Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Horoscop: Echinoctiul de primavara iti afecteaza zodia

De în Monden 20 mar 2014
Prima zi de primavara vine cu schimbari la nivel astral, iar zodiile resimt acest eveniment din plin. Afla cum este afectat semnul tau zodiacal de echinoctiul de primavara de anul acesta.

Berbec

Haosul se dezlantuie. In prima faza va fi un haos interior, te vei simti agitata fara sa stii care este cauza starilor tale. Daca esti nascuta incepand cu data de 1 aprilie, pregateste-te! Nu te teme, nu va cadea cerul peste tine (desi uneori te vei simti ca si cum asta s-ar intampla) si nici pamantul nu te va inghiti (cu toate ca uneori ai vrea) ci pur si simplu ca, odata cu invierea naturii, nevoile si dorintele tale se vor schimba. Asadar, inarmeaza-te cu o doza zdravana de curaj ca sa poti face tot ce iti doresti si bucura-te de ce ti se intampla!

Taur

In timp ce toata lumea din jurul tau pare sa o ia razna tu mentii aparentele cu toate ca pe interior simti ca explodezi. Echinoctiul de primavara prevesteste surprizele pe care astrele ti le pregatesc in luna aprilie. Important e sa nu te alarmezi si nu uita: mediteaza, mediteaza, mediteaza! Nu lua decizii pripite. Totusi, echinoctiul iti aduce si ceva bun: parteneriatele vor fi favorizate si stai bine si in ceea ce priveste relatiile pe care le ai din punct de vedere profesional.

Gemeni

Echinoctiul promite sa te scape de seria de ghinioane care te-au urmarit in ultimul timp asa ca ai un motiv in plus sa te bucuri de venirea primaverii. Ciudat, insa pentru prima data in viata ta simti ca e prea multa agitatie in jurul tau si tanjesti dupa cateva momente de liniste - se pare ca astenia de primavara nu te iarta de aceasta data!

Rac

Timida din fire, in aceasta perioada te simti incredibil de increzatoare in fortele proprii. Echinoctiul de primavara scoate la iveala laturi ale tale pe care nici tu nu le cunoasteai. Esti vesela si optimista asa ca ii pui pe ganduri pe toti din jurul tau. Profita de farmecul pe care-l ai si cucereste-i pe cei din jurul tau!

Leu

Este momentul ca nativii din Leu sa porneasca la vanatoare, dar nu inainte sa se intinda zdravan. Echinoctiul il determina pe Leu sa vorbeasca neintrebat, sa aiba mai mult curaj decat de obicei si sa se aventureze in zone pe care multi n-ar indrazni sa le abordeze. Chiar daca pana acum Leul nu a fost sigur pe actiunile sale, cel putin s-a gandit ca este timpul sa incerce "ceva diferit". Si iata ca se trezeste in fata unui taram nou, pe care este gata sa il traveseze. Si il va traversa, deoarece are o reputatie de aparat si aceasta aventura va cere de la el multa inteligenta. Printre schimbarile care se produc la Leu odata cu echinoctiul de primavara se numara un sistem nervos de nescufundat si o dorinta de a atinge limitele cunoscute ale experientei sale de viata, dorinta aceasta de a merge mai departe.

Fecioara

Pentru nativii din Fecioara, echinoctiul de primavara aduce vesti bune si ii va ajuta, in general, sa isi rezolve cateva lucruri - in sensul ca trebuie sa se rezolve si sa se inteleaga pe ei insisi. Insa astrele au o modalitate subtila de a le arata acestor nativi ca nu este momentul sa se grabeasca, sa ia decizii pripite. Mai bine consulta un prieten de incredere, cum ar fi instinctul tau. Asteapta un weekend inainte sa te arunci spre niste concluzii majore despre ceea ce iti spune acea persoana speciala tie. Insa echinoctiul de primavara mai aduce niste schimbari pentru nativii din Fecioara si s-ar putea sa le tulbure destul de bine apele in care s-au scaldat pana acum. Asa ca da, este timpul sa iti suni terapeutul / psihologul / vraciul / doctorul sau orice alta persoana care te ajuta si sa iti fixezi o intalnire, pentru ca urmeaza o perioada agitata, iar toate complexele tale vor reveni la viata.

Balanta

Pentru nativii din Balanta, echinoctiul de primavara aduce schimbari semnificative, chiar daca acum le este greu sa isi dea seama. In termeni de relatii amoroase, parteneriate de afaceri si felul in care relationeaza cu ceilalti oameni zi de zi, Balantele nu stiu cum sa se pozitioneze, dar astrele le-au pregatit lucruri bune. Sau chiar ajung sa se indragosteasca nebuneste de persoanele la care se asteapta cel mai putin (probabil doar pentru un interval scurt de timp). Insa un lucru este sigur in privinta echinoctiului de primavara: Balantele incarca sa atraga atentia si vor sa creeze niste limite clare, ferme. Si se pare ca planetele s-au alinitat chiar prea bine, pregatind scena pentru o drama sau o intriga indrazneata, atat de sucita, incat ameninta sa dezvaluie mai mult decat se simt Balantele confortabil sa dezvaluie. Urmatoarea perioada va fi extrem de interesanta si de agitata pentru unii dintre acesti nativi.

Scorpion

Pentru Scorpioni, lucrurile sunt la fel de simple precum o prajitura cu ravas: nu stii niciodata ce gasesti in ea. Si pentru acesti nativi echinoctiul de primavara aduce cateva schimbari semnificative, este momentul in care isi pun intrebari arzatoare, care s-au nascut de ceva timp in inima si in sufletul lor, dar le-a fost prea frica sa le puna, sa le spuna cu voce tare. Acum insa e momentul in care schimbarile se produc, iar Scorpionii incep sa traiasca de parca nu ar avea nimic de pierdut, de parca ar fi niste rebeli fara cauza, de parca ar avea o singura viata de trait si realizeaza ca timpul trece prea repede pentru a-l irosi pe lucruri inutile. Tot acum nativii realizeaza ca sunt gata sa parieze pe talentul pe care il poseda si nu le mai pasa de ceea ce cred oamenii despre ei. Incep sa isi traiasca viata dupa asteptarile proprii si nu dupa ale cuiva anume. Nu le mai este frica de nimic, sunt alimentati de o forta interioara si stiu ca sunt gata sa ia startul la cursa vietii lor.

Sagetator 

Ca un copil ce primeste primul set de acuarele si are in fata un perete alb, numai bun pentru exprimarea ideilor sale trasnite, Sagetatorul intampina primavara cu o energie creativa debordanta. Echinoctiul de primavara este gongul de care are nevoie pentru a incepe sa danseze pe ritmuri nebune, sa fie indraznet si sa isi spuna povestea fara teama de a fi judecat. Este un eveniment care va darama zidurile care il tineau captiv pe energicul si nonconformistul Sagetator. Va fi un cutremur binevenit in viata nativului din zodia Sagetatorului. Echinoctiul il va ajuta sa se descopere pe sine si mai bine si sa isi gaseasca adevarata chemare. 

Capricorn 

“Adio!” va spune nativul din zodia Capricornului odata cu sosirea primaverii.  Parca nu mai are stare, iar caminul parca nu mai e la fel de primitor. Vrea sa-si faca bagajele si sa isi gaseasca linistea in alta parte.  Desi il tenteaza sa faca schimbari in mediul deja cunoscut, cum ar fi o redecorare sau o schimbare a garderobei, echinoctiul de primavara il va determina pe Capricorn sa faca un salt major si sa schimbe ceva. Nu stie inca ce vrea sa schimbe, poate orasul, poate locul de munca, insa cert este ca va fi mai impacat cu problemele pe care nu poate sa le rezolve si va intelege ca oricat ar lucra, tot va exista si maine un volum cel putin la fel de mare de munca gata sa il impovareze. Primavara il va ajuta sa fie mai relaxat si mai impacat cu sine insusi. 

Varsator 

Cuvintele Varsatorului sunt ca un fulger odata cu venirea echinoctiului de primavara. Vor avea loc ceva schimbari, avand in vedere ca sinceritatea nativilor din zodia Varsatorului este la cote maxime in aceasta perioada. Prietenii se vor injumatati, fiindca aceia care nu pot face fata limbii ascutite a Varsatorului se vor face nevazuti odata cu echinoctiul de primavara. Sezonul aduce cu sine si o energie debordanta, asa ca Varsatorii vor fi mai ocupati ca niciodata! E indicat sa pui pe hartie ideile care iti vin acum si sa le pastrezi pentru zile negre. Mintea ta zburda libera si e indicat sa profiti din plin. 

Pesti 

Echinoctiul de primavara le aduce Pestilor provocari pe plan financiar. Ar fi cazul sa isi analizeze la sange cheltuielile si eventual sa le reduca drastic. Pe de alta parte, pe plan profesional au noroc, fiindca sunt mai creativi ca niciodata. Ar putea, foarte bine, sa profite de aceasta energie creativa adusa de echinoctiul de primavara si sa o concentreze in crearea unor noi planuri care sa le aduca profit. Atentie la secrete, si trebuie sa recunoastem ca au destul de multe, fiindca s-ar putea sa iasa la suprafata odata cu echinoctiul de primavara.

Tag-uri: , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 apr