HOROSCOP: Impresia pe care o laşi la prima vedere în funcţie de zodie

Vrei să ştii care este prima impresie pe care o laşi atunci când cunoşti oameni noi? Ei bine, zodia ta te trădează!

impresie

Berbec

Nu eşti cea mai carismatică persoană la prima vedere. Îţi place să te contrazici şi asta nu te ajută să faci o primă impresie bună. Fii sigură însă că la a doua întâlnire vei cuceri pe oricine. 

Taur 

Eşti fermecătoare încă de la prima vedere, însă ai ceva care ţine totuşi oamenii la distanţă şi care îi determină să aştepte ca tu să fii cea care îi abordează, nu invers. Ai obiceiul de a face favoruri încă de la prima întâlnire, aşa că e greu să nu cucereşti inimile tuturor. 

Gemeni 

Degajaţi şi sociabili, Gemenii nu au o problemă atunci când vine vorba despre cunoştinţe noi. Totuşi, ai tendinţa de a îi convinge pe cei din jur să procedeze aşa cum vrei tu chiar de la prima vedere iar asta le poate inspira teamă celor care abia te cunosc. 

Rac 

Nativii din această zodie sunt, pur şi simplu, adorabili. E imposibil să nu placi un Rac de la prima vedere şi să nu îţi vină să îi povesteşti toată viaţa ta e parcă ar fi un vechi prieten.

Leu

La prima vedere, tu eşti practic peste tot, eşti în centrul atenţiei. Oamenii spun că eşti un lider înnăscut, tocmai de aceea ai şanse să enervezi multe persoane. Cel mai probabil îţi place să dramatizezi, iar asta se vede din prima. Iar din aceste motive, prima impresie pe care o laşi îi determină pe oameni să te evite.

Fecioară

Mulţi cred, la prima vedere, că persoanele din zodia Fecioară sunt plictisitoare, că nu au nimic interesant de spus. Impresia pe care o lasă aceşti nativi celor din jur este una legată de semnul lor zodiacal: sunt persoane care se bazează pe puritatea şi pe virginitatea / fecioria lor, iar igiena este pe lista plăcerilor acestpr nativi.

Balanţă

Deşi pare greu de crezut, impresia pe care o lasă la prima vedere Balanţele este una foarte bună. Evident, Balanţele sunt persoane preferate de celelalte semne zodiacale. Aceşti nativi sunt inteligenţi, iar asta se vede, iar cei din jur nu simt că Balanţele încearcă să îi păcălească, ceea ce le oferă puncte bonus în relaţiile cu oamenii.

Scorpion

Impresia pe care o lasă la prima vedere aceşti nativi este că sunt persoane încăpăţânate, nişte ticăloşi, dar mai târziu se dovedeşte că Scorpionii sunt de fapt nişte persoane foarte drăguţe. Aşa că sunt consideraţi nevinovaţi, mai ales pentru că sunt persoane atât de reale, oneste, cinstite. Aceşti nativi reuşesc cumva să se uite adânc în sufletul persoanelor din jurul lor.

Săgetător

Aparent, eşti o persoană căreia îi place foarte mult să călătorească şi nu accepţi sub nicio formă să ţi se spună ce să faci. În relaţia de cuplu, ai întotdeauna ultimul cuvânt, dar când vine vorba de problemele familiale, nu iei decizii fără să te consulţi cu partenerul şi cu cei mici.

Capricorn

Atunci când intri pentru prima dată în contact cu cineva, laşi impresia că le ştii pe toate şi nu contează părerea nimănui altcuiva. Ai capacitatea de a memora foarte multe informaţii, iar atunci când vine cineva să îţi ceară ajutorul, nu eziţi să acţionezi.

Vărsător

Eşti o persoană inteligentă, dar ai tendinţa să greşeşti faţă de cei din jur din cauza idealismului. Când îţi propui să faci un lucru, preferi să te închizi în tine şi să dai cărţile pe faţă doar după ce ai triumfat.

Peşti

Este greu să se ţină pasul cu tine, motiv pentru care cei din jurul tău au tendinţa să te uite pentru o anumită perioadă de timp. Totuşi, nu eşti deloc deranjată de acest lucru şi îi primeşti pe toţi înapoi în orice moment.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 noi