vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»
alla

Alla Pugaciova, 'regina muzicii pop sovietice', ar putea...

Citeste mai mult»
Alessandro Michele

Designerul Alessandro Michele, ex-Gucci, va crea...

Citeste mai mult»
nolan

Regizorul Christopher Nolan va fi făcut cavaler de regele...

Citeste mai mult»
chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»

Horoscop MAI 2015 - 10 zile decisive pentru Tauri, Vărsători şi...

Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna mai în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

horoscop mai 2015

Berbec

Luna mai vine cu armonie pe toate planurile pentru nativii născuţi sub acest semn zodiacal. Dacă în luna aprilie au fost ceva probleme, acum aceştia îşi regăsesc echilibrul.

Pe plan profesional, o mulţime de oportunităţi apar însă nu trebuie să aştepţi ca lucrurile să se întâmple pur şi simplu, ci trebuie să te zbaţi puţin. Cu colegii de serviciu ai ceva probleme de comunicare ce nu trebuie neglijate întrucât ar putea degenera. Dacă ai propria afacere, ai mare grijă atunci când semnezi documente.

Relaţiile personale te preocupă mai mult ca oricând, iar dacă vrei să nu ai regrete trebuie să îţi asculţi inima atunci când iei decizii cu privire la oameni dragi. Asta nu înseamnă că nu trebuie să fii obiectivă, ci că nu trebuie să iei decizii majore influenţată fiind de tensiunile de moment.

Taur

Cei născuţi în această zodie sunt favorizaţi de astre în luna mai. Taurii sunt protejaţi de astre şi nu întâmpină situaţii dificile pe niciun plan. Pe plan profesional, aceştia vor avea mai multe reuşite decât eşecuri. Începând cu primele zile ale lunii, Taurii vor simţi deja că toate lucrurile merg mai bine pe zi ce trece.

Eşti indecisă însă şi nu ştii cum să procedezi, dacă să te laşi luată de val sau dacă să rămâi categorică, aşa cum îţi stă în caracter. Competitorii de la locul de munca îţi dau ceva bătai de cap, însă nu trebuie să iei nimic personal, trebuie doar să dovedeşti că eşti mai bună.

Pe plan personal, faci mari eforturi să rămâi în relaţii bune cu persoane apropiate. După primele zile ale lunii vei reuşi să ajungi la rădăcina problemei şi vei găsi şi o soluţie. Cu partenerul de viaţă trebuie să fii sinceră, indiferent de cât de greu i-ar fi să audă adevărul. Nu uita că suntem răspunzători pentru faptele noastre şi că orice decizie luăm, consecinţele nu întârzie să apară.

Gemeni

Nativii născuţi sub acest semn zodiacal sunt protejaţi de astre în această lună. Chiar şi aşa, planeta Jupiter va încerca să le pună beţe în roate pe toată perioada lunii mai.

Pe plan profesional, lucrurile nu stau atât de prost pe cât ai fi tentată să crezi în primele 10 zile. În a doua jumătate a lunii reuşeşti să te stabilizezi şi lucrurile reintră pe un făgaş normal. Nu pune la suflet toate vorbele spuse de către cei rău intenţionaţi. E foarte important însă să asculţi şi opiniile celor din jur şi să te analizezi foarte atent. E posibil să ajungi la concluzia că dreptatea nu e numai de partea ta.

În ceea ce priveşte relaţia de cuplu, este esenţial să nu îi impui partenerului convingerile tale. Asculta-l, faceţi schimb de impresii, dar nu stârniţi conflicte din nimicuri. Prietenii au şi ei un rol important în viaţa ta aşa că e momentul să le acorzi mai multă atenţie.

Rac

Luna mai 2015 va fi o perioadă foarte ambiguă pentru nativii din zodia Racului, dar în mare parte va fi pozitivă. Astrele creează o creştere anormală a capacităţilor empatice, lucru care poate deveni o problemă serioasă pentru oamenii care sunt instabili din punct de vedere psihologic. Însă unii nativi nu vor rămâne neprotejaţi şi vor primi fluxuri de energie vitală.

În mai 2015, nativii din zodia Rac se vor confrunta cu multe dezamăgiri şi probleme apărute în direcţia carierei şi locului de muncă. Din acest punct, Racii vor simţi cum energia şi pofta de viaţă vor înceta să mai aibă influenţe. Racii sunt capabili de multe lucruri, dar circumstanţele îi vor limita. Ar trebui să se concentreze, astfel încât, indiferent ce ar face, să nu intre într-o situaţie defensivă. Însă Racii nu trebuie să se păcăşească singuri, deoarece cea mai multă parte din energia şi din resursele care sunt acum în posesia lor nu le vor fi de folos la începutul lunii următoare. Racii ar trebui să fie pregătiţi pentru a trece la acţiune în mediul lor înconjurător.

Sfera relaţiilor personale, cu toate acestea, îi vor face pe Raci fericiţi în mai 2015, prin faptul că le oferă posibilităţi ireale şi situaţii cu adevărat norocoase. Circumstanţele vor juca după bunul plac al Racilor în absolut orice situaţie, aşa că uneori aceşti nativi îşi pot permite să ia decizii fără să le gândească prea mult înainte. Racii se pot relaxa cu adevărat în mai 2015 şi pot lăsa evenimentele să îşi urmeze cursul. În relaţia cu persoana iubită, Racii vor atinge un punct maxim al armoniei şi sunt sfătuiţi să îşi amintească acest sentiment, pentru a putea să îl readucă la viată mai târziu, când vor avea nevoie. Nativii Raci ar trebui să planifice o vacanţă în această perioadă sau un anumit tip de excursie, chiar şi una extremă, deoarece adrenalina îi va ajuta foarte mult.

Leu

Acest semn zodiacal va înfrunta numeroase probleme în luna mai 2015, iar fiecare dintre acestea poate deveni o barieră serioasă în modul în care Leii îşi îndeplinesc sarcinile curente. Cu toate acestea, sprijinul şi ajutorul vine din partea astrelor. Însă poate apărea o schimbare bruscă în ceea ce priveşte energia şi pofta de viaţă, până la nivelul unor emanaţii negative distructive care vor deveni motivul multor momente ambigue în vieţile nativilor Lei.

Direcţia finanţelor şi antreprenoriatului nu le va aduce Leilor victorii semnificative sau exclusive în luna mai 2015. Leilor le va fi greu să stea drepţi în unele circumstanţe, cu toate acestea, asta nu înseamnă ca Leii vor fi incapabili să obţină lucrul după care tânjeau de mult timp. Problemele curente la care nativii din zodia Leu lucrau de ceva timp vor ajunge la o concluzie logică. Este foarte probabil ca Leii să nu fie capabili să îşi termine munca în procent de 100%, dar cu siguranţă vor avea şansa de a face asta. Este necesar să renunţe la toate lucrurile inutile şi să se concentreze pe ceea ce este cu adevărat important.

În ceea ce priveşte dragostea, în mai 2015 Leii vor fi capabili să atingă o armonie deplină cu partenerii lor amoroşi, în special dacă etapa anterioară a vieţii nu a fost prea pozitivă. Leii nu se vor concentra pe sarcini globale, ci se vor concentra pe tactici în loc de strategie. Iar acum nu este timpul pentru a avea gânduri profunde. Dacă o întrebare se iveşte în faţa nativilor Lei, ei o vor rezolva imediat, pentru că în caz contrar va fi de trei ori mai greu să o rezolve mai târziu. În acest moment, principalii duşmani ai Leilor vor fi foarte leneşi. Aşa că este bine ca nativii să încerce să fie cât mai activi cu putinţă, să nu piardă timpul şi să nu fie distraşi.

Fecioară

Acest semn zodiacal nu va dobândi avantaje în luna mai 2015, deşi nu ar trebui să se teamă că va întâmpina probleme serioase de niciun fel. Această situaţie va avea loc din cauza anumitor combinaţii de pe cer. În mod deloc surprinzător, în sfera antreprenoriatului şi afacerilor, Fecioarele vor reuşi să primească anumite bonusuri. Iar sfera sentimentelor şi emoţiilor va lua practic foc, în termeni de energie astrală.

Oricum ar fi, segmentul carierei şi locul de muncă nu vor aduce rezultatele dorite pentru Fecioare în luna mai 2015. Din contră, există o foarte mare probabilitate ca reprezentanţii acestui semn zodiacal să îşi piardă poziţia, vor da înapoi câţiva paşi. Cu toate acestea, dacă îşi adună forţele şi puterile, spre sfârşitul primelor 20 de zile din mai, va fi chiar posibil ca toate lucrurile să redevină la fel cum ar fi trebuit să fie. Fecioarele trebuie să înveţe manevre tactice, pentru a învăţa să îi convingă pe alţii. Dacă conştiinţa Fecioarelor le permite să îi mintă pe alţii, atunci aceşti nativi nici nu ar trebui să îndrăznească să viseze să obţină unele rezultate, deoarece îi aşteaptă un mare eşec.

Sfera relaţiilor personale va fi chiar mai destabilizată în luna mai 2015. În relaţia cu partenerul din viaţa amoroasă, Fecioarele vor trebui să ia o decizie finală care poate nu defineşte întreaga lor viaţă, dar va fi, cu toate acestea, o răscruce. Aşadar, Feciorele trebuie să se concentreze şi să se gândească care este lucrul pe care şi-l doresc cu adevărat. Nu trebuie să se mintă pe ele, de vreme ce alegerea lor, pe care o vor face acum, nu va fi subiectul unei schimbări apărute în viitor. Asta înseamnă că nativii Fecioară pot lua întotdeauna o decizie radicală doar pentru a găsi o scurtătură, dar acesta este un lucru stupid din cauza căruia vor plăti pentru tot restul vieţii. În relaţia cu prietenii, Fecioarele ar trebui să îşi revizuiască comportamentul.

Balanţă

Pe plan profesional îţi merge foarte bine, dar totul ţine de perseverenţa ta. Nu te aştepta ca stelele să aibă grijă de îndatoririle pe care le ai. Timpul este foarte important, ca de altfel şi puterea şi resursele pe care le ai pentru ceea ce îţi planifici să faci.

Mergi mai departe şi lasă în urmă îndoielile, eşti pregătită pentru tot ce îţi propui şi crezi că poţi realiza. În primele 10 zile ale lunii vei avea impresia că lucrurile pe care le faci nu au niciun rezultat, dar nu face greseală să îţi pierzi răbdarea şi să laşi baltă planurile de viitor.

Eşti plină de energie, aşa că, îndrăzneşte să faci lucruri fără să îţi fie teamă de eşec. Desigur, este mult mai simplu ca alţii să gândească pentru tine, dar când vine vorba de dragoste mai bine nu laşi deciziile pe mâna persoanei nepotrivite.

Scorpion

În această perioadă, colegii și partenerii vor fi pe deplin de partea ta, aşa că nu trebuie să îţi faci nici cea mai mică problemă. Ar trebui să te foloseşti de această situație şi să o fructifici cât mai mult posibil.

Să nu îţi fie teamă de energia negativă. Pe toată durata lunii relaţia cu iubitul va merge mai bine decât te-ai fi gândit vreodată. Dacă eşti singură, atunci nu există un moment mai bun pentru a găsi pe cineva nou. Nu neglija propunerile făcute de prieteni şi de apropiaţi, chiar dacă iniţial le vei considera ciudate şi nepotrivite pentru tine.

În ceea ce prieşte relaţia cu prietenii, puteţi organiza un eveniment mare, care se va desfăşura cu siguranţă la fel de bine ca celelelalte planificate de tine.

Săgetător

În luna mai este posibil să dai cu piciorul multor oportunităţi de afaceri. Oricum, vei reuşi să treci prin vremurile grele cu capul sus, dar vor exista şi momente când vei simţi că cedezi. Recomandat este să fii stăpână pe tine şi să abordezi o strategie care să te scoată din impas.

Concentrează-ţi atenţa asupra aspectului tehnologic al muncii tale, pentru că te confrunţi cu o perioadă de modernizare, care se presupune că ar trebui să îţi permită să devii mai productivă.

Aminteşte-ţi că orice acţiune sau decizie pe care le vei face vor avea consecinţe în viitor. Uneori este bine să te gândeşti de mai multe ori înainte să iei o decizie şi, poate, să iei în considerare şi sfaturile apropiaţilor. Nu forţa mâna prietenilor sau rudelor, chiar dacă tu consideri că este ceva vital. Suntem diferiţi unul faţă de celălalt, aşa că nu ne putem aştepta să avem idei şi concepţii identice.

Capricorn

În luna mai, Capricornul va avea o perioadă plină de succes. Nativii acestei zodii vor simţi influenţa pozitivă a unor aliaţi astrali de nădejde. Singurul impediment ar putea fi o oarecare lipsă de energie, întrucât Marte refuză să le acorde nativilor sprijinul necesar, însă nici nu le va crea probleme semnificative.

În ceea ce priveşte locul de muncă, nativii din zodia Capricornului vor avea multe victorii, însă vor avea nevoie de un plus de ambiţie pentru a compensa lipsa de energie. Încă din primele zile ale lunii, nativii vor observa că nu pot lucra la capacitate maximă şi că nu vor reuşi să îşi îndeplinească sarcinile la timp, în ciuda faptului că în această perioadă vor primi oferte de proiecte profitabile. Nu este indicat să îşi sape singuri groapa, înhămându-se la mai mult decât pot duce. Vor pierde cu siguranţă, aşa că mai bine se mulţumesc cu puţin. Dacă este posibil, Capricornii ar trebui să amâne deciziile importante, programând dezbaterea lor pentru luna iunie.

Sfera relaţiilor personale va fi mai stabilă în luna mai pentru Capricorni. Nu vor mai exista tentaţii, aşa că resursele pot fi investite în mod echilibrat. Nu este indicat să planifice călătorii cu prietenii sau o vacanţă alături de partener. Dacă există deja planuri făcute, ar trebui anulate sau măcar amânate, pentru că pot apărea probleme de sănătate. Este important ca nativii din zodia Capricornului să se concentreze pe dezvoltarea sufletească, pentru a căpăta un plus de energie. În relaţiile cu cei apropiaţi, este indicată diplomaţia, însă fără a renunţa la principii. Relaxarea este necesară pentru ca nativii din zodia Capricornului să îşi recapete echilibrul energetic.

Vărsător

Luna mai va fi o perioadă stabilă şi armonioasă pentru nativii din zodia Vărsătorului. Vor reuşi să aibă succes pe toate planurile, iar nivelul de energie nu le creează probleme, aşa cum se întâmplă în cazul nativilor din zodia Capricornului.

În sfera afacerilor şi antreprenoriatului se înregistrează o direcţie pozitivă. Circumstanţele se vor alinia astfel încât să vezi cu câtă relaxare trebuie să abordezi situaţia, în ciuda faptului că oportunităţile ţi se aşază practic la picioare. Este nevoie de atenţie, pentru că în luna mai, Vărsătorii vor putea implementa absolut orice proiect în cel mai scurt timp. În mai, Vărsătorii nu au egal în cadrul echipei de la locul de muncă, iar cei aflaţi la conducere vor observa. Însă la fel de bine vor observa şi adversarii, aşa că este indicat ca Vărsătorii să îşi păzească spatele. Altfel se vor trezi înjunghiaţi pe la spate când le e lumea mai dragă. Atenţie la consumul de alcool. Este indicat să evite această plăcere vinovată pe tot parcursul lunii. La locul de muncă, este recomandat să încerce să optimizeze totul, de la politicile de HR şi până la chestiuni tehnice, în primele 10 zile ale lunii. Dacă reuşesc să facă asta, se pot considera norocoşi. Nu îşi vor da seama pe moment de importanţa realizărilor, însă vor constata la finalul lunii că nu trebuia să se îndoiască nici măcar o clipă de propriile abilităţi şi că iau cele mai bune decizii atunci când nu se precipită.

Pe plan amoros, Vărsătorii nu vor avea probleme. Este recomandat să fie ei înşişi şi să nu încerce să pară mai răsăriţi decât sunt. Dacă vor să se perfecţioneze, să o dovedească prin fapte, nu prin cuvinte. Chiar dacă au impresia că sunt judecaţi greşit, nu ar trebui să presupună că toată lumea face aceeaşi greşeală. În relaţia cu partenerul, Vărsătorii trebuie să se poarte cu delicateţe şi să evite confruntările. Vor exista neînţelegeri cu membrii familiei, legate de rutina zilnică, însă este recomandat să îşi păstreze calmul. Important pentru Vărsători în luna mai este să încerce să nu mai trăiască într-o lume a iluziilor dacă vor să schimbe ceva în lumea reală. Schimbările au loc aici şi acum!

Peşti

Acest semn zodiacal va trece prin numeroase teste în luna mai. Nu vor fi unele dificile, însă vor avea impact major în multe aspecte ale vieţii nativilor din zodia Peştilor. Va fi nevoie de tot talentul şi abilităţile pe care aceştia le deţin pentru a obţine succesul. Toate întorsăturile pe care viaţa le va lua în cazul celor născuţi sub semnul Peştilor îi vor împiedica pe nativi să vadă lucrurile clar şi să discearnă realitatea de închipuire. Vor avea, însă, suficientă energie pentru a depăşi orice obstacol.

În ceea ce priveşte activitatea profesională, nu vor avea niciun succes răsunător, însă nici nu vor întâmpina complicaţii. Este important ca Peştii să îşi susţină principiile şi să nu îşi schimbe ideile după cum bate vântul, mai ales atunci când au motive întemeiate pentru a nu lăsa de la ei. Este recomandat să îşi amintească toate lecţiile învăţate şi să îşi concentreze atenţia asupra problemelor importante.

Pe plan sentimental, situaţia va fi mult mai clară, însă nu şi mai simplă. Nu este indicat să se relaxeze, fiindcă nu vor avea parte de armonie. Merită să lupte pentru fericire, însă nu trebuie să confunde încăpăţânarea cu a avea coloană vertebrală şi nici curajul cu nebunia. Peştii trebuie să înveţe să fie corecţi cu cei din jur şi să înţeleagă că nu datorează nimic nimănui, aşa cum nici ceilalţi nu sunt obligaţi să se conformeze unor standarde impuse de ei.

Tag-uri: , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 apr