Cum să gestionezi conturile de social media de pe telefonul mobil

De în Lifestyle 4 mai 2015

Pierzi prea mult timp accesând, pe rând, toate reţelele sociale? Verifică-le pe toate odată astfel!

Foto

Utilizarea social media a devenit o obișnuință a zilelor noastre, mulți dintre noi având câte un profil de utilizator în majoritatea rețelelor de socializare. Problema constă în faptul că fiecare cont vine cu o serie de mesaje, alerte și update-uri proprii, ceea ce le face extrem de greu de gestionat dacă nu avem acces la un calculator. De aceea, echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm propune câteva metode prin care să putem monitoriza activitatea în social media simplu și eficient, cu ajutorul aplicațiilor mobile.

 „Cea mai bună metodă pentru a fi la curent cu toate notificările de pe conturile de socializare este contopirea acestora într-un singur loc. Pentru asta nu este nevoie decât de o aplicație specială, care face întocmai acest lucru. Aceste aplicații sunt generic numite agregatoare de social media și sunt disponibile pentru toate sistemele de operare”, a spus Marius Boca – ThePhoneGeeks.

 Hootsuite este probabil cea mai cunoscută aplicație de acest gen, combinând conturi de Facebook, Twitter, LinkedIn sau Foursquare și oferind posibilitatea de a posta, a vizualiza fluxurile de știri și a citi notificările.

 O aplicație care poate agrega conturi multiple de Facebook și Twitter este Social Diary. Aceasta oferă o perspectivă unitară asupra tuturor conturilor de Facebook și Twitter gestionate, cu posibilitatea de a modifica statusul, a posta fotografii sau a folosi funcția „check-in”.

 „O altă opțiune este Kurrants, un motor de căutare social media care îți permite să fii la curent cu toate știrile și informațiile de pe mai multe conturi, printr-o simplă căutare. Aplicația vă aduce într-un singur loc toate fluxurile de pe rețelele de socializare și este disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS”, a mai precizat specialistul EuroGsm.

 Potrivit acestuia, una dintre aplicațiile care aduce laolaltă cele mai multe rețele de socializare se numește chiar Social Media și oferă posibilitatea de a urmări simultan activitățile de pe Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Google+, Tumblr, Instagram, Flickr, MySpace și Tagged.

 

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Lifestyle
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
03 dec