Feng shui: Cum foloseşti culoarea portocalie în casa ta

Portocaliul este culoarea persoanelor comunicative, deschise la nou şi foarte optimiste. Această culoarea aparţine focului, la fel ca roşu, dar spre deosebire de cea din urmă, nu este la fel de intens atunci când vine vorba de energii.

portocaliu

Portocaliul mai este cunoscut drept culoarea "comunicării", întrucât creează energia feng shui necesară conversaţiilor pline de viaţă.

Folosită iarna, culoarea portocalie ne aminteşte de zilele toride de vară, de aventuri şi de visele pentru care trebuie să luptăm. Totuşi, frumuseţea portocaliului o putem sesiza mai bine toamna, pe frunzele copacilor.

Dacă vrei să ai parte de faimă şi reputaţie, atunci trebuie să foloseşti culoarea portocaliu în zona de sud. Pentru dragoste şi căsnicie fericită, ai grijă să ai portocaliu în sud-vest, iar pentru dezvoltare spirituală şi auto-cultivare, foloseşte portocaliul în nord-est.

Portocaliul este binevenit şi în centrul casei, întrucât este un element al focului, iar în această zonă avem nevoie de astfel de energie.

Este bine să eviţi culoarea portocalie în zona de vest, care este reprezentativă copiilor şi creativităţii, în nord-vest, unde este situată speranţa şi binecuvântarea, în est, unde avem sănătatea şi familia, ca de altfel şi în sud-est unde găsim banii şi prosperitatea.

Delicateţea şi căldura fac ca portocaliul să fie o culoare feng shui uşor de folosit în casa ta. Este bine să foloseşti portocaliul în living sau în bucătărie, dar şi în zona de joacă. Portocaliul este o culoare veselă care îţi oferă energia de care ai nevoie. De regulă, este mult mai uşor să aduci culoarea portocalie în casa ta prin accesorii, decoraţiuni sau opere de artă, decât să vopseşti toţi pereţii cu ea.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 oct