu foarte fierbinte, sau de un semineu de piatra daca este sa vorbim despre ideal, sex la 1800 metri altitudine, la caldura, in mijlocul muntilor.

Varsator

Parerea sa si atitudinea sa fata de sex este printr-o strategie, ca o miscare intelectuala, bine gandita. Acestora le poate placea preludiul si pot fi distrasi pentru un oarecare mai mult timp decat orice alt barbat al altei zodii, dar o face pentru ca partenera sa sa ajunga mai usor la orgasm astfel. In timp ce tu te exciti treptat, atingerile si actiunile sale devin mai intense. O pozitie ideala pentru el este cea in care el este intins pe spate, iar tu esti deasupra, astfel tu controlezi ritmul, rapiditatea, iar el te absoarbe din priviri. Aceasta pozitie merita incercata sub cerul liber, fie la munte, la campie sau la mare, trebuie sa o incerci in natura, cerul noapte intunecat, doar stelele si voi doi.

Pesti

Barbatii din zodia Pestilor sunt nativ niste cuceritori, se bazeaza pe intuitie, ceea ce ii ajuta sa isi dezvolte plusurile si sa atenueze minusurile. Pozitia lingurita este poate una dintre cele mai potrivite pentru el, ambele voastre trupuri se simt unul pe celalalt, te tine in brate, este aproape de tine, contactul este mult mai intens. Iar o astfel de experienta sexuala poate fi traita doar privind marea si avand o panorama larga, unde sa vezi orizontul, cerul, marea, rasaritul apusul. Ce iti poti dori mai mult de atat?

Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 apr