Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

Cum intretii dragostea unui barbat in functie de zodie?

De în Dragoste & Sex 5 iul 2010
Feminis iti dezvaluie!
Berbec

Se avanta inspre chestiunile de care ingerii se feresc, in special sex si idile amoroase. Explorarea lor curajoasa poate speria si apoi chiar indeparta o iubita. O mica "vanatoare'', o dezbatere vioaie si o buna provocare il pot motiva pe acest iubit al naibii de indraznet sa se convinga ca tu esti aleasa. Pentru binele lui, dar si al tau, nu te grabi, fii constanta si precauta. Din cand in cand aminteste-i Berbecului ca este timp pentru orice; nu trebuie sa le faca pe toate deodata. Si nu uita: in compania unui Berbec pune-ti in evidenta ochii tai frumosi, buzele lucioase si parul matasos. Nu-si va mai lua privirea de la tine.
 
Taur

Tine-ti gelozia sub control daca esti iubita unui Taur. Desi ii place sa fii putin posesiva, scenele dramatice facute in public il vor determina pe iubitul tau sa-si caute imediat pe altcineva.

Cu cat ii dai mai mult spatiu, libertate si loialitate, cu atat mai mult va dura relatia cu un Taur. Sa nu uiti niciodata de aniversari, de cinele romantice cu lumanari, muzica buna si flori si nici de prima intalnire avuta impreuna. Daca vei dori sa-l pastrezi pentru toata viata. Si nu-l grabi vreodata! Bucura-te de o intalnire lenta, dar delicioasa si ar putea dura pentru totdeauna.

Gemeni

Pastreaza mereu aparentele cu Gemenii si fii o combinatie egala de istetime culta cu una invatata din viata reala, de pe strazi. Semnul acesta are nevoie de o iubita versatila. Gemenii se simt confortabil in compania grupurilor si a adunarilor mari. De aceea, ca sa-l mentii permanent interesat de tine, interactionati cat mai des si cu alte cupluri. Gemenii vor fi incantati sa vina acasa cu tine dupa ce au socializat si cu alta lume.

Amintiti-le Gemenilor ca aveti nevoie sa petreceti timpul din cand in cand si numai in doi. Asa ca planifica seri surpriza pline de amuzament si conversatii intime. Nu uita sa porti ceva sexy si provocator. Iubitul tau din zodia Gemeni va aprecia asta.

Rac

Racul face orice ii sta in putere sa mearga relatia cu tine, tot ce ai vrea si crede ca ar trebui. Mare greseala! Relatiile sunt pentru doi, asa ca ar trebui sa evite sa domine si sa se poarte exagerat de emotional.

Ca relatia voastra sa mearga, ramai constanta, loiala si sincera. Pentru a-l mentine fericit: intretine focul pasiunii intre voi si nu-l lasa sa uite cat de sexy si destept este el!

Daca vrei sa devii sotia lui, du-l undeva langa o apa (pe plaja, in jacuzzi), da-i sa bea si sa manance sau serveste-i micul dejun la pat. Sunt lucruri marunte, dar care conteaza pentru un Rac, pentru ca iubeste ideea de siguranta si si confort in camin.
Leu

Este un semn fix, ceea ce inseamna ca rezista schimbarilor, inclusiv cand pun capat unor relatii toxice. Leul trebuie sa inteleaga valoarea ideilor si sugestiilor partenerei sale. Aminteste-i Leului ca o relatie nu este definita de o singura persoana.

Fii stilata si sexy si arata ca ai simtul umorului. Leul va ramane cu un partener care se pricepe la afaceri si are idei inovatoare. Si tine minte: adora sa ii acorzi atentie si sa-i faci complimente! Daca aveti probleme in cuplu, incearca sa fii adaptabila si mai intelegatoare.

Fecioara

Partenerul ideal pentru Fecioara este acela care impartaseste multe lucruri in comun cu el. Lasa-l sa-ti imbunatateasca viata: sa renunti la un viciu, sa-ti cultivezi un hobby, sa inveti o limba strainsa ori sa citesti carti erotice. Sfat: Vezi care ii e cea mai hot fantezie si indeplineste-i-o!

Balanta

A fi hotarat nu este punctul tau forte, Balanta! Poti fi o adevarata pacoste pentru un partener care te iubeste la nebunie cand te va vedea cantarind la nesfarsit argumentele pro si contra ale fiecarui aspect din relatia voastra. Cand o decizie este necesara stabileste un dead-line si tine cont de el.

Persoana iubita trebuie sa fie puternica, atragatoare si hotarata. Daca vrei sa pastrezi o Balanta pentru totdeauna stabileste un scenariu romantic si implica-l si pe iubitul tau.

Ca sa afli daca te iubeste pune-i intrebari subtile si daca iti va cauta compania si va arata un interes sincer poti fi sigura ca este barbatul potrivit pentru tine.

Scorpion

A seduce un Scorpion este un joc la puterii pentru ca acestu nativ ii place sa detina controlul. Scorpionului de asemenea ii place misterul, asa ca nu ii spune tot. Cea mai buna metoda de a iubi si a fi iubita de un Scorpion este sa il faci sa ghiceasca ceea ce esti si ce faci, oferindu-i informatii subtile, dar sincere de-a lungul timpului.

Un Scorpion poate fi deceptionat destul de usor, mai ales cand vine vorba despre sex, dragoste si relatii. Lasa-l sa stie ca este barbatul visurilor tale daca crezi asta. Fii sincera, loiala si interesanta ca sa il convingi pe Scorpion ca trebuie sa te pastreze.

Sfat: Iubitul tau te va adora daca vede ca te gandesti la voi, ca si cuplu, in loc sa faci planuri doar pentru tine. Si arata-i ca poti fi vulnerabila in fata lui.
Sagetator

In general Sagetatorii sunt considerati "jucatorii zodiacului". Odata ce te vei intalni cu un Sagetator vei descoperi ca este provocator si dificil sa il faci sa ramana cu tine. Fii constienta ca sunt cunoscuti drept tipul ,,iubeste si paraseste".

Istet si talentat, Sagetatorul adesea amesteca umorul si sarcasmul drept un mecanism de aparare. Dar nu poti sa razi despre orice, Sagetatorule, mai ales de dragoste si sex. Acest semn zodiacal trebuie sa invete sa traiasca dupa un nou set de reguli cand este implicat intr-o relatie.

Lasa-l pe Sagetator sa afle ca te-a inspirat sa fii tot ce iti doresti sa fii si apoi munciti impreuna, faceti sex, hraniti animale si faceti planuri de vacanta.

Capricorn

Tinde sa se gandeasca la dragoste si sex ca parte a unui plan de viitor. Capricornul are tendinta sa faca pe seful si sa-si mustruluiasca partenera daca e nefericit. Tineti minte Capricornilor: parerile partenerilor vostri sunt la fel de valide ca si ale voastre. Altfel ii veti pierde.

Convingeti-va iubitul Capricorn ca esti activa in viata lui. Tineti minte "cuplurile care se joaca impreuna raman impreuna".

Sfaturi pentru Capricorni: dati-va seama ca partenerul nu este intotdeauna perfect.

Varsator

Desteptul si talentatul Varsator traieste adesea cu capul in nori si cu mintea in deriva. Are un stil de viata excentric si se poarta diferit de ceilalti. Iti vei da seama ca iti e devotat daca va arata un interes sincer asupra felului in care iti petreci timpul, asupra pasiunilor tale si cel mai important, asupra ta.

Un bun start pentru relatia voastra poate fi o conversatie deoarece Varsatorului trebuie sa-i starnesti in primul rand mintea. Planifica surprize, intalniri neprevazute si in locuri inedite. Fii pregatita sa incerci orice: mancare, sex, calatorii, filme si poate un truc sexy in dormitor si te-ai facut cu un iubit pentru toata viata. Nu fi posesiva si ai toleranta fata de batrani, oamenii de toate rasele. Admira oamenii pentru ceea ce sunt si nu ii critica in public. Si nu uita sa ii acorzi destul spatiu iubitului tau Varsator atunci cand are nevoie.

Pesti

Poti avea o relatie de durata cu barbatii Pesti daca ii impartasesti aspiratiile, daca va leaga o atractie puternica si aveti valori compatibile. In plus, Pestii cauta iubiti care vor avea grija de ei, pentru ca la randul lor, sa intoarca favorul. Aveti grija ca acest semn va poate citi gandurile cu intuitia lui deosebita. Un ultim sfat: Pestii se vor indragosti cu atat mai mult de voi daca aveti o poveste trista sau o drama personala. Este un barbat pe al carui umar cu siguranta puteti plange.
Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

alina brusture (20.12.2011, 19:30)
multumim pentru ponturi!
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr