Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

Ghidul de flirt estival in functie de zodie

Flirtul estival este placere pura amestecata cu distractie din belsug. Chiar daca ti-ai gasit deja sortitul, putina joaca nu strica nimanui! Afla cum influenteaza astrele relatia ta cu sexul opus.

Berbec

Aventura e la loc de cinste cand vine vorba de nativii din zodia Berbecului. Spune adrenalina si el va saliva instantaneu la gandul unor noi experiente care sa-l stimuleze din toate punctele de vedere. Fa-l sa creada ca esti partenera perfecta alaturi de care sa isi testeze limitele. Fii sigura ca te specializezi in arta masajului. Dupa o zi plina de aventuri pe muchie de cutit va aprecia cu siguranta o sesiune relaxanta de masaj pe malul marii, la piscina sau oriunde v-ati afla.

Taur

Drumetiile si plimbarile lungi cu bicicleta sunt ocazia perfecta pentru a flirta cu un nativ din zodia Taurului. Daca se dovedeste ca esti o companie placuta in timpul unei activitati de acest gen, s-ar putea ca el sa te surprinda, sugerand ca ar vrea sa te cunoasca mai bine, intr-un cadru mai intim. Daca ai reusit pana aici, restul e floare la ureche. Daca reusesti sa-l faci sa preia initiativa, situatia e ca si rezolvata. Operatiunea flirt se va incheia probabil cu o noapte in flacari in cea mai apropiata locatie.

Gemeni

Oamenii si tot ce inseamna ei sunt subiectul preferat al Gemenilor. Si ce ocazie mai buna poti avea pentru a flirta cu un nativ din Gemeni, daca nu vara, pe plaja, printre sutele de oameni veniti sa se bucure de concediu. Cu toate ca le place sa petreaca mult timp afara, in compania semenilor, Gemenii sufera atunci cand sunt privati de tehnologie. Fii persoana potrivita la locul potrivit si imprumuta-i iphone-ul tau sau un ebook reader daca ai la indemana si ai facut primul pas. Alege-ti cuvintele cu grija si va cadea cu siguranta in plasa ta. Misiunea flirt estival indeplinita cu succes!

Rac

Racul da inapoi in general cand este pus in situatii stresante sau incerte. Flirtul ar putea fi considerata o astfel de situatie. Cu toate acestea, daca abordezi un tip din zodia Racului, fii pregatita sa raspunzi la intrebari directe precum: "Ma placi?" sau " E ok daca te sarut?". Recunoastem ca nu sunt cei mai subtili barbati si pot parea nesiguri, dar daca vrei sa iesi invingatoare va trebui sa inveti sa flirtezi dupa regulile stabilite de el si sa-l invingi la propriul joc.

Leu

Leul este regele animalelor si lucrurile nu stau prea mult diferite nici in lumea umana. Nativul din Leu este o fire pasionala, si iubeste si flirteaza de doua ori mai puternic. Ii place sa fie admirat si vrea sa fie mereu in centrul atentiei asa ca daca ai pus ochii pe un Leu trebuie doar sa ii sopsesti la ureche cuvintele potrivite. Ai grija sa ii amintesti mereu cat de bine arata sau fa-i un compliment care sa-l faca sa roseasca. Dar nu uita, lasa-l pe el sa te vaneze, nu ii oferi prea multe si lasa-l sa te descopere.

Fecioara

Fecioara este un semn zodiacal perfectionist si asta ramane valabil si cand vine vorba de dragoste si jocuri amoroase. De fapt, nativii din Fecioara flirteaza doar daca sunt siguri de persoana respectiva si pentru care chiar simte ceva cu adevarat. Nativului din Fecioara cel mai mult ii place sa se asemene cu cea de langa el, isi doreste sa aiba ce impartasi cu aceasta. Asa ca descopera-i pasiunile si ai grija sa ii arati subtil cat de mult ti-ar placea va petreceti impreuna bucurandu-va de un hobby comun. Si am spus subtil, pentru ca una dintre lucrurile care o indeparteaza pe Fecioara este sa te arati prea interesata si prea dornica.

Balanta

Barbatul nascut sum semnul zodiacal al Balantei este un adept al flirtului si ii place sa se joace cu focul. Chiar si dupa ce au cunoscut pe cineva tot le mai place sa vaneze. Asa ca daca vrei sa pui gheara pe un nativ din Balanta trebiuie sa ai un plan bine pus la punct. Starneste-l si apoi lasa-l in asteptare. Da-i impresia ca esti a lui dupa care fa pe indiferenta. Asta ii va zdruncina increderea in el, iar imprevizibilul tau il va starni.

Scorpion

Flirtul cu un Scorpion nu este pentru cei care sufera de inima. Asta pentru ca nativii din Scorpion au un mod sexy si intens de a flirta. Vei sti sigur ca flirteaza cu tine cand te soarbe din priviri si cauta sa fie mereu pe langa tine. Invitatia pentru o seara de nebunii nu se va lasa prea mult asteptata pentru ca nu le place sa piarda prea mult timp gandindu-se asupra actiunilor lor. Asa ca fii mereu pregatita sa raspunzi unora dintre cele mai directe propuneri.

Sagetator

Sagetatorului ii vine usor sa flirteze, se simte in largul sau, este as in astfel de arii ale "dragostei". In schimb sa fie serios, mai greu un pic. Nativi din Jupiter au impresia ca sunt pe un teren de joaca unde totul le este permis. Trebuie sa accepti un lucru principal, daca ai intentia de a te lasa cucerita de vreun "arcas", el trebuie sa controleze situatia, el vrea sa fie cuceritorul. Dar daca reusesti sa preiei controlul fara ca Sagetatorul sa isi dea seama sau ca lui sa ii convinga manera in care preiei controlul, atunci totul se va prelungi si se va transforma intr-o veritabila si frumoasa poveste de dragoste.

Capricorn

Capricornul care este atras de tine, se va apropia de tine discret si va incepe sa iti vorbeasca despre realizari, care pot fi pe plan social, familial sau profesional. Nu poti schimba acest lucru, aceasta fire a lui de a se prezenta, in schimb astfel se introduce el tie, asa te primeste pe tine in viata lui. Nu este ceva in neinregula cu ei, are legatura cu stilul, in general, al acestei zodii. Acesta este mai formal, decat distractiv si jucaus sau glumet si indraznet.

Varsator

Sunt imprevizibili. Si sociabili. Si interactivi. Pot fi in plina desfasurare a unui mic joc erotic cu tine, iar in urmatorul moment pot pleca spre persoana de langa tine daca au auzit ca se vorbeste despre un subiect care le-a atras atentia. Sunt creativi si pot face multe pentru a cuceri persoana de langa ei, fara sa ii intereseze ce zice lumea din jur sau care va fi rezultatul ulterior. Ei tot incearca, orice ar fi. Sunt interesati de subiect aprinse ca politica, filosofie, arta, subiecte pe care ar putea specula si care, totodata, ar putea degenera intr-o posibila discutie aprinsa, datorita personalitatii pasionale si efervescente a varsatorului. Fii pregatita in preajma unui Varsator, ei pot deveni brusc si foarte directi.

Pesti

Pestii sunt zodii care se folosesc de intuitie, ei vor flirta cu tine chiar inainte de a incepe sa flirteze. Ciudat, nu-i asa? Pestii, aluncosi din fire, stiu sa te ademeneasca pe teritoriul lor. Spre deosebire barbatii din alte zodii, Capricornii de exemplu, Pestii nu se folosesc de un plan specific sau de tehnici pregandite si analizate. Chiar daca subiectul discutiei voastre este despre vreme, acesta poate divaga discutia in asa maniera incat sa nu iti dai seama decat mult mai taziu cat de flirtos este chiar si pe seama unui subiect banal. Spune-i in fata, direct ce vrei, care sunt in fapt intentiile tale, nu-l fa sa se ambitioneze, pentru ca persoanele acestei zodii ajung sa sufere tare daca nu se intampla ca totul sa se intoarca in favoare lor.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 12

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Elena (14.09.2011, 13:47)
Si.. care este ghidul? :D
Răspunde-i
Eugenia Andreev (18.08.2011, 14:31)
Interesant si adevarat! Eu sunt Scorpion, sotul meu - Scorpion, Mama soacra - Scorpion, Nasul - Scorpion si lista continua... :)))
Răspunde-i
Doina Micu (15.08.2011, 08:05)
suna bine
Răspunde-i
MARIA-CRISTINA ALEXE (12.08.2011, 16:38)
super
Răspunde-i
raluca oana pavaloi (11.08.2011, 20:50)
Super interesant articolul. Si chiar am avut de invatat din el. Acum urmeaza sa aplic ce am invatat si sa astept rezultatele bune:P
Răspunde-i
valentina bloanta (11.08.2011, 12:14)
Unele lucruri se potrivesc de minune.Idei interesante...
Răspunde-i
valentina bloanta (11.08.2011, 12:14)
Unele lucruri se potrivesc de minune.Idei interesante...
Răspunde-i
cristian chisu (11.08.2011, 11:02)
nu cred ca este o regula dar la multi li se poate potrivi. Totusi ce sa crezi ca la nativii din Gemeni nu le-ar face placere o excursie pe bicicleta ca la Tauri sau la Taur i-ar displace un masaj pe malul marii?
Răspunde-i
erika bartha (10.08.2011, 17:50)
interesant si minunat
Răspunde-i
violeta Pusca (05.08.2011, 18:32)
se potrivesc aceste lucruri in mare proportie...trebuie doar sa fii pe aceeasi lungime de unda cu cel cu care flirtezi...altfel nu ies scantei.
Răspunde-i
oana-camelia paun (04.08.2011, 19:28)
:) asa este
Răspunde-i
Daniela Stan (04.08.2011, 13:36)
interesante si inspirante..Am notat..:)
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr