Cum să te pensezi în funcţie de forma feţei

De în Frumusete 7 oct 2015

Forma sprâncenelor nu ar trebui aleasă în funcţie de tendinţe şi preferinţe, ci în funcţie de forma feţei tale - Iată cum alegi cea mai potrivită formă!

Foto

Sprâncenele sunt un element extrem de important atunci când vorbim despre tehnici de înfrumuseţare. Acestea încadrează chipul şi pot schimba întreaga fizionomie. Aşadar, forma sprâncenelor ar trebui aleasă cu mare atenţie.

Ai faţa rotundă? Sprâncenele cu colţ sunt cele mai potrivite pentru tine. De asemenea, în cazul tău este foarte important ca sprâncenele să fie întotdeauna tunse la linie.

Faţa ovală este cea mai permisivă la capitolul formei sprâncenelor întrucât aproape orice formă te avantajează. Poţi alege sprâncene groase, subţiri, cu colţ sau arcuite... îţi va sta bine oricum!

Femeile cu faţa în formă de inimă trebuie să fie extrem de vigilente atunci când se pensează. Întrucât toată atenţia este îndreptată către frunte, deci către sprâncene, femeile nu au voie sa dea greş pentru că nici măcar o greşeală minoră nu va trece neobservată. Cel mai bine ar fi să păstrezi linia naturală a sprâncenelor, fără să pensezi prea mult. De asemenea, e indicat să nu foloseşti fard sau creion pentru accentuarea sprâncenelor întrucât nu te avantajează.

Faţa alungită este destul de comună iar cele mai multe femei fac greşeala de a îşi lăsa sprâncenele prea groase, însă asta nu face decât să alungească şi mai tare chipul. Mai degrabă, ar trebui să corectezi, prin machiaj, sprâncenele, făcându-le mai lungi.

Faţa pătrată este cea a cărei lungime este apropiată de lăţime. Nu este o faţă tocmai comună şi trebuie să ai mare grijă atunci când alegi forma sprâncenelor, acestea fiind cele care atrag atenţia. E recomandat să păstrezi sprâncenele groase, cu colţ. Pentru a pune accentul pe ele, poţi să le vopseşti cu un ton mai închis decât culoarea naturală.

Dacă ai ochii apropiaţi, în niciun caz nu trebuie să renunţi la firele de păr apropiate de nas întrucât vei atrage şi mai mult atenţia asupra distanţei mici dintre ochi. Nu îţi pensa sprâncenele prea subţiri, ci urmăreşte linia naturală a acestora.

Femeile cu ochii depărtaţi trebuie să lase sprâncenele cât mai groase şi să le penseze doar pentru a le oferi o formă perfectă. Mai mult decât atât, acestea nu au voie să îşi tundă sprâncenele.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Frumusete
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 aug