Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Horoscop FEBRUARIE 2016 - Probleme la serviciu pentru Taur, Săgetător şi...

Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna februarie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

horscopfebruarie

Berbec

Luna februarie va fi una destul de dificilă pentru nativul din această zodie. O mulţime de probleme îţi vor răpi liniştea preţ de câteva săptămâni, Important este să îţi păstrezi calmul şi să ai încredere în tine. De asemenea, ai face bine să ceri ajutorul persoanelor apropiate, care ştiu cum să te facă să te simţi mai bine şi în cele mai dificile momente.

Pe plan profesional, lucrurile se vor menţine pe linia de plutire în luna februarie. În prima parte a lunii te vei simţi debusolată, nu vei ştii cum să rezolvi anumite situaţii, însă spre mijlocul lunii lucrurile vor deveni, brusc, mai clare. Trebuie să fii capabilă să recunoşti atunci când ceva nu merge bine, să pui punct şi să o iei de la capăt. Perseverenţa te va ajuta să reuşeşti, într-un final, tot ce îţi propui. Dacă nu eşti pe cont propriu, ci lucrezi pentru cineva, nimic notabil nu se va întâmpla în această lună.

Pe plan sentimental, pasiunea este cea care te domină în februarie. Nu încerca să îţi controlezi emoţiile întrucât nu vei reuşi. Lasă-te luată de val şi bucură-te de tot ce trăieşti în acest moment, fără să îţi pui întrebări legate de viitor. Dacă vei reuşi să găseşti un echilibru între pasiune şi sentimente sincere, atunci vei descoperi fericirea... iar dacă nu, nu e nicio tragedie, vei avea şi altă şansă la fericire.

Taur

Taurii au o perioadă nefavorabilă în luna februarie, situaţiile dificile dându-le serioase bătăi de cap. Este adevărat că problemele ce apar ar putea să îl dărâme pe nativul născut în această zodie, însă ştim că acesta este foarte determinat aşa că nu va lăsa nimic să îl destabilizeze. Petrecerile şi timpul petrecut alături de cei dragi sunt singurele care îţi oferă doza de energie şi speranţă de care ai nevoie, aşa că nu refuza nicio invitaţie în oraş venită din partea apropiaţilor.

În ceea ce priveşte cariera, trebuie să ştii că luna februarie va fi una grea. Totodată, e important să ştii că vei reuşi să deţii controlul dacă îţi păstrezi concentrarea şi stima de sine. Taurii care au propria afacere sau care deţin posturi de conducere în compania în care lucrează vor trece printr-o perioadă de foc. Taurii care lucrează în subordinea cuiva nu vor avea de ce să îşi facă probleme pentru că, pentru ei, luna februarie nu va aduce nimic ieşit din comun.

Pe plan sentimental, lucrurile iau o turnură pozitivă. Te bucuri de susţinerea astrelor atunci când vine vorba despre viaţa de cuplu. Partenerul îţi este devotat în proporţie de 100% şi te va ajuta să depăşeşti cu bine orice obstacol. Astfel, ţi se confirmă faptul că eşti o norocoasă. Cercul de prieteni ţi se lărgeşte, chiar dacă nu credeai că asta se mai poate întâmpla. Acceptă-le ajutorul şi nu uita să îl oferi şi tu la nevoie. Luna februarie este luna perfectă pentru reinstaurarea armoniei în viaţa personală, chiar dacă planul profesional este haotic.

Gemeni

Luna februarie este una norocoasă pentru nativii din această zodie, însă trebuie să ştii şi că norocul ţi-l faci, adesea, cu mâna ta. Aşadar, nu aştepta să îţi cadă din cer, ci implică-te dacă vrei să îţi atingi obiectivele rapid. Nu va fi uşor, însă susţinerea astrelor te va ajuta să ieşi victorioasă din situaţiile dificile.

Pe plan profesional, luna februarie va fi una liniştită pentru aceşti nativi. Chiar dacă nu vor apărea evenimente neplăcute, nu vei fi mulţumită de modul în care decurg lucrurile, ba chiar vei fi uşor dezamăgită. Gemenii care ocupă funcţii de conducere vor fi surprinşi de câteva oportunităţi ce se ivesc, iar dacă vor ştii să profite de ele vor obţine numai lucruri bune. Dacă eşti angajatul unei companii, concentrează-te asupra a ceea ce ai de făcut. E posibil să îţi doreşti să îţi suplimentezi veniturile cu un al doilea job, însă trebuie să fii foarte atentă pentru că rişti să îl pierzi pe cel pe care îl ai deja dacă nu îţi faci treaba cum trebuie.

Viaţa personală a nativilor din această zodie va fi cel puţin interesnată în februarie. Gemenii singuri au şanse mari să îşi găsească jumătatea chiar în luna dedicată dragostei aşa că fii cu ochii în patru! E indicat să profiţi de tot timpul liber pe care îl ai pentru a îl petrece alături de familie întrucât lunile ce vor veni vei avea un program mai încărcat şi timpul nu îţi va permite.

Rac

Luna februarie va fi una instabilă şi pentru nativii din zodia Racului, însă nu va fi neapărat un lucru rău. Cert e că vei avea suficientă putere pentru a depăşi orice obstacol şi pentru a înfrânge orice adversar. Important este să ştii ce vrei şi să fii dispusă să lupţi pentru asta!

Pe plan profesional, lucrurile se complică în luna februarie, mai ales pentru Racii care au propria afacere. Lucrurile vor scăpa de sub control şi e posibil să îţi pierzi speranţa că se vor redresa. În niciun caz nu ai voie să laşi lucrurile aşa, ci trebuie să lupţi pentru a aduce lucrurile pe linia de plutire. Începând cu jumătatea lunii, vei vedea că totul revine la normal, ba e posibil chiar ca afacerile să meargă mai bine decât înainte. Prioritatea cu numărul unu trebuie să fie autocontrolul. Dacă reuşeşti să îţi stăpâneşti emoţiile, vei lua cele mai bune decizii şi vei trece cu bine peste orice problemă. Dacă lucrezi pentru cineva, lucrurile sunt mai simple pentru că tu va trebui doar să pui în aplicare ce consideră superiorii că trebuie făcut. Aşadar, dacă îţi dai puţin silinţa, totul va merge strună.

Pe plan personal, Racii vor simţi nevoia acută de a fi ascultaţi, înţeleşi, sfătuiţi şi iubiţi. Aceştia au nevoie de afecţiune şi atenţie mai mult ca niciodată. Încearcă totuşi să nu pui presiune numai pe cei din jur, ci să faci şi tu tot ce ţine de tine pentru ca lucrurile să revină pe făgaşul normal. E posibil să ai momente de sinceritate neşlefuite, care îi vor răni pe apropiaţii tăi. E recomandat să le spui adevărul, oricât de dur ar fi acesta, însă e important şi modul în care o faci. Încearcă să fii diplomată şi nu uita că nu eşti singura care are probleme!

Leu

În februarie 2016, Leii vor avea parte de multe situaţii incredibile şi strălucitoare, deşi nu toate vor avea un sfârşit pozitiv. Aceasta nu este o perioadă propice pentru relaxare, mai ales că în primele zile ale lunii februarie Leii vor fi la apogeul propriilor lor capacităţi şi abilităţi.

În sfera afacerilor, Leii vor fi nevoiţi să îşi pună toată mintea la contribuţie chiar din primele zile ale lunii februarie. De această va fi necesar să facă un efort. Energia acestor nativi şi forţa lor interioară îi vor ajuta rapid să treacă la muncă şi să se implice în mulţimea de evenimente din această perioadă. Dacă au propria afacere, Leii vor fi nevoiţi acum să fie aplice toate ideile şi mijloacele pentru a-şi moderniza total afacerea. Nu trebuie să facă nicio favoare nimănui, nici măcar propriei persoane.

Viaţa amoroasă va înflori pe toate planurile, iar Leii se vor bucura de cele mai neaşteptate lucruri. În februarie 2016, Leii vor putea să îşi îndeplinească toate dorinţele, chiar şi pe cele mai intime. Cu toate acestea, trebuie să îşi amintească faptul că nu sunt singuri. Luna aceasta, nativii din Leu nu trebuie să facă nicio greşeală, deoarece toate secretele, mai devreme sau mai târziu, vor fi cunoscute de toată lumea.

Fecioară

Februarie 2016 va fi o perioadă luminoasă şi bogată în evenimente pentru aceşti nativi. În realitate, toate lucrurile vor părea extrem de pozitive pentru Fecioare.

Pentru nativii din Fecioară, sfera carierei şi a afacerilor va fi una foarte fructuoasă în februarie 2016. Este vital ca aceste persoane să îşi stabilească priorităţile în mod corect, deoarece vor avea posibilităţi ample şi multe resurse la îndemână. Dar timpul (găsirea momentului potrivit) va fi o problemă. Aşa că mai indicat ar fi ca Fecioarele să nu încerce să doboare doi iepuri dintr-o lovitură, ci să îşi estimeze în mod clar capacităţile. Este periculos să îşi supraestimeze forţele.

În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, în februarie 2016 totul va fi mai degrabă calm, fără obstacole. Se pot ivi unele conflicte domestice. Este crucial ca aceşti nativi să nu îşi piardă cumpătul şi să le rezolve imediat, la momentul la care se produc. În caz contrar, se poate acumula multă energie negativă, iar Fecioarele vor fi nevoite să înfrunte problemele pe care le-au creat chiar ele. Este bine ca aceşti nativi să fie mult mai atenţi la partenerul lor, care acum va fi vulnerabil în faţa unei diversităţi de "tentaţii".

Balanţă

În februarie 2016, nativii din Balanţă nu vor trece printr-o perioadă plină de provocări, ci mai degrabă vieţile lor se vor dezvolta bine într-un mod ambiguu şi nesigur. Chiar şi aşa, Balanţele vor atinge un nivel de încredere destul de armonios şi vor progresa în carieră, chiar dacă se vor confrunta cu o situaţie uşor instabilă în viaţa personală.

În sfera afacerilor, în februarie 2016, Balanţele vor putea să îşi rezolve toate provocările şi toate problemele care le presau, fără să întâmpine dificultăţi. Ba chiar îşi vor implementa proiectele actuale. Este suficient ca Balanţele să se concentreze pe scopul şi ţelul lor şi - după cum vor vedea, vor înainta curajoase şi vor face progrese, fără să se gândească la alte scenarii. Aceşti nativi trebuie să înveţe acum să îşi concentreze atenţia şi în acelaşi timp să adune mai multă voinţă, mai multe resurse şi capacităţi într-un singur loc. Toate acestea vor asigura victorii.

În viaţa amoroasă, în februarie 2016 toate lucrurile vor fi ceva mai complexe pentru Balanţe. Aceşti nativi se vor confrunta cu o lipsă totală de înţelegere din partea partenerilor de viaţă. În unele cazuri, cei care nu au încredere sunt rudele apropiate, dar nu scapă nici Balanţele care sunt singure. Într-un fel sau altul, aceşti nativi vor fi nevoiţi să le demonstreze membrilor familiei că au un punct de vedere valid - iar aceasta e misiunea lor toată luna februarie.

Scorpion

Nativii acestei zodii se vor confrunta în februarie 2016 cu o situaţie curioasă şi ambiguă. Este important ca Scorpionii să înţeleagă că luna aceasta vor trebui să se uite constant în urma lor - nu doar la acţiunile lor trecute, dar şi la acţiunile celorlalţi.

Sfera afacerilor şi carierei nu va aduce victorii majore pentru Scorpioni în februarie 2016, deşi în general va fi o perioadă de succes. Este vital ca aceşti nativi să clarifice orice neînţelegeri cât mai repede cu putinţă, deoarece acestea pot fi sursa unei probleme care va provoca sau va duce la un conflict. Scorpionii trebuie să ia măsuri drastice în carieră şi afaceri.

Viaţa amoroasă a Scorpionilor va avea puţin ajutor din partea astrelor în februarie 2016, dar aceşti nativi nici nu vor avea nevoie de el. Luna asta, Scorpionii se vor simţi mai siguri în legătură cu casa lor. Însă se vor confrunta cu unele obstacole, iar acestea vor fi cauzate de factori externi, nu de deciziile personale luate de aceşti nativi. Luna asta, Scorpionii trebuie să fie mai sensibili şi mai iubitori ca niciodată, în special când opinia lor contrazice opinia majorităţii membrilor din familia lor.

Săgetător

Nativul Săgetător este unul dintre cele mai norocoase semne zodiacale în luna februarie 2016. Astrele îl protejează şi îi oferă energie pozitivă pe toate planurile. Cu toate acestea, există mici şanse ca lucrurile să nu decurgă aşa cum ţi-ai dori, chiar dacă la final, rezultatul eforturilor depuse va avea un real succes.

Săgetătorul va simţi că are mai multă încredere în forţele proprii decât de obicei şi va descoperi că îşi poate folosi abilităţile în moduri pe care nu le-ar putea anticipa. Luna februarie reprezintă pentru aceşti nativi fundaţia pentru un viitor strălucit. Este fundamental ca, în această perioadă, Săgetătorii să îşi recapete forţa de lucru şi să se concentreze pe a aduna cât mai multe resurse. Încearcă, de asemenea, să îţi triezi ideile şi să vezi care sunt cele răsuflate, de pe urma cărora nu prea ai de câştigat. Atenţie la relaţia cu superiorii! Nu este momentul oportun pentru a atrage atenţia şefilor.

Şi pe plan amoros, situaţia este similară. Ar fi bine să amâne evenimentele majore, precum o nuntă. Dacă e nevoie, foloseşte-ţi abilităţile de manipulare pentru a le arăta celor din jur cum stau lucrurile. Încearcă să nu te grăbeşti în relaţiile personale. Toate se întâmplă la timpul lor, iar tendinţa ta de a grăbi lucrurile nu face decât să acţioneze împotriva ta.

Capricorn

Astrele nu vor avea un impact semnificativ asupra Capricornilor în luna februarie 2016. Perioada va fi una calmă şi armonioasă, uşor plictisitoare pentru unii, însă Capricornii tânjesc de multă vreme după acest gen de "mediocritate". Liniştea, chiar dacă forţată de împrejurări, e tot linişte şi merită preţuită ca atare.

Nu se arată momente sclipitoare nici pe plan profesional pentru Capricorni. Aşadar, nu conta pe o mărire de salariu, o avansare sau o concretizare a unui proiect. Vei înregistra progrese, dar circumstanţele îţi vor fi potrivnice, iar rezultatele dorite se vor lăsa aşteptate. Totul va depinde de factori externi, aşa că relaxează-te şi ai răbdare. Nu te stresa, nu rămâne la birou peste program, fiindcă nu va conta dacă te dai peste cap.

Pe plan sentimental nu vor apărea probleme. Relaţia cu partenerul de viaţă evoluează firesc, fără momente excepţionale. Deşi partenerul nu va fi încântat de situaţie, nu ai ce face. La fel ca şi pe plan profesional, nimic nu depinde de tine în această perioadă. Este momentul ideal pentru a vă face planuri de viitor şi pentru a pune la punct detalii la care nu aţi avut timp să vă gândiţi până acum, din cauza programului haotic. Fii ceva mai tolerantă cu cei dragi şi aminteşte-ţi cât de mult înseamnă familia pentru tine atunci când îţi vine să dai cu ei de pământ.

Vărsător

Februarie 2016 va fi o lună de neuitat pentru Vărsători. Cu astrele de partea ta, poţi foarte bine să faci carieră pe post de pirat sau astronaut. Important este să îţi aminteşti de ce anume vrei să faci un anumit lucru. Fiecare acţiune a ta trebuie să aibă un ţel clar, o direcţie care să te ghideze. Atenţia ta ar trebui să se îndrepte în special către sfera profesională, întrucât în această perioadă nu rişti să strici relaţiile personale, chiar dacă le acorzi atenţie minimă.

Sfera afacerilor şi antreprenoriatului este favorizată în cazul Vărsătorilor în februarie 2016. Este important să te linişteşti puţin în prima parte a lunii, pentru că va trebui să schimbi radical planurile, conform unor noi informaţii apărute în peisaj. Nu este un lucru rău, întrucât e mai bine să alegi o altă direcţie acum, fiindcă o astfel de oportunitate nu va mai apărea pe viitor. Nu te lăsa distrasă de detalii care nu ţin de tine, ci concentrează-te asupra proiectelor importante. Va trebui, probabil, să lipseşti de la evenimente de familiale pentru a câştiga un avantaj la locul de muncă. Beneficiile câştigate la locul de muncă vor compensa indignarea celor dragi.

Pe plan emoţional, lucrurile se vor desfăşura fără surprize prea mari pentru nativii din zodia Vărsătorului. Chiar dacă nu vei avea parte de linişte deplină, măcar vei constata că modul în care se desfăşoară lucrurile capătă o logică. Fii blândă şi iubitoare cu partenerul atunci când îţi faci timp pentru el şi dedică-ţi o parte din timpul liber activităţilor casnice. Dacă e nevoie, explică-le pe larg de ce eşti puţin mai absentă decât de obicei şi vor înţelege că succesul profesional este important pentru tine. Când apar probleme, analizează, pune întrebări, dar nu uita şi de sentimentele tale. Va fi o perioadă propice pentru a pune bazele unor relaţii pe plan personal care te vor ajuta pe plan profesional.

Peşti

Astrele au o influenţă pozitivă asupra Peştilor în luna februarie 2016. Nici nu vei şti ce să faci cu vitalitatea sporită în primele zile ale lunii. Soarta îţi va surâde şi vei reuşi să rezolvi eficient problemele urgente, fie că este vorba despre cele apărute pe plan profesional, fie ele de natură emoţională. Fii pregătită pentru absolut orice, dă dovadă de vigilenţă şi nu te lăsa furată de succesul ameţitor.

Pe plan profesional apar situaţii dificile, dar pe care le vei putea gestiona dacă îţi propui asta. Colegii vor apela la ajutorul tău, dar ai grijă cum îţi gestionezi resursele, fiindcă timpul alocat celorlalţi îţi sporeşte şansele de epuizare prematură. Te vei simţi împărţită între altruism şi egoism. Încearcă să le împaci pe ambele fără să te stresezi prea mult. Arată-le că eşti dispusă să ajuţi, dar nu te lăsa pe tine pe ultimul plan. Gândeşte bine înainte de a acţiona.

Pe plan amoros, trebuie să acorzi atenţie sporită partenerului, întrucât va avea nevoie de ajutorul tău şi nu este suficient să asculţi şi să aprobi. Partenerul va veni cu idei inedite, care vor necesita însă şi efort din partea ta. Întăreşte relaţia cu cei dragi, astfel încât să puteţi depăşi împreună orice obstacol apărut în această perioadă.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 apr