armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

Horoscopul frumusetii: Trucuri de top destinate zodiei tale

De în Frumusete 15 ian 2013
Fie ca iti place sau nu, semnul zodiacal in care te-ai nascut are o mare influenta asupra ta, de la personalitate si viata amoroasa pana la stilul vestimentar si preferintele in materie de coafura. Frumusetea este asadar direct conditionata de zodia ta, ceea ce o face un indiciu important de care poti tine cont si poti descoperi astfel noi atuuri pe care poate nu le-ai explorat pana acum.

Berbec

Esti genul de persoana careia nu ii place sa piarda prea mult timp in oglinda, de aceea nici machiajul si nici coafura ta nu vor fi niciodata realizate complex, ci cat mai simple si mai naturale.

Acest semn zodiacal guverneaza capul, asa ca ar trebui sa acorzi o mai mare atentie parului. Daca obisnuiesti sa te vopsesti, asigura-te ca ai ales culoarea care sa iti puna cel mia bine in valoarea trasaturile si opteaza pentru o tunsoare pe care sa o poti coafa cu mare usurinta. Ai parul lung? Opteaza pentru coafurile clasice, elegante, precum coc.

Taur

Acest semn zodiacal este unul al elegantei si tu pui mai presus de orice feminitatea. Piatra reprezentativa pentru Taur este smaraldul si, conncidenta sau nu, nativele arata senzational cu aceasta culoare. Asa ca nu ar strica sa se regaseasca frecvent in garderoba si machiajul tau aceasta culoare. Evita machiajul incarcat si alege sa mergi pe simplu, dar de efect.

Gemeni

Nu ar strica sa devii mai indrazneata si sa porti culori vibrante, precum portocaliu, galben sau verde lime. Daca ti se pare prea mult pentru ca aceste culori sa se regaseasca in machiaj, poti experimenta in ce priveste manichiura, dat fiind ca acest semn guverneaza mainile si poti profita din plin de faptul ca sunt la moda nuantele neon.

Satisface-ti nevoia dornica de diversitate si adopta frecvent schimbari de look, fie ca vorbim de o noua coafura sau un machiaj diferit, si iti poti descoperi astfel atuuri de care nu erai constienta pana acum.

Rac

Versatilitatea este stilul care te caracterizeaza intru totul, dat fiind firea ta vesnic schimbatoare. Ramai insa fidela stilului natural si mizeaza pe mici detalii care pot face cu adevart diferenta. Ingrijeste-ti corespunzator tenul si achizitioneaza o crema hidratanta cu efect iluminant pentru a da luminozitate chipului. Te prind de minune nuantele metalice, asa ca orienteaza-te spre aceste nuante de farduri. Vei obtine astfel un look inocent cu accente sexy.

Leu

Tu ai fost facuta pentru machiajul smoky-eyes si ar trebui sa il porti frecvent. Esti orientata spre o buna atentie la detalii si o precizie exemplara, iar acest machiaj iti va permite sa iti exersezi abilitatile pe cat posibil, fiindu-ti permis sa experimentezi in ce priveste nuantele de eyeliner si fard folosite.

Fecioara

Fiind un semn de pamant, Fecioara arata cel mai bine in nuante neutre. Foloseste asadar cu incredere farduri care promoveaza acest stil si care nu fac decat sa iti puna si mai bine in valoare frumusetea naturala. Ai insa grija ca ce-i prea mult strica si poti cadea in banal, tocmai de aceea trebuie sa gasesti mereu un echilibru. Daca alegi un machiaj simplu al ochilor, opteaza pentru un ruj intr-o nuanta usor indrazneata si viceversa.  

Balanta

Culori precum roz, albastru sau lavanda te fac sa radiezi si toti iti vor putea observa cu o mai mare usurinta trasaturile feminine. Ochii sunt cel mai mare atu al tau si ar trebui sa profiti de el din plin. Sunt trasatura cel mai usor de observat, asa ca opteaza pentru stiluri de machiaj care sa le scoata in evidenta forma si mai ales culoarea. Dincolo de farduri, rimelul si eyeliner-ul iti sunt cei mai buni prieteni dat fiind ca te ajuta in acest sens cel mai bine.

Scorpion

Inspiri mister si starnesti curiozitate, oamenii cauta mereu sa te inteleaga si sa te cunoasca mai bine. Machiajul nu mai devine astfel detaliul care ii atrage pe cei din jurul tau, ci simpla ta fire ii face sa isi doreasca sa afle tot mai multe despre tine. Amplifica senzatie de mister cu un machiaj al ochilor in nuante inchise. Pune mare pret pe forma sprancenelor, penseaza-le regulat si da-le o forma adecvata formei fetei tale, dat fiind ca ele incadreaza chipul si iti pun ochii in valoare.

Sagetator

Culorile precum mov sau albastru marin sunt ideale pentru tine. Doar doua optiuni sunt alternativa ta ideala si versatilitatea lor anuleaza orice restrictie. Fie ca optezi pentru un efect intens alegand un fard in una dintre aceste nuante sau unul subtil, rezumandu-te doar la creionarea ochilor cu un dermatograf albastru sau mov, poti sa fii sigura ca vei arata senzational.

Confortabil este un cuvant cheie pentru tine si tie cont de el atunci cand vine vorba de machiaj sau coafura, pentru ca nimic nu este mai important decat sentimentul de a te simti bine in propria piele.

Capricon

Mizeaza cu incredere pe stilul clasic si poti sa fii sigura ca nu vei da gres. Esti conservatoare in ce priveste stilul tau de viata si acest lucru se aplica intru totul si cand vine vorba de regimul de frumusete. Nuantele de fard care ti se potrivesc de minune sunt cele pamantii, preferabil cu usor accent mat. Nu obisnui sa porti un stil de machiaj pretentios in timpul zilei, pentru ca va necesita retusat frecvent, lucru care te poate scoate serios din sarite.

Nu ar strica sa te joci putin si sa experimentezi in ce priveste look-ul tau pentru a evita sa cazi in banal, iar stilul retro este cea mai inspirata reinterpretare a clasicului. Fie ca vorbim de machiaj sau coafura, adopta aceasta latura.

Varsator

Arati cel mai bine atunci cand iti imbratisezi frumusetea naturala si nu te chinui prea mult sa pari ceea ce nu esti. O schimbare poate fi benefica atunci cand vine vorba de look-ul unei femei, insa in cazul tau poate sa insemne un dezavantaj. Ai fost inzestrata cu trasaturi frumoase care necesita doar sa fie puse subtil in evidenta cu un machiaj natural menit sa mascheze orice imperfectiune. Asta te poate face sa vezi ca frumusetea ta naturala merita sa fie scoasa in evidenta mai mult si cei din jur au de ce sa te admire. O ai drept sursa de inspiratie pe Jennifer Aniston, nascuta in acest semn zodiacal.

Pesti

Acest semn inspira fantezie, vise, asa ca poti merge cu incredere pe mana stilurilor feminine, care mizeaza pe farduri sidefate pentru a-ti videntia ochii si o pudra cu particule stralucitoare pentru un look senzual.  Te transforma intr-o veritabila zana. Culorile care te avantajeaza de minune sunt mov, violet si verde.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Frumusete
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr