armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

Feng-shui si astrologia isi dau mana pentru o toamna dinamica!

De în Monden 27 aug 2009
Probabil ca de cele mai mult ori ridicam neincrezatoare din umeri atunci auzim ca astrele si energiile au o influenta considerabila in deciziile pe care le luam si in actiunile pe care le intreprindem.Si pentru ca aceste influente exista, de ce sa nu le folosim in beneficiul nostru?
Toamna este probabil cel mai potrivit anotimp pentru a-ti pune ordine in ganduri si, de ce nu, si in stilul de viata. Zilele traite alert in timpul verii vor fi inlocuite de o perioada mai calma, in care fiecare din noi se va orienta mai mult spre sine si spre mediul in care traieste sau in care lucreaza. Iata de ce fiecare din noi se simte "la locul lui" toamna, mai mult decat in celelalte anotimpuri. Asa cum era de asteptat, trecerea de la un anotimp la altul presupune o schimbare pe plan energetic, pe care nu o resimtim direct dar care se reflecta pe toate planurile vietii noastre. Pentru a afla cum variaza aceste energii la inceput de toamna si cum putem sa le folosimin in avantajul nostru, am stat de vorba cu Miruna Macavei, specialist in Feng-Shui.

Energiile se modifica in timp.Invata cum sa le calculezi singura!

"Fiecare luna si fiecare an aduc noi energii in casele noastre. Aceste schimbari pot fi calculate de fiecare din noi, folosind o formula din scoala de Feng Shui traditional denumita "Stelele zburatoare". Veti putea, asadar, sa aplicati principiile Feng Shui traditional acasa sau la birou, chiar daca nu ati beneficiat de o consultatie din partea unui practicant specializat", ne-a spus specialistul.

Cum puteti face acest calcul? Relativ simplu: ca sa puteti folosi stelele lunare si anuale aveti nevoie de planul apartamentului sau biroului si trebuie sa cunoasteti orientarea acestora in spatiu. Marcati pe plan directiile cardinale(N, NE, E, etc) si amplasati remediile sau amplificatorii pentru energii in zonele corespondente din casa sau birou.

Specialistul ne explica ce trebuie sa facem mai departe: "Fiecare din cele 9 energii numerotate cu cifre si folosite in scoala Stelelor Zburatoare sunt fie pozitive, fie negative, in functie de calitatile intrinseci ale fiecare energii si de faptul daca sunt in perioada lor buna sau nu. In prezent, cea mai buna energie este cea numerotata cu cifra 8, energie care este la conducere in perioada 2004 - 2024. Pentru sporirea sanselor in plan financiar, de exemplu, putem activa energia anuala 8 (denumita si "prosperitatea curenta") si energia lunara 8 din casa noastra, folosind fantani de apartament. O alta energie buna este 9 ("prosperitatea viitoare") si 1 ("prosperitatea indepartata") care pot si ele sa fie activate cu apa in miscare (apa de tip "Yang" - dinamic)", ne invata specialistul.

Formulele de calcul

"Urmatorul pas pentru a calcula energiile anului 2009 presupune cunoasterea modului in care zboara stelele (cu alte cuvinte cum se aranjeaza energiile) conform patratului Luo Shu (acel patrat magic - sau Bagua - atat de cunoscut celor care aplica Feng Shui simplificat) si sa cunoasteti formula de calcul pentru steaua (energia) anuala", ne explica Miruna Macavei.

Asadar incepeti prin a desena un patrat pe care mai apoi il vei imparti prin linii astfel incat sa obtineti trei randuri si trei coloane egale, adica in total alte noua patrate mai mici. In coltul din stanga sus al patratului (atentie, nu in rubricile din interior, ci in afara conturului) notati SE (sud-est) , in cel din dreapta sus SV, in dreapta jos NV, si in stanga jos NE. Plecand tot din coltul de stanga sus, intre SE si SV fixati sudul (S), intre SV si NV notati V, apoi N si E.

Specialistul explica mai departe: "Stelele (energiile) se aranjeaza in patratul Luo Shu conform urmatorului traseu: centru, nord-vest, vest, nord-est, sud, nord sud-vest, est, sud-est. Vor calatori mereu in sens crescator, asemenea timpului care trece: 5 (centru) , 6 (nord-vest) , 7 (vest) , 8 (nord-est), 9 (sud), 1 (nord), 2 (sud-vest) , 3 (est), 4 (sud-est).

Pentru a calcula energiile anului 2009, adunati cifrele din componenta: 2+9 = 11. Daca rezulta un numar mai mare de 9, adunati din nou cifrele: 1+1 = 2.Scadeti cifra rezultata din 11: 11 - 2 = 9. Steaua anuala pentru anul 2009 este deci 9.

Configuratia anuala pentru 2009 va arata  astfel: pornind de la cifra 9 din centrul si mergand in sensul formulei: 9 (centru) , 1(nord-vest), 2 (vest), 3 (nord-est), 4 (sud) , 5 (nord), 6 (sud-vest), 7 (est), 8 (sud-est)".

Nu vom analiza stelele anului 2009 in acest articol, ci ne vom ocupa de energiile lunare a caror influenta este de scurta durata si pe care o putem simti mai usor.

 Energiile lui septembrie 2009

 "Configuratia avand in centru steaua lunara pentru septembrie arata in felul urmator: 7 (centru) , 8(nord-vest), 9 (vest), 1 (nord-est), 2 (sud) , 3 (nord), 4 (sud-vest), 5 (est), 6 (sud-est). Formula pentru stelele lunare este mai complicata, insa va pot spune ca steaua lunara pentru octombrie este 6, iar pentru noiembrie 5. Va puteti calcula configuratia lunara pentru cele doua luni de toamna punand in centrul patratului cifra 6 si, respectiv, 5 si aplicand aceleasi consideratii ca pentru luna septembrie.

Fiecare noua configuratie lunara se schimba la inceputul lunii (pe 3, 4 sau 5 ale lunii), deci, ca sa fiti siguri, puteti efectua schimbarile lunare de pe 5 sau 6 ale lunii respective luand in calcul locul fiecarei stele ale lunii in curs", ne-a explicat Miruna Macavei.

Casa si biroul nostru sunt influentate de energiile inceputului de toamna
 
Dupa ce am stabilit punctele cardinale pe planul casei/biroului pe care l-am impartit in prealabil in 9 patrate, putem trece la aplicarea remediilor pentru energiile rele (5, 3 si 2) si la amplificatori pentru cele pozitive (8, 9, 1, 4, 6, 7, 8).
 
"Energia 7 metal din centrul schemei pentru luna septembrie ne arata ca aceasta poate fi o luna buna pentru cei care au ocupatii cum ar fi cantaret, trainer (orator), prezentator de televiziune, intr-un cuvant o meserie in care este folosita comunicarea orala. Pe de alta parte, energia 7 metal se afla in conflict cu energia 9 foc anuala din centrul schemei pentru anul curent. Remediu este energia 8 pamant care poate ajunge aici din zona de nord-vest in luna septembrie sau din sud-est pe tot parcursul anului curent, in masura in care camerele apartamentului sau biroului amplasate in aceste doua zone au legatura cu centrul spatiului. Daca acest lucru nu este posibil din cauza compartimentarii, aveti grija sa nu va implicati in certuri sau neintelegeri cu familia sau colegii.
 
In zona de nord-vest a casei sau biroului dvs. puteti activa prosperitatea prezenta (energia 8 apartinand elementului pamant) folosind o fantana de apartament care sa functioneze in timpul zilei. Puteti pastra fantana in acel loc pe tot parcursul anului 2009 pentru ca steaua anuala pentru nord-vest este 1 care am vazut ca este energia prosperitatii indepartate.
 
In vest exista steaua (energia) 9 care apartine elementului foc. Energia 9 poate spori puterea energiei cu care vine in contact, in cazul nostru energia 2 de tip pamant a anului 2009. Steaua 2 este o energie negativa care poate aduce boli, in special in zona abdomenului, iar 9 foc ii va spori puterea de a face rau. Puteti folosi remedii de metal (6 decoratiuni sferice aurii), precum si sunetul metalului (clopotei de vant cu 6 tuburi metalice). Aceleasi remedii de metal le puteti amplasa in zona de sud unde apare energia lunara 2.
 
In zona de nord apare energia 3 (lemn) care poate indica certuri, conflicte, furturi. Remediul este elementul foc pe care il puteti aduce aici prin culorile rosu sau portocaliu intens: vaze, tablouri, lampi in forma de stea, lumanari piramidale. Daca doriti sa luati in calcul si steaua anuala, care in nord este 5, puteti folosi si mici decoratiuni care apartin elementului metal (sfere aurii).
 
In nord-est avem o zona cu o energie lunara buna: 1 care apartine elementului apa. Puteti folosi o fantana si aici, daca doriti sa activati prosperitatea indepartata, si aveti grija sa puneti si mici remedii de foc pentru a transforma energia anuala 3 care apare tot in aceasta zona si care este sustinuta de 1 lunar.
 
In est luna septembrie aduce cea mai rea energie: 5 pamant care are nevoie de remedii de metal: sfere aurii si sunetul metalului (clopotei de vant sau muzica de pian). In combinatie cu 7 anual, poate indica probleme de comunicare si legate de alimentatie, deci atentie daca la serviciu aveti aici sala de sedinte sau acasa zona de pregatit si luat masa.
 
Sud-estul este vizitat de 6 metal, o stea buna care indica autoritate si succes. In combinatie cu 8 anual sansele sunt si mai mari, pentru ca energia 8 pamant o sustine pe 6 metal. Este o zona buna pentru biroul sefului de companie sau a unui birou din care sa lucrati de acasa. Puteti lasa zona asa cum este sau folositi si aici un mic acvariu sau o fantana.
 
Energia 2 pamant a bolilor apare in sud in luna septembrie. Folositi si aici elementul metal din plin si un fruct exotic Wu Lou. Pentru 4 anual adaugati si cateva elemente de foc.
 
In sud-vest apare energia 4 lemn a creativitatii si carismei. Puteti folosi zona ca spatiu de studiu pentru copii sau tineri care au examene sau pentru adultii cu inclinatii artistice. Aici puteti crea o zona in care sa desenati sau sa scrieti carti. Daca nu aveti inclinatii artistice, steaua 4 va poate conferi carisma. In cazul cuplurilor, evitati sa stati prea mult in aceasta zona sau folositi elementul foc", ne sfatiueste specialistul.
 
 Armonizati energiile si culegeti beneficiile
 
"Energiile din jurul nostru ne influenteaza fie ca noi credem, fie ca alegem sa le ignoram. Stelele zburatoare ne aduc darurile lor specifice, care pot fi mai putin bune in cazul energiilor 2, 3 si 5.
 
Sfatul meu este sa aveti grija sa le remediati in primul rand in calitate de stele anuale si apoi sa le luati in calcul si ca stele lunare, in special daca apar in perechi negative, cum ar fi 3 si 5 in zona de nord. Altfel s-ar putea sa aveti sanse mari sa fiti afectati de probleme in planul sanatatii, relatiilor sau financiar.
 
Stelele bune (1, 6, 8, etc.) pot fi activate cu fantani sau lasate pur si simplu sa actioneze, creand efecte favorabile", ne sfatuieste specialistul.
Tag-uri: , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr