Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Zodiile pe terenul de fotbal - Ce jucator esti pe stadionul vietii

De în Monden 19 iun 2014
Daca tot ne aflam in plin Campionat Mondial, ce-ar fi sa consultam astrele pentru a afla cum se descurca fiecare zodie pe post de fotbalist? Descopera daca ai stofa de atacant sau portar!

Berbec 

Daca te-ai nascut sub semnul Berbecului, ai un stil de joc fara compromisuri, combativ. Esti un jucator puternic pe scena vietii si te faci adesea vinovat de faulturi serioase. Ai tactici nonconformiste si combini violenta cu tehnici de intimidare eficiente. 

Taur 

Esti un fotbalist indragit pe stadionul vietii, fiind tot timpul in lumina reflectoarelor, precum David Beckham. Ai un stil de joc pretentios si tinzi sa vorbesti despre tine la persoana a treia. Cu toate acestea, esti un coechipier excelent data te simti in largul tau. 

Gemeni 

Personalitate duala si colorata, esti un jucator valoros. Detii un amalgam irezistibil de talent brut, gandire pestrita si o violenta care te ia pe sus. Esti inegalabil pe teren, insa ai o tendinta alarmanta de a o lua pur si simplu razna atunci cand esti sub presiune, fiind de nerecunoscut pentru cei care te stiu drept artistul sau filosoful calm. Esti cel mai talentat jucator din generatia ta, insa atentie la problemele cu alcoolul si violenta! 

Rac 

Un rac pe teren? Poate ca da, poate ca nu. Cam ai probleme cu disciplina si autoritatile in general, asa ca stai mai tot timpul pe bara cand vine vorba de jocul de echipa, intrucat ai tendinta de a trage pe toata lumea cu un pas inapoi din cand in cand. Ai parte constant de cartonase galbene si rosii, asa ca risti in orice clipa sa fii eliminata din cauza comportamentului tau.

Leu 

Sa definesti un jucator Leu? Imposibil! Un amalgam extrem de competitiv si influent. Sunt cei care au ultimul cuvant de spus la vestiare si conduc echipa catre victorie, asa ca rolul de capitan de echipa este al lor de drept. Partea proasta este ca zelul lor ii face uneori sa-si dea cu stangul in dreptul si sa dea chix in stil mare. 

Fecioara 

Ca jucator pe stadionul vietii, Fecioara este excelenta pe post de portar. Atenta la detalii, nativa din zodia Fecioarei tine spatele echipei si are grija sa nu existe fisuri in “aparare”. In cautarea perfectiunii, nativa Fecioara nu va da gres si va dezvolta tactici tot mai complexe pentru a asigura unui joc impecabil.

Balanta

Un alt semn zodiacal care este greu de definit. Unii dintre cei mai mari jucatori de fotbal din toate timpurile sunt nascuti in Balanta, asa ca trebuie sa existe un anumit "cadou" ceresc pentru fotbalistii asociati cu acest semn zodiacal. Cu toate acestea, Balanta pare sa aiba un obicei prost de a produce, de a da nastere unor oameni extrem de enervanti. Insa la centrul terenului - pe "stadionul vietii" - s-ar regasi cu siguranta o Balanta. Balantele au un rol vital in aceasta lume. Cu capacitatea ei naturala de a fi un jucator de echipa, Balanta este cel mai bun semn zodiacal care actioneaza ca un intermediar si paseaza mingea - la momentul prielnic din viata - catre jucatorul cel mai bine pozitionat.

Scorpion

Scorpionii au sanse mari de a izbucni si de a-si face aparitia pe "stadionul vietii" la o varsta foarte mica, afisand o maturitate foarte mare, dincolo de anii pe care ii arata cartea lor de identitate. Scorpionii sunt acei "copii minune" care uimesc pe toata lumea cu reusitele lor in plan profesional. La centrul terenului - pe "stadionul vietii" - s-ar regasi in mod sigur un Scorpion, deoarece acesta este semnul zodiacal care face toata munca ce trebuie facuta. In viata, Scorpionii dezarmeaza sau isi "ucid" contracandidatii, ei fiind un semn zodiacal care recunosc pericolul atunci cand il vad. Scorpionul da tot ce are mai bun cand este in echipa cu cineva de sex opus si ii place sa "inscrie", ca si cum asta ar fi o forma de seductie. Atentie, insa: nu ii trada niciodata increderea unui Scorpion.

Sagetator

Jumatate om, jumatate cal, acest arcas ecvestru este, evident, bun la tintit. Acest semn zodiacal a adus lumii cativa dintre cei mai buni fotbalisti. Rapizi si letali de la mica distanta, Sagetatorii, de asemenea, par sa duca o viata curata, fiind indivizi cu picioarele pe pamant si carora le place sa evite controversele. Tot la centrul terenului, pe "stadionul vietii" - chiar langa Scorpion - ar fi Sagetatorul. Pentru acest nativ, fotbalul - implicit viata - este o religie si are o intreaga filosofie pe care a construit o adevarata arta de a trai si de a juca fotbal. Fiind jucatorul cu cea mai vasta experienta internationala, Scorpionul este familiarizat cu filosofia de joc a fiecarui adversar. In plus, Scorpionul este capabil sa injure in mai multe limbi straine. Pe de alta parte, nu ii place sa inscrie, ci doar sa se bucure de victorie.

Capricorn

Capricornii nu sunt predispusi sa afiseze prea mult talent pe "stadionul vietii", nu stiu sa joace alaturi de cei "mari", dar acest semn zodiacal a daruit lumii o intreaga serie de oameni care si-au construit o cariera buna in ciuda lipsei lor aparente de talent si alte abilitati. Pe pozitie de fundas pe "stadionul vietii" se regaseste Capricornul. Un semn zodiacal foarte tenace care nu renunta niciodata la nimic. Intotdeauna isi protejeaza si isi apara pozitia lui sau, in acest caz, spatiul in care poate sa marcheze. Capricornul este, in special, un foarte mare adept in organizarea aspectelor ce tin de aparare si nu lasa niciodata aceasta pozitie nepazita. Este un semn zodiacal foarte bun la strategii defensive si poate prezice miscarile adversarului.

Varsator

Varsatorii par a fi cei care renunta cand vine vorba de fotbal si de viata, implicit. Se stie ca ei sunt renumiti pentru fuga lor atunci cand lucrurile merg greu, dar nu le este teama sa recunoasca asta, ba chiar sunt onesti la acest aspect. Chiar daca sunt talentati pe plan profesional, Varsatorii renunta la companie dupa companie, firma dupa firma, job dupa job, insa ei sunt adevarati profesionisti, fotbalisti innascuti. Pe "stadionul vietii", Varsatorul ar fi cu siguranta atacant. Varsatorul este cunoscut pentru genialitatea lui, dar si pentru trasatura lui rebela; in plus, este semnul zodiacal al inventivitatii, intotdeauna va veni cu idei si proiecte care nu au mai fost vazute pana atunci. Insa uneori Varsatorul poate fi intransigent si dogmatic.

Pesti 

Acesti nativi nu sunt pe "stadionul vietii" niste superstaruri, dar ei sunt, adeseori, cei care alearga din greu pe teren, profesionistii, alergatorii. Din pacate, Pestii pot fi mai predispusi decat alte semne zodiacale sa se raneasca pe "stadionul vietii". De asemenea, Pestii sunt inclinati, cel mai probabil, catre aptitudini ce tin de administrare, au idei fanteziste si sufera de megalomanie. Pe "stadionul vietii", Pestii ar reprezenta cel de-al 11-lea jucator din echipa de fotbal. Pestii sunt cei care sufera, indiferent daca echipa lor pierde sau castiga. Fiind un semn zodiacal care este raspunzator de extaz, de bucurie si de fortele colective, Pestele este, prin excelenta, suporterul numarul 1. La fiecare joc, el este prezent acolo, pe stadionul vietii, cu toate rugaciunile, superstitiile si emotiile lui. Cand echipa lui castiga, Pestii sunt toti o mare bucurie, dar daca echipa adversa intoarce soarta jocului, Pestii sunt convinsi ca este sfarsitul lumii.

Tag-uri: , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar