Dolce & Gabbana, despre închiderea magazinelor

De în Moda 3 iun 2020

Stefano Gabbana și Domenico Dolce, au declarat că închiderea magazinelor proprii li s-a părut „un dezastru total” la început, dar criza mondială de sănătate i-a ajutat să se întoarcă la rădăcinile lor.

Duoul de designeri a fost inițial în șoc din cauza pandemiei și s-a temut pentru viitorul afacerii, dar unul dintre ei a declarat următoarele lucruri pentru cotidianul The Daily Teleghraph:

Când a trebuit să închidem magazinele am fost șocați. Am simțit totul ca pe un dezastru total. Într-un mod ciudat, acest lucru ne-a făcut să lăsăm un pic deoparte meseria de designeri și să revenim la sentimente mai umane. Situația seamănă un pic cu modul în care am lasat această companie, acum 30 de ani, pe când făceam totul singuri, inclusiv curat prin birouri... Nu poți să faci modă doar de dragul modei. Acum ne întrebăm în mod constant cum va arăta viața socială în lunile următoare. Dacă nu te poți duce la o petrecere mare sau la un restaurant prestigios, atunci nici nu trebuie neapărat să porți ceva elegant.

Cei doi încearcă totuși să privească optimiști către viitor și să-și imagineze cum va fi lumea pentru persoanele ce vor ieși în curând din carantină și autoizolare, pentru a putea concepe haine în concordanță. De asemenea, ei sunt conștienți că trebuie să-și protejeze angajații și chiar dacă au continuat să lucreze, declară că fiind catolici se roagă să fie totul bine și țin degetele încrucișate, pentru a putea fi destul de creativi și sănătoși să lucreze toată lumea în continuare, în condiții cât se poate de sigure.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Moda
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 noi