Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Horoscop: Paradă PRIVATĂ pentru iubitul tău, de 1 Decembrie

Surprinde-ţi iubitul de 1 Decembrie cu un plan care să îi aducă zâmbetul pe buze la final de an. A muncit din greu pentru a te face fericită şi merită o zi de răsfăţ! Află cum poţi să-l dai pe spate, în funcţie de zodia lui.

Berbec

Berbecii sunt foarte energici până când... obosesc. Stresul este cel care îi epuizează şi trebuie sa li se spună că nimeni nu are pretenţia de la ei să salveze lumea.

O zi liberă reprezintă prilejul perfect pentru ca nativii din această zodie să se detaşeze de toate problemele de zi cu zi. Aşadar, răsfaţă-ţi partenerul cu un masaj şi complimentează-l cât e ziua de lungă... ştii că nu rezistă la cuvintele de laudă.

Taur

Nativul din zodia Taur îşi doreşte cu orice preţ să fie perceput ca fiind competent. Aşadar, acesta îşi va da interesul să facă lucrurile aşa cum trebuie din prima. Teama de eşec este cea care îl stresează pe Taur aşa că ar trebui să îi spui că, uneori, eşecul ne ajută să evoluăm.

De 1 decembrie, fă-l să se simtă centrul Universului. Profită de ziua liberă pe care amândoi o aveţi şi bucuraţi-vă de timp petrecut împreună. Pentru a-l da cu adevărat pe spate, fă-i un mic cadou, poate chiar un parfum, şi nu uita că apreciază simţul umorului aşa că lasă seriozitatea deoparte.

Gemeni

Gemenii sunt scoşi din pepeni de prostie. Din păcate, la locul de muncă, se simt înonjuraţi de incompetenţă aşa că ziua liberă reprezintă prilejul perfect pentru a scăpa de oamenii cu care simt că nu au nimic în comun.

Dacă vrei să îţi dai pe spate partenerul din zodia Gemeni, trebuie neapărat să dai dovadă de inteligenţă. Aşadar, petrece-ţi ziua liberă gâdilându-i orgoliul cu întrebări la care numai el îţi poate răspunde. Fă-l să se simtă important şi te asigur că îl vei seduce.

Rac

Nativul din zodia Racului este mai mereu stresat. Iar faptul că nu se simte sigur pe el este ceea ce îl stresează atât de tare. Atunci când se simte învins, are tendinţa de a avea izbucniri de furie. Însă pentru partenerul nascut în zodia Racului, o zi liberă - cum ar fi Ziua Naţională a României - este prilejul perfect pentru a-l învăţa să nu îşi ascundă sentimentele, ci să le lase să iasă la iveală.

Dacă vrei să îl ajuţi să se relaxeze şi să nu mai fie stresat, ai grijă cum vă croiţi drum până în dormitorul lui, arată-i latura ta sensibilă. Bărbaţilor din zodia Rac le place să fie "dădăciţi", aşa că pregateste-i o surpriză de proporţii şi joacă-te de-a mămica lui. Lasă-l pe el să fie copilaşul. O idee grozavă pentru ziua de 1 Decembrie ar fi să îi pregăteşti masa, fie la tine acasă, fie la el. La lumina lumânărilor, poţi profita de această atmosferă romantică, adăugând în ecuaţie şi câteva melodii lente.

Leu

Nativul din zodia Leului este dat peste cap de momentele în care nu deţine el controlul. Iar când nu are control asupra unei situaţii, aceasta îi declanşează un stres imens. Nu ar strica să îi aminteşti ca are nevoie de o pauză din când în când şi că este normal ca lucrurile să nu meargă întotdeauna aşa cum ne dorim.

Iar ziua de 1 Decembrie este ocazia ideală pentru a-l relaxa pe partenerul tău, dacă este născut în zodia Leului. Concentrează-ţi toată atenţia asupra lui, complimentează-i modul în care se îmbracă, mănâncă şi respiră. Ai grijă de el şi tratează-l cu cele mai bune intenţii, cu cele mai bune lucruri. De pildă, de 1 Decembrie, pregăteşte-i o surpriză de proporţii şi invită-l la cel mai luxos restaurant din oraş. Ai grijă să îi şopteşti cuvinte care îl vor măguli, laudă-l cât mai mult şi se va relaxa în braţele tale.

Fecioară

Nativul din zodia Fecioarei este obişnuit să gândească prea mult. Cea mai mare sursă de stres a lui este faptul că nu e capabil să îşi organizeze gândurile. Însă o zi liberă, fie ea 1 Decembrie sau o simplă zi de weekend, este prilejul perfect pentru a-l învăţa să facă liste şi să se relaxeze alături de tine.

Ştii şi tu că o trăsătură definitorie a acestui nativ este curăţenia. De 1 Decembrie, asigură-te că nu îi lipsesc aşternuturile curate de pat înainte de a vă relaxa împreună. O idee bună ar fi să te îngrijeşti şi te tine, să arăţi impecabil pentru el. De fapt, aţi putea duce lucrurile la un alt nivel şi să faceţi o baie cu spumă împreună, care poate fi un preludiu de neuitat pentru nativul din zodia Fecioară. Pregăteşte-i o surpriză de proporţii şi adu-i câteva săruri de baie parfumate, care îl vor relaxa.

Balanţă

Nativul Balanţă preferă să fie tratat în mod egal cu cel de lângă el. Mai mult decât atât, acesta tinde să petreacă prea mult timp gândindu-se dacă să se complice sau nu cu cei care comit nedreptăţi. Cel mai bun remediu pentru el este să discuţi cu calm despre orice problemă îl frământă.

Pentru a seduce un bărbat Balanţă, trebuie să apelezi la trucuri sofisticate, cum ar fi o şampanie scumpă sau o rochie de seară provocatoare. Balanţa iubeşte muzica, aşa că nu ar fi o idee rea să îl aştepţi cu playlist-ul lui preferat pe fundal.

Scorpion

Nativul Scorpion poate părea destul de periculos, dar în sinea lui este un om deosebit şi sensibil. Dacă cineva îi invadează intimitatea, Scorpionul poate deveni destul de tensionat şi nervos.

Pentru a-l ajuta să se relaxeze, încearcă să nu îl provoci cu trucurile pe care le foloseşte el în cazul tău. Cel mai important, este să ştii să faci să îţi mănânce din palmă şi să îi vânezi propriile tehnici de seducţie. De 1 decembrie îl poţi determina să îţi confeseze dorinţele şi nevoile, folosindu-te de mişcările tale provocatoare şi de zâmbetul seducător.

Săgetător

Bărbatul Săgetător este mereu pe fugă, nu poţi să îl prinzi niciodată pe picior greşit şi trebuie să fii foarte atentă la nevoile pe care le are. Uneori este destul de greu de ţinut în frâu, iar viaţa de noapte îl ajută să se încarce pozitiv.

De 1 decembrie sau în oricare altă zi din an, poţi reuşi cu uşurinţă să îl seduci prin umor. Câteva glume spuse la momentul potrivit sau un mesaj vocal seducător, dar plin de umor, îi poate aprinde de îndată călcâiele. Invită-l într-o aventură de o noapte de neuitat şi lansează-i jocuri pe care să nu le poată refuza.

Capricorn

Capricornul este exigent când vine vorba de el însuşi, aşa că atunci când nu se ridică la înălţimea standardelor autoimpuse, devine morocănos şi stresat. O zi liberă în compania ta îl poate ajuta să se relaxeze, dacă îţi calculezi paşii corect.

Începe cu un sărut lung şi pasional. Opreşte-te şi încurajează-l să îţi povestească câte în lună şi în stele, în timp ce îi masezi umerii şi gâtul, cu mişcări ferme, dar senzuale. Dacă-l vezi că intră în joc, retrage-te tacticos. Fierbe-l la foc mic pentru a-i distrage atenţia de la problemele cotidiene. Te va răsplăti înzecit pentru clipele de linişte petrecute în doi.

Vărsător

Vărsătorii vor să primească nici mai mult, nici mai puţin decât ceea ce-şi doresc. Frustrările capătă proporţii astronomice dacă nu există un motiv întemeiat pentru ca ei să nu primească aici şi acum tot ce le pofteşte inima. O zi liberă este momentul perfect pentru a-l învăţa pe nativul Vărsător să nu mai facă din ţânţar armăsar şi să depăşească mai repede aceste momente.

Arată-i că poate primi, în schimb, ceva mai bun, mai interesant decât ceea ce îşi dorea iniţial. Dacă de 1 Decembrie vrea să mergeţi la film şi bate din picior când îl refuzi, propune-i o escapadă în mijlocul naturii sau provoacă-l să încercaţi ceva nou. Va uita cât ai clipi de planurile lui iniţiale şi va fi încântat până peste poate de faptul că partenera a preluat iniţiativa şi l-a surprins.

Peşti

Nativul din zodia Peştilor devine stresat când trebuie să vorbească în public, să ofere explicaţii, să îşi justifice alegerile. Pentru a-l face ferferă-i o zi de linişte, departe de privirile acuzatoare ale celor care n-au altceva mai bun de făcut şi de gura lumii.

Ajută-l să pătrundă într-o altă lume alături de tine. Propune-i să privească stelele printr-un telescop sau să vedeţi împreună filmul lui preferat. Povesteşte-i verzi şi uscate, ascultă-l atent şi oferă-i şansa de a trăi, măcar pentru o zi, aşa cum a visat mereu: fără temeri, fără regrete şi fără prejudecăţi.

Tag-uri: , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 apr