Cum aşezi patul în dormitor pentru un feng shui bun

Simţi că încăperea în care ar trebui să îţi reîncarci bateriile are un feng shui negativ? S-ar putea ca modul în care este aşezat patul să influenţeze energiile şi să îţi dea o stare de oboseală şi disconfort.

pat feng shui

Dormitorul este foarte important în feng shui din mai multe motive. Patul şi dormitorul tău trebuie să aibă un feng shui bun pentru a-ţi oferi energia şi sprijinul de care ai nevoie de fiecare dată când te întorci acasă după o zi solicitantă la birou.

De asemenea, patul trebuie să menţină energia feng shui pentru dragoste şi vindecare. Într-adevăr, vorbim despre o mulţime de "responsabilităţi puse pe umerii unei singure piese de mobilier".

Există câteva reguli clare pe care trebuie să le urmezi în ceea ce priveşte aşezarea patului în dormitor, dacă vrei să ai parte de linişte, revitalizare, dragoste şi recuperare.

Citeşte şi: Feng shui - Cum să foloseşti negrul în casa ta

În primul rând, asigură-te că poţi poziţiona patul ales departe de uşa de la intrarea în încăpere, astfel încât să nu se alinieze cu aceasta.

În al doilea rând, fiecare pat trebuie să aibă o tăblie solidă care creează o energie puternică protectoare în jurul patului, care să îţi ofere o stare de linişte şi siguranţă. Pentru a adăuga putere, colorează peretele pe care vei poziţiona patul într-o culoare care te calmează, ca violet, lila, albastru sau galben.

Ca să echilibrezi energiile din jurul patului, trebuie să îţi achiziţionezi 2 noptiere, care nu trebuie neapărat să fie identice. Lasă-ţi imaginaţia să lucreze, dar să ţii cont permanent că ai nevoie de cel puţin o piesă de mobilier de fiecare parte a patului.

Citeşte şi: Care este culoarea feng shui potrivită pentru camera bebeluşului

Asigură-te că nu ai niciun unghi ascuţit aţintit spre tine atunci când dormi. Această energie, numită Sha Chi, atacă energia feng shui din mai multe unghiuri. Analizează-ţi domitorul şi aşează celelalte piese de mobilier astfel încât să nu îţi atace energia atunci când dormi.

Ai grijă să nu aliniezi niciodată patul cu uşile, inclusiv cu cea de la balcon, de la baie sau de la dulap. Dacă patul este aşezat în linie cu o uşă, aşază o altă piesă de mobilier între ele.

Poziţionează patul departe de computer, frigider sau TV. Este recomandat să renunţi, de fapt, la orice obiect încărcat cu electricitate. Nu este un sfat pe care ai fi vrut să îl auzi, dar dacă este posibil, ar fi bine să îl urmezi pentru un feng shui bun.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 oct