chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Horoscop: Top motive pentru care te-ar parasi, in functie de zodie

De în Monden 27 feb 2012
Afla cum sa faci sa nu se ajunga la despartire sau divort. Feminis iti dezvaluie care sunt motivele pentru care fiecare zodie alege sa se desparta de perechea sa.

Berbec

Plictiseala este un motiv major pentru acesti nativi. Berbecilor le place adrenalina, le place sa se distreze, sa fie intotdeauna implicati in cate ceva. Daca acest lucru dispare, atunci nici ei nu mai sunt interesati. Daca partenerul unui Berbec vrea ca relatia sa continue, in permanenta trebuie sa il tina in suspans, sa tina ascunsa o mica parte pentru ca ei sa o descopere pe parcurs. De asemenea, daca simt ca libertatea lor este amenintata, renunta instantaneu.

Taur

Sunt nativi care trag de relatii, nu renunta usor, se ambitioneaza si incearca sa pastreze totul confortabil si bine in pereche. Dar cand simt ca nu mai merge, in final, renunta. In cazul in care partenerul unui Taur nu a fost sincer, atunci nu mai este cale de intoarcere, acesti nativi apreciaza onestitatea si corectitudinea. 

Gemeni

Acesti nativi se despart daca simt ca partenerii lor ajung sa ceara prea mult de la ei. Desigur, aici este vorba mai mult de partea emotionala, decat celelalte. Stiind ca Gemenii sunt indecisi, acestia vor bate in retragere cand partenerii vor solicita prea mult de la ei. Totodata si reversul este la fel, daca se plictisesc, din nou, acestia vor renunta si se vor desparti de perechile lor. Iar cand vine vorba de despartiri, acestia nu stau prea mult pe ganduri si dispar.

Rac

Adesea, acesti nativi au senzatia ca nu sunt iubiti suficient, ca le lipseste acea legatura, ca s-a rupt si se simt nesiguri. Astfel, daca devin prea solicitanti inseamna ca sunt agasati de ideea ca ceva nu mai merge si urmeaza sa incheie relatia. De asemenea, vor face ca despartirea sa fie mai grea, astfel ambele parti vor suferi intens, nu doar ei. Desi ei nu sunt, de obicei, cei care se despart sau divorteaza, isi imping partenerii spre acel punct, din lipsa lor de siguranta si impresia lipsei de iubire.

Leu

Desi incheie o relatie, pretinde ca partenerii sa le ramana prieteni, indiferent de ce s-a intamplat intre ei. Nativii acestei zodii adesea cauta lucruri noi, nu pot ramane pe loc prea mult timp, literalmente. Se plictisesc mai repede decat dau impresia, insala si nu se gandesc la partenerii lor, decat sub forma de prieteni, ca o plasa de siguranta, poate. Din mandrie, nu ar face ei acest pas, ar conduce spre acest pas, dar nu l-ar face ei. 

Fecioara

Nu le place sa recunoasca faptul ca au gresit, de aceea vor da vina pe parteneri. Cand vine vorba de despartire, acesti nativi vor renunta in momentul in care nu va mai exista comunicare in relatie, cand vor simti ca partenerii lor nu mai sunt implicati emotional. Nativii acestei zodii sunt pragmatici si adesea se straduiesc sa nu piarda prea mult, de aceea vor da impresia ca sunt mai bine fara partenerii lor, decat implicati intr-o relatie cu acestia. 

Balanta

Cand simt ca sunt respinse, Balantele se demoralizeaza, dar nu o vor arata. De aceea, Balantele vor refuza un partener care este prea solicitant sau implicat emotional mai mult decat pot duce. Dar cand simt ca nu mai sunt apreciate si dorite, acestea vor face tot posibilul sa arate opusul, nu vor fi ele cele care se vor desparti de partenerii lor. In cazul in care nu va fi cu putinta pentru o Balanta, se va folosi de vorbe, va manipula, dar va fi diplomata cand va face pasul. 

Scorpion

Rareori iarta si uita, de aceea, partenerii acestora trebuie sa fie atenti cu ei, sa ii ocroteasca in permanenta si sa aiba grija de ei. Acestia nu se implica emotional atat de mult precum jumatatea lor, de aceea le este mai usor sa initieze despartirea. De asemenea, daca perechea lor provoaca despartirea, iar acesti nativi nu sunt de acord cu acest lucru, pot deveni razbunatori. Desi au un caracter de fier, ajung ca fire sa fie impulsivi si distructivi. Trebuie sa aiba dreptate intotdeauna si sa fie apreciati pentru asta. Daca nu este asa, se despart.

Sagetator

Acesti nativi sunt sociabili, ajung rapid in centrul atentiei si le place. Daca partenerii lor sunt gelosi pe faptul ca Sagetatorilor le place sa fie inconjurati de oameni, atunci acestia prefera sa incheie o relatie de iubire, decat sa renunte la persoanele din jurul lor. De asemenea, intr-o relatie vor fi bizari si intalnirile vor fi interesante, nu sunt tipicul in decursul unei relatii. Dar, in fond, daca partenerii sunt posesivi, nativii acestei zodii vor renunta, deoarece sunt speriati de legaturile emotionale prea stranse.

Capricorn

Acesti nativi nu prefera aventurile de-o noapte, in defavoarea unei relatii de lunga durata si se straduiesc sa faca totul sa mearga bine intr-o relatie. Acest semn zodiacal este atras de simtul responsabilitatii, parteneriat si devotament, iar cand nu vede sau nu le mai simte in partener, incearca se indrepte greselile. Nu sunt genul de persoane care sa renunte usor, asa ca nu vor face despartirea usoara, din contra, vor face tot posibilul sa o faca sa functioneze, nu se vor da batuti. In schimb, daca nu se mai poate, realizeaza acest lucru si renunta direct si brusc.

Varsator

Varsatorii vor renunta doar daca vor gasi ceva mai interesant si mai atractiv decat ceea ce au in fata. Nu se vor desparti de parteneri daca intre cei doi totul este distractiv si atmosfera este relaxanta. Le place sa detina controlul, iar cand simt ca nu mai tin franghiile in maini, se blocheaza si renunta, acesta este ca un fel de a-si tine emotiile puternice sub control. Nu tolereaza posesivitatea, asa ca, nativii acestei zodii, isi vor manipula partenerii in a crede ca ei sunt cei care intenteaza despartirea.

Pesti

Firi traditionaliste, romantice, credule chiar, aceasta zodie, desi nu ar intenta o despartire, ar face-o, totusi, daca ar simti ca nu mai exista o legatura spirituala, daca ar simti ca nu mai pot comunicat la un nivel mai mult decat fizic si intelectual cu partenerii lor. Nativilor acestei zodii, persoane sociabile, le place sa fie intretinute prin glume, poante, distractii, petreceri, iesiri, iar cand acest lucru nu mai tine, nici nativii acestei zodii nu mai tin cu dintii de relatie.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar