nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»

Cuplurile anului 2011 - Cate vor rezista in 2012?

De în Dragoste & Sex 12 ian 2012
S-au vazut, s-au placut, ce ramane de facut? Si-au descoperit sufletul pereche, s-au lovit nas in nas cu dragostea, se iubesc si sunt fericiti, dar pentru cat timp? Oare iubirea in randul vedetelor ar trebui tratata altfel sau are aceeasi reteta ca cea din randul oamenilor cu vieti normale?

Printul William si Ducesa Catherine de Cambridge 

Printul William, in varsta de 28 de ani, si Kate Middleton, 29 ani, si-au spus "DA" in fata a 1.900 de invitati si o audienta de peste 2 miliarde de persoane pe data de 29 aprilie 2011.

Desi cei doi formeaza un cuplu din anul 2003, tanara Kate Middleton, colega de facultate cu printul, a fost prezentata public, oficial, pe data de 24 februarie 2011. Astfel, in cativa ani, cu urcusuri si coborasuri, domnisoara Middleton a devenit din iubita ducesa de Cambridge prin legamantul religios pe care si l-au asumat unul fata de celalalt.

Cei doi sunt frumosi si se iubesc, vor sta impreuna, speram noi, mai mult de un an. Cu toate ca o iubim pe Lady Diana, nu am vrea sa se repete istoria. 

Jennifer Anniston si Justin Theroux 

Jennifer Aniston si Justin Theroux au fost foarte fericiti, cand si-au facut prima data aparitia ca si cuplu oficial la petrecerea organizata de Yoostar, dupa MTV Movie Awards.

O declaratie a unei persoane de la petrecere a fost ca: "nu a parut niciodata mai fericita, parca" alaturi de noul ei iubit. Cei doi actori formeaza un cuplu de la jumatatea anului trecut si sunt intotdeauna fotografiati cu zambetul pe buze, lasand impresia ca sunt fericiti, iar Jennifer isi protejeaza foarte mult relatia, o pretuieste si nu vorbeste despre acest amanunt, prefera sa o tina ascunsa. Iar daca Jen e fericita, speram ca impreuna sa fie fericiti pana la adanci batraneti.

Selena Gomez si Justin Bieber

Dupa saptamani in care ambii cantareti au refuzat sa faca publica informatia potrivit careia formeaza un cuplu, Selena si-a luat inima in dinti si a recunoscut acest lucru la inceputul anului trecut. Intr-un interviu pe care l-a acordat postului de radio Z100, din New York, Selena a confirmat relatia lor, de atunci incepand atat dramele pentru tanarul cuplu, cat si escapadele romantice si aparitiile spectaculoase ca si cuplu la diferite evenimente.

Cei doi se plac, isi petrec mult timp impreuna, se surprind, se viziteaza si incearca sa nu exagereze prin expunerea relatiei lor. Justin a surprins-o, la un moment dat, pe Selena in timpul unui concert. A urcat pe scena langa ea, a luat-o in brate, a sarutat-o si i-a dedicat o melodie de dragoste.

Jennifer Lopez si Casper Smart

Dupa mult-mediatizatul divort de Marc Anthony, Jennifer Lopez traieste o noua idila cu dansatorul Casper Smart. Apropiatii cantaretei au declarat ca cei doi se intalnesc si se simt foarte bine. Cei doi au fost surprinsi de paparazii in momente tandre, alaturi de copiii cantaretei si, mai nou, Casper a fost vazut conducand masina de cateva sute de mii de dolari ai lui Jennifer.

Dar nu este prima data cand Jennifer traieste o poveste de dragoste cu un dansator. In 2001 s-a casatorit cu coregraful Cris Judd, cei doi divortand un an mai tarziu. Suntem curioase cat va dura relatia cu acest dansator, oare a dat J.Lo cu piciorul unei casnicii de mai bine de sapte ani pentru a relatie pasagera fara viitor?

Eva Mendes si Ryan Gosling

Cuplul de actori, Eva Mendes si Ryan Gosling, sunt unul dintre cel mai recent constituite cupluri de la Hollywood. Dupa un an in care norocul i-a batut la usa mai mereu, Ryan Gosling a marcat si la capitolul dragoste. Eva si Ryan au inceput sa iasa in luna septembrie a anului trecut si de atunci au fost de nedespartit.

In numeroase randuri paparazzii i-au surprins pe cei doi impreuna, chiar si atunci cand se plimbau pe strazile unuia dintre cele mai frumoase orase romantice din lume, Paris. Mai mult decat atat, se pare ca relatia lor este mai mult decat serioasa si se indreapta catre sigur, Eva a cunoscut-o pe mama actorului. Dupa ce si-au petrecut Revelionul in New York, Ryan si-a invitat cele doua doamne din viata sa la film.

Blake Lively si Ryan Reynolds

Dupa relatia tumultoasa cu Leonardo Di Caprio, tanara actrita s-a intors la colegul ei de platou din filmul lansat in 2011, Green Lantern (Green Lantern: Protectorul Universului), Ryan Reynolds. De cand au fost vazuti prima data impreuna dupa despartirea lui Blake, cei doi par a se simti mai mult decat confortabil si in largul lor unul cu celalalt.

Zvonurile despre relatia celor doi au aparut la sfarsitul lunii septembrie si au fost confirmate o luna mai tarziu de primele fotografii facute publice de paparazzi. In mai multe ocazii, cei doi au fost surprinsi impreuna, atat in Los Angeles, cat si in alte orase din America si la diferite evenimente mondene.

Vanessa Hudgens si Austin Butler

Cei doi tineri actori sunt oficial impreuna din luna septembrie si se bucura de fiecare moment. De fiecare data cand sunt surprinsi de paparazzii, Vanessa si Austin se imbratiseaza, se saruta, isi arata afectiunea fara retineri. Dupa lunga relatie pe care a avut-o cu colegul ei de platou a filmului "The High School Musical", Zack Efron, aceasta s-a distrat, a petrecut, dar acum, actrita si-a intalnit un nou partener.

Vanessa si Austin si-au petrecut Revelionul impreuna in Florida, unde, alaturi de prietenii ei si surprinsi de paparazzi, cei doi au fost mai mult decat afectuosi. Din poze, tanarul cuplu pare fericit si potrivit.

Emma Stone si Andrew Garfield

Desi in cel mai recent film in care a jucat, "The Help", personajul interpretat de Emma era o tanara fata care nu isi intalnise perechea, in viata reala, Emma formeaza un cuplu cu tanarul actor Andrew Garfield.

Cei doi impart atat un platou de filmare, "Amazing Spider-Man", cat si strazile New York-ului, unde, in repetate randuri cei doi au fost surprinsi plimbandu-se de mana, din primavara, de cand formeaza un cuplu.

George Clooney si Stacy Keibler

Dupa ce a incheiat o relatie de doi ani cu topmodelul Elisabetta Canalis in luna iunie, la foarte scurt timp, George Clooney a facut publica relatia cu Stacy Keibler. La fel ca si cu celelalte partenere din viata sa, actorul o trateaza mai mult decat impresionant pe noua sa iubita. Cu toate ca presa internationala a speculat ca relatia dintre cei doi va fi doar o scurta aventura, Clooney nu pare a da inapoi, ba mai mult, face tot posibilul pentru a le merge bine.

Oare cum se va incheia relatia lor, daca se va incheia? Oare se va incheia la fel ca si cea dinainte, cu o declaratie data de Stacy in care asigura presa ca in foarte scurt timp George ii va oferi un inel de logodna?

Cuplurile anului 2011

Surse foto: zdg.md, starpulse.com, hollywoodlife.com, cvedete.ro, cyberfeeder.com, glamzzle.com, gossip.whyfame.com, barfitoarea.ro, dailymail.co.uk, blogdevedete.com, justjaredjr.buzznet.com, 929.com, popsugar.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 apr