Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Detalii estetice ce conteaza la prima vedere - Afla adevarul!

De în Moda 8 apr 2010
Privesc de fiecare data cand am ocazia stilul vestimentar al persoanelor care trec pe langa mine. Nu ii studiez ca o batranica intrigata, ci subtil cat sa nu para ca invadez intimitatea omului, poate e defect profesional sau poate e felul meu de a studia mereu ce optiuni si strategii mai au oamenii cand isi aleg hainele pentru acea zi.
Se observa cand o femeie e indragostita pentru ca adora tinutele deschise la culoare si le asorteaza cu un zambet larg. Cand o femeie vrea sa atraga, tinuta ei trimite primele semnale. Cand o femeie viseaza cu ochii deschisi isi lasa o esarfa sa cada sau isi lasa parul prada vantului. Dar atunci cand o femeie se scufunda in tristete si ganduri negre tinuta ei in nuante inchise si aspectul usor neglijent o desconspira. Observi de asemenea cand o femeie are anumite limite de stil, cum ar fi o tinuta care emana luxul prin fiecare tesatura,  minimalismul ca cea mai buna optiune sau extravaganta pentru a se observa ca e altfel. Indiferent ce am vrea sa credem despre noi ca si persoane, 90% din ceea ce transmitem la prima vedere se datoreaza limbajului trupului si felului in care aratam. Ne mai raman 10% de care sa ne ocupam noi prin magia cuvintelor. Ce conteaza mai exact la prima vedere?

"Conteaza extrem de mult aspectul fizic al unei persoane, mai ales atunci cand iti reprezinta interesele ca si organizatie. Nu poti neglija faptul ca devine imaginea firmei pe care o reprezinta la fiecare intalnire. E drept ca nu astepti sa fie un model de-abia coborat de pe podium, insa ai pretentia unei tinute impecabile, unui ten machiat corespunzator si o manichiura ingrijita. Nu sunt importante ultimele tendinte, cat respectarea unui cod vestimentar corect, nimic mai mult."Adina (40 de ani)

"Sa fim sincere ca ne dorim sa fim cele mai frumoase, cu cele mai chic haine si accesorii, sa fim privite si admirate, iar aceste lucruri nu se pot obtine numai cu un corp frumos si un chip pe masura, trebuie imbracat si aranjat bine incat sa fie observat."Corina (28 de ani)

"Cel mai mult ma amuza replica "E extrem de frumos(a)… pe interior". Serios? Si o sa incepem sa ii intoarcem pe dos ca sa ne bucuram mai mult de aceasta frumusete. Nu vreau sa par ipocrita, insa nu prea se intampla sa ne dam intalnire cu un suflet frumos pentru ca nu avem sansa sa-l cunoastem daca nu ne atrage ceva si la exterior. Perfect valabil si in cazul femeilor. Personal imi place sa vad la o femeie ca miroase placut si ca stie sa-si aleaga hainele in functie de silueta" Adriana (30 de ani) "Imi aduc aminte o situatie care se potriveste perfect acestei teme. Eram la Roma in Navonna si asteptam sa observ in aceasta capitala a modei femei care sa creeze o reprezentatie a ceea ce inseman stilul italian. Am fost putin dezamagita, insa in toata multimea aceea s-a zarit ca o pata de culoare o femeie cu o silueta subtirica, ce purta o rochie stransa pe bust si vaporoasa in partea de jos, de culoare neagra, cu pantofi crem din panza, cu toc stiletto, o palarie crem din paie cu o esarfa neagra legata, cateva bratari de lemn si o geanta cu maner de lemn, tinuta pe mana… Parea ca un aer proaspat si imi aducea aminte ca exact asta asteptam sa vad peste tot. Un rafinament de film cu Monica Bellucci "Sabrina (25 de ani)

"Pot spune cu mana pe inima ca in ochii barbatilor conteaza in proportie de 50% cum te imbraci, 30% ce, cum si cat vorbesti, 20% body language. Poti sa-ti dai seama usor, prin cateva strategii de psihologie inversa "Nu imi pot da seama cum pot unele femei sa se imbrace asa de ostentativ.", el iti mai aduce argumente pro sau contra si afli exact ce ii place: "Mda, nu e o tinuta de zi, insa seara e perfecta" sau "Da, oribil! Putine femei in ziua de azi mai stiu sa fie feminine si nu vulgare." Iar lista poate continua." Ilinca (32 de ani)

"Cred ca pentru mine conteaza foarte vestimentatia. A nu se intelege gresit ca-mi fac o impresie buna doar personale imbracati in haine de firma. Numai ca, inainte de a te uita la fizic, imbracamintea este prima care iti atrage atentia si care spune destul de multe despre cel care o poarta( exceptand situatiile in care respectivul a iesit in trening sa duca gunoiul la tomberon sau repara pe sub masina imbracat in salopeta). Trasaturile fetei conteaza la fel de mult dar si mainile (ungii urate - not good) si incaltamintea :pantofi prafuiti = persoana comoda sau neglijenta." Oana (25 de ani)

"Sa fie ingrijita. Daca am vreun dubiu ca ar neglija igiena personala, sper sa fie prima si ultima data cand vad acea persoana daca este vorba de o potentiala relatie si nici de o colaborare cu o astfel de pesoana nu as fi incantata. Sa fie o persoana inteligenta. Sa stapaneasca gramatica limbii romane. Sa nu vorbeasca jumatate in romana, jumatate in engleza."Andreea (27 de ani)

„Cred ca depinde foarte mult de context si de atitudine: iti pot atrage atentia ochii sau mainile persoanei (intotdeauna unele dintre primele puncte de interes la sexul opus), un accesoriu vestimentar, felul in care se poarta pe sine sau jacheta...Sunt o multime de lucruri care se imbina si care fac ca o persoana sa fie interesanta la prima vedere" Clara (26 de ani)

"Cred ca barbatii sunt foarte superficiali in privinta acestor aspecte, si intr-adevar cred ca formele conteaza cel mai mult pentru ei, si poate si ochii. Ei uita ca unele femei "comunica" mult mai multe, chiar si exterior vorbind, decat prin ochi, sani, fund sau picioare. O manichiura ingrijita, haine curate si bine asezate pe corp (care sa nu fie sifonate, zdrentuite, sau rupte),  un par curat, o mustata lipsa (ar fi recomandat sa fie asa, ma rog, ma refer la epilat in general, pentru ca nu cred ca e prea atragator trendul Mo’nique din acest an de la Oscar), un machiaj adecvat perioadei zilei in care se afla – cred ca acestea pot face parte din cartea de vizita a unei persoane, la o prima vedere." Daniela (25 de ani)
Tag-uri: , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 2

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Rusu Alina (18.12.2010, 08:27)
Aspectul ingrijit, coafura si manechiura sunt primele lucruri care sar in ochi
Răspunde-i
alina brusture (03.10.2010, 20:35)
Frumusetea este o combinatie de factori. Aspectul fizic, stilul, atitudinea si tinuta corpului sunt numai cativa dintre acestia. Si tu poti fi frumoasa daca te simti frumoasa
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Moda
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar