Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Ghid de cadouri - Casa, dulce casa!

De în Casa & Gradina 11 dec 2008
Acest fel de cadouri se pot face daca nu ai idei foarte creative si iti doresti sa le oferi ceva foarte practic celor din jur. Este foarte important sa te gandesti la ceea ce i-ar bucura cel mai mult. Pentru a-ti usura zilele agitate de dinainte de sarbatori, am ales cele mai bune oferte de aparate electrocasnice, de lucruri care iti pot face zilele petrecute in bucatarie mai frumoase si de lucruri confortabile. Unul din cele mai placute sentimente, cred eu, este cel in care, dupa o zi lunga-lunga, petrecuta alergand, muncind si incercand sa faci cat mai multe lucruri in acelasi timp, ajungi in casa ta si brusc te simti relaxata.

Aparate electrocasnice

- Masina de spalat Beko. Scrie-i lui Mos Craciun (sau imi poti scrie si mie, pentru ca o sa am grija sa ajunga la el scrisoarea ta) sau mai bine ofera-le celor dragi de sarbatori un cadou util - masina de spalat Beko DFN 6510. Dotata cu 5 programe de spalare, afisaj LCD care ofera solutii perfecte de time management, optiune de incarcare la jumatate si functii pentru siguranta in utilizare - Watersafe si Child Lock, masina de spalat Beko iti ofera solutii inteligente pentru ca tu si ai tai sa va puteti bucura mai mult de sarbatori alaturi de cei dragi. Pret recomandat: 1.100 RON (cu TVA inclus). O poti gasi in toate magazinele de electrocasnice.

- Cred ca si parintii tai au nostalgia painii facute in casa. Daca este asa, cumpara pentru intreaga familie un cuptor de paine Moulinex OW3000, putere 600W, capacitate 750 g si 1000 g. Il gasesti la www.electrofun.ro si pentru bucuria de a-ti face propria paine vei plati 339 lei.

- Daca m-ai intreba pe mine ce imi doresc pentru casa mea, ti-as spune ca visez sa imi cumpar o masina de spalat vase. Cea de la Bosch SKT5108EU este un model compact, de culoare argintie, de mici dimensiuni, cu afisaj electronic si 5 programe de spalare. In magazinul www.marketonline.ro o gasesti la unul din cele mai mici preturi de pe piata, la 1317 lei.

- Atat pentru oamenii de varsta mijlocie, cat si pentru cei de varsta noastra, statul in picioare si mersul pe jos ne fac sa ne simtim picioarele foarte grele. Contra-ataca situatia cu aparatul de masaj Ufesa BH5612 Spa Compact, putere 80W, 3 functii: hidromasaj, caldura, caldura si bule, placa si role de masaj, utilizabil cu/fara apa poate fi solutia pentru un cadou atat relaxant, cat si practic. Costa 104,75 si il gasesti in magazinul www.electrofun.ro.

 

 

- Spune-mi, cand ai mers ultima oara la mama sau la soacra ta si ele au facut sarmale? Daca nu tii minte esti o norocoasa! Eu imi amintesc ca masina de tocat manuala face sa se zgaltaie toata masa si ca e atat de instabila, incat te simti obligat sa "tii" de ea pentru a nu o lua la fuga. Rohnson R 507 este o masina de tocat cu putere 1500 W, numero 5, capacitate de tocare 90 Kg/h, discuri pentru tocare, mare medie si fina, tub pentru carnati. Costa 179,9 lei si o gasesti la magazinul online www.marketonline.ro.

- Sarbatorile vin si cu pachete promotionale. Potrivit ca si cadou pentru o familie numeroasa sau pentru o familie la inceput de drum, din el fac parte masina de spalat rufe Candy GO 108 si uscatorul de rufe Candy GO DC 18-37S. Pret: 2229 de lei la www.electrofun.ro

- Trusa de bigudiuri Remington KF40E are dubla protectie, incalzire rapida in numai 2 minute. Trusa vine cu 20 de bigudiuri din catifea de 3 marimi cu invelis teflon, tehnologie de prindere cu clipsuri cu pornire rapida, cablu 1.8m. Costa 139 de lei si le poti gasi la www.electrofun.ro.

 

 

Pentru casa si membrii sai

- Set pentru mancare chinezeasca format din 4 boluri, 4 seturi de betisoare chinezesti, 4 suporturi din lemn pentru betisoare, 4 suporturi din bambus pentru boluri. Dimensiuni cutie: 34 x 34 x 6 cm. Pret: 136,00 de lei. Il poti gasi la magazinul www.myman.ro.

- Oala Silargan speciala paste Elements Silit. O constructie si un design de exceptie. In Oala speciala paste Elements se pot gati repede si comod pastele in stil italienesc. In momentul cand sunt fierte, se ridica pur si simplu strecuratoarea cu totul, apa se scurge iar noi avem pastele gata. Toate cele 3 elemente ale oalei sunt facute sa se intrepatrunda economisind spatiu. Mai mult, oala economiseste energie prin materialele din care este facuta. Cred ca te-ai convins deja ca este un cadou care va impresiona cu siguranta orice gospodina autentica. O gasesti la www.homedeco.ro si te va costa 475,83 de lei.

- Fabricuta de biscuiti. O bucurie pentru toti membrii unei case si mai ales pentru amatorii de dulciuri. Aparat manual pentru facut biscuiti cu 4 accesorii, 19 forme si o carte cu retete, ambalate in cutie de cadou . O gasesti la www.zaragoo.ro si te va costa 46 de lei.

 

 

- Pentru sotul sau iubitul tau - daca ii plac dulciurile - dar si pentru cei care iti sunt dragi, o idee buna o reprezinta un cadou Fondue Iubaret. Costa 32 de lei si il gasesti la www.zaragoo.ro.

- Cana termorezistenta pentru bauturi, din plastic, culoare albastru metalic cu capac din plastic. Dimensiuni: 8.5 x 17 cm. Capacitate: 0.33 l. Poate fi utila atat in masina cat si la birou si nu o sa te faca sa cheltuiesti decat 19 lei. Este in stoc tot la magazinul www.myman.ro

- Alternativa personalizata a acestei cani o poti gasi in magazinul www.homedeco.ro. Cana auto termoizolanta cu capac 250 ml, personalizata, Travel Mug Bodum, care costa 24 de lei. O cana necesara si dorita de persoanele ce conduc mult masina. Lichidul preferat, cald sau rece, va fi pastrat la temperatura dorita multa vreme. O mana pe volan, cu cealalta luam cana si printr-o simpla impingere a degetului mare capacelul se deschide si noi putem savura licoarea preferata. Cu degetul aratator inchidem la loc capacelul. Un plus de confort in munca de zi cu zi, dar si un pic din atmosfera caminului personal. Caci aceasta cana poate fi personalizata prin inserarea unei poze cu cei dragi. Prin simpla desurubare a capacului de jos si inserarea pozei intre cei doi pereti transparenti, cei dragi te insotesc in lungile tale calatorii....
- Set (5 piese) Caribean Abra Cadabra Kahla. Cand spuneti Abra Cadabra spuneti placere magica: culorile acestei colectii se schimba dupa bunul dumneavoastra plac. De la un bol mic cu capac la o farfurie decorativa. Setul de portelan plin de fantezie creeaza miracole in bucataria si in livingul dumneavoastra. Se pot folosi pentru snack-uri, pentru sosuri si chiar si pentru sushi. Il poti gasi la magazinul online www.homedeco.ro si te va costa 120,79 de lei.

- Patura cu un catel. O patura de dimensiuni normale, care vine insotita de un catelus care refuza sa se mai desparta de ea. O poti cumpara de la www.fungift.ro si costa 35 de lei.

- Unul dintre cele mai stilate cadouri, potrivite pentru a-ti tine jurnalul: agenda handmade, Dinu Badicioiu. O poti gasi la Idelier Concept Store, de unde o poti achizitiona cu 200 de lei.


- Statueta. Manechin din metal, de forma unui corp de femeie, imbracat cu o rochie si suport, gen cuier pentru bijuterii. Este o decoratiune romantica ce nu trebuie sa lipseasca din casa niciunei femei si cadoul potrivit pentru una dintre prietenele sau colegele tale. O gasesti la magazinul www.allstyle.ro, pentru 33 de lei.

- Unul din cele mai frumoase feluri in care iti poti delimita biroul de spatiul de dormit sau de living. Panou decorativ creat de 55 design studio - pe care il gasesti la Idelier Concept Store pentru 550 lei.

- Tot la Idelier Concept Store gasesti o aplica care se armonizeaza perfect cu acest panou. Este creata tot de 55 design studio si costa 420 lei.

- Daca visezi la un paravan misterios, prin care sa treaca lumina, il poti alege pe cel cu motive chinezesti, de la www.allstyle.ro. Paravan decorativ pentru birou, din material plastic, cu motive chinezesti. Culori: wenge si alb-galbui. Poate ascunde o mica dezordine pe masa de lucru sau poate avea rol pur decorativ. Costa 37 de lei.
-Inaltime: 20 cm
-Lungime: 28,5 cm

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar