Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»
alla

Alla Pugaciova, 'regina muzicii pop sovietice', ar putea...

Citeste mai mult»
Alessandro Michele

Designerul Alessandro Michele, ex-Gucci, va crea...

Citeste mai mult»
nolan

Regizorul Christopher Nolan va fi făcut cavaler de regele...

Citeste mai mult»
chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»

Horoscop de Revelion: Ce fel de petrecaret esti, in functie de zodie

De în Monden 26 dec 2013
Stii la ce sa te astepti din partea celor dragi la patrecerea de Revelion? Iata ce fel de petrecareti sunt prietenii si membrii familiei tale, in functie de semnul lor zodiacal!

Berbec

Femeile nascute sub semnul acesta zodiacal isi vor face, la fiecare petrecere, aparitia intr-un mod surprinzator, Intotdeauna aranjate, coafate si cu cele mai noi haine din sifonier, insa vor uita in cel mai scurt timp regulile de buna purtare in societate. Dupa primul pahar, acestea se vor plimba pe la fiecare masa, asigurandu-se ca toata lumea se simte bine, chiar daca nu este gazda.

De asemenea, au tendinta de a convinge pe toata lumea sa bea la petreceri, pentru a se asigura ca petrecerea este reusita.

Taur

Nativele din aceasta zodie isi vor alege cu mare grija outfit-ul si nu vor uita sa-si sublineze zona bustului. Daca organizeaza chiar ele petrecerea se vor distra pe parcursul pregatirilor insa vor apela intotdeauna la prietenii apropiati pentru a pune totul la punct intrucat sunt putin cam neindemanatice. Astfel, petrecerea incepe chiar cu organizarea.

Fiind unul dintre cele mai loiale semne zodiacale, un taur va avea intotdeauna grija de prietenii sai care au intrecut masura cu alcoolul la petrecere. Totusi, daca va consuma bauturi alcoolice in exces vei avea probleme daca vei incerca sa il convingi sa faceti ceva intrucat incapatanarea sa iese la suprafata mai mult ca niciodata.

Gemeni

Acest semn zodiacal reprezinta dualitatea si gemenii sunt cunoscuti pentru starile schimbatoare.

De asemenea, gemenii nu suporta oamenii indecisi asa ca daca ai de gand sa iesi in oras cu un nativ, ai face bine sa stii exact ce vei face si unde vei merge.

Daca au ajuns insa la o peterecere la care se simt in largul lor, nativele nascute sub acest semn zodiacal vor fi sufletul petrecerii. Acum le vezi pe ringul de dans, iar in secunda doi intertinand petrecaretii cu diverse glume. Totusi, te poti astepta ca acestia sa dispara in roice moment inrucat nu pot sta locului.

Rac

Femeile nascute sub acest semn zodiacal nu sunt tocmai sufletul petrecerii, ci se ocupa mai degraba cu pastrarea bunei dispozitii a celor din jur. Daca un pahar s-a spart, femeia rac va strange imediat cioburile, chiar daca nu ea l-a spart. De asemenea, va fi mereu atenta ca fiecare sa aiba paharul plin si ceva in farfurie.

Atunci cand exagereaza cu alcoolul insa nu sunt deloc o companie placuta intrucat trec de la o extrema la alta. Stii acel gen de prieten care acum canta si se simte minunat si dintr-o data incepe sa planga si-si aminteste ca a fost parasit de partener in urma cu 3 ani? Ei bine, probabil ca este rac.

Leu

Fiind un semn zodiacal definit de foc, nativii din zodia Leu isi vor face intrarea la petrecerea de Revelion ca niste adevarate dive, care pasesc pe scena in aplauzele tuturor. Imediat, barbatii vor incepe sa roiasca in jurul acestor leoaice si le vor sorbi fiecare cuvant.

Insa de indata ce bautura incepe sa curga, gura nativului Leu nu se va opri si va inghiti cantitati mari de alcool. In ceea ce priveste petrecerea, toata lumea stie cat de vorbareti incep sa fie Leii dupa ce au obtinut ce au vrut de la bun inceput: mai multe shot-uri date pe gat, pentru a incinge atmosfera de la petrecere. Iar cum Leul este, prin definitie, un lider - nu degeaba i se spune "Regele Junglei" - va prelua initiativa si va duce petrecerea la un cu totul alt nivel, in care distractia va fi pe primul loc.

Fecioara

Nu o sa mai surprinda pe nimeni cand nativii din zodia Fecioara vor fi atat de preocupati de lucrurile marunte si vor uita ca in curand incepe distractia: mai intai vor lustrui tacamurile, apoi vor aseza masa, vor pune servetele la locul potrivit si vor sterge praful din living. Pana sa se dezmeticeasca, petrecerea a si inceput. Perfectioniste din fire, Fecioarele vor sorbi vin dintr-un pahar elegant, stand singure la capatul barului, dupa o zi grea la birou - dar si acasa (mai are rost sa mentionam cat s-au dedicat curateniei?).

Nativii din zodia Fecioara nu sunt partenerii de baut ideali, deoarece au tendinta de a pastra mai mult pentru ei insisi - se inchid in sine si chiar nu vor sa mai vorbeasca cu nimeni, spre deosebire de multimea de oameni galagiosi care ii inconjoara la petrecere. Insa odata ce alcoolul incepe sa i se urce la cap, Fecioara va realiza ce petrecere reusita este si va regreta ca i-a judecat prea aspru pe ceilalti - iar show-ul de-abia acum incepe pentru acesti nativi!

Balanta

Nativii acestia vor cu siguranta ca petrecerea sa nu duca lipsa de nimic: ba se vor asigura ca exista o multime de baloane si beteala, ba se vor asigura ca toata lumea are coifuri si fluiere si ca nuantele si culorile de la petrecere sunt intr-o armonie perfecta. Invitatul in zodia Balanta va straluci in haine si accesorii frumoase, de  marca, si va sti cum sa se strecoare in mijlocul petrecerii, in armonie totala cu sufletele lor si cu toti cei prezenti.

Nativul in zodia Balanta este, poate, una dintre cele mai potrivite persoane cu care sa iesi in oras, sa mergi la o petrecere - daca vrei sa fii beat crita. Balantele sunt genul de persoane care se simt fericite in orice club sau local ar merge si intodeauna isi doresc ca toata lumea sa se distreze. Daca doi prieteni ajung sa se certe sau sa fie implicati intr-o bataie la petrecere, poti conta intotdeauna pe o Balanta pentru a media situatia respectiva.

Scorpion

La petrecerea de Anul Nou, femeile din zodia Scorpion vor fi superbe – ele sunt cele mai frumoase, cele mai sexy si cele mai carismatice invitate din incapere. Scorpionii se vor purta ca niste dive, vor afisa un zambet gratios fata de toata lumea de la petrecere, demonstrand astfel ca sunt cei mai de gasca invitati. Cu toate acestea, in momentul in care vor vedea (chiar si cu coada ochiului, nu toata scena) ca prietena / prietenul lor flirteaza cu alta persoana, nativii din Scorpion se vor transforma intr-o adevarata Cruella De Vil - din aceasta cauza, s-ar putea sa se bosumfle imediat si sa stea imbufnati toata seara, stricand atmosfera de la petrecere.

Insa exista si aspecte incantatoare: daca ii dai nativului din Scorpion un strop de alcool ori tequila, vei vedea cum opiniile lui/ei incep sa se deruleze cu viteza luminii. Scorpionii nu se dau in spate de la nimic, nu isi vor retine nicio remarca – ceea ce poate fi atat un lucru bun, cat si un lucru rau. Cu toate acestea, Scorpionii sunt cei care vor bea alaturi de tine de-a lungul serii si in orice situatie data - buna sau rea. Cea mai buna parte este ca au tendinta de a-si ascunde emotiile, astfel incat nu trebuie sa iti faci niciodata griji ca amicul in zodia Scorpion plange in mijlocul barului sau este facut de ras la petrecere.

Sagetator

Atentie cand petreci alaturi de un Sagetator, fiindca are o limba ascutita. Alcoolul si furia nu se inteleg prea bine, asa ca Sagetatorii ar trebui sa se tempereze. Daca Sagetatorul bea putin mai mult, va flirta cu absolut toate potentialele partenere sau potentialii parteneri din incapere, indiferent daca acestia sunt sau nu intr-o relatie si s-ar putea sa iasa cu scantei. Petrecerile organizate de Sagetatori au o puternica incarcatura spirituala, fiindca acestia vor sa impartaseasca tuturor experientele traite in numeroasele calatorii. O petrecere alaturi de Sagetator inseamna multe glume, voie buna, mancare multa si bautura cat cuprinde. Daca li se aprind calcaiele dupa vreun invitat, acesta va primi complimente exagerate si o invitatie de a descoperi impreuna cu Sagetatorul misterele lumii.

Capricorn

Capricornii sunt firi cameleonice, parteneri perfecti de pahar, fiindca reusesc sa se acomodeze oricarei situatii. De indata ce s-au relaxat si au uitat pentru ceva vreme de munca, nu ii intereseaza unde, cu cine sau cum se distreaza. Ai grija, doar sa nu-i calci pe coada sau sa nu-i tragi in piept, fiindca nu vor intoarce si celalat obraz. Daca vrei sa petreci alaturi de Capricorn, lasa-ti animalele de companie si copiii acasa, fiindca nu-i place sa stea cu grija ca vor sparge ceva prin casa.

Varsator

Atentie cand petreci alaturi de un Varsator, fiindca pot trece foarte usor de la o stare la alta, iar alcoolul ii poate da peste cap. Daca muzica nu e de calitate, Varsatorul se va tranti pe o canapea si va privi apatic catre ceilalti invitati, plangandu-se din cand in cand ca nu e atmosfera. Daca inviti un Varsator la petrecere, nu te mira daca va veni cu propriile sugestii sau chiar cu o formatie live care sa intretina atmosfera! Caci daca muzica nu e, nimic nu e!

Pesti

Pesti sunt emotivi, iar o petrecere alaturi de ei poate fi o experienta plina de provocari, intrucat dispozitia lui schimbatoare este influentata de alcool. Iar daca pui la socoteala faptul ca va incerca tot soiul de cocktailuri ciudate, poti fi sigur ca mahmureala de a doua zi va fi una pe masura. Daca organizeaza ei o petrecere, insa, fii sigura ca vor pune muzica jazz si vor avea un decor rafinat, elegant, la fel ca si tinuta lor de sarbatoare.  

Tag-uri: , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 apr