Richard Gere

Richard Gere revine pe covorul roşu, la Cannes, cu „Oh,...

Citeste mai mult»
Paul McCartney

Paul McCartney a devenit primul muzician britanic miliardar

Citeste mai mult»
Florin Piersic

Florin Piersic, reevaluat cardiologic. Medicii au...

Citeste mai mult»
baby

Cântăreţul croat Baby Lasagna îşi donează recompensa...

Citeste mai mult»
David Copperfield

David Copperfield, acuzat de violenţă sexuală de mai...

Citeste mai mult»
Kylian Mbappé

Kylian Mbappé va avea statuie de ceară la muzeul Madame...

Citeste mai mult»
Serena Williams

Serena Williams va prezenta gala premiilor ESPY în iulie

Citeste mai mult»
Michael Schumacher

Ceasuri care i-au aparţinut lui Michael Schumacher,...

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Fundaţia Archewell a lui Harry şi Meghan, în vizorul...

Citeste mai mult»
insomnie

Băutura care te poate ține treaz noaptea

Citeste mai mult»
madonna

Madonna, dezvăluiri copleșitoare despre mama ei: „Era o...

Citeste mai mult»
Roman Polanski

Roman Polanski a fost achitat de o instanţă franceză în...

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Prinţul Harry şi soţia lui şi-au încheiat vizita în Nigeria

Citeste mai mult»
Jerry Seinfeld

Discursul lui Jerry Seinfeld la ceremonia de absolvire de...

Citeste mai mult»
piersic

Florin Piersic, primul mesaj de la internarea în spital:...

Citeste mai mult»
piersic

Starea de sănătate a lui Florin Piersic, uşor...

Citeste mai mult»
Camilla

Regina Camilla a hrănit cai şi măgari cu ocazia unei...

Citeste mai mult»
bieber

Justin şi Hailey Bieber aşteaptă un copil

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a scăpat de problemele juridice pe care le avea...

Citeste mai mult»
Isabelle Huppert

Actriţa franceză Isabelle Huppert va prezida juriul...

Citeste mai mult»
piersic

Florin Piersic, internat cu o stare generală gravă, în...

Citeste mai mult»
 Greta Thunberg

Greta Thunberg, amendată pentru că a blocat intrarea în...

Citeste mai mult»
Kevin Spacey

Actorul american Kevin Spacey, vizat de un nou proces la...

Citeste mai mult»
Florin Piersic

Florin Piersic, ”într-o evaluare complexă legată de...

Citeste mai mult»
met

Gala Met, o întâlnire de neratat a vedetelor, la New York

Citeste mai mult»
Jamala

Câştigătoarea Eurovision Jamala spune că Ucraina "nu-şi...

Citeste mai mult»
Eden Golan

Eden Golan, concurenta israeliană la Eurovision, speră să...

Citeste mai mult»
Meryl streep 2

Meryl Streep va primi un Palme d'Or onorific la ceremonia...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish anunţă turneul mondial „Hit Me Hard and Soft”

Citeste mai mult»
Kevin Spacey

Kevin Spacey ripostează faţă de un documentar în care...

Citeste mai mult»
charlotte

Prinţul William şi Kate au dat publicităţii o fotografie...

Citeste mai mult»
Robert de Niro

Un videoclip viral cu Robert de Niro în care actorul...

Citeste mai mult»
Carli Lloyd

Carli Lloyd, fost star al naţionalei SUA, a anunţat că...

Citeste mai mult»
sport

Câte ore pe zi ar trebui să stai în picioare, să faci...

Citeste mai mult»
Paul Auster

Romancierul american Paul Auster, autorul ''Trilogiei New...

Citeste mai mult»
yumi

Japoneza Yumi Katsura, o renumită creatoare de rochii de...

Citeste mai mult»
Gérard Depardieu

Actorul Gérard Depardieu a fost eliberat după opt ore de...

Citeste mai mult»
Raluca Turcan

Raluca Turcan, despre cineaşti la gala Premiilor Gopo:...

Citeste mai mult»
Salma Hayek

Salma Hayek s-a alăturat Madonnei pe scena din Mexic,...

Citeste mai mult»
shakira

Blackstone oferă aproape 1,6 miliarde de dolari pentru...

Citeste mai mult»

Doua vieti superbe

De în Suflet 31 mar 2013
Sunt tanar, am toata viata inainte. Am o experienta bogata, nu mai sunt naiv. Am o gramada de calitati si mi-am asumat majoritatea defectelor. Defecte care nici macar nu sunt multe, oricum incomparabil mai putine decat calitatile. Sunt acolo, in top, sunt genul de prieten sau iubit pe care mai toti si toate si l-ar dori. Sunt admirat si sunt considerat aspirational. Sunt inteligent, cult si spiritual. Filozofez mult, lansez idei, combat cu argumente. Am o personalitate cuceritoare. Arat bine, sunt inalt, nu sunt gras, nu am fire albe. Sunt cool, fara sa ma straduiesc. Fetele se indragostesc de ochii mei si imediat si de mine.

Sunt mai batran decat arat. Am trait cam tot ce mi-am dorit. Am trait si multe lucruri pe care nu stiam ca le doresc. Am avut o viata absolut superba, am fost fericit aproape tot timpul. Am invatat si am evoluat. Am produs si am consumat de toate: produse, senzatii, proiecte si sentimente. Am fost insurat, am facut copii, am construit case si am plantat pomi. Am iubit si am daruit iubire. Am fost indragostit si dezamgit. Am trecut pana la urma peste toate cu eleganta. Am calatorit in toata lumea, am citit mult si am mii de povesti. Si cate o teorie despre orice.


Am valorile mele in care cred si aplic aceste valori. Sunt mandru in sustinerea lor. Cred in sinceritate si deschidere maxima fata de oameni, merg pana la cinism cu atitudinea asta. Mai cred in devotament fata de prieteni si in fidelitate in cuplu. Este esential pentru mine sa stiu in orice moment ce vreau. Sunt ferm, de o previzibilitate plictisitoare cand este vorba despre valorile in care cred. Am curaj sa spun ce cred si evit sa spun ceea ce vor ceilalti sa auda. 


Acum, stiu ce vreau. M-am prins cum e cu viata. Am inteles ca cheia ecuatiei este iubirea. Stiu ca gasirea si pretuirea ei sunt cele mai importante lucruri din lume. Iar eu am gasit-o. Si sunt un norocos si un privilegiat ca o am. E aici. Si este momentul sa ma arunc cu capul inainte in iubirea autentica care mi s-a revelat miraculos si sa ma imbat cu seva ei, sa traiesc superb si armonios impreuna cu femeia perfecta. Am gasit solutia fericirii eterne si nu-mi ramane decat sa o traiesc frumos pana la eternitate.

Eu nu am oprelisti sau limite. Sunt puternic, pot sa obtin si mai departe tot ce vreau. Si vreau sa sorb in continuare din frumusetea vietii, din placerile ei. Vreau sa descopar, sa explorez, sa fiu curios si sa-mi satisfac curiozitatile. Vreau sa rad, sa ma sperii sau sa raman perplex de noile situatii pe care viata mi le va scoate in cale. Vreau sa ma culc fara sa stiu unde voi fi maine sau ce naiba voi face maine. Vreau sa ma joc de superficialitatea pentru ca am condamnat-o atat de mult incat latura perversa a caracterului meu imi cere uneori sa ma umplu de ea.


Renunt cu bucurie la toate celelalte banalitati pe care viata traita singur mi le poate oferi. Renunt la adolescentisme si la superficialitate. Implinirea mea este iubirea pe care am gasit-o. Egoismul meu se topeste alaturi de al ei iar egoismul cuplului nostru preia povara ca o umbrela. Nu mai conteaza nimic altceva in afara de noi, de parca de fapt nici nu mai exista nimic. Ne inchidem in casa, ne inchidem si telefoanele si laptopurile si traim frumos iubindu-ne fara sa mai stim ce zi sau ce luna e.

Incerc sa traiesc ca un tanar, incerc sa fac toate lucrurile pe care nu le-am facut in tinerete. Sau pe care cred ca nu le-am facut suficient. In ultima vreme am alergat impotriva timpului de parca incercam sa mai storc cate ceva din anii ramasi. Nu mai fac acest lucru pentru  ca sunt inca tanar si am timp. Am un statut finanicar excelent care-mi perimite sa-mi dobor si ultimele limite. Mai am si foarte mult timp liber, nu sunt obligat sa muncesc ca majoritatea oamenilor pentru a-mi asigura traiul confortabil pe care il am.
Fericirea mea este conditionata si de fericirea ei.

Zilele ei proaste sunt si ale mele. Iubirea noastra este fotografia fericirii noastre atarnata intr-un cui pe perete. Iar fotografia se schimba periodic, se actualizeaza. Nu este amintirea inceputurilor cand noi ne iubeam, este imaginea recenta, cea de saptamana trecuta cand eram chiar mai fericiti decat la inceput!

Libertatea este valoarea mea esentiala. Libertatea mea este inalienabila. Apreciez momentele de singuratate, le dau valente extraordinare si am nevoie de ele. Am timp sa scriu, sa ma gandesc, sa ma plimb. Libertatea imi da posibilitatea de a face ceea ce simt, atunci cand simt. Nu am nici o piedica. Nici macar una. Pot sa initiez o conversatie de flirt cu fata de pe banca de vizavi, pot sa ma urc in avion si sa plec la Reykjavik, pot sa beau o sticla de whisky si sa cant singur la karaoke. Pot sa ma culc la 8 dimineata sau sa ma trezesc la 8 seara, pot sa ma imbrac cum vreau, sa manac sau sa beau ce vreau, sa ma vad cu cine vreau si sa fax sex cu cine vreau.
In culplul nostru, noi nu avem secrete.

Tot ce stiu eu, stie si ea. Chiar si cele mai perverse fantasme, chiar si cele mai conventionale tabu-uri, toate le pun pe masa. Impreuna cu sufletul meu. Impreuna tragem concluzii, impreuna luam decizii. Singurul element inalienabil este iubirea noastra. De aici pleaca totul. Restul sunt doar consecinte. Noi nu avem nimic de demonstrat in afara cuplului nostru. Nu trebuie sa ne convinga altii ce e bine si ce e rau pentru noi. Noi nu avem nevoie de ei pentru ca noi stim.


Mi-au ramas niste extravagante pe creier, de pe vremea cand eram ceva mai tanar decat acum. Nu mi-am batut niciodata capul cu ele iar acum ar fi cazul sa incep sa o fac. N-am avut niciodata o prietena negresa si nici nu am facut sex cu doua fete simultan. Nu am mers cu masina pana la Vladivostok, asa cum imi doream in tinerete, nu m-am tavalit in noroi pe ploaie torentiala desi mereu mi-am dorit sa fac acest lucru. Sunt acum decis sa imi fac lista tuturor acestor lucruri pe care mi le-am dorit in viata asta si sa ma apuc sa le fac pe toate, unul cate unul.


Ea ma iubeste coplesitor. Si eu pe ea. Suntem atat de frumosi impreuna! Compatibilitatea noastra merge pana in cele mai adanci detalii. Si ea are foarte mult timp si ea are foarte multi bani. Avem si pasiuni comune si preocupari comune. Toate lucrurile pe care mi le doream sa le fac singur, le pot face cu ea. Mai putin cele sexuale bineinteles insa cine mai are nevoie de ele? Iubita mea este cea mai frumoasa si cea mai senzuala femeie pe care am cunoscut-o. De ani de zile avem o sublima si ametitoare constanta in erotism. Pasiunea sexuala nu s-a redus, este ca la inceput iar creativitatea noastra o va mentine cu usurinta la fel pana tarziu,  pana la sfarsit.


Sunt tanar si viguros, sunt potent si senzorial. Senzualitatea femeilor imi stimuleaza tandretea si romantismul care se revarsa in gesturi superbe si in epistole cucritoare. Iubesc sa le fac fericite pe femeile care ma atrag. Imi place sa fac surprize, sa cuceresc. Sufar la unison cu ele pentru frustrarea pe care ele o incearca atunci cand ne despartim. Insa ma conving mereu ca e mai bine asa. Sunt empatic cu ele, incerc sa le alin tristetea. Si nu le mai tulbur ulterior, nu fac excese de barbat arogant si posesiv. In lipsa iubirii, le ling ranile si dispar. Ce altceva as putea sa fac?

Defectele mele sunt si ale ei, la fel ca si calitatile mele. Am venit amandoi cu un pachet de calitati si defecte iar fiecare si le-a asumat pe ale celuilalt. Am ajuns chiar sa ne indragim cateva din defectele celuilalt, n-am mai putea sa le desprindem de personalitatea lui pentru ca atunci el nu ar mai fi autentic. Cand eram singuri aveam defecte, complexe si limitari. Acum nu le mai avem. Au fost compensate cu toleranta celuilalt rezultata din iubire.

Sunt tanar si fericit. Am mii de oportunitati viitoare de a fi fericit, plus mijloacele necesare.


Sunt batran si fericit ca mi-am gasit sufletul perech. Am nevoie de un singur lucru: de iubirea pe care o am.

Am 37 de ani si este prima oara in viata mea cand nu stiu daca sunt tanar sau batran
  
Tag-uri:
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 mai