Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

Horoscop IUNIE 2015 - Plouă cu bani pentru Vărsători, Gemeni şi...

Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna iunie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

horoscop_iunie2015

Berbec

Pentru nativii nascuti sub acest semn zodiacal, luna iunie vine cu o multime de lucruri bune. Oportunitatile ce se ivesc sunt de-a dreptul uimitoare, iar Berbecii vor reusi absolut tot ce îsi propun. Orice obstacol vei înttmpina, vei reusi sa îl depasesti cu mare usurinta întrucât astrele te vor sprijini.

Pe plan profesional, oferte de munca noi se vor ivi pentru nativii din aceasta zodie. Lipsa de timp este singura piedica din calea succesului tau, însa cu putina îndemânare vei reusi sa remediezi si aceasta problema. Nu amâna lucrurile cu adevarat importante pentru a nu avea regrete mai târziu. Bucura-te de orice sansa ti se ofera. Ia initiativa, fa-te remarcata si vei reusi sa obtii jobul visurilor tale ori o promovare.

În ceea ce priveste relatia de cuplu, sageata lui Cupidon te-ar putea nimeri în momente în care nu mai sperai sa te îndragostesti. Daca esti deja implicata într-o relatie, vei simti ca relatia cu partenerul de viata trece la alt nivel. Gândurile vis se sincronizeaza si sunteti exact pe aceesi lungime de unda.

Taur

Nativii nascuti în aceasta zodie se vor confrunta cu mai multe situatii ce le vor schimba radical viata. Schimbarile sunt unele în bine, însa cum Taurilor nu le plac schimbarile, le va lua ceva timp pâna când se vor putea bucura de acestea. Acestia se bcuura si de o energie debordanta, care îi va determina sa fie mai activi decât sunt de regula.

Pe plan profesional situaţia este stabilă la începutul lunii, aşa cum le place Taurilor, însă spre finalul lunii iunie, lucrurile încep să se schimbe. Este bine să fii pregătită pentru a avea mai mult timp de gândire. Multe oportunităţi se vor ivi, însă vei avea de trecut câteva probe de foc înainte de a beneficia de acestea. Concentrează-te şi dă tot ce ai mai bun la locul de muncă pentru a avea un avantaj. Nu aştepta victoria cu mâinile în sân, treci la luptă şi câştigă aşa cum trebuie! E ok să te implici în mai multe proiecte, chiar dacă este foarte solicitant. Fii foarte atentă atunci când vine vorba despre colegii tăi întrucât invidia i-ar putea transforma în rivalii tăi.

Relaţia de cuplu se va stabiliza după o perioadă uşor agitată. Te bucuri de o perioadă în care toate merg bine între tine şi partenerul de viaţă aşa că trebuie să profiţi din plin de bunăstarea de care ai parte.

Gemeni

Luna iunie este pentru Gemeni o lună liniştită. Schimbări majore nu vor avea loc în vieţile acestora, iar planeta Mercur le va oferi ajutor celor care au o afacere.

Din punct de vedere financiar, lucrurile vor merge bine pentru nativii născuţi în zodia Gemeni care sunt antreprenori. Bineînţeles, câştigurile nu vor pica din cer, ci vor fi rezultatul unei munci intense. Cu cât îţi vei da mai mult interesul, cu atât se vor mări câştigurile tale. În primele 10 zile ale lunii, trebuie să fii foarte atentă la modul în care te comporţi cu colegii ori cu angajaţii tăi întrucât rişti să creezi o situaţie conflictuală.

Pe plan sentimental lucrurile vor lua o turnură cât se poate de interesantă. Apreciază eforturile jumătăţii tale pentru că altfel ţi se va reproşa lipsa de interes. Spune tot ce îţi trece prin cap şi dezbate orice problemă ai pe suflet. În relaţia cu prietenii apropiaţi trebuie să încerci să joci rolul mediatorului pentru a stinge micile conflicte ce se ivesc. Nu lua partea nimănui pentru a nu avea apoi remuşcări. Gândeşte totul la rece şi abia apoi ia iniţiativă.

Rac

Racii vor trece printr-o perioadă instabilă a vieţii lor în iunie 2015, o perioadă care ar putea fi caracterizată ca fiind interesantă şi deloc plictisitoare, dar va fi o provocare pentru ei. Luna iunie 2015 va cere de la Raci multă determinare şi putere de concentrare.

Sfera profesională nu le va aduce Racilor în iunie 2015 noi oportunităţi sau profituri în creştere. Este posibil ca aceşti nativi să încerce din greu să menţină la un nivel stabil ceea ce au deja. Îndiferent ce ar face, nu trebuie să se culce pe-o ureche, deoarece lenea îi va distruge. Este momentul ca aceste persoane să se adune şi să realizeze că problemele lor nu sunt atât de înfricoşătoare pe cât par. De asemenea, Racii nu trebuie să uite să se distreze uneori. Asta înseamnă că ar trebui să muncească şi uneori pur şi simplu să asculte muzică o dată la jumătate de oră. Acest lucru îi va ajuta să scape de tensiune, în special dacă ocupă o poziţie joasă pe scara ierarhică.

În sfera relaţiilor personale, iunie 2015 va fi de asemenea o perioadă ambiguă pentru nativii din zodia Rac. Încă din primele 10 zile ale lunii, Racii ar trebui să îşi mobilizeze forţele şi ar trebui să aibă un singur obiectiv – să nu se dea la o parte în nicio situaţie. Începând din data de 2 iunie şi până pe 17 iunie, o perioadă grea îi aşteaptă pe Raci, iar partenerii lor amoroşi sunt singurul sprijin pe care îl au. Tocmai de aceea, e bine să preţuiască prezenţa partenerilor, să fie buni cu ei şi să nu le ignore cererile, deoarece armonia în cuplu este foarte importantă chiar acum.

Leu

Leii ar trebui să se aştepte la o etapă a vieţii lor extrem de dinamică şi de imprevizibilă în iunie 2015. Această etapă va fi incredibil de bogată în toate tipurile de evenimente pozitive.

În sfera afacerilor şi antreprenoriatului, în iunie 2015 Leii sunt sfătuiţi să pună pe pauză ritmul dinamic al vieţii lor şi să facă paşi mai mici. Este posibil ca Leii să întâlească în drumul lor tot felul de obstacole, pe care nu vor fi capabili să le observe dacă merg cu toată viteza înainte. Cu toate acestea, cu siguranţă aceste obstacole vor provoca daune semnificative. Tocmai de aceea Lei trebuie să înveţe să spună "stop", "pauză" şi să se gândească la ceea ce este în faţa lor. Poate dacă vor evalua situaţia, vor ajunge la concluzia că drumul pe care se află acum este de fapt o fundătură.

Sfera amoroasă nu le va aduce Leilor probleme serioase în iunie 2015, din contră. Aceşti nativi au dreptul de a spera că se vor întâmpla o serie de evenimente majore şi pozitive. Leii trebuie să fie atenţi şi să aibă grijă atunci când poartă conversaţii cu cei apropiaţi. Unii dintre ei decid dacă ar trebui sau nu să îi includă pe nativii Leu în planurile lor. Aşadar Leii ar trebui să încerce să îşi folosească toată carisma, dar nu trebuie să devină paranoici. În relaţia cu partenerul amoros, Leii trebuie să încerce să fie mai deschişi şi mai iubitori. Trebuie să aibă încredere în partener şi să nu lase gelozia să le strice planurile. Trebuie să se tempereze şi în anumite situaţii gelozia apare de la sine.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară nu se vor gândi la luna iunie 2015 ca la o perioadă în totalitate pozitivă, în ciuda faptului că cele mai puternice valuri de energie negativă vor trece pe lângă ei în această perioadă. Însă anumiţi factori vor fi suficienţi pentru a aduce multe probleme Fecioarelor. Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor avea suficientă energie vitală în iunie 2015.

Sectorul carierei în iunie 2015 le va forţa pe Fecioare să se gândească la modul serios la comportamentul lor. Încă din primele zile ale lunii iunie, colegii şi partenerii de afaceri ai Fecioarelor le vor da de înţeles într-un mod ambiguu că aceşti nativi greşesc în modul în care îşi stabilesc priorităţile şi că s-au săturat de toanele lor. Cu toate acestea, Fecioarele nu trebuie să se implice într-o confruntare deschisă, mai ales dacă nu înţeleg despre ce se vorbeşte. Nativii care au acţionat corect până în acest moment nu vor auzi niciun fel de nemulţumire. Aşa că, dacă Fecioarele cred că sunt acuzate pe nedrept, atunci vor face o mare greşeală. Ideea este să se oprească şi să se gândească la ceea ce au făcut greşit, trebuie să se compare cu ceilalşi, cu prietenii şi cu persoanele apropiate.

În privinţa relaţiilor personale, în iunie 2015 Fecioarele trebuie să îşi amintească un singur lucru: nimeni nu le va putea accepta temperamentul dificil şi egocentrist, cu excepţia propriei persoane. În multe feluri, evenimentele care se întâmplă pe plan amoros vor fi complet legate de situaţia curentă la locul de muncă. Acest lucru nu este deloc accidental. În relaţia cu partenerul amoros, există un punct de cotitură pe care Fecioarele îl vor vedea şi fie îşi vor corecta greşelile, fie vor fi lăsate singure pentru o perioadă lungă şi ambiguă. Ideal ar fi ca Fecioarele să se concentreze şi să se supună pe ele la o analiză serioasă, de vreme ce toate problemele lor sunt un rezultat al propriilor greşeli. Aceşti nativi nu trebuie să fugă de problemele lor, nu trebuie să se mintă singuri şi nu trebuie să se separe de persoanele dragi, în special de oamenii care încearcă să îi ajute.

Balanţă

Luna iunie vine la pachet cu o mulţime de surprize pentru tine, dragă Balanţă. Totul se va desfăşura aşa cum ţi-ai dorit şi vei reuşi să realizezi mai multe lucruri decât ţi-ai fi putut imagina vreodată. Totuşi, fiecare situaţie va avea o influenţă aparte asupra vieţii tale, sau mai bine spus, asupra carierei tale.

Chiar dacă nu ai planuri foarte mari pentru luna iunie, astrele se aliniază favorabil şi vei avea parte de o perioadă pozitivă din toate punctele de vedere. În primele zile ale lunii iunie, ar fi în regulă să te concentrezi mai mult pe realizarea proiectelor pe care le ai în derulare, dar în special pe aspectele tehnice ale acestora. Cineva apropiat îţi va fi alături permanent şi te va încuraja la fiecare pas.

Pe plan sentimental, iunie 2015 te întâmpină cu evenimente care nu sunt de mare anvergură, dar care vor avea o însemnătate aparte în viitorul ce te aşteaptă. Desigur, cariera şi dezvoltarea personală sunt importante, dar relaţia cu jumătatea ar trebui să fie pe primul loc pentru tine în această perioadă.

Scorpion

Luna iunie vine cu realizări majore pe plan profesional. Acest aspect te va determina să prinzi mai mult curaj şi să îi surprinzi plăcut pe cei din jur. Învaţă să ai mai multă răbdare şi fii sinceră cu tine şi cu cei din jur.

Nu este cazul să te încăpăţânezi când cineva îţi spune că este necesar să acţionezi într-un anume fel. Uneori, s-ar putea ca cel de lângă tine să aibă mai multă dreptate decât tine.

Pe plan sentimental, îţi este destul de greu să comunici cu jumătatea ta şi mai ales să schimbi în bine ceea ce este între voi doi. Vei avea parte de multe probleme, dar nu este cazul să te alarmezi. Nu trebuie să laşi garda jos, cum de altfel, nu ai de ce să îţi faci griji, întrucât lucrurile au mereu o rezolvare.

Săgetător

Luna iunie nu îţi aduce prea multe realizări pe plan profesional. După o serie de probleme pe care le-ai avut pe plan personal, aceasta va fi perioada în care vei avea fi nevoită să umbli din ce în ce mai mult la economiile pe care le-ai strâns de-a lungul anilor.

Concentrează-te la ce se întâmplă în jurul tău şi nu îţi pierde încrederea în tine. În cele din urmă totul se va rezolva şi vei vedea că aceasta este doar o bătălie şi nu un întreg război. Eşti singura capabilă să îndepărtezi piedicile pe care le ai în cale, aşa că, apelează la abilităţile ascunse pe care le deţii.

Luna iunie vine cu stabilitate pe plan sentimental. Chiar dacă din punct de vedere financiar ai mici probleme, partenerul îţi este alături şi te va înţelege, indiferent ce se întâmplă. Cel mai important este că, acum ai posibilitatea să îţi rezolvi problemele şi să îţi demonstrezi încă o dată că nu cedezi, indiferent cât de greu ţi-ar fi.

Capricorn

Luna iunie va fi o perioadă sucită pentru nativii din zodia Capricornului. Deşi planetele încearcă să-l influenţeze, ba pozitiv, ba negativ, Capricornul nu va întâlni nici surprize plăcute, nici situaţii neplăcute. Pe de o parte, Capricornii vor avea libertate deplină de a alege după bunul plac, dar pe de altă parte, depind de tot soiul de circumstanţe.

Pe plan profesional, Capricornii vor pune mâna pe tot soiul de proiecte interesante şi au şanse mari să le finalizeze până la finalul lunii. Ar putea, la fel de bine, să ajungă la o concluzie la care alţii nici n-ar îndrăzni să viseze! Vor avea ocazia să îşi aleagă un ţel măreţ, iar limitările vor fi impuse doar de imaginaţia acestor nativi. Câştigurile vor fi, evident, pe măsură!

În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, Capricornii nu vor avea parte de situaţii extraordinare, aşa că se pot relaxa, lăsându-se purtaţi de val. Le-ar prinde bine să înveţe să îşi folosească intuiţia pentru a avea o relaţie de cuplu mai împlinită, iar partenerul este cel care îi poate ajuta în acest sens. Trebuie să renunţe la lipsa de încredere şi să nu lase gelozia să le controleze gândurile şi gesturile. Deschidere şi sinceritatea în relaţiile personale sunt elemente cheie pentru luna iunie. Dacă reuşesc să se concentreze asupra sentimentelor proprii şi să le înţeleagă, Capricornii vor observa că lumea din jur se va schimba radical, oferindu-i noi oportunităţi pe care până acum le-a trecut cu vederea.

Vărsător

În luna iunie, Vărsătorii vor avea parte de sprijinul de care au nevoie din partea astrelor şi nu vor fi influenţaţi de factori care să le strice echilibrul. În această perioadă, nativii din Vărsător vor fi nevoiţi să se concentreze asupra laturii financiare. Din fericire, nu vor exista influenţe negative.

Pe plan profesional, nativii din zodia Vărsătorului îşi vor putea consolida statutul financiar, profitând din plin de oportunităţile care le apar în cale. Aventurile care se anunţă pentru luna iunie nu sunt nici pe departe sortite eşecului. Dacă reuşesc să atragă atenţia celor aflaţi în poziţii de conducere în primele zece zile ale lunii, totul va decurge conform planului pe care Vărsătorii îl au în minte.

În ceea ce priveşte relţiile personale, Vărsătorii vor avea parte de armonie. Singurul aspect care le oferă motiv de îngrijorare este propria stare de sănătate. Dacă apar probleme de sănătate, acestea vor necesita atenţie sporită. În luna iunie, influenţa pe care Vărsătorii o au asupra celor din jur este sporită, aşa că ar trebui să profite, astfel încât să îi determine şi pe cei dragi să adopte unele schimbări.

Peşti

Influenţa pozitivă a planetelor va fi înlocuită de una negativă în luna mai, iar această influenţă va fi suficient de puternică astfel încât să îi destabilizeze din punct de vedere financiar pe nativii din zodia Peştilor. Vor avea, însă, parte de energia pozitivă a lui Venus, concentrată asupra sferei emoţionale.

Aşadar, Peştii nu vor avea parte de momente prea plăcute la locul de muncă şi vor fi nevoiţi să ţină cu dinţii de poziţia pe care o deţin în prezent. E necesar să fie atenţi la comportamentul celor din echipă. Îşi vor da seama în primele zece zile ale lunii cine încearcă să le pună beţe în roate. Dacă vor să iasă învingători, Peştii trebuie să îşi păcălească adversarii, lăsându-i să creadă că se dau bătuţi. Ulterior, au şansa de a dovedi cât de repede se pot redresa şi îi vor lăsa pe inamici cu ochii în soare.

Dacă în carieră lucrurile nu stau tocmai bine pentru nativii din zodia Peştilor, pe plan personal, lucrurile se vor schimba în bine. Dacă Peştii se vor lăsa purtaţi de valul schimbării, vor avea parte de surprize plăcute. Însă nu trebuie să se bazeze numai pe noroc şi ar fi indicat să aibă şi o strategie de rezervă, un as pe care să-l scoată din mânecă la nevoie.

Tag-uri: ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr