chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Cum arată vara IDEALĂ pentru zodia ta

Bucură-te din plin de sezonul estival şi află cum vede fiecare zodie vara perfectă pentru ea. De exemplu, ce fel de activităţi preferă Fecioarele, ce înseamnă distracţia pentru Tauri şi care sunt lucrurile plăcute după care se dau în vânt Vărsătorii vara aceasta.

vara ideala zodii

Berbec

Nativii Berbec sunt persoane foarte competitive, ceea ce explică de ce ei iubesc activităţile sportive de pe timpul verii. Berbecii suportă căldura verii foarte bine şi preferă sporturile şi activităţile pe plajă.

Cum arată vara ideală pentru Berbec: sporturi cu mingea, călărie, cursele de maşini; nativilor le place provocarea şi evenimentele care le testează capacităţile de a descifra o hartă.

Taur

Cei născuţi sub acest semn zodiacal iubesc natura, iar activităţile ideale de vară pentru ei includ campingul în natură, excursiile cu prietenii şi familia sau orele de grădinărit pentru a profita de vremea frumoasă de pe timpul verii.

Cum arată vara ideală pentru Taur: aceşti nativi sunt fericiţi atunci când se îndreaptă către zonele cu pădure sau munţi, le place să facă drumeţii şi să meargă cu cortul în camping.

Gemeni

Gemenii sunt foarte sociabili şi toată lumea ştie asta, aşadar activitatea de vară perfectă pentru ei o reprezintă acele petreceri în aer liber, atunci când soarele apune. Există şi alte activităţi care le sunt pe plac, cum ar fi o plimbare cu balonul cu aer cald.

Cum arată vara ideală pentru Gemeni: Aceşti nativi adoră să călătorească, aşa că s-ar putea să aleagă un mijloc de transport pe calea aerului. Jocurile lor preferate sunt tenisul şi badmintonul, dar şi dansul ocupă un loc în inima Gemenilor. Dar sunt fericiţi şi atunci când se urcă în maşină şi conduc.

Rac

Oamenii născuţi în zodia Racului adoră să petreacă timpul în propria locuinţă şi în cartierul lor. Racii nu prea adoră să plece departe în timpul verii, dar îi poţi vedea relaxându-se lângă piscină, în curtea lor frumoasă.

Cum arată vara ideală pentru Rac: Racii invită prietenii la un grătar sau pur şi simplu vor sta afară, în curtea lor, la umbra unui copac, purtând o conversaţie relaxantă alături de o băutură rece. Le place să asculte muzică pe fundal. Apa exercită o atracţie puternică pentru ei, aşa că sunt tentaţi de ştrandul din cartier.

Leu

Persoanele guvernate de zodia Leului tind să se distreze vara la tot felul de carnavaluri în aer liber, teatre şi concerte în aer liber, despre care cred ei că sunt interesante şi extraordinare. Însă din când în când, Leii se îndreaptă spre natură, fac o drumeţie la munte sau merg la un picnic drăguţ în apropiere.

Cum arată vara ideală pentru Leu: Carnavaluri, parade, gale - toate îi atrag pe Lei ca un magnet. Chiar şi picnicul lor în aer liber va fi unul special. Chiar dacă e un eveniment micuţ la un bar local, fie este un concert sau festival de muzică de mare amploare, Leii sunt primi care cumpără bilete.

Fecioară

Vara ideală ideală pentru Fecioare este doar despre istorie. Aceşti nativi adoră să exploreze trecutul, să viziteze muzee şi diferite expoziţii tematice. Le place să admire viaţa în sălbăticie, dar adoră să facă drumeţii în pădurile ţării, iar acestea sunt activităţile perfecte pentru vară.

Cum arată vara ideală pentru Fecioară: Activităţi în familie, zile petrecute pe la muzee şi în galeriile de artă. Fecioarele iubesc să viziteze castele şi clădiri antice, cu istorie, dar adoră şi activităţile alături de familie, cum ar fi un grătar de vară.

Balanţă

Balanţele adoră să îşi extindă cunoştinţele despre cultură pe timpul verii. Ele se bucură să înveţe despre cultura propriului popor sau despre cultura altei ţări. Plimbarea pe malul mării este una dintre activităţile ideale pentru concediul de vară.

Cum arată vara ideală pentru Balanţă: Jocurile de echipă le atrag pe Balanţe. Alţi nativi preferă mai degrabă să se odihnească şi să lenevească în timp ce se află departe de casă vara asta, se bucură de plimbări în natură, dar şi pe malul mării. Activităţile relaxante pentru Balanţe includ plimbările pe plajă, picnicurile lângă mare şi "băile" de soare.

Scorpion

Dintre toate zodiile, Scorpionului nu îi place căldura în cea mai mare măsură. Scorpionilor le place să petreacă timp la umbră în zilele călduroase de vară. Aceşti nativi pot fi văzuţi lângă piscină sau lângă cel mai apropiat râu sau lac.

Cum arată vara ideală pentru Scorpion: Artele marţiale sunt o activitate plăcută pentru aceşti nativi. Le place să practice un sport care implică forţă, coordonare şi disciplină mentală. Pe Scorpioni îi poţi găsi lângă un copac umbros, stând întinşi pe un şezlong, privind norii, dar în general vor să simtă că fac ceva util cu timpul lor.

Săgetător

Săgetătorii pur şi simplu iubesc natura şi activităţile în aer liber. Din acest motiv, vara este un alt anotmp în care aceşti nativi se pot bucura să stea afară, în aer liber, şi să se implice în activităţi ce îi ţin departe de casă. Adoră sporturile extreme, la fel şi activităţile precum bungee jumping.

Cum arată vara ideală pentru Săgetător: Activităţile care le oferă doza de adrenalină sunt în topul preferinţelor de vară pentru aceşti nativi. Săgetătorii preferă activităţile precum caiac, canoe şi chiar paraşutismul. Orice lucru aventuros care îi face să îşi depăşească limitele este pe placul lor.

Capricorn

Plaja este locul numărul 1 pentru nativii din Capriconr. Atunci când pleacă cât mai departe de birou şi de serviciu, nu există nimic mai relaxant decât o plimbare frumoasă pe plajă.

Cum arată vara ideală pentru Capricorn: Capricornii sunt primii care organizează un picnic, pregătesc coşul cu merinde şi se îndreaptă către diverse locuri unde se pot bucura de aerul curat. Pe timpul verii le place să se implice în proiecte de construcţie, cum ar fi construirea unei bărci sau a unui obiect din lemn. Dar aceşti nativi adoră să se implice şi în activităţi de strângere de fonduri.

Vărsător

Vara este momentul perfect pentru activităţi în aer liber, cum ar fi serile cu cer senin în care Vărsătorii se pot uita la stele şi constelaţii, lucru pe care îl iubesc. Nopţile de vară sunt poate momentul în care Vărsătorii se simt cel mai bine şi dau tot ce au mai bun, aşa că ştiu cum să profite de această energie.

Cum arată vara ideală pentru Vărsător: Vărsătorii se vor îndrepta către festivalurile în aer liber şi evenimentele sportive care au loc în zona lor pe timpul verii. Orice lucru nou, pe care un Vărsător nu l-a încercat niciodată până acum, îi va capta interesul. Vara Vărsătorii vor încerca drumeţiile sau poate vor învăţa să meargă pe bicicletă.

Peşti

Deoarece această zodie reprezintă un semn de apă, plaja este locul ideal pentru nativii din Peşti. Activităţile ideale pentru Peşti includ înotul şi diverse sporturi acvatice.

Cum arată vara ideală pentru Peşti: Activităţile şi sporturile pe plajă, dar şi înotul cu prietenii şi familia vor fi doar câteva elemente care îi bucură şi îi încântă pe Peşti în timpul zilei. Însă seara sau noaptea, aceşti nativi se bucură de briza mării şi se vor plimba pe malul apei, la lumina lunii, doar ascultând valurile. (Surse: 1, 2)

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar