chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Vedete fara studii: n-ai carte, ai parte

De în Monden 25 aug 2011
Sunt persoane pe care le admiri, persoane pe care le auzi frecvent dandu-si cu parerea despre diversele probleme politice sau economice ce au loc in lume, persoane care scriu carti, compun versurile melodiilor difuzate in permanenta la radio sau regizeaza filme, presedinti, printese, actori sau regizori renumiti, dar care nu au incheiat o facultate.

Din peisajul autohton, o femeie care este modelul multor tinere domnisoare din ziua de azi, Mihaela Radulescu este una dintre aceste persoane. Fosta prezentatoare a emisiunii "Duminica in familie" a inceput patru facultati, iar, potrivit presei, nu a reusit sa finalizeze nici una. A inceput Facultatea de Educatie Fizica si Sport, Facultatea de Filologie, Facultatea de Psihologie si Facultatea de Regie si Film. Dar frumoasa prezentatoare, desi nu si-a incheiat studiile, nu s-a dat batuta, a lucrat pana a ajuns in varful piramidei.

Alexandra Mutu, fosta sotie a fotbalistului, a inceput Facultatea de Drept, dar a fost prinsa in mrejele showbusiness-ului si nu a mai finalizat-o, mentioneaza adevarul.ro. A fost prezentatoare unor emisiuni pe TVR2, TVR1, iar apoi a parasit canalul national pentru a prezenta "Pro Motor" la Pro TV. A debutat si ca actrita in "Garcea si Oltenii" si "Second Hand" dupa nastere, iar dupa o perioada s-a mutat in Italia, unde a moderat o emisiune de tineret la postul TV Parma.

Gina Pistol, unul dintre iepurasii Playboy, se numara, la randul ei, printre persoanele publice fara studii superioare. Tanara, frumoasa si cu sex-appeal s-a hotarat sa nu isi continue studiile dupa ce a absolvit Scoala de Arte si Meserii, potrivit apropo.ro. A devenit, in schimb, repede cunoscuta, iar acum este una dintre cele mai bine platite top-modele din Romania, este adesea in reclame publicitare si invitata la petrecerile mondene.

Nico, una dintre cele mai cunoscute si mai talentate cantarete din Romania, nu a mers mai departe de liceu, desi prin cariera ei muzicala a reusit sa creasca si sa se dezvolte, aceasta fiind selectata sa participe la Eurovision.

Frank Timis, unul dintre cei doi romani care au intrat in topul celor mai bogati oameni din lume realizat de Forbes, este un miliardar fara studii. Potrivit bloombiz.ro, acesta a fugit din Romania in 1979, la varsta de 16 ani spre Italia, de unde a plecat in Australia, unde a intrat in contact cu industria miniera. Acum coordoneaza investii in idustriile miniera si petroliere si este stabilit la Londra.

Deoarece nu este singurul antreprenor de succes care a ajuns in varf fara sa aiba studii superioare, nume renumite pe plan international i se alatura. Bill Gates, de exemplu, este unul dintre acestia. Potrivit howstuffworks.com, co-fondatorul Microsoft, a fost plasat in topul celor mai bogati oameni din lume mai multi ani la randul. Desi el si colegul sau, Paul Allen, au renuntat inca din primul an la Harvard, acestia au construit un imperiu.

Actori celebri si foarte apreciati pentru talentul lor se numara, de asemenea, printre cei care au renuntat la a-si continua studiile pentru a creste in industria showbusiness-ului. Nicholas Cage, Johhny Depp, Michael Caine, Jim Carrey sau John Travolta sunt doar cativa dintre acestia. Toti au facut zeci, chiar sute de milioane de dolari, desi au abandonat liceul. Nicholas Cage a ajuns in anul 1998, pe locul 37 in topul celor mai influenti oameni din lume, Johhny Depp a fost nominalizat la premiile Oscar pentru sase dintre filmele in care a jucat, iar marele actorul, Michael Caine, a renuntat la liceul pentru a merge sa lupte in Vietnam. Amuzantul actor de comedie, Jim Carrey, are doua Globuri de Aur si a reusit sa faca 100 de milioane de dolari in noua ani din 11 filme realizate, iar John Travolta, care a abandonat liceul la varsta de 16 ani, a reusit sa realizeze o impresionanta mostenire pentru urmasii sai prin filmele in care a jucat, plus milioane de dolari castigate.

Halle Berry, prima actrita de culoare care a castigat un Oscar, s-a mutat in Chicago dupa ce si-a incheiat studiile de liceu, pentru a deveni model. In 2006, aceasta a ajuns in top 100 celebritati a revistei Forbes, fiind clasat pe locul 66 si este ambasadoarea Revlon.

Iar unul dintre cei mai faimosi, indragiti si talentati regizori de film este una dintre persoanele care a renunta la studii pentru a-si urma cariera. Quentin Tarantino este regizorul care a renunta la liceu inca din clasa a 9-a pentru a face filme. Acesta este renumit pentru Pulp Fiction, Kill Bill, Reservoir Dogs, From Dusk Till Dawn si multe altele.

Nici domeniul muzical nu este de evitat, una dintre vocile cele mai puternice si recunoscute din lume, cea a Christinei Aguilera, nu a fost modelata prin ore interminabile de canto la Conservator. Desi a reusit sa realizeze zeci de melodii care au ajuns in topul celor mai ascultate din lume, la doar varsta de 16 ani, mama cantaretei a scos-o din liceu din cauza barfelor si geloziei colegilor ei.

Dar ce se intampla cand printesele ajung printese, dar fara studii? Printesa Diana a ajuns printesa, desi a picat o mare parte din examenele liceului de fete Weast Heath la care era inscrisa. La varsta de 16 a fost mutata la un liceu privat in Elvetia, dar nici acolo nu a reusit sa isi finalizeze studiile. A devenit asistenta la o gradinita in Londra, iar apoi s-a logodit cu Printul Charles si nu a mai fost nevoita sa isi incheie studiile. Aceasta visa, totusi, sa ajunga balerina si cantareata.

Iar daca printesele nu sunt obligate sa aiba studii superioare, atunci se pare ca nici presedintii nu s-au sinchisit prea mult pentru a-si dovedi inteligenta in salile de clasa. Andrew Jackson este cel de-al 7-lea presedinte al Americii si este una dintre persoanele cu studii putine. Desi fata lui apare pe bancnota de 20 de dolari americani, regretatul presedinte a renuntat la studii, a ramas orfan la varsta de 14 si a fost ingrijit de acasa. Ulterior dupa multi ani, acesta a inceput Facultatea de Drept si a devenit avocat. La fel si Abraham Lincoln, cel de-al 16-lea presedinte american, a fost scolit acasa o scurta perioada, iar, ulterior, dupa ce a devenit presedinte a primit trei diplome onorifice in drept, dintre care doua de la colegii cu prestigiu din Statele Unite si recunoscute international, precum Columbia si Princeton. Fata lui este imprimata pe bancnota de cinci dolari americani.

Cum ti se pare tie acest lucru? Crezi ca este bine sa renunti la studii? Tu ce parere ai despre acesti oameni?

Top vedete care au ajuns in varf fara studii

Tag-uri: , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 3

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Lia (29.08.2011, 21:02)
Uneori..., primeaza norocul ! "prost sa fii , noroc sa ai" !!!!!!!!!
Răspunde-i
Larisa Ardelean (29.08.2011, 20:57)
prost sa fii...noroc sa ai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Răspunde-i
Lucia Pascu (29.08.2011, 11:43)
Buna articolul, dar eu tot cred ca daca ai carte ai parte si cel mai important stii pentru tine multe lucruri.Si iarasi important este sa te dezvolti pentru tine si nu prea ai cum daca nu urmezi niste scoli.Imi place cum scrii,continua ca este bine. Luciana .
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar