Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

Vedete pentru care timpul sta in loc: 8 secrete pentru tinerete vesnica

De în Frumusete 27 mar 2012
Unele vedete parca sfideaza timpul si arata impecabil, indiferent de varsta. Sa fi descoperit ele fantana tineretii vesnice? Nicidecum! Au, insa, la indemana trucurile care le ajuta sa isi pastreze fumusetea intacta.

Iata care sunt cele 8 vedete internationale care ne uimesc cu o frumusete de invidiat. Pentru ele timpul chiar a ramas in loc.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a fost declarata, in 2011, de publicatia "People", cea mai frumoasa femeie. Acest titlul nu este deloc surprinzator, avand in vedete ca de bine arata artista.

La 42 de ani, Jennifer se poate lauda cu o cariera de succes, are un iubit in varsta de doar 24 de ani si are un corp si o frumusete de invidiat.
O astfel de silueta si o frumusete pe masura nu poate fi intretinuta decat cu masuri corespunzatoare.

Jennifer, insa, sustine ca nu apeleaza la tratamente exagerate si inovative pentru a-si mentine frumusetea. Nu foloseste tratamente faciale, ci urmeaza o ingrijire de baza. Jennifer foloseste o crema de fata din petale de trandafir si avocado care mentine pielea hidratata si impiedica aparitia iritatiilor. Artista are grija sa aplice aceasta crema de 3-4 ori pe zi pentru un efect indelungat.

Alimentatia ei este bogata in proteine si multe lichide. Actrita chiar recomanda tuturor femeilor sa apeleze la regimul lor alimentar pentru a se bucura de o frumusete pe masura. Proteinele si lichidele mentin pielea hidratata si impiedica imbatranirea.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston a fost declarata, in 2011, cea mai sexy femeie din lume. La varsta de 43 de ani, actrita arata ca la 20 de ani si reuseste sa se mentina intr-o forma de invidiat. Are o silueta fara cusur si o conditie fizica impecabila.

Pentru a se mentine in forma, actrita face mult sport. Nu este dependenta de sala si in niciun caz de exercitiile solicitante. Face sport nu doar pentru intretinerea fizica dar si pentru nevoia psihologica. Jennifer practica yoga, ceea ce o ajuta sa se relaxeze si sa se concentreze mai mult asupra laturii spirituale. Pe langa aceasta practica, actrita mai obisnuieste sa alerge, ceea ce o ajuta sa isi tonifice in special partea inferioara a corpului.

Pentru o piele sanatoasa si radianta, Jennifer nu uita de lotiunea solara cu SPF 60. Este constienta de efectele daunatoare ale razelor de soare, de aceea nu iese niciodata din casa fara sa aplice lotiunea.

Jennifer mai obisnuieste sa consume regulat peste si include acest aliment in dieta ei zilnica. O ajuta sa se mentina in forma, dar are si un beneficiu cosmetic. Uleiul de peste contine grasimi sanatoase care sunt benefice pentru piele mentinand-o hidratata. Mai mult, substantele active din peste ajuta la conservarea colagenului, pastrand astfel pielea ferma.

Mariah Carey

Mariah Carey arata impecabil la fiecare aparitie a sa. Cantareata in varsta de 42 de ani stie mai bine decat oricine ca pentru a te bucura de celebritate totul trebuie facut ca la carte, de la vestimentatie, pana la intretinere.

Cantareata are mare grija de aspectul fizic si are unele trucuri care o ajuta sa isi mentina frumusetea. Mariah foloseste intotdeauna o lotiune solara cu SPF 30. Aceasta recomanda tuturor femeilor sa aplice lotiunea solara si pe decolteu si maini pentru ca aceste parti ale corpului imbatranesc cel mai repede si sunt primele semne ale imbatranirii. Mai mult, obisnuieste sa adauge lotiune solara si in crema hidratanta pentru a intensifica efectul lotiunii.

Mariah foloseste, de asemenea, si uleiul de masline in scop cosmetic. Il foloseste ca tratament pentru par si pentru a hidrata pielea si a-i da un luciu sanatos. Pentru a combate pungile de sub ochi, Mariah foloseste gheata cu lapte. Laptele are proprietati hidratante in timp ce gheata contracta capilarele si indeparteaza roseata. Pentru beneficii maxime alege lapte gras. Poti pune laptele direct in tavita de cuburi si sa il bagi la congelator.

Salma Hayek

Aceasta diva latina pare sa fi gasit fantana tineretii vesnice. La 45 de ani, Salma Hayek arata incredibil de bine si chipul ei este lipsit de orice imperfectiune. Salma are, insa, la indemana cateva trucuri care o ajuta sa arate atat de bine.

Actrita are propria linie de produse cosmetice pe baza de plante si ingrediente naturale. Preferata actritei este o crema hidratanta care contine unt shea, miere si vitamina E. Potrivit actritei, aceasta crema o ajuta sa impiedice aparitia vergeturilor.

Salma pune mare pret pe rutina de ingrijire a pielii, in special in cea de noapte. Actrita recomanda sa nu folosesti prea multe produse seara, pentru ca atunci pielea trebuie sa ramana cat mai libera pentru a putea respira.

Inainte de un eveniment, actrita urmeaza o cura de detoxifiere de 3 zile, care o ajuta, nu doar sa slabeasca, dar dupa o astfel de cura pielea ei este radianta si are un aspect sanatos.

Cindy Crawford

Este unul dintre cele mai celebre topmodele ale tuturor timpurilor si uitandu-te la ea nu ai putea sa crezi ca are 46 de ani.

Fostul model sustine ca parul este foarte important pentru o femeie si culoarea te poate ajuta sa pari mai tanara. Astfel, Cindy foloseste tratamente pentru par si aplica intotdeauna balsam.

Pentru ten, aceasta are un truc la care apeleaza frecvent. Amesteca lapte cu apa minerala si apoi foloseste solutia pentru a pulveriza pe fata. Laptele contine acid-lactic care are proprietati hidratante.

Kelly Ripa

Kelly Ripa se bucura de o mare popularitate datorita celebrului show "Live! With Kelly". Actrita este mereu cu zambetul pe buze si arata incredibil de bine. Cu greu ai putea crede ca are 41 d ani si este mama a trei copii.

In ciuda programului incarcat, Kelly practica mult sport si asta, sustine ea, o ajuta sa arate bine din punct de vedere fizic, dar este si factorul care o face sa se simta bine. Kelly face yoga, exercitii cardio si alearga pe banda.

Kelly a devenit vegetariana si acest stil de viata ii prieste. Consuma multe legume si fructe, iar beneficiile acestor alimente se pot vedea in special in tenul ei sanatos. 

Nicole Kidman

Potrivit make-up artistului personal, actrita are cateva trucuri eficiente care o ajuta sa arate ca la 20 de ani si in niciun caz de 44 de ani.

Nicole Kidman foloseste ulei pentru bebelusi pentru a-si hidrata pielea si pentru a dobandi un look radiant. Obisnuieste chiar sa adauge putin si pe pleoape pentru a da luminozitate privirii.

Uleiul de bebeusi este util si pentru a indeparta pielea uscata. Nicole isi maseaza coatele si genunchii pentru o piele catifelata.

Parul roscat este o mare calitate a actritei si ea este constienta de acest lucru. De aceea, isi clateste parul cu  suc de afine pentru a obtine  o culoare intensa.

Halle Berry

In varsta de 45 de ani, actrita Halle Berry ne uimeste cu o frumusete mai ceva ca atunci cand era tanara. Este una dintre cele mai bine platite la Hollywood, asa ca este de asteptat sa arate mereu bine.

Actrita a dezvaluit in cadrul unui interviu pentu publicatia "Marie Claire" care este secretul care o ajuta sa se mentina atat de tanara. Halle Berry obisnuieste sa isi exfolieze pielea frecvent si are grija sa aplice un ser cu vitamina C inainte de crema hidratanta.

Alimentatia pe care Halle Berry o adopta este, de asemenea, de un real ajutor. Potrivit trainingului personal al actritei, aceasta include in alimentatia zilnica doar fructe proaspete si mananca de 5 ori pe zi.

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Frumusete
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr