chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Ghid de frumusete pentru un par de reclama - 6 hairstylisti recomanda

De în Frumusete 23 feb 2011
Reclamele de la TV ne invata ca femeile cu parul frumos au mai multe sanse la barbati. In mod evident lista de calitati e mai lunga, ca nu scapam noi asa usor cu un par de reclama. Dar invidiem acel par care straluceste ca un diamant. Cum il obtinem? Se poate obtine sau e doar un truc bun de marketing?

Nu am putut sa nu ma intreb cat de reale sunt acele reclame si daca femeile cu parul ce obtine peste noapte o "stralucire de diamant" chiar reusesc sau s-a "cosmetizat" putin spotul. Am chestionat 6 stilisti, care manuiesc parul celebritatilor autohtone si  am si reusit sa fur cateva trucuri.

Adi Perjovschi – Hairstylist

Pentru reclame se alege de regula un model cu o podoaba capilara bogata. Insa, nu se poate obtine un par atat de magnific ca in spoturile publicitare, pentru ca se imbunateste imaginea prin Photoshop. Insa pentru a obtine un par apropiat de cel din reclame trebuie realizat un intreg procedeu, incepand cu nuantarea, unde se foloseste o vopsea profesionala, samponul pentru stralucire si pentru protectia culorii e esential si pentru acel plus de stralucire se apeleaza la un tratament cu silicon pentru par (ideal pentru parul des, putin uscat pentru ca acest tratament de regula incarca si ingrasa firul de par).

Pentru intretinerea acestui efect de par sanatos si stralucitor recomand coafarea prin periat (feon si perie rotunda sau dreapta), placa sau ondulator, care inchid de-asemenea cuticulele firului de par si reda acea stralucire.

Regula, in concluzie, e sa folosesti produse profesionale.

Carl Zachhau – Tigi International Trainer 

Samponul  si balsamul sunt bazele unui par spectaculos. Multi dintre noi credem ca aceste procedee reprezinta ceva obisnuit si nu ne batem capul cu ele. Insa poti alege cele mai bune produse pentru a-l stiliza iar parul tau nu va arata asa cum iti doresti daca primul pas a fost gresit. Nu alegi corect samponul si balsamul, atunci parul tau e deja intr-o stare proasta ca sa-l mai incarci cu produse de styling.

Vopseaua aleasa incorect poate face ravagii. Asa ca intotdeauna sa faci un test pe o portiune mica inainte, pentru ca distrugerile pe care le poate face nu pot fi remediate. Protejeaza-ti parul si ingrijeste-l! Roaga-l pe stilistul tau sa-ti faca un test inainte sa aplice vopseaua, pentru ca de regula nu o fac. Foloseste produse profesionale pentru parul tau. Nu am sa inteleg niciodata de ce femeile inca isi cumpara vopseaua din supermarket si insista sa se vopseasca singure. Produsele nu sunt profesionale si parul tau poate fi distrus cu usurinta. E evident ca e mai ieftin dar cum exista o diferenta mare intre Gucci si o haina din piata, asa e si cu produsele, si mai mult, diferenta de pret nu e e chiar atat de mare, insa de calitate, da!

Vrei un par de reclama! Alege un sampon si un balsam profesional. Ele sunt cele mai importante. Exista o serie de game de refacere a parului fragil. Eu recomand Bead Head Urban Antidots de la Tigi, care e pentru toate tipurile de par. Parul arata mai sanatos si mai stralucitor… de reclama.

Si nu uita: parul e important pentru infatisarea ta, asa ca nu te mai juca cu el si fii mai capricioasa cand vine vorba de produse si de stilistul tau.

George Enache – hairtylist (stilistul preferat al Alexandrei Ungureanu)

Trebuie sa recunoastem ca intotdeauna ne uitam cu invidie la femeile care apar in reclamele pentru sampoane. De foarte multe ori suntem tentati sa spunem ca acel par lung, bogat si plin de stralucire nu exista in realitate. E adevarat ca intr-o astfel de reclama se alege un model cu parul sanatos si este bine pus in valoare prin felul in care se filmeaza si prin folosirea unor produse de styling care fac minuni. Cu toate acestea, pot spune din propria experienta ca am tuns si coafat par identic cu cel din reclame.

Pentru a ajunge la acest nivel trebuie sa se inteleaga foarte bine un lucru - In spatele unui par de reclama sta intotdeauna un specialist! Este foarte usor de inteles acest rationament. Asa cum tenul necesita interventia consultantului cosmetician si servicilor acestuia, si parul are nevoie de stricta supraveghere a silistului. Nu te poti astepta sa ai un par de reclama daca folosesti produse pentru ingrijirea parului asa cum consideri tu de cuvinta, cu atat mai mult daca acestea nu sunt profesionale.

Utilizarea produselor din reclame de obicei nu dau rezultate si trebuie sa nu uitam ca reclama este mama comertului! Stilistul in urma unei diagnoze iti poate spune exact cu ce probleme te confrunti si cu ce anume le poti combate. Folosirea produselor si a tratamentelor profesionale sunt imperios necesare pentru un par de invidiat. Factorii externi - radicalii liberi (soarele, praful, apa, particulele de fier din aer, isesizabile de ochiul uman) - afecteaza sanatatea firului de par. In acelasi timp parul mai poate fi agresat de placa de intins, feonul, periile, vopsitul si decoloratul. Problemele ce apar sunt diverse: caderea parului, iritatii ale scalpului, varfurile rebele sau despicate, deshidratarea, lipsa stralucirii samd.

Tocmai de aceea recomand programarea la un stilist, problemele sunt diverse si deloc de neglijat. Putem mentiona faptul ca uneori preturile paracticate de anumite saloane pot fi piperate, insa trebuie sa nu uitam ca hairstylistii sunt dispusi sa lucreze si in particular, iar in felul acesta se poate plati mai putin. Odata ajunsi pe mana unui stilist este bine sa nu il schimbati, cu atat mai mult daca sunteti multumiti de serviciile acestuia. El stie foarte bine ce se intampla cu parul vostru si care au fost remediile eficiente.

In concluzie, secretul unui par de reclama consta in consultarea specialistului!"

Arabellla Sauling - Stilist Wella Professionals

Toate dorim sa avem un par frumos, stralucitor, asa cum vedem in reclame. Dar cum procedam ? Adevarul este ca daca nu ai un stilist care sa se ocupe de parul tau, iti va fi destul de greu. Un par stralucitor inseamna un par sanatos, iar sanatatea parului reflecta de fapt sanatatea corpului tau, iata de ce este foarte important ritmul tau de viata, regimul alimentar, dispozitie etc. Foarte importante pentru sanatatea si vitalitatea parului sunt vitamina B, acidul folic si aminoacizii – acestea ofera rezistenta parului, ajuta la ancorarea radacinii firului de par si previne efectul electrostatic. Firul de par contine aproximativ 12% apa, fara umiditate parul ar fi mat, casant si s-ar rupe. Stim cu toti cat este de important sa bei apa, fara a simti in prealabil senzatia de sete. Apa nu hidrateaza doar organismul, ci si parul, facandu-l matasos si lucios.

Pentru ca parul sa arate mereu "in forma", varfurile trebuie tunse o data la 4-6 saptamani, astfel incat sa scapam de varfurile despicate ce apar din cauza perierii, pieptanarii repetate, a frecarii de haine/gulere, elastice pentru par etc. Parul iti va multumi si se va vedea diferenta.

Suntem diferiti, asa cum este si parul fiecaruia in parte. De aceea unora le place mai mult un balsam pentru ingrijirea parului, altii sunt multumiti numai daca folosesc o masca mai concentrata, potrivita firului de par. Este foarte important sa intelegem ca trebuie sa folosim o linie de ingrijire a parului (sampon, masca, tratament leave-in) in functie de diagnoza firului de par, pe care o face un stilist. De exemplu, daca vorbim de un par degradat, folosim un sampon si o masca pentru refacerea firului de par, daca vorbim in schimb de un par natural, atunci sunt suficiente un sampon si o masca sau un balsam pentru par uscat,natural. Fiecare tip de par are nevoi speciale, aparte de celelalte tipuri de par. In acest sens, rolul stilistului este extrem de important, acesta este in masura sa ofere consultanta si diagnoza de specialitate, iar clienta sa stie din acel moment ce are de facut.

Par fin: ajuta un sampon cu polimeri si creatina pentru a da sustinere si rezistenta. Creatina mareste diametrul firului de par si stabilizeaza structura. Se poate utiliza un balsam sau o masca pentru volum, eventual si un tratament soft, leave-in sub forma de spuma, care ajuta la volum si nu  incarca firul subtire.
Par normal: folosim un sampon ce hidrateaza si contine Provitamina B5. Aceasta vitamina are si rol de protectie impotriva uscarii firului de par.
Par gros, rebel si ondulat: are nevoi speciale, se lasa greu controlat si domolit. Avem nevoie de un sampon si o masca cu ulei de avocado, extrem de nutritiv si bogat in vitamine, si casmir ce are proprietati speciale de restructurare si netezire suprafetei firului de par.

Tipsuri:
- Foloseste produse de styling cu protectie termica, impotriva caldurii emanate de foen, placa, ondulator
- Nu folosi placa decat pe parul uscat pe care s-a aplicat anterior un tratament spray leave-in cu protectie termica, si nu mai des de o data pe saptamana
- Daca te speli pe cap zilnic sau la doua zile foloseste dupa sampon un balsam, iar daca ritmul tau de spalare este la 5-6 zile, atunci foloseste neaparat o masca.
- La final, la clatire, incearca sa folosesti apa mai rece – va sigila mai bine cuticula, obtinand astfel
- Clateste cu mare atentie parul dupa samponare si dupa masca – daca nu, vor ramane reziduri si parul se va incarca foarte repede
- Foloseste piepteni si perii de calitate, care sa nu electrizeze si sa nu rupa parul
- Vara foloseste o linie speciala de ingrijire a parul cu protectie impotriva razelor UV te tip A si B

Valentin Alexandroae - hairstylist la Helot Beauty Center

Eu as alege un par cu un fir mai gros putin spre sticlos sau un par cret, dar cu firul foarte gros. Acel tip de par se potriveste foarte bine pentru reclamele de gen.

 Ce as face eu sa arate bine?  In primul rand e necesara aplicarea un nuantator sau o vopsea pentru stralucire, iar pentru si mai multa stralucire, trebuie ca inainte cu o zi sa se faca un mic "ritual", ca sa obtinem acel aspect de reclama. Mai exact inainte cu 4-5 ore se aplica pe par ulei de masline, dupa care se spala cu sampon si se aplica masca, apoi se clateste. Dupa aceasta operatiune stralucirea parului este garantata. Scoti de la par tot ce-i mai frumos chiar daca-l ondulezi sau chiar il indrepti.

Mihai Cioca - Stilist Londa Professional

Daca vrei un par de reclama, atunci ai nevoie  de o alimentatie sanatoasa, o viata fara stres si mai ales un hairstylist bun. Acestor detalii li se adauga cateva produse profesionale de ingrijire a parului de cea mai buna calitate.

In primul rand, daca ai probleme cu scalpul (cojite, matreata), e important sa nu ocolesti medicul. Du-te la un dermatolog bun si apoi apeleaza la stilist. Doar atunci iti poti rezolva problema cu adevarat.

Uun par frumos, impecabil, are nevoie de ajutor inca de la radacina. Ulterior, eu recomand, un sampon care nu imbacseste parul si care curata foarte bine scalpul (Londa Professional Shampoo Purifying) sau o lotiune (Londa Professional Stimulating Sensation Leave-In Tonic).
Tipurile de par sunt diferite, asa ca ne trebuie si produse diferite. In primul rand, putem porni de la gama de ingrijire. Sampon, masca sau balsam. Parul are nevoie de o clatire foarte buna si riguroasa. de la sampon dupa care ne

Pe post de produse de stliyng, recomand o spuma balsam de volum sau o spuma flexibila ( se aplica doar pe par umed). Odata parul uscat, aplicam un gloss pentru protectie solara si pentru stralucire.

Tag-uri: , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 4

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

CRETU CRISTINA (14.03.2011, 13:17)
Desi multa lume este constienta ca tot ce se spune intr-o reclama este doar o strategie de marketing, menita sa convinga cat mai multi cumparatori sa achizitioneze produsul respectiv, de multe ori nu ne putem abtine sa nu dam crezare macar putin reclamelor, sperand ca macar de data asta produsul respectiv sa faca ceea ce promite
Răspunde-i
bianca curalea (06.03.2011, 13:04)
eu folosesc gama toni&guy. mi-a recomandat-o coafeza unde merg sa ma tund.
Răspunde-i
Daniela Stan (25.02.2011, 18:30)
super articolul..si eu imi doresc un par frumos..asa ca am sa pun in practica macar cateva sfaturi ale hairstylistilor
Răspunde-i
oana-camelia paun (24.02.2011, 19:16)
o sa incerc si eu pe cele de al Bead Head ,am inteles ca sunt foarte bune ,eu momentan folosesc de la Matrix dar m-ar face curioasa sa incerc B.H
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Frumusete
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar