Cum se interpretează limbajul trupului la femei

De în Coltul barbatului 17 aug 2017

Femeile sunt greu de înțeles și câteodată pare prea complicat, dar problema poate să nu fie femeia care nu vorbește ci faptul că doi oameni nu reușesc să găsească un canal comun de comunicare.

Chiar și când o femeie nu spune nimic își folosește mimica și corpul pentru a transmite mesaje, deci ar fi bine ca fiecare bărbat să citească aceste rânduri, pentru a avea măcar impresia că înțelege mai bine femeile.

Dorința

Să știe interpretarea limbajului corporal ajută bărbații să iasă din multe încurcături, cum ar fi dilema dacă o femeie îi place sau nu și când este mai bine să o lase în pace.

Proximitatea

Dă-ți seama cât de aproape stai de cineva pentru a nu transmite semnale greșite. Dacă stai prea aproape de un bărbat vei da impresia că te simți confortabil în preajma lui și îți dorești să te observe. Dacă te mai și apleci când vorbești cu el, îi vei da impresia că vrei să fiți împreună. De asemenea, dacă ții picioarele aproape de ale lui sau îndreptate către el îți vei arăta astfel interesul către o altfel de relație. O femeie care caută mereu pretexte ca să atingă pe cineva, pe umăr, pe mână sau pe picioare, transmite semnale clare că îi place apropierea persoanei respective  Pe de altă parte, dacă o femeie stă foarte departe de un bărbat sau se ghemuie invers, ea nu este prea interesată să comunice. De asemenea, dacă atingerile unui anume bărbat fac o femeie să tresară, poate însemna că nu vrea să își lase corpul să se apropie de al persoanei respective.

Ochii

Dacă bărbatul surprinde o femeie uitându-se la el din partea cealaltă a camerei, atunci probabil că aceasta încearcă să-i atragă atenția și dacă întreține contactul vizual pentru mai mult de o fracțiune de secundă, atunci cu siguranță încearcă să transmită prin limbajul non-verbal că vrea să se cunoască mai bine. Cu toate acestea, dacă o femeie evită cu orice preț contactul vizual, este clar că nu vrea să interacțoneze.

Buzele

Zâmbetul este un instrument evident și eficient de flirt. Dacă aceasta zâmbește sau râde la glumele unui bărbat atunci el poate sta liniștit că îi este apreciată compania. Iar dacă o femeie atrage atenția asupra buzelor ei prin lingerea sau mușcarea lor, atunci este posibil ca ea să vrea de fapt să spună că îi este rușine dar ar vrea să se cunoască mai bine. Pe de altă parte, dacă o femeie se crispează la o atingere subtilă, ea devine anxioasă, nefericită sau chiar nerăbdătoare de a pleca.

Mâinile

Femeile se joacă nu părul, își trec degetele prin păr, învârt bijuterii pe degete când plac pe cineva. Iar când o femeie își atinge frecvent gâtul, pieptul, umerii sau buzele, atunci ea vrea să transmită că îi face plăcere compania în care este. Dar dacă și-a trecut exasperată toată palma prin păr și pare să se cotească, atunci ea ar prefera să fie singură.

Mințitul

Nu există o rețetă universală prin care îți poți da seama dacă o femeie minte, dar te poți uita la diverse manifestări care să te pună pe gânduri. De exemplu, este dificil să rămâi calm când minți și este ceva normal ca oamenii care se simt bine să se plimbe dintr-o parte în alta când vorbesc, deci dacă o femeie pare stresată sau nu se mișcă mai deloc e semn clar că nu este interesată de interacțiuni mai mult decât cele strict necesare, din politețe. Dacă o doamnă își mișcă frecvent mâinile către gură sau își acoperă gura când vorbește înseamnă că minte. Mințitul poate face pe cineva să vorbească șoptit sau să se bâlbâie, pentru că atunci când oamenii nu sunt sinceri se rușinează deci este normal ca organismul lor să reacționeze în concordanță.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Coltul barbatului
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
14 oct